- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Nem akartam belemenni, de látom muszáj, mert így keletkezik az urban legend.20.§ - 30.§ között olvasható minden információ az elállással kapcsolatban. Külön kiemelném, hogy a 29.§-es paragrafusban vannak a kivételek, amikor nem élhet elállással a vásárló. Én nem olvasok benne olyat, amit intravénásan akartok itt beadagolni TODI111-nek és mindenkinek.
Kérlek idézd be nekem a jogszabályban, hogy mivel szeretnéd alátámasztani azt az esti mesét, hogy ha a becsületes vásárló jelzi az elállás okát (műszaki hiba), akkor már nem érvényesíthető rá a 14 napos elállás.
-
TODI1111
veterán
Magyarország előre megy. Ha az ember becsületes és a jó szándék vezérli, ezért jelzi, hogy a készülék hibás (nehogy máshoz kerüljön) akkor őt szivatják.
Holott a gyártótól is azt a álaszt kaptam miszerint
"14 napig jogában áll elállni a vásárlástól,amennyiben a készüléken bármilyen rendellenes jelenség tapasztalható...."
Új hozzászólás Aktív témák
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest