Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BusinessGuy

    őstag

    válasz ImpersonatoR #1288 üzenetére

    Elég nagy a szórás ami a benchmarkokat illeti, de a legtöbb tesztben ami eddig felkerült a snapdragon melegedett durván jobban. Egyes stressz teszt végig se tudott futni mert kivágta overheatinggel. Szóval érdekes hogy nála 68 fokot elért az exynos míg snap 43 fokon volt antutu alatt. Ptt tuti valami gebasz volt/van.
    Fotók nagyjából egál.
    Akkuidő Exynosnál uservélemények és tapasztalatok alapján ezúttal jelentősen jobb a Snapdragonnál.

    Engem nemigen hangolt le, gyakorlatilag napiszinten játszom a telefonnal mióta megjött, pubg és cod mobile, fotózom, netezem. A legkomolyabb hó amit éreztem 2 óra játék alatt langyosnak mondható a kamera rész alatt. Throtling sem volt.

    Passz mitől vannak ilyen eltérések, de videókártyás tapasztalataimból kiindulva nem tartom kizártnak hogy egyes darabokon megsült/szarul került fel a hővezető paszta. Ott tapasztalta hasonló eltéréseket overclockers clubban ahol azonos videókártyáknál nem egyszer láttunk olyat hogy volt akinél XY kártya 70 fokon megállt szétszedte újrapaszta szempontjából, szépen le volt kenve paszta normal állagú volt, míg másik ugyan ilyen vga tulajnak 80 fokig elment a kártyája és mikor szétszedte egy vicc ami fogadta, gyakorlatilag szemet keménységűre sült paszta rákutyulva... Én erre tudnék tippelni, ha meg FW akkor nem tudom milyen FW-veltolták de ami a videóban szerepel az gáz.

Új hozzászólás Aktív témák