Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• DanielLong

senior tag

LOGOUT blog

Én meg abszolút megértem sBc-t, sőt, osztom a kritikákat! És legyünk már kicsit empatikusabbak egymással, mielőtt magyarosan tényleg elkezdünk belekötni abba, hogy ki hogyan használja a telefonját.

Az ujjlenyomatolvasó sz@r helyen van - szerintem - én is sokszor a képernyő kikapcsolása helyett csinálok egy képernyőképet. Mert ha telefonos rögzítőben van vagy az asztalon, akkor sokszor így lövöm ki a kijelzőt. Szerintem ezt egyébként a kezdő, hozzá még nem szokott userek nagy része pont ugyanígy megszívná. Én egyébként azt nem értem, hogy ha lejjebb lenne és pont kézre esne, az miért volna baj? Ha megfogom a telefont, általában fel akarom oldani, tehát tök jó, hogy nem kell fogást váltanom. Ha pedig nem akarom feloldani, akkor kicsit arrébb fogom meg, de mivel ez a kevesebbszer előforduló eset, így szerintem nincs vele gond.

Viszont legalább ennyire zavaró számomra a következő: hangerőt állítok és utána le akarom húzni az értesítési sávot. Na bumm, nem lehet, mert mindig a hangerő keverőpultot nyitja ki. Ezt eddig még sehogy nem tudtam megoldani, pedig nagyon idegesítő.

Még régebbi dual SIMes alapértelmezett SIM problémámhoz is visszatérnék: a Google tárcsázó appja nálam Android 10-en nem tud alapértelmezett SIM-et beállítani... buta.

Új hozzászólás Aktív témák