- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjokai
senior tag
Nagyon jó telefon az S20 Ultra, főleg a 120Hz kijelző fantasztikus. Egy ok volt ami váltásra ösztönzött, az pedig a kamera. Botrányosan gyenge minőség, az örökös fókusz problémák kiakasztóak, sokszor nagyon nehezen talál fókuszt és ugyanolyan gyorsan el is veszti. Ez nem egyedi probléma, olvass utána. Samsung ígérte szoftveres korrigálással a probléma kezelését de nem bírtam kivárni, talán 3 frissítés is érkezett, semmit nem javult a helyzet. Jó minőségű képekhez nagyon ideális körülmények kellenek, különben szemcsés képeket készít, belenagyítva botrány. A 100x Zoom meg egyenesen vicc, használhatatlan képek születnek. Kamerába szerintem visszalépés kb az S6 szintjére. Akku üzem ideje elfogadható még 120Hz-en is, egy napot kibír úgy is. Másik ok ami a váltás mellett szólt, a nagy mérete, útban volt a mindennapokban.
Eladás után egy S10E-re neveztem be de 60Hz-en a 120 Hz után ijesztően laggosnak tűnt a kijelző, gyorsan be is cseréltem ráfizetéssel egy új iPhone 11 Pro-ra, 60Hz-en sokkal gördülékenyebb az iPhone. A kompakt méretét imádom, kamerája kategóriákkal élvezhetőbb. -
bbendre
őstag
Ameddig Android 10 van addig csak egy SIM-et tudnak letiltani, de a Google a szolgaltatok nyomasara az Android11ben mar minden tithato lesz es tavolrol is service uzenet formajaban (nem csak fekete listara kerul az IMEI). Elvilg ha lejar a huseg automatikusan halozat fuggetlen lehet a telefon mert a szolgaltato tudja fuggetleniteni minden kod es felhasznaloi interakcio nelkul es tiltani is az osszes simet. Viszont "fuggo" dual sim eseten tovabbra is csak egy talca lehet. Ha tiltva van az egyik SIM ne upgradelj majd Android11-re mert akkor minden tiltva lesz
-
tjokai
senior tag
Ezért nem veszünk részletre vásárolt telefont
Igaz, én is részletre hoztam ki az S20 Ultrát de 3 hónap után egyösszegben végtörlesztettem, erről megkaptam az igazolást, ezt követően került eladásra a telefon itt az oldalon, természetesen az igazolást is adtam a készülék mellé. Így a fair!
-
Csabesz666
aktív tag
Duál sim-es készülékről beszélünk.... számomra, nem életszerű, hogy gyárilag ne legyen hálózattól független.... én még olyan duál simes készülékkel nem is találkoztam, ami hálózat függő lett volna..... sőt, nekem a telenoros s9+, amit 2 éve vettem, telenor előfizuval, utólag kiderült, hogy az sem volt hálózat függő. Kértem volna, ki a kódot hozzá, amikor lejárt a hűség, és egy olyan hivatalos papirt adtak, hogy nem szükséges függetlenítő kód. ....de zárójelben, a telenoros csajszi megjegyezte, hogy hivatalosan nem mondhatja, hogy független, de nagy valószínűséggel az, főleg, ha duál-simes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Horgász topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mobil flották
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged