- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
Nem akartam belemenni, de látom muszáj, mert így keletkezik az urban legend.20.§ - 30.§ között olvasható minden információ az elállással kapcsolatban. Külön kiemelném, hogy a 29.§-es paragrafusban vannak a kivételek, amikor nem élhet elállással a vásárló. Én nem olvasok benne olyat, amit intravénásan akartok itt beadagolni TODI111-nek és mindenkinek.
Kérlek idézd be nekem a jogszabályban, hogy mivel szeretnéd alátámasztani azt az esti mesét, hogy ha a becsületes vásárló jelzi az elállás okát (műszaki hiba), akkor már nem érvényesíthető rá a 14 napos elállás.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
Magyarország előre megy. Ha az ember becsületes és a jó szándék vezérli, ezért jelzi, hogy a készülék hibás (nehogy máshoz kerüljön) akkor őt szivatják. Holott a gyártótól is azt a álaszt kaptam miszerint
"14 napig jogában áll elállni a vásárlástól,amennyiben a készüléken bármilyen rendellenes jelenség tapasztalható...."
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest