- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba1203
addikt
válasz
Magill #34474 üzenetére
Igen sokan gondolkozunk de látván a piaci helyzetet inkább húzzuk a végtelenségig, akár akku csere árán is...
A helyzet az, hogy nincs alternatíva jelenleg és csak a parasztvakítás folyik a mobil piacon is.
Azért a fejlődésnek is vannak határai és úgy érzem odaértünk.
Egy ilyen kaliberű telefon simán jó 4-5 évig is nincs értelme lecserélni.
Rég megtettem volna én is, mert megtehetem, hogy besétálok és kihozok egy S22+-t.
Meg is nyomkodtam már MM-ben de nem látom a fejlődést és amit én annak látnék még nem jött el.
Talán az S23 széria majd....
Időm van az én S10+-om még csak 2 éves és hibátlanul teszi a dolgát. -
-
-
grafnet
veterán
válasz
Magill #24270 üzenetére
Ebben a súly kérdésben nem tudok neked mást mondani: 2 éve használom a kerámia Mix2S-t, elvileg grammra ugyanannyi a két készülék.
Nekem inkább a többi könnyű...Azért ez elég para indok, ezért visszaküldeni egy készüléket.
Ma, valamire való hw-rel szerelt készülék ebben a 20 dkg körüli súlyban van.
Huaweik könnyebbek. -
-
csorbajeno
veterán
válasz
Magill #24215 üzenetére
Ne adj tippet a Samsungnak. Gondolj csak bele a Note szériába... Ha végignézed a mezőnyt, akkor 1440p-nél nagyobb felbontású kijelző sehol sincs és ez sem mindennapos. Szóval, ha a "+" érzest szeretnél kiváltani, akkor a sima szériába kell 1080p-s kijelző es akkor lesz különbség. De ezt én nem szeretném, hogy bekövetkezzen, mint a Note szériánál
-
-
_flamer
aktív tag
-
-
Partyface007
őstag
válasz
Magill #24092 üzenetére
az s10+ jobban bírja akksival elméletben is és több forumozó szerint gyakorlatilag is
illetve teszt is ezt mutatja
én személy szerint pár napja váltottam s10+ -ra szóval még én is szoktatom magam a mérethez mivel én kis telefonról jövök de egyre jobban bejön a nagy képernyő méret
-
szemesi69
addikt
válasz
Magill #24092 üzenetére
A páromnak vettünk s10- t telekomnál, s8- t váltott, mivel kicsi keze van, ez kb. fogásra olyan neki mint az s8. Az s10+-ról nem tudok semmit, arra majd más válaszol
Nagyjából egy hónapja van meg neki. Nem navigál, csak telefonál, böngészésre használja, néha kis szó keresős játék. Mivel nem a technika az erősége
, így elmondható, hogy én beállítottam rajta mindent, ő használja, ezek alapján szép képeket csinál vele. A magas pover gomb neki is kényelmetlen, meglehet szokni. Ha olyan lesz mint az s8, akkor megérte, nem akarták elhinni, hogy másféléves telefon mikor elvitték.
-
-
alasoh
aktív tag
válasz
Magill #13565 üzenetére
Nincs mit!
Az esetedben tényleg menő és egyben praktikus is lenne az S-pen használata!
Én sajnos nem tudnám ilyen szinten kihasználni. Én is vacilláltam a Note9 és S10+ között annó. Nekem a kijelző volt a döntő szempont, de válaszd bármelyiket is, szerintem csalódni nem fogsz!
Sok sikert a döntéshez (is)! -
alasoh
aktív tag
válasz
Magill #13506 üzenetére
Szia!
Note 9 nagyon jó telefon. Ha szükséged van az S-pen-re érdemes azt venned. Ha tényleg a kamera a legfontosabb, akkor S10+ -t javaslom. Az egyik oka az, hogy ennek a készüléknek valószínűleg még két android főverzió frissítése is lesz, vagyis megkapja hamarosan az android 10-et, s a következő android 11?-et is. A Note 9-et (ha a samsung követi az eddig jól bevált hagyományt és minden flag ship-re 2 főverzió frissítést ad ki a jövőben) pedig már csak az Android 10-re fogják frissíteni. Amásik ok pedig a kimelző kontra látás romlás. Az S10+-nak elvileg sokkal szemkímélőbb a kijelzője. Nekem ez is szempont lenne.
Remélem tudtam segíteni. :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest