- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
karldergroße
senior tag
válasz
_flamer #24617 üzenetére
Lesznek viszont kérdéseim: az normális-e, hogy este töltőre raktam, reggel nyilván 100%-on állt, de ahogy levettem, 2 perc múlva már csak 98 % volt. Lehet-e az, hogy a töltőn egy idő után, amikor tele volt, már kikapcsoltam a töltés. Egyébként mik a töltési és fogyasztási tapasztalatok? A régi telefonom mindig kibírt 2 napot normál használat mellett. Egyáltalán hol lehet a SoT-ot megnézni? Nagyon gagyi az akkumulátor-kijelző illetve beállítások-béli szoftver pl. a huawei-hez vagy a htc-hez képest.
Köszi előre is a válaszokat!
-
dkovizoli
addikt
válasz
_flamer #24424 üzenetére
Általában ugyanabból a store-ból rendelek az aliról, pont azért mert eddig nem volt gondom vele. Szerintem a ragasztó lehetett ludas. Ki tudja, hogy melyik tubusban mi van? Maguk az üvegek közt olyan nagy különbség nem hinném, hogy lenne. Szerintem sok forgalmazó, ugyanonnan rendeli, majd saját név alatt árulja. Itt a kínai forgalmazókra gondolok leginkább. Mint tudjuk, sok minden ott készül. Az ilyen dolgok pedig, véleményem szerint, ugyanolyan gépeken és alapanyagokból készülnek nagy százalékban. Majd kapnak megrendelőtől függöen saját márkanevet .
7-8 ugyanilyen márkát raktam fel. Nem hinném, hogy a márkájával lenne baj. -
Magill
tag
válasz
_flamer #24168 üzenetére
Akkor örülök, sajnos csak hétfőn kapom kézhez. Köszi, biztosan körbefogom csomagolni a telót.
Egyébként létezik olyan üvegfólia amin keresztül működik az ujjlenyomat-olvasó? Én szeretnék tenni rá üveget az ujjlenyomat-olvasó árán is, de hátha tudtok olyat ami megfelelő. -
Magill
tag
válasz
_flamer #24157 üzenetére
hát én észrevettem
, de tényleg elviselhető, főleg ha inkább az s6 kijelzőjét raktam mellé, és nem az s10-ét. Hiába kevesebb a pixelsűrűség sokkal szebb. Viszont amit nem tudtam kifigyelni az a felbontás állítgatása, egyedül a 720p-t vettem észre.
Gyári szilikon tok mennyire véd egyébként?
Azért jó azt olvasni, hogy 170ért megéri, mert ennél többet telefonért nem adtam volna. Bár 512gb-ot szerintem sosem fogok belakni, max ha folyamatosan macskát videózok.
Kicsit tartok amúgy a kerámia borítás miatta súlykülönbségtől. Hát meglátjuk. Egyébként remélem nem valami visszaküldött telót ad a telekom, mert tegnap nem lehetett kapni ma meg du megjelent, hogy megint van... 170ért viszont nem bírtam otthagyni.Amúgy nem értem miért rablánc valakinek a 2 év hűség és a telefon részletre vétele. Lehet szégyellni való, de hiába tehetem meg hogy egybe megvegyem a telefont inkább részletre veszem. (mást nem maximum autót és lakást) Egyrészt nem cserélgetem évente, sosem adtam még el egyet sem. Teljesen feleslegesnek is tartom az évenkénti cserélgetést, úgysem fejlődnek annyit, és roppantul elértéktelenik, mint kb egy új autó. Bár nekem volt türelmem kivárni, még az s10 ára is eléggé leesett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- One mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest