Hirdetés
- Yettel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfefe
addikt
válasz
DanielLong #8822 üzenetére
Én elvittem a fixity-be a Thököly -n és mikor cserélték 92% volt.... Most 90%...
-
soultrapp
senior tag
válasz
DanielLong #8801 üzenetére
Igen időben.
Meg kb százszor próbáltam már 🤣🤣🤣
De elengedtem már.
Valamiért nem akarja az igazat!!! -
soultrapp
senior tag
válasz
DanielLong #8799 üzenetére
Igen már más is javasolta úgy,de úgy sem jó.....
Mindig újraindul csak..... -
sunset
csendes tag
válasz
DanielLong #8771 üzenetére
Szia!
Akkor az nem eredeti akku--vagy már nagyon régi.
Én júniusban cseréltettem-78%-ról 2 hét alatt 92%-ra emelkedett.
Ami azt jelenti hogy volt hogy 5h14 perces képernyő idöt tudtam elérni-és 26 h alatt merült 85-ről15% ra .Viszont nekem 1 sim van csak,nincs bluetoth,gps meg ilyesmik.Csak telefon-fényképezés és net-ezés.
Ez egy másik merülési kép-de azóta is ennyit tud nagyjából. -
raziel01
veterán
válasz
DanielLong #8775 üzenetére
Ugyan ez volt nálam anno az S4-el. Kb 3 évesen vettem gyári akkut. Kb semmivel nem bírt többet a telefon. Kidobott pénz volt.
Ezért sem veszek én se az S10e-hez pedig 72%-ot ír az állapotra az accubatery. -
zolikaDB
veterán
válasz
Azért a rés nem egy életbiztosítás. Plusz így annyira nem vízálló, hogy bármiféle nedvesség hatványozottan képes kárt okozni...
-
Grillo
őstag
válasz
Hja, akkor ennyi. Nekem is hasonló, 2019 őszi a készülék, folyamatos két SIM, BT, Wifi, mobilnet. Ez van.
-
sfefe
addikt
válasz
Akkor akku csere nem sokat segít a telón...
-
Grillo
őstag
válasz
Azért az új akkuval érdemes várni pár napot, hátha érzékelsz majd javulást.
-
sfefe
addikt
válasz
Akkor nem biztos, hogy cserélek vagy cseréltetek akkut...
Az ablak ezek az akkuk mint régiek már... És lehet kakukk nekik... -
Tecchalott
újonc
válasz
Azért köszi hogy kipróbáltad
Akkor marad az állandó töltögetés és ha nagyon kell, akkor a powerbank -
válasz
DanielLong #8761 üzenetére
Végül megvettem az olcsó 6ezres original akkut, 2 nap alatt megjött, tényleg gyári, de 2018 decemberi gyártású. Kicseréltem, hajszaritoval és tapadó koronggal egész egyszerű volt, viszont utána a régi akkut kiszedni már igényelt egy kis alkoholt. A régi akku 2019 januári gyártású volt
. A csere után semmilyen javulást nem vettem észre, este 8 óra alatt kikapcsolt wi-fivel ugyanúgy 23%-ot merül. A hátlapot vissza rakva kicsi rés van most a ház és a hátlap között. Kéne ragasztót is cserélni, talán majd legközelebb. Most gondolkozom még egy akku vásárlásán, meglátom majd.
-
pocok1970
tag
válasz
DanielLong #8761 üzenetére
Én innen rendeltem kb. 1 hónapja. Aznap be is építettem. 2-2,5 óra képernyőidővel még nem ment 40% alá a töltöttség este 11-re. Remélem 2-3 évet hosszabítottam az élettartamon![link]
-
adam_nagy
csendes tag
válasz
DanielLong #8642 üzenetére
Kööösziiiiiii! Ezek azok amit akartam......
Ahhoz hogy csak a kamera körüli értesítő fényeffekt menjen és ne legyen képernyőzáron az óra, az alábbi opciót kellene beállítani?
Ehhez meg kell venni a pro-t azért kérdezem.Hülye vagyok az ilyen okos dolgokhoz, amúgy ez az AOD nem veszélyes adatlopás szempontjából?
-
Tecchalott
újonc
válasz
DanielLong #8642 üzenetére
Én is ezt használtam, aztán valamelyik frissítésnél megjelent az AOD alatt a "Megjelenítés új értesítésekhez". Azóta ezt használom, mert gyári, egyszerű, pont azt tudja, amire nekem kell.
-
w.miki
veterán
válasz
DanielLong #8070 üzenetére
GPU nekem nem kell, nem játszom. CPU-kat hol lehet összehasonlítani?
Mk 4 tényleg jobb lett, mint az Mk 3., mégis örülök, hogy megvettem, mert ha nem akkor biztosan rosszabb lett volna.... -
ovoid
tag
válasz
DanielLong #7972 üzenetére
"Mindig arra mész, hogy később."
Hát ez az, amit (többek között), már nagyon unok.
Ezért szeretném végleg kilőni! Lehet root lesz a megoldás
És hogy miért? Hát azért, mert nekem, elmegy így ahogy van. Az általában túlszaturált képeivel, a bizonytalan és lassú ujjlenyomat olvasójával (igaz, pl. a banki alkalmazásokban használva sokkal gyorsabb és biztosabb, ki érti ezt (is) stb.? -
canniball
nagyúr
válasz
DanielLong #7972 üzenetére
És mi az oka, hogy nem akartok frissíteni?
-
Nimda
addikt
válasz
DanielLong #7951 üzenetére
Nálam már a wifi-mobilnet váltás sem mindig sikerül neki. Van, hogy "leragad" 3G -n. Néha csak egy újraindítás után lesz 4G.
badacsony Az én telóm is kb. ennyi idős, nem bír már egy napot, csak ha alig használom. Töltőről levéve, reggel, elolvasva a híreket, üzeneteket, -8% a százból.
-
trialboj
őstag
válasz
DanielLong #7272 üzenetére
Ez nem veszélyes? Ha biztonsági frissítéseket nem raksz fel, akkor van rá esély, hogy a homebank-on keresztül pénzt lopjanak tőled.
Szerintem alma után a samu a következő és egyben utolsó gyártó akiknél még létezik valamilyen szintű védelem, a többi gyártó nem érdekelt a témában.Most olvastam hogy a csoda pixel telefonok, elfelejtik a beregisztrált ujjlenyomatokat ha teljesen lemerülnek. Se hardver se szoftver szinten nem tudják beérni a többieket, későn szálltak fel a vonatra, és még évekig le is lesznek maradva.
-
Puma K
nagyúr
válasz
Nálam a biztonsági rések foltozása miatt mindig felkerül a legújabb frissítés.
2020. március 12. óta használom a telefont újkorától kezdve és semmi baja úgy hogy naprakész minden szoftver rajta. -
nkmedve
őstag
válasz
Én mindig felraktam a legújabb frissítést az elmúlt 2.5 évben és nem volt soha komolyabb gondom. Volt néha 1-2 kissebb hiba ami aztán később javításra került, de össze sem lehet hasonlítani a hibákkal amiket egyes Custom ROM buildek tudnak produkálni (a Lineage-t is beleértve, mert azzal van személyes tapasztalatom).
-
Gizmo94
veterán
válasz
DanielLong #7140 üzenetére
Köszönöm, ez volt a gond vele, most már megy.
-
válasz
DanielLong #7140 üzenetére
-
kaciokos
őstag
válasz
DanielLong #7088 üzenetére
Igen, azokra gondoltam. Nem hiszem, hogy a Samsung azért hagyta abba korábban a gyártást és állította le a szériát, mert kisebb volt rajta a nyereség, hiszen ezt előre tudták, ennyi erővel el sem indították volna.
@raziel01 - Minden telefonnal azok járnak jól, akik kivezetés előtt a lehető legalacsonyabb áron vették.
Én amúgy 2019 augusztusában vettem egy kicsit drágábban, de nem panaszkodom, nekem nagyon megérte, még egy év tuti van a telefonban, aztán jövőre majd elgondolkodom a cseréjén.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
DanielLong #6784 üzenetére
-
milespress
csendes tag
válasz
DanielLong #6649 üzenetére
Céges wifi - > lte kikapcsol.
-
milespress
csendes tag
válasz
DanielLong #6645 üzenetére
Miért nem csinálsz egy Bixby rutint rá?
-
kaciokos
őstag
válasz
DanielLong #6451 üzenetére
Én ezt automatizálóval oldottam meg, sőt, úgy, hogy csak azoknál az értesítéseknél kapcsol be az AOD, amik számomra fontosak, de mintha lenne app is, ami ezt csinálja, az AODNotify-nak nem pont ez a lényege?
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
DanielLong #6292 üzenetére
Pixel 4a?
-
pcnet
addikt
válasz
DanielLong #6288 üzenetére
iPhone SE 2020 esetleg? Dual SIM (eSIM+fizikai nano) és van touch ID, kompakt is. Igaz nem jön be mindenkinek a vastag felső és alsó káva.
-
Divinity
őstag
válasz
DanielLong #6292 üzenetére
Asszem a többinél is van vagy legalábbis mostanában lesz csak őket nem követem
Egyebkent az Applenél a X-es széria óta nincs ujjlenyomat olvasó egyik csúcs eszközökbe se
Én személy szerint imádom az arc felismerést, Pixel 4 XL-én iPhone előtt és ott sem hiányzott az ujjlenyomat, itt sem. Barátnőm használja a 10e-t de már ő is ott tart, hogy ha le kell cserélni akkor alma lesz mert egyszerűen nincs más kompakt eszköz -
Divinity
őstag
válasz
DanielLong #6288 üzenetére
Olyan 2 éve van pl itthon a T-nél
A Face ID ebben a maszkos helyzetben tényleg nem ideális de egyébként én pl kicseszettül megszerettem
-
Divinity
őstag
válasz
DanielLong #6282 üzenetére
Fizikai + esim-esek az almák egy ideje
-
kátú
őstag
válasz
DanielLong #6282 üzenetére
Én azon kevesek közé tartozom, akiknek nagy kezük van, meg hát alacsonynak sem mondanám magam a 185 centimmel, de mégis a 4" volt a tökéletes szerintem, és az i12 mini közelít ház méretben hozzá, így nekem mindegy milyen rendszer van rajta, kell
Meg egyébként nem lesz idegen, Van egy iPad mini 5 öm, és amúgy tök jól kiegészítik egymást az s10e vel
-
válasz
DanielLong #6239 üzenetére
pedig írtad Te is: rezeg, 1 mm moccanástól lenyílik az értesítési sáv, ha erősebben ráfogok már le is zártam. kikapcsolni egyik funkciót sem akarom mert mind hasznos így, hogy nincs útban a gomb.
értem amit mondotok, el is fogadom - csak szubjektív okok miatt egyet nem tudok értek vele -
sBc
aktív tag
válasz
DanielLong #6239 üzenetére
Látom te érted, mert neked is ugyanolyan Sony telefonod volt mint nekem. Semmi gond nem volt a kezeléssel.
Ez most ilyen, de lassan megszokom. -
válasz
DanielLong #6234 üzenetére
ha már így belemegyünk a részletekbe
rengeteget olvasok telefonon (sokszor utazás, tömegközlekedés közben) fix kéztartással és a jobb hüvelykujjam pontosan a bekapcsoló gomb alatti 1-1,5 centin támasztja ki oldalról, kisujj pedig alul, középtől enyhén balra. többi félkörívesen ellszórva a hátlapon de ez jelen téma szempontjából irreleváns
ha valamennyivel is lejjebb lenne a bekapcsológomb, akkor vagy folyamatosan beleérnék, vagy a ujjamnak is az alatt kellene lennie, akkor pedig a súlypontja változik és kevésbé lenne biztos a fogása. feljebb meg nem ér el
kisebb méretű telefonnál egyébként még működhetne is, de ha egyszer nincs...én sem azt mondom, hogy ez tökéletes mindenki számára mert máshogy használjuk, más körülmények között, de számomra ez pont ideális és talán nem vagyok vele egyedül. hibának viszont szerintem nem lehet felróni. a hektikus közelségérzékelőt, na azt lehet
amúgy biztos az is közrejátszik, hogy a szinte pont ugyanekkora előző Honor 8 esetében ugyanígy tartva a mutatóujjal lehetett elérni az ujjlenyomatolvasót és nyilván meg lehetne szokni máshogyan is, peace.
-
tony_snow
tag
válasz
DanielLong #6234 üzenetére
Lehet, hogy megszoknam. De, nem azert, hogy mindenkepp ellentmondjak es csakazertis kitartsak az ervem mellett, de kiprobaltam, es igencsak instabilnak erzem a fogast ugy, hogy a termeszetes fogasnal 2 cm-nel lejjebb fogom. Lehet mert meg nem szoktam meg
. Foleg allas vagy seta kozbeni fogasnal, bar bevallom nem setaltam most fel orat igy, probakent
Remeljuk sBc is megszokja, mert amugy - en - rosszat nem tudok mondani a telefonrol, leszamitva az uzemidot, de ezzel is egyutt tudok elni. -
sfefe
addikt
válasz
DanielLong #6228 üzenetére
Nem empátia kérdése a telefon gomb kinek van rossz vagy jó helyen...
Ha simán közepén lenne akkor még mikor felveszed az asztalról akkor nyomjad meg... Ha még ezért másképp tudod megfogni akkor a másik esetben is meg tudod másképp fogni...
Én még nem készítettem képernyő fotót...
Kinek ez tetszik kinek az akinek más gondolom vesz másik telefont, ennyi... -
válasz
nincs szó empátia hiányáról (főleg nem kötekedésről), tényleg nem értettem, feloldásnál hogy fordul ez elő.
zárolás más eset, ezt aláírom, erre sem véletlenül van beállítva a bixby gomb, egyáltalán nem használom erre a bekapcsoló gombot. (eleve kényelmetlen az oldal síkja alá benyomni a gombot, még kézben tartva is)
ugyanakkor továbbra sem gondolnám általános tervezési hibának, mert számomra pl. pont sokkal jobban kézre esik fent, pedig aztán egyáltalán nincs nagy kezem. használom pl. az értesítési sáv legörgetést is rajta, na az már kényelmetlen lenne középen lévő gombnál.
-
tony_snow
tag
válasz
Ok, valakik szerint rossz helyen van, valakik szerint nem. Mostmar kivancsi lennek egy szavazasra
. Nalam sokszor van ugy, hogy csak fogom, de nem akarom feloldani. Mert beszelgetek, setalok vagy mittudomen. Ezesetben pont ott az olvaso alatt van az ujjam. Ha lejjebb lenne, sokkal korulmenyesebb lenne fogni, es az agyamra menne, hogy allandoan felold akaratlanul vagy zizeg.
Ha elolvasod ujra, de figyelmesen, hogy mit irt sBc, akkor szerintem nem fogod abszolut osztani minden kritikajat, ugyanis o nem lezarasnal irta a veletlen kepernyofotokat, hanem oldasnal, ami lehetetlen. Szoval volt ketto kritikaja, az egyiket cafoltam objektiven, a masikat szubjektiven, remelem nem gond
-
pit stop
addikt
válasz
Teljesen egyetértek veled.
Le van téve telefon, és ahhoz, hogy megtartsam lezárásnál másik oldalon ellentartok sokszor sikerül képernyőkép.
Hangerő állítás dettó, más gyártó ezt azért megoldotta, nem egy nagy dolog. -
LustaDick123
tag
válasz
DanielLong #6153 üzenetére
Igen, két szolgáltató.
-
kaciokos
őstag
válasz
DanielLong #6124 üzenetére
Igen, az.
@Lasersailing: tedd a telefont recovery módba, ott megtalálod a Wipe cache menüpontot.
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
DanielLong #6127 üzenetére
Néha bele csúszok 15 % alá,de nem sűrün,de ilyennel most találkoztam először.Én is figyelek a töltöttségre és nem nyomkodom egész nap,ez most meglepett így hirtelen.
Mi történt a másik két s10e-vel ,ami ezt produkálta nálad? -
kaciokos
őstag
válasz
DanielLong #6103 üzenetére
Igen, Android 11-en vagyok, a második verzióson. Alapértelmezett hívó SIM-nek az 1-es van beállítva.
Phone alkalmazás megnyit (bocs, angolul használom):
- Keypad fülön ha beírok egy számot, a zöld tárcsázó gomb alatti gombbal tudom billegtetni, hogy melyik SIM-ről menjen ki a hívás. Ez működik akkor is, ha egy kontaktot keresel ki a számbillentyűkkel (2-6-9-2, A-N-Y-A).
- Recents fülön, ha valakit oldalra húzok, akivel az adott hívás a 2-es SIM-en ment ki, rákérdez, hogy melyikről hívja. Ha rákattintok valakire, lesz a név alatt 4 ikon, ha itt hosszan nyomom az első, tárcsázó ikont, ki tudom választani, hogy melyik SIM-ről hívja.
- Contacts fülön van a gebasz, itt bazi nehéz valakit nem az alapértelmezett SIM-mel hívni, mert ha elhúzod jobbra, nem kérdez rá, ha lenyitod, csak egy hívás ikon van, és azt hiába nyomom hosszan, nem történik semmi, csak az működik, hogy az "i" ikonnal megnyitom a kontaktot, felül a száma alatt beállítom az adott kontakthoz tartozó alapértelmezett SIM-et, és úgy hívom. Na ez a rész az, ami eléggé nehézkes. -
tomboy84
tag
válasz
DanielLong #6103 üzenetére
De ha van alapértelmezett SIM, akkor persze, hogy azon hív. Hívásoknál állítsd "Mindig rákérdezre".
-
kátú
őstag
válasz
DanielLong #6090 üzenetére
Ezt azért mondjuk meg őszintén, ha a hívás annyira fontos, hogy még egy plusz érintés sem fér bele, akkor már engem személy szerint pont nem érdekel, hogy milyen kártyáról indul a hívás, csak menjen. Ha meg nem életbevágó, akkor még másik 8 érintésre is van időm, nyomogatom eleget a telefont, nem ennyi befolyásol. Nem így van?
-
tomboy84
tag
válasz
DanielLong #6100 üzenetére
Hívásnál feldobta melyik Sim-et akarod használni, de van egy check box, hogy jegyezze meg a választást
-
kaciokos
őstag
válasz
DanielLong #6100 üzenetére
Ha a névjegyzékben megnyitok valakit, akkor én is be tudom állítani, hogy melyik legyen az alapértelmezett SIM.
@gabyka: az hiányzik nekünk (10-es droidban benne volt), hogy a névjegyzékben, tárcsázónál, híváslistában, vagyis mindenhol, ahol telefonszámot vagy kontaktot látok, ne csak egy, hanem 2 hívó gomb legyen, mindegyik kártyához egy.
Amit te javasoltál, hogy a menüben állítsuk be, hogy mindig kérdezzen rá a kártyára, két dolog miatt nem jó:
1. Ha a céges kártyát kikapcsolom hétvégére, akkor ez a beállítás törlődik, és amikor hétfő reggel bekapcsolom, újra be kell állítani minden egyes alkalommal. Macerás.
2. Ha kocsiból hívnék valakit a kocsi kijelzőjéről, akkor nem kezdi meg a hívást, mert a telefonon ugyan felugrik a választó, de ezt a kocsi már nem tudja lekezelni. Elő kéne vegyem a telefont, ezt meg nyilván nem szeretném.Egyébként a legtöbb helyen, ahol megjelenik hívás gomb, hosszan nyomva feldobja a választást, de nem mindenhol, ez jó lenne, ha egységesen működne.
-
tomboy84
tag
válasz
Használd a Google tárcsázóját, abban be lehet állítani, hogy kit melyik SIM-ről akarod hívni.
[link]
Csak be kell állítani alapértelmezett programnak a gyári Samsung helyett. -
Grillo
őstag
válasz
Egyetértek, nekem egyik SIM céges, másik magán, SMS-nél váltogatnom kéne, de méh hívásnál is, ez így nehézkesebb lett.
Mondjuk nekem mintha az akkuidőm is csökkent volna, meg akadozni kezdett, pl. a fényképező használatánál. De erre lehet elég volna egy visszaállítás, majd meglépem, ha nagyon zavaró lesz. -
Nimda
addikt
válasz
DanielLong #6096 üzenetére
Értem, akkor más a téma. Nálam full fekete minden, sötétmóddal. Én csak így tudtam megoldani.
-
Nimda
addikt
válasz
DanielLong #6094 üzenetére
A témaáruházban kettő is van, én is használom. Pure black a neve.
-
gabyka
aktív tag
válasz
Természetesen ez csak egy telefon.
".. tehát plusz egy érintés az egész láncban eléggé irritál..."
Ezt nem teljesen értem, mikor/hogyan szeretnéd kiválasztani, melyik kártyáról hívjon?
Azt sem igazán értem, a kolléga hívásproblémájához hogyan kapcsolódik a facebook vagy a whatsapp.
Én teljesen jól tudom használni a két simet, nemigazán hiányzik semmi plusz opció.
SMS-t nem használok, adathasználatot meg csak akkor váltok, ha nem működik a voda hálózata.
Egyre jobban azt érzem, nemigazán akarjátok átnézni a beállításokat/lehetőségeketSzerk.: jahogyja, közben szerkesztetted...én mindig a 'jobbra húzással' szoktam hívni mindenkit
-
kaciokos
őstag
válasz
DanielLong #6072 üzenetére
Igen, bár én azóta megszoktam, néha még előnye is van az új rendszernek.
Némelyik felületen a hosszú nyomás a tárcsázó gombra működik, és akkor engedi kiválasztani a SIM-et, de nem mindenhol.
-
pit stop
addikt
válasz
DanielLong #6010 üzenetére
Felvállalta sok generáción keresztül Sony - nem volt rá kereslet, mit kellett volna még csinálni.
Ezután jött a Samsung, 1 generációra felvállalta, majd elásta.
IPhone körül nagyobb a hype, bevállalták, ha nem jön be majd árulják azt annak a pár embernek amit idén legyártanak és kész.Valós probléma, amit egyik sem fog tudni áthidalni, ami Samsungnál volt. 300 a kompakt, amibe fizikai méretei miatt nem fog beleférni minden, mint a nagyobba. Mellette ott a nagyobb 350-ért, több tudással. Átlag user mit fog a boltba választani? A képzeletedre bízom a választ...
-
kaciokos
őstag
válasz
DanielLong #6010 üzenetére
Sajnos a kereslet a dolog kulcsa. A cikkben benne van, hogy az iPhone Mini sem megy annyira. Egyszer valaki linkelt eladási arányokat az S10 szérián belül, és ott is az látszott, hogy a többség S10-et vagy S10+-t választott, és csak nagyon kevesen S10e-t. Ez pláne azért meglepő, mert akkoriban más márkáknak nem volt kis csúcskészülékük, tehát aki ilyet akart, azt S10e-t vett.
Sajnos a mi igényünk rétegigény, nem valós piaci.
Ettől függetlenül bízom benne, hogy a Samsung sem tudja kihagyni az iPhone majmolást, és az S22-es szériának megint lesz kicsi tagja (az S21 sorozatba már időben nem fért volna bele az iPhone Mini bemutatása után), addigra úgyis megérik nálam az S10e cseréje.
-
zsolesz967
aktív tag
válasz
DanielLong #5844 üzenetére
Pixel 4a-val én is szemeztem,de nem dual simes sajna,az pedig nekem fontos a céges kártya miatt.
-
válasz
DanielLong #5663 üzenetére
egyébként én is szeretem
ha nem így lenne, akkor már nem lenne
azért zavarnak ezek az apró hibák, mert egyébként számomra tényleg tökéletes lenne - és nem kellene hozzá sok, csak némi odafigyelés és felhasználói fejjel gondolkodni.
amúgy voltak az elején a Samsung ügyfélszolgálattal csörtéim, de egyszerűen feladtam, mert sem időm sem energiám a legalapvetőbb dolgokat is többször leírni és elmagyarázni, amire több lepattintás után a legvégső esetben is max. egy semmitmondó "majd jelzik a fejlesztőknek és egy jövőbeli verzióba talán bekerül" jellegű válasszal le van zárva. akkor inkább megszokom ha alternatív programmal nem tudom megoldani, ha pedig sok ilyen gyűlik össze és átlépi az ingerküszöböt akkor más márkánál kezdődik majd ugyanez
-
sphe
senior tag
válasz
DanielLong #5585 üzenetére
Akkor ez úgy tűnik exynos típushiba , nálam Snapdragon procival nincs ilyen, sőt remekül bírja 15 alatt.
-
Celtis
veterán
válasz
DanielLong #5565 üzenetére
Legalább az S10e méretben megjelentek a pixelek, és volt egy-két gyengébb modell is ebben a méretben idén. Ez a 13 centis 12 mini nagy dobás. Ha sikeres lesz, akkor talán android fronton is megjelennek a valóban kompakt méretű készülékek.
-
Celtis
veterán
válasz
DanielLong #5559 üzenetére
Valami elindult végre. Kezdenek megjelenni megint a kisebb telefonok. Ez a 12 mini tökéletes méretű. Kár hogy almás.
-
sphe
senior tag
válasz
+1 Nagyon jól sikerült a mini ha vállalható lesz az üzemidő. Hátha összekapják magukat az androidos gyártók is.
-
kátú
őstag
válasz
320k ért a 128GB set, hát annyiért azért nem fogok rohanni a boltba, pedig nagyon izgultam rá
-
Damage401
senior tag
válasz
DanielLong #5030 üzenetére
Igazad van 3x kapufát lő vele, majd sz.rja a telefont. Hiába lett elmondva a másik érv az se jó. De nézz qt huawei fórumba is ez megy.
-
Celtis
veterán
válasz
DanielLong #4939 üzenetére
Köszi neked is az infót, igazán hasznos volt!
-
nkmedve
őstag
válasz
DanielLong #4831 üzenetére
Na jólvan, akkor egyet vagyunk értve
-
nkmedve
őstag
válasz
DanielLong #4823 üzenetére
Semmi gond nincs az új iFon 8.5-el. Egy olcsósított termék amit ha valaki akar megvesz (és akkor lesz egy csúnyácska, de legalább 5 évig tökéletesen használható készüléke) vagy figyelmen kívül hagyja és vesz valami mást. Ráadásul az a telefon olcsóbb, hardveresen erősebb és sokkal tovább is lesz támogatva mint az S10e, szóval nincs egyértelmű győztes, valakinek ez lehet jobb, valakinek a másik.
Szerintem nem kell haterkedni, mindennek megvan a piaca és a közönsége. -
trialboj
őstag
válasz
DanielLong #4652 üzenetére
Engem meg az zavar hogy a droid sokkal mélyebben alszik viszont az s10e mégis 2x olyan gyorsan merül mint mondjuk a 11 es iphone. Kollégámnak az van, egymás mellett dolgozunk, mikor csoport üzenet jön vagy kör email, az ő telefonja egyből jelzi, az enyém van hogy 1 perc után sem pittyen, majd miután feloldom elkezd csipogni mert akkor ébred és minden értesítést külön külön jelez, aminek megint semmi értelme, sőt kínos is picit.
Leginkább messengerről van szó, még el is fogadnám ha legalább idle módban nem fogyasztana, de így hogy merül rendesen lezárt képernyővel is, de az értesítések viszonylag sokat késnek, (sok esetben persze megjön ~10mpel az iphone után).
Idén felköthetné a gatyát a google pixel is, ha az a telefon még megérne egy próbát, ha ők sem tudják rendesen optimizálni az os-t a hardwerrel, akkor tényleg el kell fogadni, hogy az almások jogosan fizetnek többet egy összességében jobb felhasználói élményért. -
eduba
aktív tag
válasz
DanielLong #4569 üzenetére
Szerintem tévedsz a hasznos tanáccsal, mert a 4G kevesebbet fogyaszt, mint a 3G.
Legalábbis ahol van rendes 4G lefedettség ott biztosan. -
ZeCse
csendes tag
válasz
DanielLong #4527 üzenetére
Passz! Nekem továbbra is kiírja a kijelző alján két sorban a gyári töltöttség és hátralévő idő információkat.
-
ZeCse
csendes tag
válasz
DanielLong #4523 üzenetére
-
trialboj
őstag
válasz
DanielLong #4321 üzenetére
Letiltani hogy kell?
A visszaállítást azért gondolom jobbnak, mert sok olyan app van, ami a működéséhez feldobott egy eldugott menüt, és kérte hogy engedélyezzek ezt azt, na ezeket én már nem tudom visszacsinálni, akkor sem ha letörlöm az appot, és lehetséges hogy egy ilyen beállítás miatt szopkodja valami az aksit.
De a letiltás is tetszik, mert vannak appjaim amiket csak ritkán hasznáok, pl gopor app is ilyen, túrázós navi, és amikor hetekig nem nyúlok hozzá jó lenne úgy kiütni őket hogy ne használjanak abszolút semmit, de mégis pár klikkeléssel aktiválhassam, és meglegyen minden beállításom utána.
-
trialboj
őstag
válasz
DanielLong #4250 üzenetére
A hegyen nem sok térerő van, ez már a jel keresés miatt is gyorsabb meröléshez vezet, de ha te a netet id belőtted akkor érhető hogy leszopkodta. Strava mellé én nem használok mobilnetet, főleg azért mert nincs mit csináljon közben a telefon a neten, illetve mivel hamar megdögölne ha az isten háta mögött kavirnyászok. A lényeg hogy kiderült a hiba, és orvosohlható.
-
trialboj
őstag
válasz
DanielLong #4203 üzenetére
Ez a telefon sajnos nem való stravazasra
nekem legutolsó alkalommal ki is lőtte a picsába, pedig 5 fokban bringáztam, és végig a derekamnál volt, nem merült kimondottan erősen, de megölte a strava appot. És ahogy mondtam mikor megy, akkor is furán elkavarodik néha, és nem tudja merre mutat a telefon, ami nehézkessé teszi a navigációt.
-
válasz
DanielLong #4138 üzenetére
Ma ismét folytatódott a kálváriám... Újabb síelés, kb ugyanaz a menetrend, mint a múltkor. 80%-on kapcsoltam be a Strava trackingjét 8:30-kor. 12 órakor elővettem a telefont, 22%-on volt. Közben kiírta az app, hogy közepesen energiatakarékos módban nem lesz pontos a mérés, úgyhogy a felét le is hagyta... azért még átraktam optimalizáltba. 12:30-kor 3%-on az akku, szuper. Ergó most még gyatrábban viselkedett, mint ezelőtt, pedig vagy 10 fokkal melegebb volt. Még megpróbálok a Strava egy korábbi verziójára visszatérni, mert másik telefonnal egész napot is használtam a mérést és nem merítette csutkára.
-
TODI1111
veterán
válasz
DanielLong #4148 üzenetére
Aod Notifyt lehet magyarul is használni. [link]
-
kátú
őstag
válasz
Ma én is úgy jártam, csak nekem 20 ról lett 3 azonnal a hidegben
-
kalolaci
senior tag
válasz
Mi ez az "eco pont", amit írtál? Valami értesítési jelzés?
-
trialboj
őstag
válasz
Veled vagyok az értesítő led elleni tüntetésben, száradjon le a keze, annak aki kivette, na meg főleg annak, aki nem építette bele alapból a rendszerbe az AOD színes fényjelzést. Van ugye a nevetségesen hasztalan edge lighting, aminek nem vágom mi haszna van, mert max 5 mpig fut, utána így jártál, sosem tudod meg, hogy keresett valaki.
Abban is igazad van hogy kicsi ez az aksi, de azért azt nem árt tudni, hogy télen nem annyi a kraft a mint amennyit megszoktál. Lehet az csúcs tesla, vagy low end telefon, mindegyiknek esik a feszültsége a hideg miatt, amit a telefon úgy érzékel hogy nincs benne több kraft, és kikapcsol.
Azt írtad síelni voltál, azért ott gondolom 0-5 fok között volt legjobb esetben is a hőmérséklet, még ha a testedhez közel is tartottad, szóval érthető hogy sokkal gyorsabban merült mint általában.
A hideg után, ha felmelegszik elméletileg vissza kellene kapd az elvesztett %-okat. Am az 1 óra navi nem autóban volt? Ott lehet tölteni, illetve nem gennyeskedésből, de emellé a telefon mellé, egész napos használathoz ajánlott és szinte kicsit kötelező is egy külső akku, (just for safe), főleg ha kirándulni mész, v olyan helyre, ahol még komoly szükség is lehet a telóra. -
sfefe
addikt
válasz
DanielLong #4008 üzenetére
Nekem meg tökre bejön az ujjnyomolvasó.
-
törölt tag
válasz
DanielLong #3971 üzenetére
Emlékszem, hogy volt erről szó már valamelyik topikban, de a cikkek alapján (alternatív link) az S10e a weakest selling mégis.
Engem mondjuk nem zavar, hogy 5"-os telefon, pedig még Nexus 4 vásárlás előtt ott centizgettem meg rajzoltam magamnak papírra, hogy lássam élőben mekkora lehet, mert olyan nagynak tűnt a 4,7"De most meg már az S10e is néha kicsinek tűnik, és kicsit nagyobb kijelző nem zavarna, csak sokkal szélesebb telefont már nem akarnék azért. 6" még simán megy egy kézzel is nekem.
Pano: Persze, Ázsiában a nagy képernyő a menő, de volt már évekkel ezelőtt is, csak akkor még nem volt kínálat. De amióta van nagy képernyő, inkább azt veszik az emberek. Ha mondjuk valaki napi szinten órákat tölt el tömegközlekedve, meg munkahelyen is sokat használja (játékra, olvasásra, stb), akkor egy nagyobb képernyő praktikusabb, és így nem kell külön tabletet venni már.
-
válasz
DanielLong #3770 üzenetére
néhány szám van akivel rendszeresen beszélek, arra pont elég, hogy a telefon alkalmazásban a Legutóbbi lapon lévő kontaktokra rányomjak - ha ritkább kell, akkor pedig ugyanott a billentyű lapon elkezdem beírni a nevét.
szeretem, ha szép tiszta az asztal, a többi gyakori alkalmazás meg elfér az edge screen-en
-
kátú
őstag
válasz
Nekem az edge panelen vannak kint gyorshivok
-
Khelben
nagyúr
válasz
Én szinte egyáltalán nem telefonálok. Munka ügyben Skype, családdal, haverokkal Messenger.
-
törölt tag
válasz
Sőt, nálam már a telefon ikon sincs kint
Havi szinten 1-2 alkalommal, amikor használom, akkor ki tudom keresni az alkalmazáslistából is.
za75:
Wipe Cache Partition
To rule out is the chance of a corrupt system cache, you have to delete the old cache so that it will be replaced with a new one. To do so, follow these steps:
1. Turn off the device.
2. Press and hold the Volume Up key and the Bixby key, then press and hold the Power key.
3. When the Galaxy S10e logo shows, release all three keys.
4. Your Galaxy S10e will continue to boot up into the Recovery Mode. Once you see a black screen with blue and yellow texts, proceed to the next step.
5. Press the Volume down key several times to highlight wipe cache partition.
6. Press Power key to select.Press the Volume down key to highlight yes, them and press the Power key to select.
7. When the wipe cache partition is complete, Reboot system now is highlighted.
8. Press the Power key to restart the device. -
raziel01
veterán
válasz
Ha ugyan azokkal a személyekkel minden nap beszélsz akkor lehet értelme kirakni. Én sajátomon viszonylag keveset telefonálok és nem nagy időveszteség kikeresni a névjegyzékből.
-
trialboj
őstag
válasz
DanielLong #3407 üzenetére
EZAAAAZ, megvan
Lehet szépen lapozni. Lent középről kell húzni, jobbra v balra, és gyönyörűen megy bármelyik irányba, az app váltás. Na ezért megérte várni
a samsungnak,, remélem a többi gyártó nem így kapta meg
.
Egyetlen kínom, hogy én használom a one hand operation appot, amivel a kijelző széléről indított gesztusokkal tudok pl lámpát kapcsolni, vagy lezárni a telefont, esetleg screenshotot készítetni, ez még picit nehézkesen megy, mert bármit indítok a kijelző széléről, az egyből visszafele gombnak fogja fel.
De ahogy írtam, nagyon meg vagyok vele elégedve, jól kézre áll, szép az animáció, gyors és minden jóság! -
5381
aktív tag
válasz
DanielLong #3407 üzenetére
Én nemrég vettem egy [ilyen] táskát bringázáshoz. Pénz, telefon, iratok, multitool, kulcs, minipumpa, patron beleférnek és így egy zsebben elvannak együtt. Védve a külső tényezőktől! De én nem babrálom bringa közben a telefont.
Egyúttal üdv mindenkinek! 10 év Sony felhasználást szakított meg tegnap az S10e nálam. -
aggleány
addikt
válasz
DanielLong #3381 üzenetére
Persze, mindent beállítottam, még külön színeket az egyes alkalmazásokhoz és az időt is.
Többször átnéztem mindent.
-
aggleány
addikt
válasz
DanielLong #3378 üzenetére
Ma töltöttem le. Úgy állítottam be, ahogy leírtad, és nem jelez, ha elalszik a kijelző.
A másik telómon akkor ezek szerint még a béta van, az működik.
-
kalolaci
senior tag
válasz
DanielLong #3376 üzenetére
Nekem az ingyenes alkalmazás van, nem a fizetős. Lehet, hogy azért nem tudom beállítani?
-
aggleány
addikt
válasz
DanielLong #3376 üzenetére
Note 10-en simán megy, ott viszont van egy olyan opció a Settings-ben, hogy Hide the AOD, az S10e-n meg nincs. Ez mitől lehet?
-
-myself-
tag
válasz
DanielLong #3254 üzenetére
-
ricsike_p20
tag
válasz
DanielLong #3254 üzenetére
[link] Kukkants rá erre az ajánlatra. Egyik legnagyobb svéd szolgáltató, szerintem ennél korrektebb nem kell. (amúgy soha nem veszek szolgáltatón keresztül készüléket)
-
lohn
tag
válasz
DanielLong #3231 üzenetére
Kösz, majd másfél év múlva visszatérek rá
-
icemad
nagyúr
válasz
Hogy használjak ki korlátlan netet, hívást és smst? Mennyi a minimum, amikor már megéri?
Azt nem veszitek figyelembe, hogy ez baromira ország függő. Én röhögve kifizetek 50 eurót havonta, mert kb 2 túlóra. Magyarországon meg ennyiért dolgozol egy napot. (vagy többet)
-
PACSA75
őstag
válasz
Osztom a véleményedet, az ilyen 10-15 eurós havi díjaktól nekem is égnek áll a hajam, megy is rendesen a vakítás az ingyen készülékekkel. Én nagyon jól elvagyok a 3 eurós digi előfizetésemmel (korlátlan hívás és internet - Románia), három ilyen van a családban és még így is csak 9 euró. Nincs az a telefon amiért én képes lennék tizen eurókat fizetni egy szolgáltatónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest