Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
Új hozzászólás Aktív témák
-
manokaki
addikt
Can egy olyan gondom ,hogy éjjel ha feltőltödött az aksi , akkor megjelenik a kijelzőn ,hogy 100%-os a töltötség ezt hogyan tudom megszüntetni ,mert ugye csak reggel veszem le a töltőről , de ezt igy a fél éjszaka jelzi nekem !??
-
Vegha
senior tag
A 10-re valo upgrade-et hogyan erdemes vegezni ? Factory reset elotte vagy utana kell ? Csinaljam magam vagy OTA ? Sajnos tovabb mar nem tudom blokkolni, barmelyik nap ram tolhatja automatikusan. Viszont elvileg minden fontos dolgot lementettem.
-
kalolaci
senior tag
Hívásrögzítés lehet, hogy csak bluetooth fülessel nem működik? Mintha valahol, ezt olvastam volna.
-
kátú
őstag
Fent van a Februári frissítés és mostmár csodálatosan csak akkor csöng ki a telefon, amikor kedve van hozzá
-
Adam0423
újonc
válasz
Rigormortiis #4388 üzenetére
Ha meg nem próbáltad lehet egyénileg is megadni hogy egész képernyős legyen az alkalmazás
-
kalolaci
senior tag
Letöröltem, újra telepítettem, de semmi. Cube ACR ugyanez.
-
Rigormortiis
veterán
Az miért van, hogy a youtube/hbo go nem teszi ki teljes képernyőre a videókat? Zavaró, hogy az előlapi kamerától fekete csik van, a Hbo ráadásul még egy kis pixelcsíkot is húz.
A kijelzőarány a ludas? Ez így nagyon tré.
-
kalolaci
senior tag
Lehet az a baj, hogy én az ingyenes verziót használom.
-
kalolaci
senior tag
Mindketten, 10-es android alatt használjátok?
-
*RLaci*
addikt
válasz
Markizmark #4382 üzenetére
Cube ACR nálam is hibátlan.
-
rr100
csendes tag
válasz
kalolaci #4376 üzenetére
Én is küzdöttem sok mindennel, végül úgy látom egy módszer működik csak megbízhatóan:
Thai SIM kártyás módszer: [link]
Így a Samsung gyári tárcsázójában állítgatható akár úgy is hogy minden hívást felvegyen (BT fülessel is van hang mindkét irányba).Ha nincs ismerős aki mostanában ott nyaral, akkor marad az Ebayről rendelt SIM.
-
Lasersailing
senior tag
válasz
kalolaci #4379 üzenetére
nekem működik, leteszteltem.
Szerintem beállítási gond leszBár valahol olvastam olyat, hogy android 10 alatt tiltva van a másik hangjának rögzítése, de nekem rögzít.
(Mondjuk azt megteheted, hogy ami nagyon fontos visszamondod, és akkor meglesz az infó) Bíróságon úgyse használható, ha nem kérsz engedélyt a rögzítésre, magadnak meg elég - én is így használom, mióta olvastam, hogy elvileg nem rögzíti, de mondom ma reggel direkt ellenőriztem) -
kalolaci
senior tag
válasz
Lasersailing #4377 üzenetére
Sajnos, ez sem működik. Itt is, csak az én hangomat rögzíti. Nem hiszem, hogy beállítási probléma lenne.
-
kalolaci
senior tag
válasz
Lasersailing #4377 üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
kalolaci
senior tag
ACR hívásrögzítő, nekem nem működik 10-es droidon. Illetve, csak a hívó fél hangját rögzíti. Van helyette esetleg más, ami működik? Magyar nyelv előnyben.
-
Atlantis
veterán
válasz
Rigormortiis #4372 üzenetére
Ha 4 órát összehozol vele, akkor még örülhetsz is.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
kalolaci #4373 üzenetére
Az s7e (Nem sima s7, ez jobban birta akksival) simán kihúzta 6 orákig, ezzel szemben a 10E 4 órájával. Ugyanolyan felhasználói szokás, ugyanazokkal a programokkal. Oké, az s10 családból az e ezzel együtt is bőven bestbuly, csak furcsállom, mert a felbontás is alacsonyabb, és noha nagyobb a proci teljesítménye, alacsonyabb csikszélességen készült.
-
kalolaci
senior tag
válasz
Rigormortiis #4372 üzenetére
Nekem sem tűnik nagy előrelépésnek, akksi terén az S7-hez képest. Pedig az enyém is: 3,5 éves. Viszont a hideget, lehet jobban viseli.
-
Rigormortiis
veterán
Azért az a 4 óra sot, amit össze tudok hozni a telefonnal nagyon kevés az s7e után. Az még 3 éves akksival is hozta ezt...
-
Fixmiki
tag
Sziasztok, lehet valami hátránya ha telenoros telefont vennék, nekem telekom kártyám van, esetleg letilthatják? Köszi
-
trialboj
őstag
Először is aktiválnod kell az appon belül legfelül. Aztán Kiválasztod h left vagy right handle, majd a touch width-tnél beállítod mekkora legyen az érzékelő felület.
Az első indításnál lehet kér valami jogot az app, azt le kell okézd, ha ez nem volt meg akkor az apps menüben keress rá, és nézd meg milyen jogosultságokat kér. -
Petyuska111
tag
Sony MBH20 bluetooth headset-tel eddig ha összekapcsolódtam (bekapcsolt képernyő mellett), lentre egy lebegő ablakba kiírta a headset töltöttségét (pl. 60 százalékos) egy rövid ideig (1-2 másodperc). Ez nagyon hasznos volt, mert így mindig tudtam, hogy mennyin van az akkuja. Valami miatt most már nem írja ki kapcsolódáskor. Teló újraindítás, headset resetelés, leválasztás, újra párosítás mind megvolt, de nem tudom sehogy visszahozni a lebegő ablakot. Baromi idegesítő. Belemenve a BT beállításokba persze kiírja a headset töltöttségét, de ez így nem komfortos. Bármilyen tipp?
-
kaciokos
őstag
válasz
kaciokos #4192 üzenetére
No, egy kicsit pontosítanám a hibát: ha 10-es Droiddal Total Commander-ből próbálok megnyitni Excel, Word vagy PDF file-t a Google appjaival (Sheets, Docs, PDF Viewer), akkor nem megy. Ha másik Excel/Word/PDF appot vagy másik file kezelőt használok, akkor működik. Aki esetleg tudja, kipróbálná? Köszi.
-
Vegha
senior tag
Furcsa, en is 1-2 honapja kikapcsoltam a gyorstoltest es azt vettem eszre, hogy igy gyorsabban merul a telefon. Ti nem tapasztaltatok ilyet ? De az is lehet hogy az ujabb verzioval van osszefuggesben, ami ugy emlekszem nalam most a novemberi.
-
-
-
Draun01
tag
válasz
trialboj #4355 üzenetére
En egy darabig probaltam vadaszni valami gyors vezeteknelkuli toltot mert ugye a telefon tud 15W-ot vezetek nelkul, de egyszeruen nincs. Az osszes 10W vagy alatta. Igy vezetek nelkul kb 2,5 óra neki feltolteni a telot, vezetekesen meg kicsit tobb mint 1 ora. Amugy a toltofej ami jar hozza 15W-on tolt.
-
trialboj
őstag
válasz
m43-EOS #4350 üzenetére
A telefon csak 17W töltést tud, szinte biztos hogy ha hivatalos helyről vetted, bontatlan dobozban akkor egy fekete ehhez passzoló fejet kaptál. Nem tudom milyen a Samsung "Wirelles Charger" solo pad, nézd meg a leírásában hogy tudja-e a 17W-ot, ha igen, és tényleg gyengébb fejet kaptál hozzá, akkor a csere segíthet.
Nem tiszta hogy mit nem tudsz kikapcsolni az ujjlenyomatolvasó gombbal?! Be lehet állítani, hogy érintésre is feloldjon, és van egy one hand operation nevű app, amivel különböző képernyőről indított gesztusokhoz lehet hozzákötni szinte bármit, én nem is szoktam nyomkodni a fizikai gombot, érintésre felold, és í gesztussal zárom a képernyőt, sokkal high tech-ebb érzés így mint a régi módszer
-
retroid
senior tag
Sziasztok!
Samsung Members appból valaki el tudná küldeni a Galaxy okosóra kupont privát üzenetbe?
Sajnos nekem nem adja be se az S7 se a Tab 10.1 -
m43-EOS
újonc
Én nagyon meg vagyok elégedve 10 nap alatt az S10e-vel, kivéve a töltést, mert a töltőfej, amit adtak nem a gyors. Használom a Samsung "Wirelles Charger" solo töltőpadot, szeretem. Ha gyorsabb töltő fejet vennék hozzá, akkor a pad is gyorsabban töltene?
Nagyon megszerettem az ujjlenyomat olvasót, kikapcsolni nem tudok vele, akkor is.
DEX kábellel még a BluRay 23 GB filmet is lejátssza, 1080p-vel kimondottan jó a képe.Méltó utódának látom a SA8 2018-nak
-
S. Szabi
őstag
Köszi a tippeket, a porszívó eszembe se jutott pedig igencsak adja magát 😀 Még ilyen kis fejű készletem is van, megpróbálom azzal. Kaja esett rá, és nem sikerült fülpiszkálóval rendesen megtisztítani, meg vízzel.
-
trialboj
őstag
válasz
pit stop #4347 üzenetére
Milyen készlet?
Mindenki szolgáltatótól akar telefont vásárolni?
Emagon még s8 is van, egyszer már leírtam, drágábban adják mint az s10e-t.
S kérdés jogos azok részéről akik most csöppennek bele, de ennél lejjebb már nincs hova menjen az ára, így is nagyon olcsó, ahhoz képest amit kínál, talán ezért is kaszálták el a szériát. -
trialboj
őstag
válasz
S. Szabi #4338 üzenetére
Egyszer nekem is belement valami trutyi, azt hittem megkarcolódott, aztán egy gyors kötegelő műanyag végével kipiszkáltam belőle/róla, és azóta tiszta.
Persze ha már telementek a lyukacskák, az szívás, arra nem tudok megoldást, talán fültisztító pálcikára valami kijelző tisztító kence, és azzal áttorolni, talán valamennyi ráragad, de nem hiszem hogy teljesen ki tudod tisztítani hogy újra lyukasak legyenek. -
kapuczni
csendes tag
Sziasztok! Várható, hogy a közeljövőben lejjebb megy az S10e ára, ha az S20 már a boltokban lesz?
-
S. Szabi
őstag
Helló! Valakinek van valami jó tippje a felső hangszórórács kitisztítására? Hogyan, mivel?
-
Vegha
senior tag
Hasznal itt meg valaki rajtam kivul BankID es Swish alkalmazasokat ? Az erdekelne hogyan lehet ezeket ujratelepiteni egy esetleges factory reset utan.
-
válasz
trialboj #4334 üzenetére
Ez meg az aktuális newsletter szövegük:
Every Valentine's Day, you ask yourself the same question. "Why am I still single?" We'll answer your question with one of our own: do you have any idea how strict our character limit is? If we could fit our best-selling novel "Why Nobody Loves You" into an email footer, we would. We can't... so instead, here's Chapter 11: you're broke. Did we have something to do with that? Probably. Is that going to stop us from bleeding you further? Absolutely not. Here's the deal: we'll lower our prices, you'll buy enough vinyl to fill the colossal hole in your heart. Look on the bright side: it's cheaper than dating.
-
trialboj
őstag
Akinek tetszik ez a limited dbrand design, csapjon le rá még most. Én egyszer már túlgondoltam, és lejárt a promó.
Aki ért hozzá, tudna segíteni hogy végül is mit rendeltem, mert nem tiszta
Ez van a csomagban Special Edition Case, SkinGrip™ Case De most akkor csak egy skint kapok, amit nekem kell felkínozni erre a tokra? vagy kapok egy tokot amin rajta van már gyárilag a design?
Az oldal alján a FREQUENTLY ASKED REJECTIONS -t érdemes elolvasni, jó arcok a fejlesztők.
-
válasz
mugencivic #4328 üzenetére
A nyitóárakat kell hasonlítani, ami 240k volt az S10e-nél, és nem egy kategória a kettő, az S10e alacsonyabbra van pozicionálva,
-
trialboj
őstag
[Szenzor működő link
-
trialboj
őstag
Akinek nem egyértelmű hogy mi a különbség egy telefon kamera és egy valós optikával ellátott fényképező között annak itt egy kis elemezni való. s6edge vs s10e vs sigma fp 45mm full frame.
wetransfer link / képek megtekinthetőek letöltés nélkül is a preview fülön /
Az egymás mellé helyezett közelebbi képen van egy s10e live focus fotó is, ami egész korrekt eredményt hozott, mivel valós mélységélességet sosem fog tudni egy kamera sem rendes optika nélkül, csak ebben kell majd fejlődjön a technológia, ha sikerült fejleszteni az ai-on, hogy tökéletesen értelmezzen egy képet, csodás képeket lehet majd készíteni, főleg mivel ha így haladunk pár év múlva akkora lapát telók lesznek amiben elfér majd a full frame senzor is, és az igazán badass lesz. Persze oda már high tech hűtés is kelleni fog.
mega offf
Hiába az 8k videó az új telón, ha pici a szenzor használhatatlan lesz a kép, szanaszét kell kompresszálni, az 1perc 600MB 8k videó, rettenete alacsony bitrátáról árulkodik, ami azt jelenti hogy rohadtul nem tudod majd azt csinálni, ami a promóban ment, hogy megállítod a felvételt és kimented képként a kívánt részt. De ez nemsokára kiderül, amit rászabadulnak a tesztelők.
[Szenzor méretek] Azért ha megnézitek ezt az összehasonlítást, elég nagy a szakadék még csak az APS-C szenzormérethez képes is, ami jelenleg a legelterjedtebb, viszont ha azt vesszük, hogy a telefon azzal a hangyafsznyi méretű szenzorával + ai live focusszal jelenleg képes kb elfogadható elmosott hátterű képet késziteni közelről, akkor annyira nincs messze egy komolyabb áttörés, ahol arclerobbantóan gyönyörű képeket lehet majd készíteni egy zsebszámológép méretű telefonnal -
mugencivic
tag
SE Store-ban már megfogdosható az S20 széria.
Nekem eddig vegyesek az érzelmeim S10e vs S20 témában. A 120Hz -es kijelző szuper smoothos megjelenítést ad (viszont olyankor csak 1080p a felbontás), weboldalak scrollozása olyan, mint az álom és az egész telefon nagyon reszponzív. A kijelző egyébként továbbra is PWM-es, reméltem pedig, hogy ezzel csinálnak valamit.
Van sok pozitív dolog még, pl. ott van a 4000-es akksi, a zoom optika, kisebb kamera lyuk, gyorsabb töltés, nagyobb felbontású kijelző, 8GB RAM, gyorsabb CPU, stb.
Ugyanakkor negatívumokból is van bőven. Ami leginkább nem tetszik az a 20:9-es képarány, a telefon konkrétan keskenyebb mint az S10e, ugyanakkor egy centivel hosszabb, számomra ez a lehető legrosszabb dolog amit csinálhattak vele. Pl. egy fotót kirakok és kisebb lesz, mint az S10e-n, 6.2" ide vagy oda...
A Bixby gombot is nagyon hiányolom, hiszen remappolva nagyon hasznos tud az lenni. A jack dugó hiánya nekem nem fáj, de van akinek biztos fog, a 325e Ft-os ár viszont durva az S10e ára után (konkrétan a duplája, mint amennyiért az S10e-t vettem 7 hónappal ezelőtt).
Összességében véve, nekem ez nem egyértelmű előrelépés, sajnos. -
trialboj
őstag
válasz
thomas77 #4326 üzenetére
Benne van de szerintem szart sem ér már bocs, nincs hozzá külön szenzor, nem tudom mi kellene figyelje a szemedet, gondolom csak kell hozzá valami +ba, itt csak a kamera van, ami sötétebb környezetben nem segít.
Nem tudom a pontos nevét, de keress rá arra hogy "keep screen awake" én így találtam meg. -
thomas77
senior tag
Hol tudom beállítani azt, hogy amíg bámilom a kijelzőt, addig ne kapcsoljon az le?
Az ACE3 volt az első telefonom, ami ezt tudta és jól is működött benne. Az S10e-ben nem találom ezt a beállítást.
Lehet, hogy nincs is benne? -
kellerman
tag
Üdv.
A kijelző időt hol lehet megnézni úgy , hogy a töltés utántól mutassa, ne napokra lebontva?
-
milespress
csendes tag
válasz
trialboj #4320 üzenetére
Nem kell semmit törölni, csak ezt csináld meg .
-
trialboj
őstag
válasz
DanielLong #4321 üzenetére
Letiltani hogy kell?
A visszaállítást azért gondolom jobbnak, mert sok olyan app van, ami a működéséhez feldobott egy eldugott menüt, és kérte hogy engedélyezzek ezt azt, na ezeket én már nem tudom visszacsinálni, akkor sem ha letörlöm az appot, és lehetséges hogy egy ilyen beállítás miatt szopkodja valami az aksit.
De a letiltás is tetszik, mert vannak appjaim amiket csak ritkán hasznáok, pl gopor app is ilyen, túrázós navi, és amikor hetekig nem nyúlok hozzá jó lenne úgy kiütni őket hogy ne használjanak abszolút semmit, de mégis pár klikkeléssel aktiválhassam, és meglegyen minden beállításom utána.
-
-
trialboj
őstag
Csesszék meg, tényleg kinyírták ezt a szériát, sőt már nincs is budget flagshipjük, ami talán arra enged következtetni hogy túl jóra sikerül ellenben túl olcsón adták ezt a modellt. Ha rendes akkut raktak volna bele azt mondanám nálam marad amíg lehet, de sajnos gondok vannak, brutálisan merül 15 % után.
-
Van rá valami app, hogy megjegyezze milyen appok vannak a telón, majd miután toltam egy gyári visszaállítást, ismét felpakoljam az összeset szépen?
Az érdekel, hogy ilyenkor az appok teljesen frissek lesznek minden cache nélkül, vagy ez az app azért csak elment 1-2 beállítást, ami miatt lehet semmit sem ér majd a reset, mivel ha én piszkáltam el valamit, ami a merülést okozza, azt ugyanúgy fel fogja installálni azokkal a hibás beállításokkal?
Én eddig mindig kiirkáltam magamnak az appokat és manuálisan elkezdtem visszarakni kisebb csomagokban, hogy hátha kiderül melyik okozata a bajt vagy a merülést, de arra számítottam hogy egy ilyen szintű telefonnál már nem kell majd ezzel szórakozzam, mert legalább másfél évet kibír egy aksi.
-
Simtu
senior tag
Sziasztok!
Beléptem én is a klubba a mai nappal. Telenornál vásároltam. Meg tudja valaki mondani, hogy mennyi gari van rá?
Előre is köszi!
-
Teal'C
veterán
Mindenkinek sok sikert, én elköszönök mivel átnyergeltem egy s10 lite ra.
-
kásás
tag
Edigital-on ezt írta valaki:
,,Az óra a samsung s10-es telefonnal nem működik. Az appok frissítés óta összeomlanak. Az órát nem lehet párosítani a telefonnal, így gyakorlatilag használhatatlan. A megkezdett párosítást nem lehet befejezni, így az óra számlap sem látható, márka szervízben vissza állították egy huawei telefonnal, hogy legalább óraként működjön. A tanács az volt, várjam meg, mert lehet, hogy kijavítják a hibát, vagy adjam el olyannak akinek régebbi telefonja van. Ez szerintem egy baromi nagy átverés, mert a leírás ezt nem tartalmazza, sőt valótlant állítanak, avval hogy minden telefonnal kommunikál ." -
lmaresz
aktív tag
Sziasztok!
Most vettem észre, hogy a mobil hotspot beállításainál android 10 óta eltűnt az engedélyezett eszközök menüpont... Ez egy MAC cím szerinti szűrést végzett a csatlakozó eszközökön.
Teljesen eltűnt ez a funkció? Vagy csak átnevezték? -
Lasersailing
senior tag
S10e-n Samsung Health alkalmazást használ valaki okosmérleggel? Milyennel és mik a tapasztalatok?
-
Rigormortiis
veterán
Eszembe jutott, hogy adtak a telefonhoz egy akg fülest is. Kipróbáltam, meglepően jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung kompakt csúcsmodellje alig kényszerít kompromisszumra a kezelhető méretért és a nagyobb modellekkel teljesen megegyező teljesítményért cserébe. Nincs például véroxigénszint mérő. Na bumm.
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yettel topik
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest