- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Des1gnR
őstag
válasz
kengyel #2968 üzenetére
Sziasztok,
Még egyszer köszi a visszajelzéseket. Megvettem a készüléket. Nagyon durván szép a kijelző - nagyon smooth a 120Hz. A kamera elég ütős, de azért 1-1 rosszul beeső fény teljesen tönkre tudja verni a képeket még világosban is. A dex az ami miatt nem tudja nálam felvenni vele a versenyt a konkurencia - az elképesztően király. Egyébként egy Xiaomi Mi 8-ról váltottam. Nyilván annál sokkal jobb, de árban majd 170+ volt ez, szóval az ár érték arányon lehetne lovagolni, de ez ilyen.
-
xsad60
csendes tag
Igen sajnos felénk csak az Exynosos verzió van hivatalosan, így a garancia max bolti, de nem tudom, hogy egyáltalán árul e valamelyik bolt Snapissat
-
NFLfan
kezdő
Honnan tudnék rendelni Snapdragonos verziót?
-
xsad60
csendes tag
válasz
nemeth.akos #2993 üzenetére
Nos ha a legnagyobb negatívummal kezdenénk, az szerintem a merülés a Snapi hiánya miatt. Ezt nehéz orvosolni, 60Hz mód segít, de én annyira szeretem a 120-ast, hogy bántja már a szemem a 60. Nekem első komolyabb Samsung telefonom, előd egy LG G6 volt, ég és föld szoftveresen, nagyon szeretem az apróságait amit tud, nagyon intuitívnak hat az egész. Kamera is tud nagyon jó képeket csinálni, de az automata mód egyelőre nem tökéletes (nálam a piros színnel gyűlik meg a baja, ami zavaró), de ezt több mint valószínű, hogy orvosolni fogják szoftveresen.
-
nemeth.akos
csendes tag
Sziasztok.
S20as telót akarok venn. Komolyan kinek mi a tapasztalata mert annyi fikázó kommentet olvastam de gondolom "csak" azok írnak akik utálják vagy meg utálták a telót. Olyan véleményekre lennék kíváncsi akik normálisan tudnak érvelni mellette vagy ellene. Sajnos ennyi pénzért nem szeretnék vmi rosszat venni, nem ragaszkodok samsunghoz ha sokan azt mondják erveikkel rossz akkor p30pro sztem lesz. Amik fel merülnek hibák lehet orvosolni merülés stb amiket láttam?
Köszönöm ha írtok rá. -
polonic
félisten
Egy makró kép a paradicsomomról: [link]
-
Luser2000
addikt
Az olcsó telefonok un. "forgalmazói" (bolti) garanciával vannak, de beszerezhető náluk "gyári" garanciával is. (A legtöbb GSM bolt így dolgozik).
Hónapokkal ezelőtt felfigyeltem valami akciós hirdetésükre, ahol a hivatalos árazint alatt adták 20-25%-al. Akkor rákérdeztem és kiderült: nem gyári gari van hozzá.
-
Kasya
nagyúr
Valaki utanajarhatna a Firstphone-nak.
Samsung hivatalos partnerkent tunteti fel.
Firstphone pedig hivatalos szervizpartnerkent hivatkozik magara. En sehol se latom, hogy a telefonhoz oda lenne irva, hogy "gyari" vagy "bolti" garit vallalnak ra. Ugyanakkor ha ez tenyleg hivatalos ar, akkor nagyon "tokonrugja" a tobbi hivatalos forgalmazot (es az csak nekik okozna gondot szvsz). -
arn77
aktív tag
válasz
slászló65 #2982 üzenetére
Nem Akarok vitát szítani, de Te tévedsz 254 ezerért nem kapsz 2 év hivatalos garanciával sehol ilyen telefont. Amelyik bolt ezt állítja az hazudik.
A két év garanciát, a bolt vállalja, nem a Samsung! Az más kérdés, hogy ők is a Telemaxhoz hordják javítani, de ez akkor sem hivatalos vagy gyári Samsung garancia, csak bolti! Meg ezt Te sem hiheted el, hogy mindenütt 360 ezer a készülék Samsung garanciával és a FirstPhone meg annyiért adja.
-
arn77
aktív tag
válasz
slászló65 #2979 üzenetére
FirstPhone 2 Év garancia, de nem gyári, hanem bolti. Forrósodás majd mostanában fog előjönni gondolom, ha egyszer nyáriasra fordul az idő. Nekem egyszer fordult elő szabadtérben kb 3 perc üzenetváltás Messengeren és két darab fénykép után ahogy zsebre tettem szinte sütötte a combomat. Ujjlenyomat olvasó sem az igazi, de elvagyok vele.
-
slászló65
tag
Sziasztok! S20+ telót szeretnék venni. ( firstphone: 254 ezer ft. 2 év gyári garival) . Javasoljátok a vételt? Forrósodásról olvastam...ujlenyomat leolvasó gyengeségről....Megköszönném a segítséget!
-
NFLfan
kezdő
Mit gondoltok, egy S20+ jobban bírja szuflaval, mint egy S20?
-
huskrie
újonc
Köszi a véleményeket, megrendeltem az S20-at. Iphone mellett igazából csak az üzemidő szólt. Kiváncsi vagyok mit tudok ebből kihozni. Egyébként első használatnál mit érdemes szerintetek beállítani, megcsinálni rajta?
-
sonice
tag
Sziasztok.
Erdeklodom hogy s20 eseteben az éjszakai fotok minosege mar javult jelentosen? Hasonlo mint a Huawei mobiloke? Köszi -
becikem
tag
Üdv emberek!
Az ultra topik halott.
Mi a helyzet ezzel az autofocus problémával?
Ebben már nem dual pixel autofocus van?
Hol jelentkezik a gond?
Lassabban fókuszál?
Fotónál és videónál is elő jön? -
NFLfan
kezdő
Sziasztok!
Érdemesebb inkább egy 12gb-os verziót venni az S20+-ból? Lesz valami előnye a +4 gb ram-nak fizikailag?
-
polonic
félisten
válasz
huskrie #2957 üzenetére
Hello,
Én nem cserélném le az S20+ telefonomat. Én nagyon szeretem. Nálam teljesen jól működik, a 120 hz nagyon frankó. Akku most már egész jó, kibír 5-5,5 óra kijelző időt 120 hz-en. Tetszik a Samsung rendszere, az apróságok, amik vannak benne, beállítások, stb.
Előtte S8 volt nekem. Azelőtt pedig iPhone 6. Már az S8-at is nagyon szerettem az alma után. Kb "kitárult a világ" a totál zárt iOS rendszer után. A kiegészÍtői is vmi brutálisan túlárazottak. Én nem veszek ezek után Apple terméket. -
huskrie
újonc
Sziasztok!
Sajnos megadta magát az S7-em és utódjaként szóba jött az i11 és az S20. Ha itthon az S20 snapdragonos lenne, akkor már rég eldőlt volna, mit választok...
Így viszont hajlok az i11 felé is. Érdekelne a véleményük az s20 tulajoknak, volt tulajoknak, hogy ha tehetnék mást vennének-e helyette, illetve aki iPhone-ra cserélt ő miért tette és megérte-e?
Igazából ha az s7-nél jobban bírja akksiban, már boldog lennék, hogy nem kell egy új rendszert belakni és megszokni. -
kengyel
nagyúr
A bejegyzéseket támogatni tudom, nálam sincs ilyen gond.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 120 Hz-es kijelzővel, bivalyerős hardverrel, nagyobb akkumulátorral és akár 64 megapixeles fotókkal csábít az új duó az előzőhöz képest - a kellemes csomag valószínűleg megtartja a széria évtizedes, betonbiztos helyét az androidos csúcsmobilok piacán.
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB Garanciában Cserélt Új Készülék! 6 Hónap Garanciával
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest