Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Ennyibe kerülnek itthon a Redmi Note 12 modellek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- OnePlus Nord CE 3 Lite 5G: zöld erdőben jártam
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Erősebb zajszűrést ad ismerős formában a Galaxy Buds 2 Pro
- Bemutatkozott a Poco F2 Pro (már megint)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Algieba: Mielőtt meghalsz, élj; avagy Algiebánál elgurult valami, de ezt tudjátok rég:)
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Szép, szép de akinek nem kell a toll ... olcsóbban az S8+ -al jobban jár !
(#3) zzola
De jó és 1.6GB/RAM helyett lesz rögtön 3.6GB szabadon !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Soybex
őstag
Ujjlenyomatolvasó ha nem lenne annyira rossz helyen akkor még jó is lehetne az elhelyezése. Bár ekkora méretnél nem is igazán tudták volna hova máshová rakni
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Graphics
Jómunkásember
Nem rossz, habár ez a túlnyúlt kijelző és szélekre tolt kijelző felvet egy új piacot.
Remélem lehet hozzá majd kávát is venni külön
Ujjlenyomatolvasót pedig gyártó nem tette még ennyire szar helyre
Illetve én legutóbb látva egy beéget Samsung Sx AMOLED-et, nos azóta tudom mit nem szeretnék...[ Szerkesztve ]
Keresek SATAFIRM S11 hibás SSD-ket.
-
minek?:S
őstag
Jo oke, szep, sokmindent tud, jobb mint amilyennek hittem, de ez a 335ezer ftos ar akkor is "enyhen" tulzo(ugyanugy mint mar a 200ezer+os arak) rohej az egesz.
Üdv.:M.
-
samsung88521
csendes tag
Nagyon jó kis telefon lett. Ilyenre vágytam
Következő telefonom ez lesz
Imádom
És a kamera... végre a szelfi is jó lett a főkamerával egyetemben.
-
w333
félisten
Ezzel az ujjlenyomatolvasó mizériával kicsináljátok az embert ... most tényleg kit érdekel hogy hol van ? nem használom és soha nem is fogom, arcfelismerés + iris scanner sokkal egyszerűbb és ez a jövő, az ujjlenyomatolvasót pedig el kell felejteni, pár év és végleg elfog tűnni a telefonokról
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Dr.NX
addikt
A szenzorméretek tévesen szerepelnek, a helyes értékek: 1/2,55” és 1/3,6".
Elfogadom a sütiket.
-
prolad
őstag
Kár a keskenységért meg a magas árért, egyébként jól sikerült, a szögletes forma is jobban bejön.
Amúgy használja még valaki a pulzusmérőt? Ott van már a hátlapon az s5 óta, de még senkit se láttam, hogy használná. -
-
zolomon17
senior tag
Ezen az áron laptop-ot vesz az ember
(tudom, tök más felhasználás, nem vágom zsebre, nem lövök vele bokeh fotót, stb. de ha valaki azt kérdezi tőlem, hogy milyen elektronikai eszközre költök el 330e+ forintot, akkor ez ugrik be elsőnek)
OnePlus 8T + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
330 ezerért beleférhetett volna alapból sötét téma
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
Hallosz
senior tag
Gyönyörű darab, ebbe aztán bele adtak mindent!
Bevallom, én a töredékét sem használnám ki a lehetőségeknek, mert nincs rá felhasználói igényem.
Jó a multitask,....de 2 db. 3" bélyeggel egymás mellett, mit lehet kezdeni?Mert lakni, muszáj.
-
Anulu79
addikt
Számomra kicsit csalódás a kamera. Ennél többet vártam volna a képeket elnézve.
-
Plag
nagyúr
Erre a tesztre vártam. Ezek szerint nem volt rossz döntés az előrendelés. Nagyon szép és jó telefon lett.
-
MikeWazowski
addikt
Batár nagy, de mellé baromi keskeny, ráadásul lekerekített kijelző, az egész előlapon csak a képernyő...
ez így kb a használhatatlan kategória. Remélem nem lesz divat ez a full képernyő és lekerekítés. Inkább legyen káva, és sztereó hangszóró, és nuku kerekítés.A kamera viszont brutál...
[ Szerkesztve ]
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Anulu79
addikt
Én pl. beállítottam 1-2 jelszavamat az ujjlenyomat olvasóhoz. Így bejelentkezéskor nem kell felhasználónevet meg jelszót beírni csak elég az ujjlenyomatolvasót megérinteni. Az arc meg "írisz" olvasó nem tudom, hogy pl, a sötét szobában ezzel megbirkózna-e ha van ilyen lehetőség benne.
-
Atomgeszi
veterán
"A 2,55”-es, 12 megapixeles, f/1,7-es rekeszértékű hátlapi kameráról a Galaxy S7 óta áradozunk, és a "
Itt direkt jön be a linkre a Mate 9?
-
monroe8609
aktív tag
Ajánlott...
Jó gép lett,de én személy szerint elvárnám az átlag 6-7 ora sot-ot..kár érte
[ Szerkesztve ]
-
laci0530
senior tag
Várom a pénteket, hogy kiszállítsák az előrendelt példányomat.
Aztán meglátjuk, hogy az S8-hoz képest, amit szeretek és lassan négy hónapja használok, letaglóz-e és melyik megy a háztól, vagy esetleg marad-e mindkettő.
-
zazenke
őstag
s7 edge óta folyamatosan csökkenő üzemidők egyre több pénzért
-
zolomon17
senior tag
Azért még egy tablet is messze van attól, hogy egy laptop-nál kisebb felületen mondjuk megcsinálj egy 1.0-ásnál bonyolultabb PhotoShop szerkesztést
DeX-el kiegészítve még nem próbáltam ilyesmit, de az ugye újabb 35e körüli ráfordítás.
Erőben, tárhelyben, memóriát tekintve tényleg bivaly - de ahogy ezt a cikk is említi, ezt hozza a OnePlus is, csak jóval olcsóbban (nyilván nincs faltól falig kijelző, pláne nem ebben a felbontásban, sem S Pen, de ez még nem indokolja ezt a bődületes árkülönbséget).
OnePlus 8T + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
tothmaxy182
őstag
Nagyon jó lett, de nekem ennyit egyetlen telefon sem ér...
Minden szavam magánvélemény!
-
H.Istvan25
senior tag
Jól sikerült de az akksi lehetne erősebb. Áz ára viszont vicc
Huawei Mate 9
-
mrThomi
őstag
Tegye fel a kezét, aki havi 6-8 kiló között keres ?
OnePlus 11 5G 16/256GB Eternal Green
-
leslien
nagyúr
köszi a tesztet...
nekem most ez kimarad elvagyok egy darabig még a S8+ on...várom a Nagy óriást mit gurít illetve h jön vagy nem a V30...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
kengyel
nagyúr
Nagyon jó lett ez nem vitás, de maradok az S8+ mellett.
kengyel
-
aelod
veterán
Zavaró-e az S Pen használata az edge panel szélein? Annyiból nem, hogy a Note8 oldalt csak kicsit ívelt, és bökni nem gond ezekre a részekre, rajzoláskor pedig csak ritkán téved oda a digitális ecset. Olyankor viszont tényleg nem praktikus a kijelző lekanyarodása.
Ennyi. Ez nem tetszik benne egyedül. Minden másban a piac legtöbb fícsörjét magáénak tudható készüléke!
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
joey04
titán
Én is ezt gondoltam, de kipróbáltam és bizony gyorsabb, szebb, kényelmesebb a fogása. A tesztek szerint üzemidőben a jobb optimalizáció miatt veri az s8+-t és a több ram is sokat számít.
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
hemaka
nagyúr
Rendben van a telo, de nekem mar kenyelmetlenul nagy, a zsebembe nem fer el, leulni nem tudok vele, a kezembe cipeljem, mint valami plaza p*csa?
-
SkyLine3000
addikt
335ezerért ajánlott? Kinek? Majd ha beesik az új ára 60-70 környékére, persze függetlenül, szóljatok...
Egyébként nem kéne. Tőlem ez a design távol áll. -
PeteePeti
őstag
válasz
SkyLine3000 #39 üzenetére
Hát nem is a csóróknak ajánlott gondolom......
OnePlus 11 16/256 | Garmin Forerunner 965 | Samsung Galaxy Tab S5e | Samsung Galaxy Buds Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Merida Crossway XT-Edition | I drive a Siemens Vectron |
-
RaveForce
veterán
válasz
AliceWake #14 üzenetére
Az s8/note8 ujjlenyomat elhelyezese 99%ban azokat zavarja akik sose hasznaljak.. erdekes egy nap utan eltalalom az s8+on en is... ilyen ez vmibe bele kell kötni..
Am reszletes teszt , kicsit faj a szivem h nem vartam ki, es az s8+ra váltottam, de a tronon szerencsere a note8 utan egybol az s8+ ul„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
slimshady
senior tag
Jól sikerült, bár kár hogy nem fért bele egy izmosabb akksi. Mondjuk cerka és 2 kamera ide vagy oda nem érzek késztetést S8-ról erre váltani.
üdv.: SlimShady
-
papi77
addikt
Brutálisan nagy lett!
Viszont legalább irreálisan drágaAz első: NOKIA 1611
-
joey04
titán
Ezt azért elég meredek kijelenteni. Hosszú évek óta ez megy, ha egy készülék valamiben le van maradva, akkor "majd jön az ápdét oszt megoldja". De az esetek többségében semmi érdemi előrelépés nem történik. Szvsz a samunak nem is célja, hogy hasonlóan pattogós legyen az s8 széria.
[ Szerkesztve ]
"Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."
-
Az ár rendben van,lesz sokkal olcsóbb is hamarosan.
A címben meg,hogy lehetne a toll aranyból,olyan drága...ilyen baromságot írni...
Nekem tetszik,bár nem veszek,mert nagy.HARLEY-DAVIDSON Custom
-
PeteePeti
őstag
Már vagy millió plusz egy ember le írta, hogy az S8+-t nem fogja erre le váltani! Ez érthető is, hisz gondolom nem az idei S széria csúcsának tulajdonosai a cél vásárlói közönség! De jó lenne, ha a fórum nem ezzel lenne tele szemetelve! Igen, értjük, az S8+-t nem érdemes a Note 8-ra cserélni! Köszönjük, meg értettük!
OnePlus 11 16/256 | Garmin Forerunner 965 | Samsung Galaxy Tab S5e | Samsung Galaxy Buds Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Merida Crossway XT-Edition | I drive a Siemens Vectron |
-
Aryon87
félisten
Szépnek szép.. De.. Nem kell.
1: Gondolom ez már valami űrlényeknek van kitalálva, mert nem hinném hogy egy átlagembernek 15-20 centis ujjai vannak, amivel az ujjlenyomatolvasót elérik. Lesz egy jó pár törött példány emiatt
Oké ott az írisz szkenner.. Nekem vicces.2: minek erőltetni a telefotó izét? Ha már kamerával akarnak durrantani, akkor csinálják meg az LG wide kameráját optikai stabival. Na arra akkor én is felfigyelnék.
3: Éjszakai képek.. LOL.
Nincs több kérdésem
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
Új hozzászólás Aktív témák
ma Visszaül a trónra a produktív mobilok királya és dupla hátlapi kamerával kattintgat. Az árazás viszont olyan erősre sikeredett, hogy az S Pen színaranyból is lehetne.
Tekintsd át a téma Összefoglalót!
Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz bátran!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverapró
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Robotporszívók
- Hamarosan dobja a régi Windowsok támogatását a Steam
- Fotók, videók mobillal
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Tőzsde és gazdasági hírek
- Ukrajnai háború
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- Akció! BONTATLAN Új Iphone 14 PRO MAX 128-512GB Független 1év GARANCIA Deák Térnél AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Gyönyörű állapotú iPhone 13 Pro 128GB eladó!!
- iPhone 11 128GB Green kártyafüggetlen hibátlan állapotú-1 hónap garancia, számla-N017
- iPhone 11 Pro 64GB Space Gray független jó állapotú-1 hónap garancia, számla-R6524-Face ID hiba
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R5452
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest