-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
Tengri #23043 üzenetére
Én is valami ilyesmire gondolok, mint amit a kolléga írt. Ezért sem szeretem az ilyen automatikus, majd ő kitalálja dolgokat. Szerintem sok névjegyed duplikálva lehet, akár több fiókhoz is rendelve. Én a helyedben egyszer rendbe raknám, és csak a Google fiókban tárolnám, és azt szinkronizálnám le. Mint ahogy én így is teszek.
Persze ez esetben figyelni kell arra, hogy a mentésre beállított fiók is ez legyen, hogy a későbbiekben felvett névjegyek is a Google fiókba kerüljenek!
Nem kötelező ez persze, lehet akár a Samsung fiókhoz is szinkronizálni/menteni, de keverni nem célszerű. Lehet persze csak a készüléken is tárolni, oda menteni, de akkor az nincs szinkronizálva sehova, tehát gyári alaphelyzet vagy készülék csere esetén ezeket menteni kell, illetve áthozni a régi készülékről. Egyébként a készüléken tárolt névjegyekről a Google külön csinál biztonsági mentést, szóval amúgy azok sem feltétlenül tudnak elveszni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoIP telefonálás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-roller topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged