Hirdetés
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg abszolút megértem sBc-t, sőt, osztom a kritikákat! És legyünk már kicsit empatikusabbak egymással, mielőtt magyarosan tényleg elkezdünk belekötni abba, hogy ki hogyan használja a telefonját.
Az ujjlenyomatolvasó sz@r helyen van - szerintem - én is sokszor a képernyő kikapcsolása helyett csinálok egy képernyőképet. Mert ha telefonos rögzítőben van vagy az asztalon, akkor sokszor így lövöm ki a kijelzőt. Szerintem ezt egyébként a kezdő, hozzá még nem szokott userek nagy része pont ugyanígy megszívná. Én egyébként azt nem értem, hogy ha lejjebb lenne és pont kézre esne, az miért volna baj? Ha megfogom a telefont, általában fel akarom oldani, tehát tök jó, hogy nem kell fogást váltanom. Ha pedig nem akarom feloldani, akkor kicsit arrébb fogom meg, de mivel ez a kevesebbszer előforduló eset, így szerintem nincs vele gond.
Viszont legalább ennyire zavaró számomra a következő: hangerőt állítok és utána le akarom húzni az értesítési sávot. Na bumm, nem lehet, mert mindig a hangerő keverőpultot nyitja ki. Ezt eddig még sehogy nem tudtam megoldani, pedig nagyon idegesítő.
Még régebbi dual SIMes alapértelmezett SIM problémámhoz is visszatérnék: a Google tárcsázó appja nálam Android 10-en nem tud alapértelmezett SIM-et beállítani... buta.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest