Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies akkut kap az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yandelus
tag
válasz
MrPetya19 #7745 üzenetére
Amíg beérek, addig kb 5-6 %-t merül. Hazafelé is kb ennyi. Szállodában dolgozok, nap közben keveset nyomkodom, leginkább csak reggeli/ebédididőben, de ott mégis rengeteget merül az aksi. Lehet hogy térerő benne van, mert a mínuszon nem túl jó a mobilnet, de hát nem sokat tartózkodom ott.
-
Yandelus
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne. Kb 6 hete vásároltam egy S21-et.
Maga a telefon nekem mindenben hozza amit vártam tőle, csak az aksi időben van egy kis gondom.Általában reggel fél 6 körül 100%-n van a telefon, amikor elindulok itthonról munkába. Délután 2-ig, kb maximum 55-65 perc képernyőidő kerül bele, aminek kb harmada játék, (poke go) a többi msn, inta, vagy facebook, és böngésző.
És délután kettőre, 45% körül van az aksi.
Amit nem értek, hogy ez csak akkor van, ha dolgozni megyek. Ha itthon vagyok, kb ugyan ennyi idő alatt, jóval kisebb a merülés. Pl ma délután 3 körül volt 55% körül, úgy hogy tegnap este 11-kor töltöttem utoljára, és csak 91%-ig volt felnyomva, a képernyőidő közel két és fél óra volt és még a wifi is be volt nyomva, mhelyen nincsen.
Mi okozhatja ezt az eltérést? -
TomPack
őstag
Rendelnék külföldről Pitaka MagEZ tokot S21-re, mert itthon már sehol nem találok.
Van valakinek tapasztalata, hogy honnan érdemes? -
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Használ valaki s21 el DEX-et windowsos pc-n?
Gondba kerültem
Létrehozom a kapcsolatot majd egy olyan programot szeretnék indítani aminek felh+jelszó páros kell és ezeket az adatokat automatikus kitöltéssel szeretném kitölteni.
Ehhez kéri az ujjlenyomatomat a telefon. De mihelyst megadom neki (vagyis ráteszem az ujjam a tel kijelzőjére) teljesen kifagy a telefon.
Mindaddig míg a pc-n be nem zárom a DEX programot.
Van erre valami okosság vagy ez egy bug, esetleg én csinálok valamit rosszul?
Remélem érthető voltam. -
slice14
veterán
válasz
SztiviVander #7740 üzenetére
Igazából csak megszoktam. És azt hittem hogy ez alap funkció.
-
SztiviVander
addikt
válasz
slice14 #7739 üzenetére
És az miért jó hogy ha 10 perc után jön egy hívás akkor előbb vissza kell kapcsolni a headsetet hogy tudj beszélni? Gondolom a OP lebontotta a BT kapcsolatot (valami energiatakarékos mód talán? passz) és a headset azért kapcsolt ki mert érzékelte hogy nincs kapcsolatban a telefonnal. De azért ne egy telefon döntse már el hogy meddig legyen bekapcsolva a headset vagy akár egy bt füles. Szerintem. Azt passzolom hogy a samu tud-e olyat hogy lebontsa a kapcsolatot a nem aktívan használt (beszéd, zene) bt eszközzel.
-
slice14
veterán
Van egy érdekes észrevételem. Adott egy Sony WI-XB400 bt headset-em, ami OP7T A10 - A11-nél ha nem volt használatban, akkor egy idő után (kb 10 perc) kikapcsolt. Viszont most samunál ha nem használom, nem kapcsol ki a headset. Nincs hozzá app, legalábbis nem tudok róla.
-
Krytec
tag
Fólia szinten tudom ajánlani amit a médiában raknak fel ClearPlex néven, fél éve van rajta és még a hajszálkarcok se látszanak. Egy hátránya van hogy drága... 10K felhelyezéssel.
-
werszomjas
addikt
Tegyetek rá hydrogel fóliát, azzal megy az ujjlenyomat és véd a karocktól.
Én most matt-ot rendeltem, nagyon szuper. Aliexpress. -
horseface
csendes újonc
Üdv mindenkinek! Jó áron sikerült vennem egy s21-et a telekomtól. Az lenne a kérdésem, hogy gyárilag ami rajta van fólia azt kapjam le és úgy menjen rá az üveg? Köszönöm szépen!
-
kengyel
nagyúr
válasz
csorbajeno #7720 üzenetére
Majd meglátjuk, hogy lesz a valóságban.
-
helixP
nagyúr
válasz
csorbajeno #7720 üzenetére
Én pont ellentétes véleményen vagyok.
-
Mike81
senior tag
válasz
csorbajeno #7721 üzenetére
Köszi az infót
-
ricsmoka
tag
Automatikus keretezes amire emlékszem, de ott a cikk
-
kengyel
nagyúr
válasz
csorbajeno #7716 üzenetére
Nagy durranást nem várok tőle. Amúgy, most is elég jó a kamera.
-
ricsmoka
tag
válasz
csorbajeno #7716 üzenetére
Igen pont ma olvastam
-
ricsmoka
tag
Fotózni meg netezni tökéletes
-
ricsmoka
tag
Mától a feleségem is belépett a klubba! S21+😀
-
slice14
veterán
Lehet hogy hülye kérdés, de ha már a rendszer is alvó módba rakja a Drive és a Google One appokat, akkor kézileg is betehetem alvóba? A mentést úgyis a play szolgáltatások végzi.
-
helixP
nagyúr
Rendszertelen időközönként meg szoktam kérdezni: GCam kapcsán esetleg tud valaki előrehaladásról? (3 lencse, HDR+ műödik) Vagy gondolom ezt engedjem is már el
-
slice14
veterán
válasz
MikeWazowski #7707 üzenetére
Jól hangzik. Az OP7T-m is 5%-ot merült éjszaka. Itt meg néztem, hogy mi eszik éjszakánként 8-10%-ot.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
MikeWazowski #7706 üzenetére
Talán így komoly 1 nap után, lehet az aksi jobb lesz, mert este eddig merült a telefon 10%-ot most az éjjel csak 5-öt. Wipe cache volt. Meg is lepődtem.
-
Luigi962
őstag
válasz
MikeWazowski #7698 üzenetére
A májusi bizt.szinten kívül mi van még benne?
-
kengyel
nagyúr
válasz
MikeWazowski #7702 üzenetére
Akkor majd jönnek szépen lassan.
Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Automata kávégépek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Formula-1 humoros
- Villanyszerelés
- TCL LCD és LED TV-k
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Samsung S21 FE 5G Spigen tok+új kijelzővédő fólia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 8/128 kártyafüggetlen fekete mobiltelefon
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Káryafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus két színben!gyári független dual SIM megkímélt 12 hónap szavatosság
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest