- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
Sok szeretettel küldöm lelki támogatásul azon kedves fórumtársaimnak, akik picit túl aggódják, ha nincs 6+ óra SOT, hátha vigaszt nyújt számukra, hogy bizony ilyen is van és bizony, mennyire nem is olyan rossz az Övék
linkUI.: ha nagyon lebutítaná, akkor csak a lényeg:
link[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
FingR86
őstag
válasz lcee79 #16696 üzenetére
itt aquán van ez is, erre is 45W-ot írnak és ez is elég olcsónak tűnik.
SAMSUNG EP-TA845XB GYORSTÖLTŐ ADAPTER 45W USB-CMint kiderült, a Galaxy S22 Ultra körülbelül 1 percig tudja felvenni a 40-45 W-ot töltés közben, utána jelentősen bezuhan a teljesítmény. Az első fél órában jellemzően 30 W-tal tölt a telefon, majd utána tovább lassul, és a 40. perctől kezdve már lassabban tölt a 45 W-os adapter, mint a 25 W-os. Így a gyakorlatban szinte semmit sem ér a “gyorsabb” töltés, jó esetben is csak pár percet nyerünk vele.
[ Szerkesztve ]
-
lcee79
addikt
válasz polonic #16695 üzenetére
Köszi a választ!
És gyors is a töltés? Eleinte jelentek meg cikkek, meg itt a fórumon is írták, hogy alig van pár perc a 25-ös és a 45-ös között, de ha 4500 ft az ára, akkor nem nagy kiadás, ha 1 perccel is korábban tölti fel, mert mindenképp kéne 1 plusz töltő otthonra.
Amúgy itt ilyen olcsó, van ahol 20.000 ft is van
A 845-ösnek a samsung oldalán már nincs ára, de ott van és a note10-nél volt gondolom új, mert azzal reklámozzák.
Árukereső sokat hoz.
A 4510-et 10.500 körül adja az Aqua, de annyit nem akartam érte adni, ha ez is jó.[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a 45W-os samsung töltőkből mindegyik jó?
Mert most hirtelen 2 félét is találtam a samsung oldalánEP-T4510...
EP-TA845... (ezt találtam 4500 ft-ért most egy webshopban, ezért a kérdés. )Mindegyik jó, vagy csak az egyik?
Van különbség a 2 között az S22 Ultrával?
Ha esetleg van ilyenről valakinek tudomása, az megoszthatná velem.Köszönöm!
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
Kleroo
veterán
válasz siskad #16688 üzenetére
Nameg a szervizbe vitel is.:
Elmész, sorban állsz. Jó eséllyel nem utál azonnal a felvevő.
Hülyének néznek, bizonygatni kell mi a baj, nagy nehezen átveszik, csinálnak egy gyári visszaálltást (vagy azt se), és mehetsz vissza érte 1-2nap múlva, ismét pár órát elégetve.
Hazamész, használod, megint rossz, és kezdődik minden újra. Az már vérmérséklet kérdése, hogy innentől kezdve hány kör amig történik is valami. Ha 2.ára eszeveszettül kivered a balhét, akkor talán érdemileg ránéznek. ha nem, akkor mondjuk kap egy clean installt (ami megint semmit nem ér valszeg). De nekem régebben volt hogy konkrét HW hibával/anomáliával is 2-3 kör volt mire cseréltek valamit.
Szerivzbe járkálás a kezdők, vagy időmilliomosok sprotja SW jellegű hibák esetén. (a haladók már kis hibát is kinalizálnak maguk és fix tényekkel boritják rá az asztalt a szervizesre, hogy ne kelljen megfutni az első 1-2 kört )Tényleg, létezik még samunak a premium házhozjövős garija egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
nuspl
csendes tag
sziasztok. esetleg van valakinek samsung meghivoja a 10% os kuponos?
-
zsog
csendes tag
SEK-re is megjött a frissítés végre.
-
ShadowLac
addikt
Szerintem nem olyan rossz ez. 550 km mentem ma. Kellett adókat keresgélnie rendesen. Csak mobilnet.
[kép]Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
senior tag
válasz FingR86 #16670 üzenetére
en is felszortam mirrorrol a legujabb nodpi-t.
cache torles majd minden lefrissitettem, ezt kovetoen reboot.
bar sehol nem lattam hogy valtozott volna valami, vagy esetleg egy verzioszamra sem leltem ra.
legutobbinal nalam is volt data torles, szoptam is vele utana.
most kihagytam.#16668
nalam havonta 1* jatszotta el hivas kozbeni ujraindulast, szerencsere mar nem jelentkezik a dolog.
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
axlfsi
veterán
...ezt vajon jó ötlet törölni?
rányomva adatbázisokról, accountokról ír, hogy törlésre kerül (wut)
link˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
andrisms
aktív tag
Sziasztok!
Bejövő híváskor fagy a telefonom, nem tudom felvenni, most már ott tartok hogy napi többször is.
Néha megfagy, akkor újra is indul, valamikor csak nem enged hívást felvenni, semmit csinálni, de ha lerakják utána használható.
Itt visszaolvasva látom hogy nem csak én vagyok ezzel egyedül.5.1 One UI
Android 13 legújabb frissítéssel.
Nem most kezdte, már az elejétől fogva csinálja, de mostanában gyakrabban.
Nagyon idegesítő, volt már valaki, akinek véglegesen megoldódott a probléma? -
axlfsi
veterán
válasz S e t h #16654 üzenetére
Nem igazán akarok én ebbe belefolyni, de szerintem a kolléga csak őt idézte egy korábbi hozzászólásából (ha arra a bizonyos "sorvadjanak el..." szövegre gondolsz (arra gondolsz?)
-
dnelb
veterán
2 hetes video
nem tűnt fel hogy minden frissítés után eljátsszátok ezt h huu mennyivel gyorsabb lett a telo meg jobb az akku? közbe meg kapott egy resit 300 óra után és azt érzitek...
5.1 után is jöttek az írások hogy hu mi smooth lett, 0 lagg, eltelt 1 hét és újra akad embert nem láttam még neten aki azt irta volna hogy akár csak közelíti a 23at, de legyen igy -
S e t h
nagyúr
válasz Ferenczi Áko #16645 üzenetére
Ez nem az első bullying amit az irányába tanúsítasz, az nem ér pihit? Pajti...
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vectras
tag
Van fenn olyan teszt ahol s22ultra exynos vs sd8 gen1 van egymás mellett. Exynos tovább birja.
Hanti: ha megoldanák hogy a kijelző frissítés pontosabb legyen és kicsit agresszívabb, meg azt hogy sokszor ne pörögjön a proci feleslegesen szerintem még 1 óra plust jelentene.
Reggel első 10-15% aksibol 25 perc sot utána észhez tér és ugyan ennyi százalékkal másfél óra[ Szerkesztve ]
-
FingR86
őstag
ha valaki rá lenne gerjedve a friss play szolgáltatásokra és nem akar várni vele amíg megjelenik a szoftver részen, apkmirror-ról simán le lehet szedni és felpattintani manuálisan bármelyik beta verziót is akár [link]
a (190400-*********) apk verzió letölt és már mehet is a "móka"[ Szerkesztve ]
-
Kleroo
veterán
válasz drzsoo1 #16644 üzenetére
Szerinted ha a legtöbb embernek nincs vele üzemidővel kapcsolatos problémája(és azért senki se jár fórumra, hogy szóvá tegye, hogy minden rendben, szóval eleve teljesen torz merítés a fórum), akkor mindenki teljesen ostoba?
Egy pillantra sem merült fel, hogy bármi áron le kéne gariztatnod, mert baj van vele?(Nekem szombati itthoni unatkozós nyomkodásban 8 óra SOT jött össze. Előtte meg 6 óra az 1 nap alatt, amiből 4 waze volt. Van amikor 1-1frissítés picit megborítja, vagy előfordulnak glitchek, de alapvetően bitangosan jó üzemideje van. Va jobb, de teljesen jó. A korábbi érák 3-4óra SOTjához képest elég jó a mostani 5-7környéke. Mindezt úgy, hogy 5chat progi van fent, mindent innen intézek, és elég poweruser vagyok, játékokat leszámítva)
[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
szkutyi
addikt
Újra itthon vagyok(Magyarország)
Friss rendszerrel estére 10%ra esett, 60-40% mobilnet-wifi, és 5ora SOT.
nekem ez így már elfogadható azthiszem...nyilván jobb lenne 6-7 óra...de nyugi az s23 is le fog erre a szintre süllyedni, csupán kell egy új szeria -
axlfsi
veterán
válasz vectras #16639 üzenetére
Vannak itt páran akik nagy mágusok és ilyen 10-30ezer ft-nyi feláras különbségekről beszélnek, úgy sikerült matekozniuk a régi eladása és az új kuponozásával - ez így még OK is! ... de 200ert eladni a régit és 450-500-ért (mennyi most? nem tudom...) megvenni a 23U-t, tuti nem jó biznisz, mert nem ad ám közel sem annyit (számomra legalábbis biztosan).
UI.: írom mindezt úgy, hogy én aztán kihasználok egy okostelefont, ahol csak tudok, amire csak tudok és nem arra koncentráltam sosem, hogy mindent letiltsak, töröljek, visszafogjak rajta. teljesen baba ez a 22U
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz gyuri81 #16637 üzenetére
Én mindkettő telón lekapcsoltam az animációkat, a programok közötti váltásnál nincs semmi "megakadás", indítás gyorsabb, az oldalak görgetése fluidabb. Pl itt nekem 200db hozzászólás jelenik meg egy oldalon, S23u jobb görgetésnél, S22u néha megröccen.
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Topikgazda
-
HaliGab23
senior tag
válasz vectras #16633 üzenetére
Ma lesz még teljesen tiszta nap, mert próbálgattam mennyit merül tétlenül, így nem tettem éjszaka töltőre (se szombaton, se vasárnap), aztán rátöltöttem hétfőn reggel, de nem volt idő 100%-ig (csak 98ig), így nem nullázta a számlálót..
A lényeg, hogy amikor megvettem az S22U-t, akkor egy egész napos extrém felhasználás után maradt este 10ig benne ~15%. (Most kb. 1 éves korában már délután 6 körül rá kell tölteni, akkor már 15% körül van.)
Az S23U tegnap reggel 98%al indult, este 10kor volt 24%-on.
Ezért gondolom, hogy az új firmware-rel és új akkuval az S22U-ban is maradna 20% körül este 10re.
Írok majd, ahogy telik az idő.
Persze érezhetően fluidabb az S23U, viszont szerintem az S22U az új kamera frissítéssel simán csinál olyan jó képeket, mint a 23. Pl. 10x-es zoomnál szerintem az S23U "festményesebb" távolabbi témáknál.
Szerk: nekem nem csak a SOT a lényeg, hanem, hogy bírja ki este 10ig. (SOT lehet wifivel 6-8 óra óra, ha egész nap bent ül az ember és nyomkodja, videókat néz, olvasgat, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz HaliGab23 #16571 üzenetére
Most, hogy 2 napja használom az S23U-t (megvan az S22U is), akksi ügyileg azt mondom, hogy az S22U szoftvere sokat fejlődött és szerintem, ha kicseréltetném az 1 éves S22U akksiját új akksira, megközelítené az S23U-t.
Jövő héten lesz időm lehet megcsináltatom.
-
hito
nagyúr
Köszi!
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
Skatysuti
tag
válasz Ferenczi Áko #16622 üzenetére
Telefon indítása után írja ki elsőre.
Vagy galéria megnyitása után röviddel vagy facebook, tiktok.
Ezután pedig csak kidob az alkalmazásokból hibaüzenet nélkülASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro
-
Skatysuti
tag
válasz Ferenczi Áko #16620 üzenetére
Minden ilyesmit megpróbáltam. Volt többször is
ASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro
-
Skatysuti
tag
válasz Skatysuti #15944 üzenetére
Sziasztok erre tud valaki megoldást?
Azon kívül hogy lakjam be újra a telefont.
Köszönöm szépenASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro
-
MikeWazowski
veterán
válasz Ferenczi Áko #16617 üzenetére
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz MikeWazowski #16616 üzenetére
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
MrTwister
őstag
válasz axlfsi #16608 üzenetére
Lehet én is visszakapcsolom csak fura, hogy ennyire nem foglalkozik vele a Samu, hogy még csak egy Twitteres hír sincs, hogy relax gyerekek javítva, most már ne izguljatok...
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
janaman01
addikt
Mellesleg a hosszan nyomós körberajzolást igy is lehet használni ha el akarod calakinek küldeni
https://drive.google.com/file/d/1XNz268UigpxHxD5skGTUVf3othi3Kupl/view?usp=drivesdk
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
axlfsi
veterán
...és VÉGRE, mrghalgattatték imáim! Ismet színesek az ikonok és ezáltal gyorsabban áttekinthető a legördülő sáv )
link˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
senior tag
-
axlfsi
veterán
válasz gyuri81 #16592 üzenetére
Jaja, én is azzal csináltam az éjjel, de ha megnézed, a 4.4-ben már nincs a TEST mode-ban CSC csere opció, viszont jócskán fejlődött egyéb szinteken az alkalmazás... Na mindegy, csak felvetettem a témát, de ahogy olvasom, az CSC cserét is mindenki másképp csinálja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest