- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #2534 üzenetére
Tudom
[link]
Van a Z Fold 2-ben 120Hz kinyitva -
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #2532 üzenetére
Tudom hol élsz :) még azt hiszem te kérdezted a Note 10 Plus csoportba a Volte hívással kapcsolatban a dolgokat, és nem akartál FR-t csinálni
Mindegy is, én szívesen kipróbálnám az S21 szériát, de nyárig meg próbálok beszerezni egy Z Fold 2-őt. Tegnap lecsúsztam egy 2 napos, hibátlanról 800 euróért -
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #2530 üzenetére
Standby fogyasztás 10.5 óra alatt az fe 3, az ultra majdnem 7 %-ot merült
Az ujlenyomat is érdekes módon sokkal gyorsabb, és jobb hatásfokkal működik az fe esetébeb. Én 400 euróért szereztem, pár napos, még mindenhol fóliás, karcmentes, hibátlan készülék. Igaz nem magyarba élek, itt luxemburgba könnyebb adni venni, volt hogy naponta mentek a telefonok a kezeim közül, de az fe marad egy darabig az tuti
-
NY_A
őstag
válasz
barcsajani #2518 üzenetére
Két eltérő összeget kaptam. Először a Samsung számát hívtam, ott kb. 110-et mondtak, megadták a Westend szervíz számát. Ott 100-at, de ők Ultrát nem csinálnak csak az Octogonban. Így most teljesen pontos összegem nincs, csak ez a 100 körüli.
-
Tamás88
őstag
válasz
barcsajani #2508 üzenetére
Nekem anno S4 mininél csinálta, hogy amint elérte a 15%-ot már sokkal gyorsabban merült az akkumulátor. Itt még sosem tapasztaltam, igaz csak nagyon ritkán hagyom addigra lemerülni. Szerintem ez egy szoftveres "hiba", ami többet mutat, mint amennyi valójában.
-
Ace882
tag
válasz
barcsajani #2508 üzenetére
Kíváncsi lennék,hogy ez akksi probléma-e vagy csak szoftveres bug? De ha nem mindenkinél van jelen a hiba akkor elképzelhető,hogy az akksi haldoklik
-
Ace882
tag
válasz
barcsajani #2498 üzenetére
Nem túl biztató ha neked is ilyen. Akkor a szerviz sem tud ezzel mit kezdeni.
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #2492 üzenetére
Köszi, remélem a kövi frissítésnél javítják. Bár az is lehet hogy maga az app nincs 11-re úgy optimalizálva...
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #2462 üzenetére
Akku időben javulhatna sokat, mert az nem túl acélos. Van erre bármi remény ?
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #2459 üzenetére
Igen, de akkor hogy lehet hogy az imei szám alapján úgymond jó dolgokat dobott ki az imei check-en ? Vagy ott is volt valami félreérthető ? Félre ne értsd nem vitatkozni akarok csak átlatni a dolgot :)
-
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #2457 üzenetére
Igen a nejlon is feltünő volt nekem, azért is kérdeztem azt is. Azért bíztam benne hogy jó lehet még, mert azt hittem hogy a snapdragonos verziós egyszerüen csak mas piacos és ott így néz ki. De jobb is akkor így hogy ráhagytam
Köszi még egyszer -
mrThomi
addikt
válasz
barcsajani #2455 üzenetére
Ez már hálisten soha nem fog kiderülni, viszont imei akapján nem tűnik annyira "fake"-nek. Ha Kóreai, Amerikai vagy Kínai piacos, azt nem tudjuk hogy néz ki a doboza, igaz ? Nem hiszem hogy olyan fake lett volna mint a Youtube videókban, csak egyszerűen nem EU-s. Ebayen van CN, snaodragonos verzió, akkor azok is mind klón lenne ? Nagyon odakell figyelni ezekre, ezért is dobtam be mint témát.
Még annyit, hogy a Carbon Trus logó hiányzott róla, lehet van olyan piac ahol a környezetvédelmet nem részesítík előnybe és ezért nem volt rajta ??!
Köszi neked is a válaszod, így utólag nagyon örülök hogy nem ugrottam bele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged