- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz SztiviVander #9393 üzenetére
Tudom nem vigasztal, de s21 ultra esetében se érhető el Store ban Camera assistant. APK bol telepítettem én is. Mondjuk túl sok hasznát eddig nem vettem. Export raw, na az már valóban szuper kis app. Ultra esetén az már ugye fent van.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
csorbajeno
veterán
válasz SztiviVander #9393 üzenetére
Igen, az Expert RAW funkciót nem kaptuk meg, pedig az jó lenne. Szívesen kipróbálnám az éjszakai tájkép funkciót egy szép nyári este.
-
TODI1111
veterán
válasz SztiviVander #9390 üzenetére
és Ceree.
Bocsi, azt hittem, hogy ha 22 ultránál ott van akkor az eggyel régebbi szériánál is mutatja.[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz TODI1111 #9389 üzenetére
Én ott is néztem nyilván, de csak kettőt talál, ami nálad a 2. és 3. Marad akkor apkmirror.
szerk: vagy nem. telepítés után azt mondja indulaskor hogy ez az alkalmazás nem támogatott ezen a telefonon majd ennyi... akkor ez lehet még mindig régió lock-os.
[ Szerkesztve ]
-
Luigi962
őstag
válasz csorbajeno #9383 üzenetére
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #9383 üzenetére
Én nem is látok ilyesmit benne ami cameraval kezdődne. Van a niceshot de az screenshot moddolo.
-
Luigi962
őstag
A Camera assistant, a Keys cafe, a nice catch, a One Hand, a sound Assistant, a Szélérintés, a Theme park, a Wonderland működik Good Lock nélkül is. A többi mini alk. csak a Good Lockon belül. Make up és Life up csoportosításon belül. Érdemes mind feltelepíteni, mert nagyon sok dolgot lehet vele egyedivé tenni max. nem használod! Majdnem olyan jól testre szabható lesz a mobil mint egy IPhone-nál
-
sgeza
veterán
válasz SztiviVander #9378 üzenetére
Ez így nem biztos. A one hand operation működik külön, de a többi moddolós cucc szerintem nem!
Bár nem néztem még. Ha valaki konkrétan tudja, javítson ki![ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz hódmaci #9377 üzenetére
Az a szép pink ikonos az.
Igen jól értetted, ezekkel lehet mindenfélét modositgatni. De ha én is jól értettem sgezat akkor ez csak egy olyan keret amiben egy helyre össze van szedve az osszes módosító app, amik igazabol önállóan (is) működnek goodlock nélkül.[ Szerkesztve ]
-
hódmaci
senior tag
válasz SztiviVander #9371 üzenetére
Vagyis akkor ezzel jobban személyre szabható a készülék kinézete, vezérlése.
Amennyiben jól értelek.
Melyik is lenne ez a kettő közül?:
[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
sgeza
veterán
válasz SztiviVander #9375 üzenetére
-
SztiviVander
őstag
ejj... én azt gondoltam ez a good lock egy olyan keret mint az xposed és ezek a one hand és társai a modulok és függetlenül attól h le kell tölteni és telepíteni őket goodlock nélkül nem mennek. szóval ez eddig is volt és mukodott én meg szopok itt tavasz ota ezzel a szelesvasznu vissza gesztussal... ó bammeg de jobb későn mint soha.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz SztiviVander #9373 üzenetére
De ahhoz nem kell good lock!
-
SztiviVander
őstag
igen, arról irtam csak nem neveztem nevén a gyereket :) meg eddig nem volt ugye hivatalosan goodlock mi regionkra, persze oké lehetett apkmirrorozni. egyszer régebben kiprobaltam már goodlock -ot de nem tűnt fel ez a modul az meg pláne hogy abban megoldhato az egyik olyan funkció ami a saomiba alapból megvolt samun meg nagyon hiányzott.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz SztiviVander #9371 üzenetére
A gesztusra érdemes a one hand operation +-t használni. Abban eddig is lehetett állítani az általad említett paramétert.
-
SztiviVander
őstag
válasz hódmaci #9370 üzenetére
pl végre be lehet állítani hogy a gesztus "vissza" ne a képernyő teljes hosszában legyen hanem csak adott részén, így gesztussal lehet pl outlook menüjét (almappak eléréséhez pl) is elohivni és nem kell fel kezzel a bal fenti ikonra ugyeskedni allandoan. én ezt nagyon hianyoltam. de az is jó hogy el lehet rejteni fölös ikonokat (pl a nagyítóval látható akku ikon). gyakorlatilag azt tudja amiket korábban root+xposed -el lehetett megoldani telefonokon, gyanítom a legtöbb "ötlet" onnan is szarmazik.
-
vg
addikt
Telekomra is jött frissítés, és elérhető a galaxy store-ban a good lock és hozzá minden modul mindenféle tükrözés nélkül! El se hiszem, végre!!444
-
s.Oliv3r
senior tag
Jött XEH update (google play maradt július 1 xD)
Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
CortezX
aktív tag
Üdv! Fél éve használom a telefont, 2 dolog kezd egyre idegesítőbb lenni. Kezdetben csak bluetooth eszközön történő hívásfogadásnál jött előt, de újabban bt nélkül is a következő. Felveszem a hívást, megjelenik a hívás közbeni képernyő, de a telefon csörög tovább. A hívó félnek azt jelzi hogy felvettem csak épp néma a vonal...
A másik gond, hogy bluetooth eszközökön hibátlanul szól a zene, viszont hívásnál recseg/pattog a vonal, alig érteni a másik felet illetve engem is alig értenek... Másnál is jelentkeztek ilyen hibák? FR megoldás lehet? -
slice14
veterán
válasz SztiviVander #9358 üzenetére
Az komoly.
XEH-ra eddig még semmi.Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
őstag
válasz SztiviVander #9352 üzenetére
SIO-ra is megjött.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
slice14
veterán
Gondolom DBT...?
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
gainwardgs
veterán
válasz csorbajeno #9354 üzenetére
Hát felment a droid 13, örültem is hogy fluidabb lett minden kb, aztán kb 1 hete elkezdett most minden döcögni.
Nem tudom mi történt -
nVIPER
senior tag
Decemberi update nálam minden problémát megoldott. Hibátlan a hívásminőség, hozzáteszem FR volt, aztán ODIN-al install.
-
csorbajeno
veterán
válasz gainwardgs #9351 üzenetére
Mindenhol vagy csak a PH! lapcsaládnál? Mert utóbbi esetén a visszatért Vodafone reklám a hiba okozója.
-
attila.86
tag
És változott az alapsáv is. Remélem megoldja ezt a sok bugot, ami a 13-assal jött.
-
SztiviVander
őstag
Töltődik le a decemberi frissítés.
-
s.Oliv3r
senior tag
Aki esetleg izgult volna a google play rendszer frissítés július 1-i dátuma miatt, ne izgoljon, ma lefrissült... és ugyanúgy július 1 maradt. Tehát ez csak egy bug, hogy régi dátumot ír.
-
-
Luigi962
őstag
-
Luigi962
őstag
Végre megérkezett kis hazánkba is hivatalosan a Good Lock! Valami csoda ennyi év után
-
sgeza
veterán
válasz SztiviVander #9332 üzenetére
Az óvatosság teljesen jogos, de egyébként a belépési adatok titkosítva mennek. Pusztán azzal, hogy máshová irányítja vagy "belehallgat", nem tudja ellopni magát a jelszót. Ettől függetlenül persze, ha nem használod, akkor tutira nem kerülhet hozzájuk.
-
Kronos3000
senior tag
Telekom + voda kártya, a telekom 4g-n a voda 3+2gn, van , mert minden más módon a voda nem elérhető. Láttam fentebb hasonló problémát, nagyon bosszantó, mert van pár más régebbi egyszerűbb telefon is itthon, és egyiknél sem áll fenn hasonló probléma. Sőt a nova 5t igaz némiképp lassabb, amit az s21 váltott, de komolyan gondolkodom hogy vissza teszem a simeket és ezt adom el. Az akkuja is sokkal tovább bírja. Csak a kijelző ips ugye.
Wasabi...
-
SztiviVander
őstag
Köszi ismerem ezeket, de a többsége lassú mint a tetű, meg mivel a világ túlsó végén vannak nem is atomstabil az elerhetoseguk. és ha épp nem elérhető akkor lehet totozni hogy az app vacakol, a mobilnet, a telefon vagy netán a nevfeloldas. meg hát nem is nagyon bízok ezekben a gombamód szaporodó noname dns szolgáltatókban. nem is azért mert ők rosszat akarnának, de ha feltörik őket (amire azért nagyobb az esély mint egy google/cisco esetében) és mondjuk a google.com domain-eket a google szerverei helyett a saját szerverükre irányítják? Account máris megvan, belépsz gyanútlanul, jelszó is megvan, google fiókban meg ott a bankkártyám a pay-ben ami csak elég nagy összegnél kér megerősítést... Nekem ennyit nem ér néha az a pár reklám és az is csak melóba menet és jövet
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz SztiviVander #9329 üzenetére
Privát DNS -nek:
dns.adguard.comElvileg ez is működik, bár mostanában nem használtam. De nekem úgy rémlik, hogy például a Firefoxban pluginnel is megoldható, hogy ne jelenjen meg.
[ Szerkesztve ]
-
vg
addikt
válasz SztiviVander #9329 üzenetére
Próbáld ki a nextdns.io-t, dns szűrőket lehet használni, te állíthatod össze, ingyenes. Én már soksok éve használom mobilon, gyk semmiben sincs reklám.
-
SztiviVander
őstag
reklamblokkoloval lehet tőle megszabadulni, nem tudom mobil Chrome-ba van-e ilyen funkció. operában van de ez a sz@r azon is atmegy. rendes host alapu adblock kinyirja, de azt meg root nélkül nem lehet rarakni. itthon router intézi nekem, csak mobilneten tré.
[ Szerkesztve ]
-
SztiviVander
őstag
válasz csorbajeno #9323 üzenetére
Lehet benne cikket/tesztet is olvasni, de az appban is döcög ha benne van a nyomorult voda reklám. Most néztem az i7 tesztet épp, görgetés = diafilm.
-
J.C.G.
aktív tag
Meg tudjátok mondani hogy mitől ennyire darabos a görgetés ezen az oldalon (PH.)? Kezd használhatatlan szinten lenni. Természetesen mobil.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz csorbajeno #9321 üzenetére
Miért nem használjátok a PH alkalmazást? Sokkal jobb!
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
Visszatért a Voda reklám....
-
jotzo01
tag
S21+, Telekom, 1 SIM (fizikai), FR nem volt, külföld-belföld: semmi gond, minden tökéletes..
-
nVIPER
senior tag
Kénytelen vagyok az asszony "leselejtezett" iphone se-jét használni, mert hívni ezen nem tudok... A hívás szakadozik, nem mindig, de 10-ből 7 hívásnál biztos. Nem hall a másik fél, aztán pár másodpercig jó és így megy ez amíg be nem fejezem a hívást... Dual sim. Mindkettő telekom, az egyik e-sim. Próbáltam Yetteles kártyával is. Ugyanez a helyzet. Android 13. legutolsó update óta szar... Volt FR, Odin install. Semmi nem oldotta meg. Szégyen, hogy van ilyen. Pedig imádom ezt a telefont. Nem tudom mikor lesz megoldás erre...
-
mhydas99
aktív tag
Szerintem mindenkepp erdemes gyari visszaallitast csinalni A13ra valtaskor. Mar csak azert is mert maga a fajlrendszer is valtozott. Nem keves appot ujrairtak direkt emiatt. Ugyhogy hajra. En alapbol igy csinaltam es az akksiidom kb. 20%-ot javult 12 ota.
-
Luigi962
őstag
Ha valakit lázba hozna [link]
Best One UI 5 Settings for Top Performance and Battery Life -
TomPack
őstag
válasz realzidane #9297 üzenetére
Várjál vele pár napot, amíg megtanulja a felhasználói szokásaidat és jobb lesz!
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Yandelus
tag
válasz SztiviVander #9310 üzenetére
És csak andorid játékokkal próbálkoztatok, vagy valami emulátor is ment? Néztem yt-n videókat, ott futtatott játékokat, de nem mindent vitt el, 1-2 emuval viszont ment a kontroller. Amit vettél, annak milyen volt a minősége? Anyaghasználat ilyesmi szempontból
Mondjuk az nem hangzik jól ha gagyi az app. -
fzboxx
senior tag
Kicsit off, de nincs elő topic erre, ezért bátorkodom megkérdezni, hogy...
Valaki használ watch 5 pro-t S21-hez?
Ha igen, leírná pár szóban, hogy milyen az üzemidő, és úgy általában azt kapta-e, amire számított?
Engem konkrétan az egészség szenzorok (pulzus, véroxigén) és BT hívás/fogadás érdekel.
Köszönöm szépen! -
SztiviVander
őstag
válasz Yandelus #9306 üzenetére
Mondjuk ez itt elég off, de ha erdekel egy ilyen hasonló szethuzhatos bt-s ipegat vettem tavaly a gyereknek a Samsung tabletjehez, de annyira ócska app van hozzá hogy gyakorlatilag egy játékhoz se lehetett normálisan beprogramozni a kontroller gombjait. Pár nap utan vissza is kuldtem és azóta nem is probalkoznek ezzel a "márkával".
[ Szerkesztve ]
-
csorbajeno
veterán
válasz Yandelus #9308 üzenetére
Gyakorlatilag PSP-t szeretnél belőle csinálni, értem. Igaz az nem teljesen olyan, de az Xbox és afféle kontrollerekhez lehet telefontartó fület venni, keress rá. Más lesz az elhelyezkedés, de az élmény hasonló. Vagy tehetsz egy próbát az általad linkelt kontrollerek egyikével, sajnos azokkal nincs tapasztalatom, de biztos nem rosszak azok sem.
-
Yandelus
tag
válasz csorbajeno #9307 üzenetére
Van Xbox kontrollerem, használtam is vele. Csak gondoltam az S8-ból csinálok ilyen retro géming kézikonzolt, amit könnyen magammal tudok vinni. Azért keresnék valami efajta kontrollert hozzá, mint amiket írtam is.
-
Yandelus
tag
válasz csorbajeno #9305 üzenetére
Sajnos azt már sehol sem látom.
Jelenleg kettőt néztem:
IPEGA PG-9217A
IPEGA 9167
Kb egál árban, 10 környékén vannak. Kérdés csak a minőség. Nyilván túl sokat nem várnék ekkora összegért, de talán nekem elegendő lenne.
Hátha van itt valaki aki ismeri a márkát vagy használt már hasonlót, az mondhatna pár szót. -
csorbajeno
veterán
-
Yandelus
tag
Sziasztok
Nem tudom van-e ennek külön topic ezért inkább itt érdeklődöm. Jelenleg 2 telót használok:
S8 S21Aztán gondoltam vennék hozzá valami kontrollert ami két oldalról csatlakozik. Első sorban ps emuval meg régebbi nintendo játékokkal használnám néhany droid game mellett
Nem akarok sokat költeni, 10-15 között keresnék valamilyet. Láttam vannak ilyen retro konzolok de nem túl biztatóak és inkább így oldanám meg.
Van valakinek ilyesmi tapasztalata? Melyiket lenne érdemes választani?
-
csorbajeno
veterán
Én Akkubatteryt nem használok, így nem tudom, hogy milyen állapotban van az akku, de én inkább javulást vettem észre, mint romlást, de ez csak pár %-ban mérhető, nem jelentős különbség. Eddig 50-60% körüli akkuval értem haza, most 60-nal.
-
s.Oliv3r
senior tag
Nekem sima a 4-5óra SOT. Amióta megvan, 35-85% között tartom a telefont, ritkán nyomom fel 100-ra. Accubattery szerint 97%-os a telep kapacitása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- BestBuy topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Politika
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Samsung S21 5G 8/128 GB snapdragon, független
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest