- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
Itt a decemberi biztonsági frissítés.
-
addikt
Nálam is volt, Gmail is csak akkor jött meg, amikor kézbe vettem a telefont, de a hétvégi augusztusi biztonsági frissítés óta újra rendben van.
-
addikt
válasz Locutus #19580 üzenetére
Addigra, mire elterjedne egy félgenerációs szabvány (6E), senkinek nem lesz már S22-je vagy mindenkinek már wifi7 lesz az eszközeiben, nem látom annyira a tragédiát benne. Normális routerben be tudod állítani az AX 5Ghz-es sávot és azon gond nélkül használhatod a telefont.
-
addikt
Megjött a májusi biztonsági frissítés is.
-
addikt
válasz thedarkfox #19404 üzenetére
Kell hozzá a Goodlock+Navstar, meg egy restart valószínűleg, korábban beraktam a screenshotot róla.
-
addikt
Én agyfaszt kapok ettől a gesture navigációtól, eddig a három gomb helyett használtam a swipe upot, teljesen gördülékenyen, most a jobb swipe upra nem visszalépek, hanem kilép az appból, a vissza az oldal swipe-ra lett rakva...
Mindegy, beállítottam a double back tapre a visszát, inkább az, mint ez az unintuitív jobbra-balra szélhúzogatás az aktív alkalmazásban. -
addikt
Ezt már egyszer kitárgyaltuk itt, mindenkinek más a minőségről a fogalma és továbbra sem fogok külön DAC-et venni egy high-end telefonhoz, csak azért, hogy normális minőségben tudjak audiót hallgatni. 3 átalakítót próbáltam, közöttük egy gyárit, többre nem vagyok hajlandó pénzt áldozni.
-
addikt
válasz bajnokpityu #18701 üzenetére
Igen, de tök felesleges, mert borzalmas a minőség USB-n keresztül (nincs basszus, zúg, stb). Javaslom inkább a BT füleseket.
-
addikt
válasz adamka1313 #18698 üzenetére
Értesítések / Speciális beállítások / Lebegő értesítések / Intelligens előugró nézet
-
addikt
válasz FOX888 #18513 üzenetére
Nem is értem, miért nem jöttél rá
Szóval a Beállítások/Alkalmazásoknál keresd meg a Nova Launchert, nyomj rá, jobb felül lesz egy 3 pontos menü, abban nyomj rá a Korlátozott beállítások engedélyezése opcióra. Ha ez megvan, menj el a Beállítások/Kisegítő lehetőségek/Telepített alkalmazásokhoz, ahol már nem lesz inaktív a Nova és be tudod kapcsolni.
Ez után működni fog a double tap gesture
Minden más ott inaktív appnál ugyanígy kell eljárni, ha akarod a teljes funkcióit használni. Ha nem Nova Launchered van, akkor is itt keresném a hunyót.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz pontyos #18088 üzenetére
Galaxy Watchon is van térképes app, pl. Locus Map vagy a GPS Navigation. Utóbbira offline térkép is letölthető, igaz csak Openstreetmap szintű, de legtöbbször az is alkalmas túrára is. A Locus Maphoz viszont kell a telefon, de legalább nem kell elővenni túra közben állandóan, mert az órán is látod a térképet.
-
addikt
válasz marquuard #17639 üzenetére
Csak a "szokásos" következő Android verzió előtti tisztító/felkészítő frissítés. Mindig volt ilyen az előző években is. Valószínűleg a rendszeralkalmazásokat lecserélték friss verzióra a systemen belül, hogy naprakéseék legyenek a verzióváltáskor azoknál is, akik nem frissítenek folyamatosan a Play Store/Samsung Store-on keresztül.
-
addikt
Rendkívül jól sikerült ez a frissítés, újra fekete-fehér minden AOD értesítés ikon...
-
addikt
válasz Ferenczi Áko #16418 üzenetére
Troll
A VoLTE aktív, lekérdeztem a Telekomtól, csak az opció nincs ott (nem igazán zavar, nem szoktam kapcsolgatni). Mondjuk nálam eSIM van, attól is függhet...
Btw korábban a hiba alatt a még be nem foltozott sérülékenységet értettem, nem az opció megjelenítési bugot.
-
addikt
Legfrissebb firmware-n megint előjöttek a BT teljesítménygondok, amik már 2-3 régebbi verziónál is megvoltak: random időközönként (1-2 naponta) a BT hangerőt levágja és újraindításig meg sem javul. Gondoltam már hardver gondra, de akkor az előjött volna mindegyik firmware-n. Várom az újabb frissítést, hátha megjavul, de elég idegesítő, amikor a hangeszközökön fél hangerővel magasabbra kell tolni a potit, hogy ugyanúgy szóljon...
-
addikt
válasz Dave Crank #12222 üzenetére
Igen, újra felépíti az adatbázisát, ami akár több Gb is lehet.
-
addikt
-
addikt
Valaki tud ajánlani szélvédőre tapadó vagy a műszerfal tetejére "ragasztható" álló telefontartót az S22 Ultrahoz? Utóbbinál fontos lenne, hogy nagy melegben se engedjen el és ne hagyjon nyomot. A műszerfal teteje továbbá nem sima, hanem kicsit barázdás.
Szellőzőrácsra nem szeretnék semmit se rakni.
A jelenlegi problémám, hogy egyik sem bírja megtartani a telefon nehéz súlyát (Spigen Neo Hybrid tokban van), viszonylag rövid zötykölődés után leesnek...
-
addikt
A legutóbbi frissítés óta megint hulladék a BT minősége. Ugyanaz a probléma/szint, mint az első gyári firmware-nél: néha akad az átvitel és utána begyorsulva játssza le azt a részletet külső eszközön illetve a minőséggel és a hangerővel is vannak problémák (alacsonyabb).
-
addikt
válasz Curtain #7801 üzenetére
Ne vegyetek se átalakítót, se USB-C fülest, egyik sem lesz olyan minőség, mint ami jack csatlakozónál megvolt és még a BT fülesek is ezerszer minőségibbnek hatnak mellettük.
Két átalakítót vettem már, mert azt hittem az első rossz volt. Mindegyik zajos, nincs mély. Gondoltam veszek egy AKG USB-C gyári fülest, na azzal leheletnyit jobb a minőség, már ha nevezhetjük annak. Maradtam a Buds Pronál. Ha normális minőséget akartok, akkor kell egy külső DAC horror áron, amúgy meg köszönjük az Apple-nek a remek marketinget a jack elhagyására. -
addikt
Lassan nyithatnátok egy vásárlás topikot, mert egy hete csak a kuponozásról meg a rendelésekről megy a cset
-
addikt
-
addikt
Így-így, én is meglepődtem, de minden egyes alkalommal, amikor ezt csináltam (nem volt rádugva a telefon a töltőjére, csak BT kapcsolat volt közöttük), fogta magát és rebootolt... Mástól még nem indult újra eddig, nagyon remélem, hogy szoftveres gond és kijavítják/kijavították.
-
addikt
GPS fix megjavulta frissítéssel (háttérben is megy)? Csak akkor van most, ha valami használja, egy idő után eldobja.
-
addikt
Megjött TMH-ra is a frissítés.
-
addikt
AVRCP 1.6-ra állítása megoldotta a hangproblémát, valamiért a kocsiban lévő FM transzmitter nem szereti az alap 1.5-öt.
Amikor hétvégén üzemeltem be és sok app futott a háttérben, akkor egyszer csak belassult az alkalmazásváltó és utána minden GUI elem akadozva töltött be. Nem (csak) memória gond, mert az összes kilövése után is megmaradt, de egy újraindítás óta nem produkálja, max. néha feloldáskor összeesnek az UI elemek, mint az óra pl., de ez szoftver gond, mert S10+on is produkálja Android 12-n.Most Telekom eSIM-en van, VoLTE bekapcsolva, wifi calling kikapcsolva (még az életben nem működött nekem wifin keresztül a hanghívás, soha nem hallanak rendesen a túloldalon), egyelőre nem tudok nyilatkozni, mikor dobja el, mert most sms nem nagyon jött, hívás meg egy volt ma. De kaptam screenshotot már, hogy nem érkezett meg az sms, egyáltalán.
-
addikt
Jelenlegi problémáim a telefonnal (Ultra):
- valóban eldobálja a hálózatot, van, hogy smst sem kapok meg órákon keresztül, pedig még a fizikai SIM-et is eSIM-re váltottam
- BT hangátvitel elkezd egy idő után szakadozni, megáll, majd gyorsítva próbálja utolérni magát - ez még lehet kódolás gond, de elég fura mindenesetre
- egy idő után mintha meghalna a grafikus driver, van amikor magához tér, de van, amikor akad mindenRemélem, hogy ezeket szoftveresen javitják mielőbb.
-
addikt
Telekomnál elérhető az Ultra 512GB fekete verzió, március 3-én hozzák is
Olcsóbban kijöttem ezzel, mint a 256-ossal preorderben + elvileg még a Buds is jár hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest