- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
válasz Dave Crank #1796 üzenetére
A tapasztalataidat mond el, annak ellenére hogy milyen jelentéktelennek tűnik a sim kártya sokkal több dolgot tartalmaz a pin kódodnál meg a tel számoknál. Lehet rajta hiba, egy rossz beállítások, de lehet az is hogy most telepítettek új erősítőt a környéken és az nem passzol.
Volt szerencsém pár hete beszélni két szolgáltató hálózattelepítő alvállalkozóival ők mondták hogy sok helyen közös antennák vannak és a Telekomos régi típusú erősítő miatt nem megy sokszor a voda 4G+ illetve 5g azt mindenhol bejelentik a Telekom cseréli és megy. De idáig el kell jutni. Ha nincs panasz lehet hogy 1 évben egyszer néznek rá karbantartáskor.
Ne kapcsoltass ki semmit tegyél panaszt és közöld velük hogy vagy megjavítják vagy nem vagy hajlandó fizetni az előfizudat én is ezt csináltam, a panasz él felveszik a beszélgetést ennyi. A panasz lezárásig nem tehetnek semmit ha meg szerintük nincs gond akkor cseréljék le a készüléked oldják meg te fizetsz valamiért ami jár, nem félmegoldásokért fizetsz. Tudom hogy bosszantó dolog de ilyen az ország a cégek. Bárki leírhatja itt 100x a baját de ha nem lépnek a tökükre nem fognak lépni.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
addikt
Nekem a mobilhálózatok/mobilszolgáltatók menü alatt az automatikus regisztráció ki van kapcsolva és kézi keresés után adtam meg a Telekom-ot. Ma először jelzett a telefon, hogy a szolgáltató nem elérhető (zsebben volt, a.munkahelyen, itt sz@r a térerő),.ez lehet az a hiba, amikor valakit nem lehet elérni, vagy csak eldobta a hálózatot? Mondjuk legalább jelez.
My name is Bond, James... Dean.
-
Lego85
csendes tag
válasz Leonardo91 #1795 üzenetére
Érdekes, én próbálkoztam, nem hagytak rendelést módosítani, az órát már nem lehet hozzá tenni utólag. Igy megkertem egy ismerőst rendelje meg nekem ő az órát, ha már rendel ő is telefont
-
Dave Crank
senior tag
És a szolgáltató mit tud tenni?
Mármint komolyan érdekel.
Mit mondjon vagy én mit mondjak nekik, ha felhívom?
Wifi hívást, volte-t már kikapcsoltattam náluk.
A kártyám amivel csinálja a szarakodást kb 3 éves.
De ugyanúgy csinálja fél éves sim-mel is.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
-
Lego85
csendes tag
válasz Leonardo91 #1777 üzenetére
Szia! Watch 4 fél áron csak akkor lett.volna, ha a telefonnal együtt rendeled meg
-
TiMoN
senior tag
Újraindítás után mindig elő ugrik a SIM kártya kezelő. Nem értem miért??
Azóta csinalja amióta esim van. Képitt-TiMoN-
-
axlfsi
veterán
Csak, hogy a samkey-en a legkevesebb credit, amit vásárolhatok az 15db, ami 45$(!) (hiába csak egyre van szükségem), valamint SEK mellett nem működnek a Samsung Health modulok (Wath 4-re van megoldás, de a régebbi órákra - pl. Watch 3 - szerintem nincs).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
axlfsi
veterán
válasz Leonardo91 #1777 üzenetére
OK, értem. Akkor marad a TMX, ... csak ahhoz vadásznom kell egy telefont valahonnan, ami még meg is felel a listában szereplők közül egynek
-
Leonardo91
senior tag
Szerintem ez esélytelen. Ott kellett volna ezt elintézned a vodánál amikor vetted vagy rendelted.
Elit3Zotya: Most már ennyit vártam nem sztornozgatom a számlát, kivan fizetve. Ebben a hónapban csak megkapom , és akkor még belefér a Buds is meg lecsapok egy Watch 4 Classic-ra is féláron .
[ Szerkesztve ]
| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
axlfsi
veterán
válasz T0rnad0 #1773 üzenetére
Értem, köszönöm!
... esetleg felhívom őket szerdán, hogy ha személyesen viszek be készüléket, akkor adnak-e (akár csak) 0 Ft-ot is a készülékért, hogy érvényesítésre kerüljön a promóciós kedvezmény (félek, hogy ez nem játszik).
-
blade4
aktív tag
válasz T0rnad0 #1773 üzenetére
Nekem mind2 van, s21 ultra és s22 ultra is, hála istennek, nekem még egyiken sem jelentkezett ilyen hiba hogy nem értek el, s22 ultrába 30as sim van, az s21 ultrába 20as, igaz volt az s21 ultrába is 30as sim is, de ilyen gondjaim nem voltak. Nem tudom mitől függ, vagy hogy van ez, hogy valakinek gondjai vannak vele, valakinek nem.
Annyi, hogy mindegyik telómon kikapcsolom az 5g hálózatot, mifelénk vidéken úgy sincs. Amikor kint vagyok Ausztriában, akkor szoktam használni az 5g-t is, de amikor itthon vagyok nem látom sok értelmét. -
T0rnad0
addikt
Akinek hálózati gondja van, Telekomos ? Mert S21 Ultránál is azokkal a SIM kártyákkal volt probléma.
axlfsi: ha a Vodánál vetted, csak a TMX.
[ Szerkesztve ]
-
axlfsi
veterán
válasz Leonardo91 #1769 üzenetére
Ahm, értem. De ugye Te a készüléket is elev ott vetted?
Ha én már megvettem a Vodától, vajon akkor is bemehetek a WE SES-be a Voda számlával, ami igazolja és leadhatok egy random készüléket, átveszik vagy ha nem tőlük veszem direktben, akkor csak a TMX játszik?˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
Teal'C
veterán
válasz Dave Crank #1768 üzenetére
Tök mind1 mennyibe kerül a telefon már bocsi, ha nem jók pl a sim beállításai cseszheted az új telefonban. Nem egy fórumon volt már erről szó. Volt aki 2x cseréltetett kártyát, volt akinek online küldtek új beállítást stb... De mond már meg mindennek mi köze a telefon árához. Persze mindenki eldöntheti mit akar 3g/2g meg így fogom úgy fogom és ha kézen állok hugyozás közben telefonálva még a hűtés is jobb már bocsi nem kötözködöm de ez a hozzáállás jellemző a világra és nem nagyon vezet sehová.
Mindenki szétsírja a száját fogyasztóvédelem meg hírközlési hatóság stb... De ha valaki azt mondja hívd a szolgáltatód hátha segít vagy ők vesznek fel hivatalos panaszt a Samuhoz az nem jó mert a teló fél milla nehogy már...
Nekem is mint mindenki másnak pl sok gondom volt a voda átállással belekerült vagy 10 telefonomba és át kellett néznem a számlákat számolgatni de rendbe rakták végül.Mindenkitől elnézést kérek ha belegázoltam a lelkébe
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Leonardo91 #1769 üzenetére
Február 10 Én már tuti vissza mondtam volna, és vettem volna máshol pl Telenor
Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
Leonardo91
senior tag
Westend SES-be. Vittem a leselejtezett huaweit meg egy nyomogombos valami nokiát. Ott megcsinálták a papírmunkát és már a -55.000 meg a -35.000 volt a 0-ás számlán az S22U meg a Tab S8U összeg alatt.
Az TS8U-t már kövi héten megkaptam. A telefonra azóta is várok (Febr 10.... )| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
Dave Crank
senior tag
Nekem a második telefon is produkálja a hibát, ha nem állítom át 3/2g-re a sim-et, amelyikkel csinálja.
Szolgáltatónál volte, wifi hívás kikapcsolva, ahogy a telefonon is.
Bekapcsoltam a telefont a dobozból kivéve, csak a 2 simet raktam bele, meg gmail fiókolba se léptem be, se samsungba és úgy is csinálta.
Meg azért nehogy már egy fél millás telefonnál ilyen köröket kelljen futni, mert out of the box nem tudnak hívni. Nem kötekedésből.
Egyébként én most így 3/2gn elvagyok.
Amelyik simen net van, az 4gn megy.
Egyébként tuti biztos, hogy szolgáltató független a dolog. Xda-t, samsung fórumot végig olvasva, annyi különféle szolgáltatóknál vannak, akik jelezték, hogy szintén gondjuk van ezzel.
Na meg nálam akkor van gond, ha a kijelző zárolva van.
Ha fel van oldva nincs. Erre meg nem igazán lehet ráhatása semmilyen szolgáltatói beállításnak.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Aryon87
félisten
válasz madkiller #1763 üzenetére
A hívás gond az hardveres probléma lesz. Azon szoftver nem fog tudni segíteni. Alacsony a SAR érték, így a jel is jó gyenge marad. Samsung sajátosság, főleg az Exyfosoké, bár a Snapis sem jobb.
Személyes tapasztalat annyiban nyilvánul meg nálam, hogy páromnak van egy S20FE SD. Télen párom szüleinél voltunk Erdélyben, a kis falu ahol élnek gyenge a jel, pedig a torony a közelben van elvileg. Család többi tagjának (nővér és férje) szintén Samsung van, valami középkategóriás vackok. Mind3an keresték a jelet kb mint a kőkorszakban, égnek emelt telefonokkal. Én a P40Pro-val vígan elvoltam, sőt a tartalékos LG G4-en is full jelem volt s jókat vigyorogtam rajtuk a mulatságos pózokon s ráadásul egyiküket se lehetett elérni csak nagy ritkán ha épp befogták a megfelelő jelerősséget... Páromnak a 20FE előtt egy Honor20Pro volt, amin szintén full térereje volt s a hívással és nettel semmi gond nem volt.
Szóval be kell érned ennyivel. Esetleg sim csere, ha régi.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
axlfsi
veterán
válasz Leonardo91 #1620 üzenetére
A P9 lite-ot személyesen hova vitted? Nem értem ... a TMX-hez? Ha személyesen bemegyek, akkor elfogadnak más készüléket is, nem csak ami a weboldalon található listában?
... egyszerűen egy olyan készülékem sincs, pedig aztán jó sok régi vacak is megtalálható benne (pl Galaxy J9, stb).
P9 lite-om nekem is van, szinte karcmentes állapotban, még gyári fóliákkal... örömmel bevinném nekik, ha lehet olyat és elfogadják.
Erről mit tudni, működik?
-
Teal'C
veterán
válasz madkiller #1763 üzenetére
Hát ki tudja.
Feltenném azért a kérdést, hogy valaki felhívta a saját szolgáltatóját az ügyben vagy egy bolond 100at csinál alapont a 22es széria a hibás??? Kérjétek le a beállításokat újra,esetleg egy hálózati visszaállítás hátha a költözéskor valami gebasz volt stb...
Nekem személy szerint mint azt már többször leírtam nincs ilyen hiba hogy nem érnek el. A voda kártya viszonylag új fél éves viszont a telenor kártyám kb 8 éves és szabadkézzel vágtam ki még a nagy simből. Sőt tovább megyek egy fórumtárs meg is győzött hogy nyugodtan használjam a VoLte-t is mert jó több szempontból is, már 3 napja be van kapcsolva mindkét sim-en és így sincs gond.
-
WiZARD
addikt
Fent van a frissítés. De akkor most hogy is lehet teljesen kikapcsolni/tiltani a GOS-t?
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
kevinbest
csendes tag
Clearplex vs whitestone dome glass mik a tapasztalatok melyiket eri meg jobban feltenni?
[ Szerkesztve ]
szenvedés nélkül nincs győzelem
-
-
Picicicus
aktív tag
na mai napon férjnek is jött értesítés hogy jogosult a buds-ra már várhatom a futárt köszönöm nektek a segítséget az igénylésnél
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #1752 üzenetére
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
Rajtam nem fog múlni. Holnap veszek át egy másik 22 ultrát, kíváncsi vagyok mit javítottak rajta.
-
Aryon87
félisten
Ha minden igaz kaptok új frissítést. Kamerát is javítja, így fotósok (Zotya) tessék tolni a képeket míg jó idő van
S22U csoportból szedtem FB-ről.[ Szerkesztve ]
-
addikt
Egy kis érdekesség, az exynos van olyan erős mint a 8gen 1 változat, vagy is egy hajszállal erősebb is, és még az akku is jobb valamint a hőmérséklete is jobb valamivel ebben a tesztben. [link]
-
madkiller
őstag
válasz kozma1986 #1732 üzenetére
Maximumot, eddig fhd+ ment samsungokon, mert picit lassabban éreztem a magot (n10+) , de itt maxon megy a dolog. A linkelt Hz állítóprogramot is felraktam az vezérelje a kijelzőt. Sebességváltó nincsenek bajaim, bár a szokásos Samu mikrolagokat néha érzékelem, de az bele van kódolva a touchwizzbe és az örököseibe.
-
Saccco
nagyúr
válasz kozma1986 #1732 üzenetére
Maximumon, azért (is) vettem ezt a telefont, mert ekkora felbontású. Kisebben látszik, hogy nem olyanok a betűk pl. fórumozás közben.
Rossz térerővel 1 nap és 5-6 óra körüli SoT, egy SIM.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
kozma1986
tag
Ti milyen felbontáson használjátok? A maximum észrevehetően jobban meríti az akkut?
-
north1992
csendes tag
Tegnap megjött nekem is az Email, hogy jogosult vagyok a buds-ra Viszonyításképpen 8-9 munkanapba telt mire átfutották a regisztrációmat. Na most már csak a 15 napos várakozás jön
Másrészről hálás vagyok, hogy nekem szerencsére semmi gondom nincs a készülékkel, olyan elhanyagolható dolgok velem is megakadnak, hogy bizonyos weboldalak lefele görgetésénél döcögősen megy le, vagy hogy épp az ujjlenyomat ikon akadozva jelenik meg, számomra ez jelentéktelen.
Nagy köszönet a tok és a töltő tippekért is. apropó töltő, tudtátok, hogy a 4510-es töltő, nem csak a telefon töltését szolgálja, hanem remek védelmi eszköz is? Van egy súlya és ha megküldöm, biztos fájhat ha valakit fejen talál -
axlfsi
veterán
válasz Greg-77 #1698 üzenetére
Ezt hol olvastad? 18. nap végéig van meghosszabbítva a prom.szabályzat szerint
"4. A PROMÓCIÓ IDŐTARTAMA
4.1. A Promóció időtartama 2022. február 09. napján 00 óra 01 perctől, 2022. március 18. napján 23 óra 59 percig, vagy Promócióban Résztvevő Termékek, valamint a Ráadás Termék Samsung Webáruházban rendelkezésre álló készleteinek erejéig, illetve visszavonásig tart (a továbbiakban „Promóciós Időszak”)."˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
polonic
félisten
Én is Samsung üzenetküldőt használom. A Google a carrier servicest használja az RCS-hez, ez sokat tud fogyasztani és egyéb problémák is lehetnek vele a netes infók alapján.
-
madkiller
őstag
Megbukott a kísérlet, megint nem lehet hívni. Most átállítottam 3g/2g-re, de így meg a netem lesz szar. Remek.
-
Foose
addikt
válasz Dave Crank #1718 üzenetére
Hát,egy play áruházas csillagos értékelés nem fogja megoldani a problémát....
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
TiMoN
senior tag
Valaki használja a számítógépen keresztül a telefnot?
Úgyértem a windowsal összekapcsolva, mert vettem BT adaptert, de az világért se tud össze kapcsolódni a géppel, látja, párosodnak azt a "kapcsolódás nem sikerült"
Adapter TpLink 4.0 BT az lehet a gond? 5.0 kellene vegyek?-TiMoN-
-
madkiller
őstag
válasz Dave Crank #1719 üzenetére
Sajnos egy kártyám van, de ez a wifi hívásos dolog most egyenlőre ez megoldotta. Először csak a voltet nyomtam ki, de akkor még nem tudták hívni. Aztán wifi hívás be azóta tudnak. Persze mindez 4 óra óta, szóval még bármi lehet. 2g/3gvel a netemmel szúrok ki, de mondjuk még mindig kisebb gond, mint hogy nem tudnak hívni.
-
-
Dave Crank
senior tag
Samsung fórumon az S22 ultra gsm network problem topicban, most ezt olvastam:
"Hi guys, maybe helps to know whats the problem about. I saw some forum that you need to update google carrier services. I went to google play and saw that many recent reviews had a 1star rating:
Kép
"Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Foose
addikt
Nem túl aggódom,csak hát na,jó az ha van mobilom és elérhető vagyok Tehát nem feltétlenül jellemző minden készülékre.... Már ez is valami.
ööö,milyen sebességgel tudsz mobilnettel letölteni? Úgy értem,4G-n....
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
Srácok,ez a térerő probléma (nem elérhető telefonszám) nagyon jellemző? Emellett a készülék mellett döntöttem,de azért egy ilyen probléma elég durva. Nyilván javítják majd,ha minden jól megy.... Egyenlőre a veszély nem fenyeget hogy hozzájussak,szinte sehol nincs készleten. (előfizetéssel venném)...
-
csubííí
senior tag
Samsung Theme Park ami android 12-höz letölthetö nagyon jó.
Sok dolog színe változtatható, gyorskapcsolók, értesítések, billentyű, kezdő-zárolt képernyő, hangerő csuszkák és ikonok formája.
Ha valaki nagyon egyedit akar ezeken a területeken, érdemes kipróbálnia.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
A tmx nem akar utalni, pedig tegnap telt le a 7 napos határidő.
-
Foose
addikt
Sziasztok! Jó pár hónappal ezelőtt úgy volt hogy ideje cserélnem a két és fél éve vásárolt P30 pro telómat. Nyilván mint akkor sokan,kiszúrtam utódnak a p40 pro-t, de aztán bizonytalan lettem a Google hiány miatt. Maradt a P30. Most újra elkezdtem nézni mit kellene, és megjött ugye az S22 széria és a p50 pro. Most néztem, melyik szolgáltatónál mennyi ez és az.... Hát, a p50 pro és az s22 ultra kb ugyanannyi lenne előfizetéssel havonta, viszont jelenleg egyik szolgáltatónál sincs S22 ultra készleten. Várjak rá, érdemes, vagy fene tudja mennyit kell várni mire újra lesz készlet a nagy érdeklődés miatt kiürült szolgáltatóknál? Jelenleg talán asszem egy szolgáltatónál még talán van, de meggy színű (Burundi) nem igazán jön be, fekete kellene. Szerintetek várjak, vagy maradjak Huawei vonalon...? Gms nélkül ... Olvastam a sok panaszt a s22 akksiról.... Ja és a térerő problémák is bizonytalanná tesznek Samsung téren. Meg a sok nem elérhető téma is. Inkább várjak amíg lesz készlet aztán hátha majd javítják utóbbi hibákat?
[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
Random újraindulást tapasztalt valaki? Neten keresve vannak páran
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
barca222
tag
Háttérben mi fogyaszthat sokat mert akkumulátor időben a Google Play szolgáltatások a háttérben 12 órája fut és az első 3 akkufogyasztó.
Valami program beragadhatott,vagy tényleg ennyire fut a háttérben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest