Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Capella

    senior tag

    Éppen mentem a postára kiváltani egy ajánlott levelet, amikor hívtak az Allee-ból, hogy megérkezett az előrendelt tollas Clear View tokom az S21U-hoz.
    Nosza mentem átvenni. :DD
    Első benyomásom már a boltban, ahogy előhozták, hogy ez brutál nagy, pontosabban széles. Kisebb fajta tablet kinézet így, avagy anno a Note 3 volt hasonló széles emlékeim szerint.
    Mindjárt rátettem a Note8-at összehasonlításul, és azon úgy egy fél ujjnyival túllóg. Ez persze nyilvánvaló volt előre is, hogy ha nem a készülékben van a toll, akkor az ilyen ceruzás tok még szélesebb lesz. Viszont a telóban nagyobb lehet az akku. Valamit valamiért.
    Egyébként minőségi a tok fogása, kivitele, csak kicsit nehezebb átfogni. Ha kint van a ceruza, úgy picit keskenyebb, ennyiben jobb lenne a használat így. Tartottam picit tőle, hogy milyen lesz így fogni az üres ceruzatartóval, mennyire vág ilyenkor a széle, de talán nem annyira vészes.
    Meg lehet szokni hamar a vastagabb ceruzát is.
    Mérlegre raktam a telefonnal együtt. Tekintélyes tömege van így komplett, 324 gramm.

    Korábban magamtól talán soha nem vettem volna flipes tokot, de még a Note 3-hoz kaptam egy Clear View-t, és annyira megszoktam, megkedveltem, hogy azóta csak ilyet használok. Zsebben hordáshoz még temperált üveg védelem mellett is hasznos, no meg a plusz smart funkcióit is szeretem.

Új hozzászólás Aktív témák