- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
patakidr #16918 üzenetére
semmilyen hiba sem mondható megszokottnak, vonatkozzon az bármilyen árú készülékre.
sokaknak az s3, s4...stb. volt problémás - ebben a témában is elég sokan visszahivatkoztak azokra -, azon típusoknál jellemzőbbnek mondható volt a probléma, még ha nem is mindenkinél jelentkezett, de amit te jeleztél, az egyáltalán nem mondható annak, konkrétan nem is nagyon találni rá mástól utalást, pedig nem csak itt kerestem rá, hanem általánosságban a neten is.
elhiszem, hogy attól még téged bosszant a dolog, függetlenül a keletkezés okától, ami esetlegesen lehet anyaghiba és nem kellett hozzá komoly fizikai ráhatás, vagy akár olyan külső behatás is, amit nem vettél épp észre, de attól még kapott egy kis koccot adott helyen a telefon.
ez van, látatlanban mi nem tudjuk eldönteni, hogy mit gondoljunk, te tudod csak, hogy mi a konkrét helyzet.
nekem például a keret fényes része sem karcolódik, de attól még elfogadom, ha valaki leírja, hogy az ő telefonján tokban is igen, mert nem egy tokot láttam már, ami konkrétan összekarcolássza az írt területet. -
blu79
addikt
válasz
patakidr #16918 üzenetére
- érdekes ez a kopás dolog
, én már hetek óta átlátszó ultra szlim a legvékonyabb szilikon tokban hordom a telót, munkába meg itthon is ,és semmi nyom a kamerán a kopásnak, pedig mikor leteszem akkor a kamerára teszem, persze előtte szoktam egy papirdarabot alárakni, van Spiegen Armor tokom is de mostanában nem használom azt mert picit nagyobbítsa a telót
-
mycso
veterán
válasz
patakidr #16915 üzenetére
Arra, amit már fentebb említett, hogy e miatt nem fognak cserélni semmit. Sőt azt fogják mondani, hogy külső behatás miatt jött le a fényezése, ezért nem javítják gariban.
Meg kell egyébként kérdezni, lehetőleg személyesen.
Nekem annó levélben azt válaszolták az S4-em keretére (pattogzott le a festék, meg repedezett a keret), hogy ez nem garanciális hiba, így csak pénzért cserélik a keretet. Többen meg kértek helyszíni javítást ugyan erre a problémára és zokszó nélkül cserélték a keretet.
-
válasz
patakidr #16909 üzenetére
nem tudom, hogy mire/kiére gondolsz - nem találok ilyet, ha belinkeled, akkor megköszönöm -, ami nekem rémlik, annak a note 4-nek nem az volt a fő problémája, illetve amit még kidobott a kereső, ott egy jelenlegi note 4 tulaj a korábbi, nem note 4 típusú telefonjával kapcsolatban írt ilyen problémát a keret kapcsán.
mindegy, nem kötekedni akarok, csak nem tartom valószínűnek, hogy ennyiért/emiatt kicserélik. -
válasz
patakidr #16903 üzenetére
elég sok note 4 volt már a kezemben a sajátomon kívül is, egyiken sem láttam ilyet, pedig a legtöbbje nem, hogy néhány hetes, hanem bőven több hónapos, azért nehéz elképzelnem, hogy a tiéden külső behatás nélkül, csak úgy a semmitől keletkezett a sérülés.
tokra nem ilyenre gondoltam, mint hibalehetőségre, van egy olyan típus, ami ott eléggé ráfekszik a kamera keretére.
a töltő/usb csatlakozója körül is inkább csak úgy tudom elképzelni a felületet összecseszését, ha valaki nem megfelelően bánik az usb kábel csatlakozójával.
fizikai sérülés miatt nem feltétlenül cserélnek.
van itt elég sok kényes és szélsőséges felhasználó - kéretik nem a rosszabbik értelmében venni! -, olyanok is, akik bőven fél évnél idősebb telefonokat is birtokolnak, olvasnál már róla eleget, ha a kamera kerete/burkolata valóban olyan problémás, sérülékeny lenne. -
-
válasz
patakidr #16901 üzenetére
szia,
egyáltalán nem normális, szélsőséges külső behatás érhette ott, vagy a tok problémás adott tekintetben, mást nem nagyon tudok elképzelni, és nem csak azért, mert az enyém tok nélkül hibátlan a hetedik hónapjában is, hanem a kamera adott részének kialakítása miatt sem.
lefényképeznéd a problémás területet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Google Pixel topik
- Formula-1
- BestBuy topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest