- Vodafone mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AGM H Max - faék strapakivitelben
-
Mobilarena
Ha nem működik az OTA update:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aktív tag
-
Luigi962
őstag
válasz Litván Zongora #6584 üzenetére
Nálam is ez van azaz nagyon válogat PC-re dugva, de pl. a fogkefe sterilizálónak a madzagjával és az el. cigim töltőjének a kábelével működik.
-
helixP
nagyúr
válasz csorbajeno #6596 üzenetére
Világos.
Épp ezért érdekelt, hogy valakit érdekelne-e egyáltalán a lehetőség. -
PACSA75
őstag
válasz Parallaxis #6571 üzenetére
A Samsung emailt, csak a céges fiókommal használom. Így az általad említett hiányosságot nem tapasztalom. Nyilván az archivált céges e-maileket nem érem el innen, hiszen azok céges szerveren vannak tárolva. De ez nem zavar, hiszen telefonon csak az égetően sürgős üzenetekre válaszolok, nem innen kutakodok több mint egy éves infók után (azt laptopról).
Privát célra a Gmail tökéletesen elég.
De értem amit írsz, és ha neked arra van szükséged, az mindenképpen hiányosság.
-
Sajnos egy csomó USB szabvány van, ami független a csatlakozó típusától. Hiába Type C a csatlakozó, attól még lehet USB 2.0, 3.0, 3.1, 3.2 meg ki tudja még mennyi van. A telefonnak nem tudom pontosan milyen szabvány kell minimum, de gondolom 2.0-ás kábel nem elég.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
RockCNC
senior tag
Dex vezetéknélkülit használom a PC-re.
Kocsiba ugreen kábel Anroid Autóra.
Kocsiban kézifék fel legyen húzva mielőtt csatlakoztatod...[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
RockCNC
senior tag
válasz Litván Zongora #6581 üzenetére
S21 FE Ugreen kábellel is megy az AA.
Nem kell hozzá a gyári![ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Litván Zongora #6581 üzenetére
Semmi extra nincs a kábelek tekintetében. Nekem megy mindegyikkel. Úgyhogy elvileg mindegy, milyet veszel. Persze nem baj ha valamelyest minőségi.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
Sziasztok!
Van valami infó arról, hogy az S21 milyen specifikációjú USB kábellel képes adatot továbbítani?
Nálam kizárólag a saját kábelével hajlandó erre, semelyik másikkal nem működik (Samsung tablet, Huawei telefon kábel). Ez azt jelenti, hogy szarakodhatok állandóan az átalakítóval, mert persze a saját kábele mindkét végén C-s, a fogadó készülékek portjai meg A-k.
Vennék egy C-A kábelt az autóba, hogy menjen az Android Auto (ez is csak saját kábellel kel életre), de tudnom kéne, milyet érdemes.Shit happens. Size matters. Time flies.
-
sgeza
veterán
válasz s.Oliv3r #6576 üzenetére
Az nem a kártyán múlik. A TMH-s firmware-ben nem jelent meg. De neked független van XEH CSC beállítással, szóval meg kellene jelennie (ráadásul itt már OXM a TMH is - mondjuk ettől még lehetne azzal a CSC beállítással másképpen).
Nézd meg az SIM kártya állapoton belül a hanghívás állapotát! Ha az nem LTE, akkor pillanatnyilag nem megy a VoLTE. Persze ehhez az is kell, hogy egyébként legyen 4G ott, ahol éppen vagy. De mint írtad, az megvan.[ Szerkesztve ]
-
válasz csorbajeno #6565 üzenetére
Akkor minden EU államban elérhető lesz pl. a Samsung Pay?
Nem. A magyar XEH romban jelenleg is ott a Samsung Pay, csak éppen nem tudod NFC-s fizetésre használni.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
s.Oliv3r
senior tag
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!
S21+ tulaj lettem tegnap, és máris pár furcsaságba ütköztem.
1. A messenger full sz*r. Nem jönnek értesítések, nem mennek az üzik..(minden más App makulátlanul működik) FR megvolt, cache wipe is, minden ami csak lehet ilyenkor.
2. Volte problémák. Duál simmel használom, sim1 egyszerűen nem megy fel volte-ra (vagy nem jelzi ki), sim2 simán. Szolgáltatónál aktív a volte, tegnap előtt az S10+-omon, ugyan ez a két kártya simán működött.Full tanácstalan vagyok mit lehetne tenni, hazamegyek megpróbálom újrahúzni odinnal, de úgy sejtem, nem fogja megoldani az sem..
Xeh/eux/xeh van rajta amúgy, januári bizt.friss.
Nagyon szépen köszönöm előre is a tippeket.Semmi sem igaz, minden megengedett.
-
Parallaxis
addikt
-
mSchumi87
senior tag
válasz csorbajeno #6565 üzenetére
Ezt nem tudom én se, de az jo lenne ha egyszerre kapnánk meg a frissitést
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
csorbajeno
veterán
válasz mSchumi87 #6563 üzenetére
Akkor minden EU államban elérhető lesz pl. a Samsung Pay? Mert hogy a natív hívásrögzítés tilos, az egy dolog. A másik, ami eszembe jutott, hogy ez után lehet nehezebb lesz a különböző régiós ROM-ok cseréje.
Illetve, lehet, hogy az Exys Európára egy kicsit jobban, ügyesebben rá tudják formálni a szoftvert, Appe módra🤔 -
janosibaja
őstag
válasz TheBikerider #6550 üzenetére
A myTuner szépen megy, én azt használom.
-
ShadowX
őstag
Egységesíti az országkódokat a Samsung - Mobilarena Okostelefon hír
Hoopácska. Legfőbb ideje.
-
hódmaci
senior tag
Akkor val. úgy is mented el mikor névjegyet hozol létre.
Próbáld ki
Készíts egy új névjegyet.
Pl
Írd be először a teljes nevet majd a név mellett a kis nyilat nyisd le.
Ekkor megjelenik a részletes név lista.
Tuti fordítva illeszti be.
( részletes listába backspace a nevet amit írtál és kiirja mit kellene odaírnod. )[ Szerkesztve ]
Hölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Telefon --> legutóbbiItt van rá mód/beállítás hogy a neveket Vezeték Keresztnév írja? Nem pedig fordítva.
A névjegyzék az rendben van, ott szépen ahogyan kell:
Vezeték KeresztHölgyeim! Azt tesszük a kirakatba ami eladó.:)
-
kiskeni
aktív tag
Hívóazonosító és spam védelem. Emlékszem 1x téma volt itt, hogy hiányzik ez a funkció a telóból, ami amúgy még talán már az Oreo óta is a rendszer része volt. Emlékszem, akkortájt mikor ezt itt tárgyaltuk nekem is hiányzott, pedig nagy hasznát vettem volna, mert beletenyereltem egy spam hívásba. Valami közvélemény kutatás, akiket utána vissza sem tudsz hívni, ami csak azért kár, mert elfelejtettem rájuk pirítani, hogy amúgy lehet törölni az adataimat (telefonszám és minden egyéb) lévén, hogy TITKOS SZÁM be van állítva a T-nél, szóval elvileg hozzá sem férhettek volna a számomhoz... No mindegy.
Lényeg a lényeg, térülök-fordulok, ismerőst akarom hívni, egyszer csak bedobja a Telefon appban a "Legutóbbi" fülön a javaslatot felülre, hogy kapcsoljam be ezt a Hiya-s szolgáltatást. Visszatért magától
Szerk.: igazából mondhatni az "én" hibám, hogy hozzáfértek a számomhoz most, hogy belegondolok. Mikor előfizura váltottam a kedves munkatárs az üzletben nem nagyon tért ki arra, hogy akkor most titkos számot akarok-e vagy sem, és mivel nekem domino-sként is az volt be állítva, gondoltam viszi tovább az előfizura is ugyanazokat a beállításokat és marad minden úgy, ahogy volt, marad a titkos szám is. Nos, nem. Volt cirka 1 hónap, mire rájöttem, hogy boldog-boldogtalan kikeresheti a számomat, mert nyilvános -.- Ezért gyűlölök személyesen intézkedni, jobb online, ahol mindent aprólékosan van lehetőségem beállítani.
[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
helixP
nagyúr
-
slice14
veterán
válasz TheBikerider #6550 üzenetére
Nem hallgatok online rádiót telón, csak streaming zenét. Azzal nincs baj, csak ez az említett dolog. De ez is orvosolható az app rögzítésével vagy nem kihúzásával. Nálam YT Music, de Spotify-nál is.
Google Pixel 9 ---- Hirdetéseim: http://bit.ly/2tWSizn
-
veterán
válasz slice14 #6522 üzenetére
Elindítottam a rádió appot, letettem a telefont és persze lezárt a képernyő (1 perc) és 1-2 perc után leállt az alkalmazás, elállt a rádió., újra kellett indítanom az alkalmazást. Többször is. Megnéztem, esetleg valami beállítás, de nem, minden rendben mindenhol. Sosem volt ilyen egyik telómon sem. Na ez mi? Az android 12 bug-os?
HARLEY-DAVIDSON
-
PACSA75
őstag
Kb 1 hete nagy megelégedéssel használom a Samsung emailt. Ami fura, hogy ma fel akartam telepíteni az egyik kollégámnak, akinek szintén Samsung telefonja van (alsó kategória - nem tudom milyen modell), de meg sem jelent a Play Store ban az ő telefonján. Létezik, hogy ez az apk csak a csúcs kategóriára lett fejlesztve? Megjegyzem az Outlook simán megy a kolléga telefonján.
-
őstag
Szerintem ez már a 12-es droid körül megjavult, de nem emlékszem pontosan. A lényeg, hogy jó.
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
sgeza
veterán
Köszi mindenkinek a választ. Nekem ez kellemes csalódás, viszont nem tudom, hogy mivel érkezett.
-
sgeza
veterán
Nektek is feltűnt, hogy az alkalmazások frissítése, illetve telepítése, de még az eltávolítása is brutálisan gyors lett? A letöltés után maga a telepítés egy pillanat alatt megvan. Nekem korábban az eltartott azért egy kis ideig.
Nem tudom, hogy mi hozta ezt, de elég újnak tűnik. Tehát nem a 12-es Android megjelenése óta van így szerintem, mintha ez későbbi lenne.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Azt be lehet valahogy állítani, hogy az értesítések halasztásánál ne 2 óra legyen a max.?
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
sgeza
veterán
válasz marquuard #6527 üzenetére
Értem, hogy mi nem tetszik, viszont ez alkalmazásfüggő. Amelyiknél marad a lejátszás, azt úgy írták meg, hogy aktív értesítésnél futva maradjon, hiába dobod ki az alkalmazásváltóból. De alapvetően, ha onnan kidobsz egy alkalmazást, azt kilövöd a memoriából.
Úgy egyébként miért dobod ki amúgy?[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Sajnos nem tudom túlmagyarázni, Pocket Casts, Samsung Music fut tovább. Spotify nem. Tegyük fel, hogy véletlenül elhúzom felfelé. Nem szeretném, hogy leálljon. Gondolván, hogy minden más továbbra is adja a hangot a háttérben, így evidens lenne, hogy beállítás kérdése.
PSN ID: marquuard
-
slice14
veterán
-
-
marquuard
veterán
Hogyan tudnám megoldani, hogy ha kihúzom a futó Spotify-t a listából, akkor ne álljon meg a zene? Podcast appnál, Samsung Music-nál folytatódik a lejátszás, Spotify-nál leáll.
PSN ID: marquuard
-
Sharkweb
aktív tag
Megjött Telekomosra is a januári.
[ Szerkesztve ]
-
Indian74
senior tag
-
Indian74
senior tag
Sziasztok!! Melyiket éri meg szerintetek s21 vagy s21 fe???
NAGYPAPA
-
Luigi962
őstag
válasz janosibaja #6512 üzenetére
IOS-en van ilyen. nyugodj meg nincs értesítési LED.
-
janosibaja
őstag
Köszönöm a válaszokat!
-
csorbajeno
veterán
válasz janosibaja #6502 üzenetére
A One UI 4 újítása, az csak azt jelzi neked, hogy a mikrofont és/vagy a kamerát használja egy alkalmazás. De maga a telefon nem rendelkezik értesítési LED-del, az a kijelző egy pixele.
-
Janaboy
veterán
válasz janosibaja #6508 üzenetére
Nem az, a kijelzo része.
Az a lényege hogy mutassa ha olyat használ a renszer ami képet vagy hangot rögzít.Janaboy
-
sgeza
veterán
válasz janosibaja #6508 üzenetére
Dehogy LED. Az a kijelző része. A 12-vel jött. Ahogy a többiek is írják, a mikrofon vagy kamera használatát jelzi, hogy tudj róla, ha egy alkalmazás éppen használja. Ilyenkor húzd le az értesítési sávot, akkor részletesen mutatja!
-
Damage401
senior tag
Sziasztok!
Akinek Telekomos szoftver van rajta, jött már januári csomagja?
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Janaboy
veterán
Nincs az a kijelzőn túl
Amúgy 12es android újítás.
[ Szerkesztve ]
Janaboy
-
Luigi962
őstag
Azt jelzi, hogy egy alkalmazás használja a mikrofont illetve a kamerát.
-
janosibaja
őstag
Anno úgy olvastam, hogy a telónak nincs LED-je. Ehhez képest, mikor Messengeren videótelefonálok, a jobb felső sarokban, a kijelzőn is túl egy kicsi zöld LED világít.
Mi a csuda ez? Tudni lehet valamit róla? Más jelzésre is használható/kikapcsolható?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADVA! Samsung Galaxy S21 FE 5G 256GB 8GB RAM Dual (SM-G990B) Mobiltelefon Olívazöld, GARANCIA!
- Megkímélt Samsung Galaxy S21 5G 8/128GB Dual Sim Kártyafüggetlen, fekete színben, garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest