- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdekakas
senior tag
válasz
james008bond #2147 üzenetére
Ilyen nekem már a Note 4-nél is volt.
Szerintem inkább nincs térerő abban a pillanatban mikor hívnak.
Nekem konkrétan olyan is volt, hogy telefon a kezemben, netezek rajta, egyszer csak jön egy sms, hogy nem fogadott hívásom volt X-től adott percben. -
SX Wave
aktív tag
válasz
james008bond #2148 üzenetére
Azért én instabilnak nem nevezném, mert az egész töltő egy gumiborítás, de ár/érték arányban nem éri meg az árat, max 12 000,- adnék most érte. Csak annyi a különbség a 2016 gyorstöltőhöz képest, hogy van álló/fekvő pozíciója, mondjuk utazási/tárolási szempontból ez kényelmes, és nem fényes műanyag borítása van, hanem bőr hatást imitáló gumi felülete.
#2149 S e t h Hát idő kell hozzá, hogy ráérezz hogyan kell egy mozdulattal rátenni, hogy rögtön kezdjen el tölteni és ne keljen pozicionálni, na ezzel nálam már nincs gond. Amúgy stabilan fekszik rajta és 1 amperes töltőhöz kell csatlakoztatni.
-
SX Wave
aktív tag
válasz
james008bond #2088 üzenetére
"Dex nélkül is ugyanezt tudja a telefon szerintem."
Szóval, mint mondtam nem kötelező használni. Jelen pillanatban ez egy jövőbe mutató lehetőség, ami most bontogatja szárnyait.
Mikulásbá jól tudod -
válasz
james008bond #2088 üzenetére
Én úgy tudom,hogy a DEX csinál teljesen asztali kinézetet az androidból.javítson,aki jobban tudja.tehát sima USB aljzattal + elosztóval csak tükrözés lesz.
-
viera
őstag
válasz
james008bond #2077 üzenetére
Én használom a DeX-et lassan 2 hónapja és nincs összekarcolva az S8+.
Igaz vigyázni kell vele,nálam amúgy is aktív az AOD és a csatlakozó pont a home "gomb" alatt van így tudom,hogy hol keressem. -
válasz
james008bond #2075 üzenetére
Nem trollkodásként írom, de tényleg nem értem ennek a DEX-nek a létjogosultságát!
Aki használja annak épp van a lakásában egy használaton kívüli monitor illetve klaviatúra kombója??? Vagy csak azért lehúzzátok a pc-ról, hogy a Note 8 legyen a számítógép??? nem értem... -
válasz
james008bond #2077 üzenetére
Ha évente cserélni kell azt az átlátszó tokot,belefér.....
A DEX-en is van védőfólia,ne vedd le róla,én sem vettem le. -
válasz
james008bond #1934 üzenetére
Én ezekben a programokban nagyon nem bízom meg. Valahogy nem hiszem, hogy ezek pontos értéket tudnak mutatni.
De, persze lehet ez csak az én meglátásom. Neked mi a tapasztalatod vele? -
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
james008bond #1830 üzenetére
Köszi!
Mármint neked CV tokod van.
Akkor érdemes megfontolni, kell-e egyáltalán tok, vagy elég a körbefóliázás...(#1829) SX Wave
De miért, annak a hátulján nincsen kivágás a kamerának? -
S e t h
nagyúr
válasz
james008bond #1572 üzenetére
Akkor nekem ez vhogy kimaradt, de note4-es havernak mutattam tegnap, ő sem találkozott vele.
-
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #1332 üzenetére
Jobb qi toltes, kamera javulas es rendszer javulas.
-
haris
őstag
válasz
Senki sem tudja, mert amint bekapcsolod már ajánlja is a frissítést. Márpedig akkor én kattintok a mehet gombra. Így nincs ember aki használta volna eredeti softtal. Rajtad a világ szeme.
-
válasz
Letöltöd és megtudod.
-
OCTAMD
őstag
válasz
james008bond #975 üzenetére
Érdemesebb sötétben nézni,hamarabb észreveszed
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #969 üzenetére
Telekomosra nem jott frissites meg. Legalabbis nekem nem talalt.
Mondjuk a valasz engem is erdekelne, mert max feltolok valami fuggetlen romot.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
james008bond #934 üzenetére
A tudastol.
-
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #911 üzenetére
ScreenKnight az jó. Nekem a hátlapon már egy éve rajta van és tökéletesen fed, nem jött fel. Ugyanakkor minőségben a Westendes jobb, előre javaslom.
-
válasz
james008bond #826 üzenetére
Westendben nem a Starbucks-al szemben van, hanem a nyugati pályaudvarhoz közel eső bejáratnál. A VANS boltal átellenben. Nekem 6000 volt a kijelző fóliázása. Tokos verziót kértem, de teljesen rásimul. Ha nem használsz tokot, akkor fullbody-t kért. Az az oldalától kezdve az egész készüléket lefedi, az pedig 11k.
A strapabírása jó, de ez használatfüggő! Van aki 3 havonta cseréli, van akinek kibír fél egy évet is. A csere az már csak 3000 valahány száz forint, de csak akkor ha ott a helyszínen szedik le a fóliát amit ők raktak fel. -
Kasya
nagyúr
válasz
james008bond #826 üzenetére
Sturbucks-szal szemben, a bejaratnal.
Vizesen teszik ra, majd szaritjak, de nem annyira, hogy seruljon a vizallosag. Hozzateszem, nyaron is feltud melegedni meg jobban is a keszulek. A Note8 raadasul erosebb ragasztassal bir a tesztek alapjan, mint az elodok.Az arlista valahol itt a forumon, de kb. 6000 ft elol, 9000 ha hatlapra is, 12000 ha full body. Van clear, es matt verzio is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP EliteBook 2570P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest