-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberpunk
félisten
válasz
lefkosia #2915 üzenetére
Megelőztél.
Várom a tapasztalatokat és ha tudsz akkor lősz pár képet is, főleg kézben tartva mennyire vastagítja meg? Ja igen Mugen Power van igaz?
Egyébként most hozta meg a futár az én készülékemet. Szóval újra "plazma TV"-m van ahogy a cégnél mondják.
Az USB panelt kicserélték, és kalibrálták...
-
válasz
lefkosia #2581 üzenetére
Androidon se valószínű hogy nagyobb kaland, mindenesetre az eredeti, nem műfordított cikk jóval pontosabb meg érdekesebb szvsz. És tényleg jailbreakeléshez hasonló boot exploitot csinálnak
-
Cyberpunk
félisten
válasz
lefkosia #2442 üzenetére
Ja gondolkozok rajta, most fizetésig biztosan nem kell, mert jól leégtem anyagilag zongora vásárláson vagyok túl.
A felrakásától tartok jobban, a kijelző fóliás dolgoktól nem parázok elég sokat raktam már fel, de ez a full body-s cucc hát megriaszt egy kicsit. De majd nézek Youtube tutorial-okat.
Bár PDAfanclub-ra már beírtam, de linkelem ide is hátha van MIUI fanboy még itt rajtam kívül.
"Jó lesz ez a MIUI Revo. Csak sok a bug még. Eddig egy fc-m volt , az ébresztő óra esetében. És egy fagyi is amikkor a kijelző zárat oldottam fel, ilyen mindenféle csíkok voltak a kijelzőn. Csak kikapcs oldotta meg. A fogyasztás nem a legjobb, bár sokat csesztettem. Akkor a adatkapcsolat ikonját szépen ráteszi a térerő vonalkáira. Alternatív billentyűt nem tudok beállítani. Az alap böngésző szar nem tördeli a szöveget. Nagy vonalakban egyelőre ennyi."
-
sagit
veterán
válasz
lefkosia #2428 üzenetére
KJ4-et töltök, azt majd fel-odinozom ( ez volt PFC-n linkelve)
megrootolom és utána megy fel a friss.
a XEH csc-hez nem ragaszkodom.. nem nagyon használom a samu appot
LA6 hogy lehet a legutolsó XEH csc-s rom? Amikor a T-mobile-tól én LB1-el kaptam?Kapanyél: köszönöm
akkor visszatolom majd az LB1-et, alá az említett kernel-t ( ez az etalon jelenleg nálatok? )
illetve nincs best Modem?
-
sagit
veterán
válasz
lefkosia #2416 üzenetére
hát volt egy pár rom az SGS-en... a Note-on is lesz de remélem jóval kevesebb
ez már gyárilag sem rossz
pár észrevétel:
Először a rossz: LAGGOL a lockscreen... na nemár
A hátlap elég gagyinak tűnik.. fogása jó csak vékony anyag... lehet tényleg nem kell fel-le szedegetni.. illetve mi a francért csillog kéken?Hogy ha telefonálok vele még hülyébben nézzen ki?
az S-pen elég suta.. vagy még meg kell szoknom a használatát.
Pozitvum: akku... jól bírta az első lemerülést
sebesség... ez is rendben van
videó és fényképező is előrelépés SGS-hez képest nem kicsit
a kijelző is nagyon tetszikhirtelen ennyi
más: sgs-hez vettem JIG-et... az ide is jólesz?
-
cerka14
csendes tag
válasz
lefkosia #2313 üzenetére
Én ezt vaterán találtam , http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon_akkumulator_tolto/akkumulator/samsung_akkumulator/samsung_galaxy_note_i9220_5000mah_akku_akkumulator_1558098980.html ez 5000 mAh és viszonylag nem drága . Szerintem ez azoknak jó akik azért utaznak elég sokat , nekem tökéletes a benne lévő gyári akku, ráadásul valjuk be csúnya és ormótlan lesz szegényke
de kinek,hogy
-
Cyberpunk
félisten
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topik
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Samsung Z Fold 6 - Navy - Használt, szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest