Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brain75

senior tag

Sziasztok

Olyan problémával szembesültem ami nem tudom miből fakad, hátha járt vagy jár valaki hasonló cipőben.
    Tegnap egy kis videót akakrtam összerakni atelefonon a gopro quick nevű alkalmazásával.
    Odáig nem is volt baj, hogy a képekből videót csináljon, hangot adjak hozzá ilyenek. Amikor a végső renderelést csinálta a telefon egyszercsak lefagyott és kb 20 másodperc múlva újraindult magától. A telefon nem volt meleg, nem hiszem hogy melegedés miatt csinálta.
    Ezek után, mondom ez mi a fene, megint elindítottam az alkalmazást, akkor már hiba nélkül végigcsinálta a renderelést.
    Ezek után, nézegettem egy kis youtube-ot, és egszercsak megint megfagyott, és ugyan úgy kb. 20 másodperc múlva újraindult magától.
    Nem értem a jelenséget.
    Ezek után futtattam egy antutu bechmarkot, csakhogy kicsit megterheljem a telefont, hát az első teszt első 10 másodpercében megint újraindult. Újraindulás után pedig hibátlanul lefutott a teszt, úgy hogy a cpu 41 fok lett a GPU pedig 38, a tesztprogram szerint, tehát megintcsak nem volt meleg a telefon.
    A teszt eredménye amúgy jó lett, mert 987000 pont lett.
    Idegesít ez az újrainulgatás, a telefon bőven garanciális.
    Találkozott már valaki ilyennel? Ha igen mi lett a megoldás ?

Köszi

/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/

Új hozzászólás Aktív témák