Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
-
vectras
tag
Egy ismerősöm jelezte pár napja hogy ha megválok tőle őt érdekli. Életemben nem buktam még telón ekkorát 1 hónap alatt de ennek igy semmi értelme. Már mindent visszavettem, kikapcsoltam és így is necces a nap. Ha rendesen használom mint az előző samumat 3 óra Sot az kevés
[ Szerkesztve ]
-
vectras
tag
-
FingR86
őstag
válasz
vectras #16493 üzenetére
és mi van, ha mondjuk olyan frissítés történt az alkalmazásban (maxhz), amit csak a gyári (fejlesztői beállításos) mérő tud lekövetni de az app mérője meg nem?
Végül is mindkét mérő alkalmazás (maxhz, fps meter) tribalfs féle, lehet nem lett még hozzá igazítvaengem csak az bizonytalanít el, hogy honnan szedné a fejlesztői beállítás mérő hogy már rég 24hz-en van a kijelző miközben még egyáltalán nem?
-
FingR86
őstag
válasz
vectras #16491 üzenetére
nálam jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy a status bar-on csak akkor esik le 96-ról 24-re, amikor a képernyő félhomályba megy, az meg kb 20 másodperc - ha a képernyő időkorlátnak 30 van beállítva. Vmi nem kerek az biztos
de pár frissítéssel ezelőttig ez tuti nem így működött (maxhz), mert amikor megvettem az appot akkor pár napig be volt kapcsolva a status bar-on a kijelzés és ennyire tuti nem volt lassú. 1000% be kellene írni xda-ra, vagy szétnézni hátha másnak is szemet szúrt már a jelenség.
[ Szerkesztve ]
-
vectras
tag
válasz
gyuri81 #16489 üzenetére
Kifutottam a szerkböl. Megnéztem több appot is és mind többet mutat mint a gyári. Nekem olyan érzésem van hogy itt a hiba nem úgy működik gyárilag a kezelés mint ahogy kellene. Nem elég agresszív. Lehet de csak elméletben ha rendesen csinálná a dolgát jobb lenne a sot is
-
vectras
tag
Lehet már kérdeztem akkor bocsi
a max hz appban ami monitorozza a frissítést és ami gyárilag van a telón melyik a pontosabb? Nem ugyan úgy mutatják
-
Tybike81
őstag
Nincs meg....
-
TODI1111
veterán
válasz
guriga1234 #16472 üzenetére
-
S e t h
nagyúr
válasz
guriga1234 #16472 üzenetére
Ha precizitásra törekszem, akkor nem ezt használom, viszont ha számít az idő és nem ps minőség a prioritás, akkor egyértelműen.
Akinek meg frissült a one ui, de nem rendelkezik s-pennel, ott meg ragozni sem kell miért jó feature. -
TODI1111
veterán
válasz
vectras #16467 üzenetére
Akkor egy kis segítség (képes útmutató). Miután S e t h fórumtárs megadta a kezdő lépést így néz ki a dolog.
Megnyitod a képet amiből ki akarsz vágni valamit. Itt kiválasztod, hogy képként mentsen.
Miután ez megvan, megnyitod azt a képet amibe be szeretnéd illeszteni és rányomsz a szerkesztésre.
Következő lépések képekben
A negyedik lépésnél a plusz jel után kiválasztod a galériából a már képként elmentett "tárgyat". Amikor ez megvan mész tovább.
Miután rányomsz a készre már szerkesztheted is.
-
-
FingR86
őstag
az miért lehet, hogy több olyan apk-bol telepített alkalmazás sem indul el a telefonon ami másik két telefonon simán működik? csak simán osszeomlik első indítanal és gyorsitotar ürítést ajánlgat csak. Manuálisan megadva az engedélyeket sem változik a helyzet.
-
Most látom, hogy a Yettel elérhetővé tette a VoWifi hívást. Próbáltátok már?
Régebben elég komoly problémát okozott, ha véletlenül bekapcsolva maradt. Konkrétan nem volt hívható a telefon. -
Kleroo
veterán
Csak most tűnt fel, vagy tényleg újdonság, hogy speckó üzemmódoknál is van éjszakai mód?
Imádom hogy a 108MP-es módban, illetve portré módban is van. Gigalike.
Már csak 1-2 nyalánkság kéne a 108as módba, és etalonjó lenne. -
Bundy203
csendes tag
Helló
Másnál fordult már elő,hogy ha hívnak lefagy a telefon majd ujraindul? Heti 1x elszökött fordulni. -
válasz
Ferenczi Áko #16418 üzenetére
Troll
A VoLTE aktív, lekérdeztem a Telekomtól, csak az opció nincs ott (nem igazán zavar, nem szoktam kapcsolgatni). Mondjuk nálam eSIM van, attól is függhet...
Btw korábban a hiba alatt a még be nem foltozott sérülékenységet értettem, nem az opció megjelenítési bugot.
-
spider23
senior tag
válasz
MikeWazowski #16407 üzenetére
Igen a legújabb. Nekem nem tűnt el. Igaz vissza mentem SEK re frissítés után, nem tudom hogy azzal összefüggésben lenne e.
-
hanti
senior tag
válasz
MikeWazowski #16417 üzenetére
Úgy, hogy beragadt, sajnos előfordulhat! A frissítés után le szoktam szedni a Google Play-rendszerfrissités frissítéseit, hogy tisztan felmenjen a legújabb. Most az történt hogy eltünt a frissítési lehetőség és maradt az eredeti beépített, nem tudtam sehogy frissíteni. A megoldás a Google Play adattörlése volt, rögtön elkezdte letölteni a legújabbat és helyreált a frissítési lehetőség is! Bármi eltünhet és visszajöhet, ez van!
-
vectras
tag
Fura kérdésem van de feltöltött állapotban hány mAh-nek kellene lenni az aksiban? Nekem csak 4520
-
polonic
félisten
válasz
MikeWazowski #16417 üzenetére
-
Ferenczi Áko
addikt
Frissítés után változott a toll szaga valamilyen irányba?
-
lazsosz
tag
válasz
MikeWazowski #16414 üzenetére
Úgy legyen!
-
polonic
félisten
válasz
MikeWazowski #16414 üzenetére
Az S22+ topikba már beírtam. Így csak bemásolom onnan.
Ez a megérzésem ezzel kapcsolatban:Ez nem hiba szerintem.
Inkább konfiguráció, Telekom kérte. Legyen alapértelmezett a VoLTE és ne legyen kapcsolható. Úgy sincs már 3G hálózatuk és ne a 2G-n menjen már a hívás. Mert ha el tudják azt érni, hogy ne legyen 2G hívás, akkor le lehetne kapcsolni a CS core-t, az MSS-t, elég csak a PS core.
Persze a tévedés jogát fenntartom. -
Esetleg más hibát vagy javítást nem vettetek észre?
A készenléti fogyasztás változott valamilyen irányba? ( remélem nem lett rosszabb) -
nggabi
félisten
válasz
MikeWazowski #16407 üzenetére
április és van kapcsoló is meg megy is a volte
-
spider23
senior tag
Itt is maradt a Volte kapcsoló frissítés után. (Telekom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Álnéven tért vissza a Note, és szögletes külsővel teszi kerekké a csúcsmobilos történetet.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB Phantom Black, Szép Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra dual gyári független 2026.07. 24. Telekom szavatosság
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy s22+ 8/256Gb új állapotú.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest