- Samsung Galaxy Z Flip4 - tavalyi göncben flexelsz?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
leweegee
aktív tag
válasz gainwardgs #11232 üzenetére
Engem leginkább a melegedés idegesített az s21-nél, itt szerencsére nincs ilyen. A mindennapi használatban nem érezni a különbséget, de pl ugyanazt a játékot az s21 kb 1 perc alatt telepíti fel az s23 meg 20 mp alatt végez. Videóvagásnál vagy AI szerkesztésnél már jobban érződik a különbség, persze generációs előnye is van az s23-nak, azért ezt se felejtsük el. De az akkukezelés az pl. parádés, egy százalékot merül egy éjszaka alatt készenlétben. Az exynos-al szerelt samsung telfonjaim (s8/s21) 15-20%-ot is merültek. Ettől függetlenül nem érzem visszalepésnek az s21-et a kezembe venni (a fiam örökölte, mindig megtalál valami mókolással) meg mindig frankó kis teló.
Ne nőj fel! Csapda!
-
TomPack
őstag
válasz gainwardgs #11179 üzenetére
Ha nem az akksi nyomta fel a hátlapot, akkor a meleg miatt tud elengedni a ragasztó! Nagyon más lehetőség nem lehet. Ha tokban van a telefon akkor soszor nem érezni annyira a melegedést, éa telefon is nehezebben bírja leadni azt a külvilág felé.
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Ricardo
titán
válasz gainwardgs #11179 üzenetére
Akku nem púpos?
-
Masato
tag
válasz gainwardgs #10764 üzenetére
Ja, meg hogy S23U Ctrl-C Ctrl-V = S24U (plusz gagyi éjáj szoftver). És valóban: Exynos nem sExynos...
-
őstag
válasz gainwardgs #10734 üzenetére
Ebben kíváncsi lennék több véleményre is, mert nem érzek romlást A14 óta (sőt, mintha a készenléti idő még kicsit javult is volna).
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
luciferc
őstag
válasz gainwardgs #10734 üzenetére
És az mit jelent? Illetve addig milyen volt? Mert ugye egy dolog a szoftver silánysága, másik az akku állapota, romlása ennyi idő alatt.
-
Ricardo
titán
válasz gainwardgs #10709 üzenetére
Ne viccelj. A legtöbb ember ezt észre sem veszi.
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #10709 üzenetére
Nem gondolnám, hogy ezzel az aprósággal próbálnának az új felé terelni
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #10546 üzenetére
Konkrétan én az Evil lands RPG-vel szoktam elütni némi időt.
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #10536 üzenetére
Ennek örülök
Remélem, hogy mostanában már elegedett vagy a telefonnal -
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #10526 üzenetére
Továbbra is azt gondolom, hogy nálad lesz a hiba valahol, mert tegnap este több, mint 2 órán keresztül videóztam a YouTube-on azt varva, hogy mikor záródik be, de már majd' elaludtam így mauálisan én zártam be. Az, hogy mi okozhatta ezt nálad, arról fogalmam sincs. Azóta előfordult újra ez a hiba?
-
csorbajeno
veterán
Nem használsz véletlenül(vagy direkt ) hirdetésblokkolót? Mert azt hallottam, hogy a YT valahogy ki akarja azokat játszani.
-
slice14
veterán
Nem lehet hogy az alkalmazás frissült be közben? Lehet hogy app verzió függő...
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #10523 üzenetére
Telepítettem, de nálam nincs semmi gond azóta sem a YouTube-bal.🤔
-
őstag
válasz gainwardgs #10523 üzenetére
Én nem tapasztaltam ilyesmit...
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz gainwardgs #10001 üzenetére
Kicsit ugy erzem magam, mint amikor az iphone-osoknak magyarazod, hogy kicsit tularazott a cuccuk.... ok meg mondjak, hogy - oooo ez minden penzt meger
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
Burt1793
veterán
válasz gainwardgs #9695 üzenetére
Nekem két kártyával (4G-n), mobilnettel készenlétben 3-4%-ot merül óránként készenlétben. Mobilnet nélkül 1%-ot óránként és wifin is. Használat közben nem rossz. Egy napot 85%-kal is kibírja, bár nem nyomkodom sokat, csak ha jön valami értesítés.
-
TomPack
őstag
válasz gainwardgs #9691 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert más típusú készülékeken teljesítmény javulást, és nagyobb képernyőidőket tapasztalnak.
Köszi!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz gainwardgs #9681 üzenetére
Én Firefoxot használok, sose szaggat semmi.
-
helixP
nagyúr
válasz gainwardgs #9672 üzenetére
Szépen otimalizálták a mérésekre :
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #9672 üzenetére
Hát, én ilyeneket nem szoktam követni, de örülök neki. És érzetre neked milyen? Mert ha neked megfelel, akkor az itt lévők 98%-ának is tuti jó lesz
-
s.Oliv3r
senior tag
-
SztiviVander
őstag
válasz gainwardgs #9628 üzenetére
Snapi biztos fogja tudni, vegyel s23-at.
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz gainwardgs #9624 üzenetére
Szerintem a kinézete, és a BT5.3 sem elhanyagolható. Nekem a Buds2 Pro miatt hasznos lenne, üzemidő tekintetében.
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #9624 üzenetére
Tudom, hogy te az Exynos-szal nem vagy kibékülve, ezért merészeltem megkérdezni
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz gainwardgs #9619 üzenetére
Az ára nem sokkal emelkedett.... a gond az, hogy Magyarország nem teljesít jobban, mint 4 éve
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #9619 üzenetére
Egyetemistákkal egész "jó" árba lehet hozni. Kár, hogy már dolgozok, bár, ha tanulnék, akkor meg pénzem nem lenne rá
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #9615 üzenetére
Fogsz rá váltani?
-
TomPack
őstag
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #9351 üzenetére
Mindenhol vagy csak a PH! lapcsaládnál? Mert utóbbi esetén a visszatért Vodafone reklám a hiba okozója.
-
Burt1793
veterán
válasz gainwardgs #9286 üzenetére
Azt nem írják, hogy hány évet bír az alaplap, vagy a háttértár.
-
Burt1793
veterán
válasz gainwardgs #9283 üzenetére
Ha ez igaz, januárban megveszem, de akkor 10 évig bírnia kell!
-
Burt1793
veterán
válasz gainwardgs #9281 üzenetére
Esküszöm veszek egy s23-at minden elvem ellenére, ha snapis lesz és ugyanilyen méretű, csak miattatok. De ha ugyanilyen tökéletes lesz mint ez, akkor falnak megyek.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz gainwardgs #9072 üzenetére
Ez az anomália nagyon érdekes, mert nekem egészen addig amíg fel nem tettem a 13-ast 21 ultrára nálam is pont ez volt: "lapozás közben össze vissza laggol, törlöm cache-t egy darabig jó utána megint". Most napok óta jól működik.
-
fzboxx
senior tag
válasz gainwardgs #9000 üzenetére
Ahogy már más is írta, a mentés a barátunk.
Azt azért megjegyzem, hogy pl. a CIB mobil app-ot újra kell érvényesíteni. Más banki app esetén nem tudom, hogy van-e ilyen.
Ezt is menti a mentés, de az ismételt használathoz kell egy plusz lépés. Ez az ügyfél érdekében van, de gondolom mindenki tárolja ezeket az infókat valahol. (Ha elveszne a telefon, akkor az új mobil esetén is kell egy ilyen lépés.)
Mentést én a Samsung SmartSwich szoktam csinálni, mostanában már pc-re.
A frissítés előtt mindig frissitem a Samsung és a Google mentéseket is.
Remélem tudtam segíteni. -
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #9000 üzenetére
Igen, FR-nél minden törlődik, de csinálj róla mentést gépre vagy pendrive-ra. A névjegyeket tudod szinkronizálni a Google-be, de pl. ugyanide tudsz a fotókról, videókról is biztonsági mentést csinálni.SMS-ek és minden más meg mehet a Samsung cloud-ba, bár nem tudom, hogy melyik SMS appot használod.
-
fzboxx
senior tag
válasz gainwardgs #8996 üzenetére
Nekem eddig semmi gond...
CIB mobilbank, WebKincstar, MKB szépkártya, K&H mobilbank, revolut, Authenticator, mind működik.
Nem volt HR, csak OTA frissítés -
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #8992 üzenetére
Én is meg akartam jegyezni, hogy a böngésző olyan lett, mintha reszelőn csúszna, de ahogy előttem is írták, csak a mobilarena.hu és családja ilyen.
-
thedivision2
aktív tag
A prohardver és társai nekem is lagolnak Firefox alatt, de más nem. Gondolom megint van rajta valami reklám ami nem tetszik a telefonnak, mint amilyen a Vodafoneos volt annó.
-
fzboxx
senior tag
Nekem van továbbra is
-
ShadowX
őstag
válasz gainwardgs #8967 üzenetére
Tényleg nem unod még? Ez már csak trollkodás, amit művelsz.
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #8967 üzenetére
Döcögve, mert ez Tensorra van optimalizálva
-
dnelb
veterán
válasz gainwardgs #8957 üzenetére
sajnos most olvastam lehet mégis marad az exynos, arra utaltam.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz gainwardgs #8941 üzenetére
akkor ne azzal gyere egybol hogy udv a fos exynos vilagaban mert az sd888 meg az sd 8gen1 is pont ilyen "fos", ha felmelegszenek visszavesznek a teljesitmenybol es viszlat full fps, optimalizalas ide vagy oda. ez van, venni kell regebbi 865-ost (mert azon se azert jobb mert snapira van optimalizalva, hanem azert mert az nem melegszik meg annyira) szifont es lehet boldognak lenni.
[ Szerkesztve ]
-
kutga
nagyúr
válasz gainwardgs #8937 üzenetére
Az sd888 jobb? Csak kérdem.
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
SztiviVander
őstag
válasz gainwardgs #8937 üzenetére
hasznos mozdony voltal ma is alig vartad legyen mar vegre egy fikageneralo hsz mi? s21fe topikba irta volna (mert oda is irna, ha az lenne neki) akkor is ugranal beboffenteni hogy udv a snapdragon vilagaban? jajj more engedd mar el...
-
s.Oliv3r
senior tag
válasz gainwardgs #8800 üzenetére
nem nagyon tudnak semmit ajánlani, ezért kérdeztem
-
slice14
veterán
válasz gainwardgs #8798 üzenetére
És működik vele az ujjlenyomat olvasó?
-
Burt1793
veterán
válasz gainwardgs #8662 üzenetére
Tölteni kell a telót, de azon kívül hibátlan. Nekem már ez a méret is kicsit nagy, nem akarok s21+ és társaival találkozni sem.
Komolyan mondom, a frissítésekkel még fluidabb lett a mobil, hihetetlen reszponzív, jó használni. -
Curtain
senior tag
válasz gainwardgs #8464 üzenetére
Azért mert a diablo nem úgy fut ahogy kéne az nem elsősorban a samsung vagy a mali gpu hibája. Inkább a játék fejleszőié mert nem voltak képesek optimalizálni rá (még). Legjobb példa az új amd gpu-s exynos. A legelején egy cod mobile vagy asphalt max 30 (!) fps-el futott ami kb a vicc kategória egy ilyen soc-nál. Kis idő múlva mindkét játékra jött frissítés és most már simán mennek 60-fpsel. A pubg mobile a mai napig 30fps-el fut, miközben a pubg new state (sokkal jobb a grafikája mint a sima pubg-nek) meg simán megy 60-al. És még biztos sok példa van, én ezeket próbáltam. Szal ha a fejlesztő nem optimalizálja minden gpu-ra rendesen a játékát az csakis az ő hibája. Szerintem. Nálam így vannak beállítva a game launcher-es dolgok: Utóbbihoz le kell tölteni a game booster plus bővítményt.
"Ne legyetek bátortalanok, bátorak legyetek!”
-
SztiviVander
őstag
válasz gainwardgs #8464 üzenetére
Ezt a stílust, hogy itt mindenki kvázi ostoba fanboy (holott nekem ez a második samsung telefonom az s2 után, az meg bő tíz éve volt) aki nem fikázza, azt te kezdted és nem is bírtad abahagyni hiába lett szólva sokszor.
Én arra gondolok hogy játék közben a redőnyt lehúzva a game boosterben mik a beállítások. Pl ki van-e kapcsolva az értesítések meg a többi amivel játék közben nem annyira jó ha foglalkozik, nincs-e bekapcsolva a 48Hz-re korlátozás meg az akku kímélés meg a többi hülyeség, teljesítmány módban van-e (ha igen akkor normálra rakni pl). De én valóban nem játszok telón mert nekem a 60 vs 144Hz előtt van jóval az a szempont hogy 6" vs 27" (vagy 55"), maximum félévente 1x wot-ot, de az nem egy erőgép igényes valami. De ha a másiknál -akinek mellesleg szintén van videója, ha már bizonyíték kell rá hogy nem hazudnak a fanok- jól fut ugyanaz a játék ami nálad meg nem, akkor nem nálad kellene keresni a hibát, ugye? Logikus... -
SztiviVander
őstag
válasz gainwardgs #8459 üzenetére
Szóval nem csak a haveroknak de még az asszonynak (jelentsen az bármit is ) is telik ájfónra, neked meg nem... Aha, értem. Akkor így meg is van a -kissé gyerekes- frusztrációd oka. Mindenedet amiből létezik jobb (vagy legalábbis neked jobbnak tűnő) mész és fikázod a neten hogy ami neked van az milyen tré bezzeg az amire neked nem futja az mennyivel jobb? Hány éves vagy bazki, 5? De komolyan. Game booster beállításairól mesélj inkább meg hogy az alternatív játékteljesítmény kezelés be van-e kapcsolva. Bár valahogy az látszik hogy neked nem is a probléma megoldása a cél hanem hogy kiadd magadból valahol a csalódottságodat hogy neked "csak" egy samsungra futotta.
-
helixP
nagyúr
válasz gainwardgs #8451 üzenetére
Meg hát jó sok Hsz-et szedtél össze.
Mission accomplished. -
sgeza
veterán
Nem osztja senki a Samsung mantrát, ellenben te osztod a Samsung ellenes mantrát.
[ Szerkesztve ]
-
ShadowX
őstag
Hol írták a véleményedre, hogy minden user error?
-
SztiviVander
őstag
válasz gainwardgs #8456 üzenetére
Itt vinnyogsz hetek óta hogy bezzeg az ájfón így meg úgy, de nem az a megoldás hogy akkor veszel egy ájfont és élsz boldogan. Neeem, dehogy. Neked az a megoldás hogy itt hisztizel meg fanozol meg széttrolkodod a topikot. Mert attól biztos jobb lesz. És csodálkozol hogy mindenkinek a töke tele van veled meg hogy huszadszor írod már le a "véleményed", hogy ez milyen szar és itt mindenki ostoba fan aki nem látja be hogy ez mekkora szar és nem kántálja veled kórusban. Oké, szar, megértette mindenki, nem kell naponta elmondani mert rohadtul unalmas már. Amúgy meg mielőtt benyögsz még valami okosat a 888-ról inkább fáradjál át az s21 fe topikba aztán majd meglátod a 888 meg az adreno mennyire jól bírja a játékot és mennyire sírják vissza a 865-öt
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz gainwardgs #8451 üzenetére
Nem az itt a gond hogy sok a fan, hanem az hogy nem hallgatod meg amit tanácsolunk. Jó csináltál egy cache wipe-t, bár abban én sem hittem hogy megoldja. Csak azért ajánlottam mert azt írtad hogy sok cucc van a telón. De egy fr- mindenképp ajánlott lenne, és valszeg megoldaná. Bár okozhatja a meleg is, tudniillik nyár van. És a telefon jobban melegszik terhelés alatt, főleg hosszabbra nyúló játéknál. Egy telefon nem erre van kitalálva feltétlenül. Ha meg mindenképp gamelni szeretnél akkor vegyél pl ROG Phone-t, stb.
-
törölt tag
válasz gainwardgs #8448 üzenetére
Akkor cserélj vele Vagy csinálj egy FR-t hátha segít, vagy marad a beletörődés.
-
törölt tag
válasz gainwardgs #8442 üzenetére
Simán benne van a pakliban, mobilnet és a ping nem túl jó barátok, ha meg a vezetékes netszolgáltatód NAT-ol akkor szintén szőr van a palacsintában, és néha felszökik az égbe a ping.
-
dnelb
veterán
válasz gainwardgs #8439 üzenetére
ez inkább pinges lagg nem?
-
slice14
veterán
válasz gainwardgs #8427 üzenetére
Akkor kezd azzal.
Adatmentés felhőbe, majd tolj egy fr-t. Ha ezután sem jó, akkor mondhatod hogy...Na jó előtte próbálj meg egy cache wipe-ot.
[ Szerkesztve ]
-
slice14
veterán
válasz gainwardgs #8418 üzenetére
Hülye kérdés: Az A12 frissítés után csináltál FR-t? Főverzió váltásnál ajánlott.
-
törölt tag
válasz gainwardgs #8424 üzenetére
Ne fáradj vele, elhiszem neked, ha több mindent ki kell rajzolnia a gpu-nak abba beleizzad. Engem ez szerencsére érint, nem játszok, csak a kedvedért. :D
-
törölt tag
válasz gainwardgs #8420 üzenetére
Jó hát kijátszani azért nem fogom, inkább hiszek neked.
-
törölt tag
válasz gainwardgs #8418 üzenetére
Ultrában több a ram, más a rom is. Dobtam fel ide egy videót a játékról, te látsz ezen darabos mozgást? https://files.fm/f/7tp4ud4pn
-
törölt tag
válasz gainwardgs #8408 üzenetére
Az S21 nem csúcs készülék az az ultra. Vettem a fáradságot és kipróbáltam az általad említett két játékot, egyiknél sem tapasztaltam az általad leírt anomáliákat. Nem célom bebizonyítani, hogy márpedig ez a legfaszább telefon a földön ( nem is az), vagy, hogy csak nekem lehet igazam. Én inkább valami user errort szimatolok itt, valamit nagyon elnyomkodhattál amit nem kellet volna. (Nálam alapban minden, nem szoktam piszkálni.) Az Asphalt is engedi a 60Fps-t és max grafikán se laggol. [kép] Szóval nem mindig a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni. :p
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #8408 üzenetére
Teljesen jogosak a panaszaid, de gondolom tudod te is, hogy ezek nem az Exynos hibái, hanem a fejlesztőké. iOS-re és a SD-re optimalizálják az alkalmazásokat. Elég sok Exynosos telefon van a világban(nemcsak az EU-ban és nemcsak a Samsungnál), így igazán optimalizálhatnák a játékokat az Exynosra is. Mert alapvetően a te problémád gyökere ugyanoda vezethető vissza, mint az Android vs. iOS. Az iOS egy végtelenül optimalizált rendszer, míg az Android nem.
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #8401 üzenetére
Aktív, hosszú játékhoz vegyél ROG Phone 6 Pro-t. Azon nem fog akadni. Ha mégis, akkor nem a processzorral van a gond, hanem a játék optimalizációjával.
-
ShadowX
őstag
válasz gainwardgs #8403 üzenetére
Ez teljesen független a készüléktől, de az a gond, hogy azt hiszi az ember, hogy értelmes komment lesz amit írsz és elkezdi olvasni. Az ezt megelőző kommentedben pedig már a második szó a "szar". Itt rájövök, hogy nem akarom tovább olvasni a kommented, de már mindegy, mert felidegesítettem ezen a második szón magam. Szóval kb. esélyem sincs úgy dönteni, hogy nem akarom elolvasni a kommentedet. Mivel nincs prémium tagságom, így letiltani sem tudom a hozzászólásaid.
Nem lehetne kicsit kultúráltabban viselkedni? Tudom, tudom, tudom...ironikus kérdés volt csak, amire nem a válasz.
Ismét megemlíteném, hogy egy Nokia 3210 fórumban vagy egy Lada 1500 fórumtémában is ugyanolyan idegesítő ez a stílus, szóval ne a Galaxy S21-hez kösd a mondandóm.
-
őstag
-
kutga
nagyúr
válasz gainwardgs #8397 üzenetére
Kihasználod az erejét?
'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
slice14
veterán
Egy kis trolkodás belefér, lényeg hogy jól érezd magad...
[ Szerkesztve ]
-
Curtain
senior tag
Neked ettől merevedik amúgy? Kicsit izzadságszagú már amit művelsz.
-
helixP
nagyúr
válasz gainwardgs #8329 üzenetére
Lehet, csak hát a rendszer, amin fut
-
SztiviVander
őstag
válasz gainwardgs #8334 üzenetére
Csak trollkodni jarsz ide mit varsz? Ki a tokomet erdekli hogy az applebe milyen gpu van. Kerdezte barki is? Ha azt akar venni akkor majd azt vesz aztan akkor apple topikba lehet kivesezni hogy ki mekkorat elvez a gpujatol. Es attol hogy pont leszrom az almadat meg nem vagyok se samsung se semmilyen mas fan se. Bar neked ez erthetetlen gondolom.
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #8334 üzenetére
Én komolyan kérdeztem, hogy mitől jobb
-
csorbajeno
veterán
Mitől jobb? Mert a másik rendszer fluidabbul fut? Vagy mert azon nincsenek micro laggok? Szerintem alapvetően a két rendszer közti fő különbséget a két rendszer eltérő ideológiája adja. Az IOS egy végtelenségig optimalizált, kevés hardveren fenntartott rendszer, míg az Android ehhez képest az őskáosz. Kismillió harveren fut és az IOS-hez képest szana meg szét paraméterezhető.
-
Curtain
senior tag
Egy androidos mobil fórumán kb ez a kutyát nem érdekli
[ Szerkesztve ]
-
Curtain
senior tag
válasz gainwardgs #8323 üzenetére
Igen de nem értem hogy az apple hogy jön ide.
-
ShadowX
őstag
válasz gainwardgs #8323 üzenetére
És ezzel az információval mit kezdjen az ember?
A vásárlók hány %-a tudja mi az a mali vagy bionic? 1?Szerintem az okostelefon használók 95%-azt sem tudja, hogy van gpu a telefonjában.
-
Curtain
senior tag
válasz gainwardgs #8321 üzenetére
Semmi gond a mali gpu-val szerintem. Igaz valamivel gyengébb (de a samsung nem legerősebb variációt rakta az exynos 2100-be) mint az aktuális snapdragon de ennyi. Bárcsak az exynos 2200-ben is mali gpu lenne még az amd helyett.
-
helixP
nagyúr
válasz gainwardgs #8300 üzenetére
Fosnaz exynos, de már kevésbé híg, mint régebben.
-
Burt1793
veterán
válasz gainwardgs #8300 üzenetére
Biztos, hogy szarabb az exynos gsm modulja. Külföldön ugye nincs különbség a szolgáltatók miatt, snapdragonos samsungok és más telók jobb térerővel bírnak, jobban tartják a netet és nem is merülnek mobilnetes készenlétben ennyit. Sztem ezt az exynosos modult más bolygóra gyártották.
Az megröccenést én nem látom ennyire kritikusnak, nekem a one ui nem akad meg, az ébresztő állítást kivéve. Na az elég ijesztő. 😃 -
kutga
nagyúr
válasz gainwardgs #8272 üzenetére
Az jó mert iOS alatt nem tudod állítani.
-
PACSA75
őstag
válasz gainwardgs #7847 üzenetére
Én szeretem az almát is, szóval tényleg jó cucc, de annak, amit itt művelsz valóban nincs értelme. Egyszer el kell mondani, hogy mit hiányolsz, vagy mi nem tetszik, ezt el is fogadjuk. De aztán vagy megszoksz vagy megszöksz és kész. Az, hogy minden panaszra te rátronfolsz, az már gáz.
-
ShadowX
őstag
válasz gainwardgs #7847 üzenetére
És ha összedobjuk akkor hamarabb?
-
veterán
válasz gainwardgs #7844 üzenetére
Nem unod még? Oké oké nincs hibátlan telefon, de tőled csak ekézést látni.
Menj az vegyél egy atomjó rágott almát és boldogítsd őket. 🤷Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Burt1793
veterán
válasz gainwardgs #7844 üzenetére
Szerintem jól néz ki. A plus üveg hátlapos és teljesen fekete, annál nem ilyen feltűnő.
-
helixP
nagyúr
válasz gainwardgs #7836 üzenetére
Hát, erre a szintre süllyedt a dolog. Biztos olvastad az elmúlt évek fake benchmarkokkal kapcsolatos 'botrányokat'.
[ Szerkesztve ]
-
Curtain
senior tag
Az a baj a jelenlegi soc-oknál hogy ezt a teljesítményt nem tudják huzamosabb ideig tartani a melegedés miatt. Mi értelme ezeknek a számoknak ha pár perc intenzívebb játék után visszavesz a teljesítményből kb egy sd865 szintjére vagy az alá. Igaz ez az exynos 2100/2200-ra és a snapdragon 888/8gen1-re is.
-
ShadowX
őstag
Tudom, hogy ironizálni próbálsz, de szerintem igen, csak viccből. Elértük azt a szintet, ahol már csak vicc az egész. Mire megy egy hiper-szuper SD8 Gen1-es Xiaomi az erejével ha a szoftver úgy van megírva, hogy amint lehet mindent kilő a memóriából, stb. Véleményem szerint az egész mobilipar egy vakvágány ezzel a folyamatos CPU "vagánykodással". Egy ilyen készüléknél a felhasználói élménynek kellene számítson, ami szerintem itt teljesen rendben van.
-
helixP
nagyúr
válasz gainwardgs #7830 üzenetére
Semmit nem jelent.
-
ShadowX
őstag
válasz gainwardgs #7830 üzenetére
Azt tudom, hogy a benchmark alapvetően arra szolgál, hogy 2 dolgot összehasonlítsunk, de na. Igaz, hogy én nem játszom, de rég volt ilyen megbízható telefonom. Pedig sok Nexusom és Pixelem is volt.
-
ShadowX
őstag
válasz gainwardgs #7827 üzenetére
Ezek mire jók amúgy? Telefonoknál végképp nem értem.
-
gainwardgs
veterán
válasz gainwardgs #7826 üzenetére
-
helixP
nagyúr
válasz gainwardgs #7649 üzenetére
Vanced Amíg még lehet...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz gainwardgs #7636 üzenetére
Nálam is ilyen.
-
Burt1793
veterán
válasz gainwardgs #7374 üzenetére
Nálam nincs ilyen, sőt, sztem javult a one ui 4.1gyel. Nagyon pörög a teló. Én a mobilnetes üzemidővel nem vagyok megelégedve...
Ma 2 óra SoT, mobilnet, gps, navi háttérben, pár fotó és 68%ot merült. A52s felét merüli ugyanilyen használattal. Talán a hálózati beállításokkal van baj. Néha kapok új konfigurációs beállítást, mondvan, hogy hibát érzékel a szolgáltató. Telenor. Lehet lérek egy másik sim kártyát. Ekkora különbség ne legyen már, főleg egy fele ennyiért árulttal szemben.
-
helixP
nagyúr
Ezt a szarsamsung szöveget akkor érdemes nyomni majd, ha cross checkeled, hogy másoknál is így van-e.
Kezdem én, jó? Nálam tökéletes.
-
aprokaroka87
nagyúr
Facebook app?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest