-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
Ha a régen alatt az Android 9-et érted, ott még egy alkalmazás kezelte a telefonos és az autós részt. A 10-esben ezt kettévették, van egy autót kezelő alkalmazás, aminek nincs hagyományos értelemben felhasználói felülete (habár az autó kijelzőjén rányomva a beállításokra, a telefonon megjelenik ugyanaz az ablak, ami a telefonos felület). A másik egy a mi régiónkban hivatalosan továbbra sem elérhető alkalmazás (apkmirrorról természetesen telepíthető), ami külön a telefonon ad egy autós felhasználói felületet. Na ez utóbbit én nem használom, de szerintem ugyanúgy működik egyébként, mint korábban. Valahol a háttérben egyébként ezek szerintem egyek, de a 10 óta nem kell feltétlenül a telefonos felhasználói felületnek fent lennie, mert az autós részt kezeli egy külön beépített alkalmazás.
-
sgeza
veterán
Én használom. De nem az Android Auto a ludas, hanem a Google kereső alkalmazás. Az egyik frissítés alkalmával elcseszték, és a sima hangkeresésre is az Assistantot akarta erőltetni, emiatt nem ment a hangkeresés az autóban. Viszont az utóbbi 1-2 frissítésnél visszakaptuk a korábbi állapotot, és most már újra úgy működik, mint korábban. Csak frissítsd a Google keresőt, és mennie kell!
Ha valamiért mégsem menne (habár kéne), akkor pedig távolítsd el a frissítéseit, és ne engedd frissülni (vagyis kapcsold ki a Play-en a Google kereső automatikus frissítését (de csak ennek, a többi mehet)! Az elcseszés előtti működő verzió a 10.90.16.21-es volt. -
Magill
tag
szija!
Anyosom azt rakatott fel, de meg nem ejtette le szoval tesztelve meg nem volt. Ha megtartom ezt a telot akkor en is azt rakatok ra.Egyebkent nagyon imadom eddig a telefont, de ahogy most all a helyzet, valoszinuleg vissza kell adnom :(. Nekem tul nehez, nem tudom 1 het alatt valtozik e majd, de konkretan fajnak az izuleteim tole. Ettol tartottam mar az elejen is. Pedog anno mar majdnem vettem egy note9et is... :D az sem lett volna konnyebb. Meg ugy egyebkent nem is ertem hogy gondoltak ezt a keramia dolgot. :( meg ahogy elneztem lassan mar minden normalis telefon amiben jobb a kamera mar 200g koruli :(. Ez nagyon szomoru hir szamomra.
-
laci1892
őstag
Egyébként azért így is nagyon jól bírja. Folyamatos, aktív használat mellett esténként 4-6 óra közötti kijelzőidővel szoktam a töltőre rakni a telefont.
Ebben azért elég masszív messenger, navigálás, folyamatos szinkronizáció, telefonálás ( eleg aktívan ) e-mailek csekkolása, YouTube videók nézegetése reggelente, Facebook, böngészés van benne. Este általában 5-10% akkumulátor töltöttséggel rakom konnektorra. Idáig ez a telfon bírja nekem a legjobban valaha.
-
Lajcsika
tag
Én is S8-ról váltottam S10-re decemberben,mert lejárt a 2 év hűségem és biztos cseréltem volna telót. Az elején azt mondtam picit jobb csak,de az azóta jött frissítésekkel már tényleg jobb minden téren. A kamera jobb,az üzemidőtől ne várj csodát főleg,ha játszol komolyabb,igényes játékokkal .Dolby Atmos nagyon bejön,újjlenyomat olvasó is jó,de nem egy OnePlus gyorsaság. Én akkor 54-ért hoztam ki a szolgáltatótól kp-ra és 60-ért adtam el az S8-at. Szóval így meg bőven megérte.
-
Protezis
őstag
Az imént fotóztam:
S8: https://ibb.co/n3r7RGc
S10+: https://ibb.co/zJcfT70
S10+ tele: https://ibb.co/cckvfQwHatározottan jobb az S10, főként a széleknél. Illetve az S8 eléggé sárgába hajlik. Hogy ez ér-e 100-150 ezer forintot, azt neked kell eldöntened.
Üzemidőt nem tudom megmondani, mióta december óta megvan az S10+, azóta home officeolok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest