- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android szakmai topik
- Fókuszban a One UI 8 és a biztonság
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HorviGabi
aktív tag
Van amikor egy oldal betöltése után, van amikor 5 percet is lehet böngészni és utána. De tovább nem nagyon bírja. Egy szóval változó. Elég bosszantó mert ahogy írtam a loli előtt semmi gond nem volt vele. Nálam minden gyári, de kíváncsiság képpen visszatenném az előzőt ami rajta volt hogy azzal jó lenne-e. Bár csak ha nem túl bonyolult megcsinálni, nem nagyon szeretném a telót piszkálni
-
-
-
-
-
patakidr
aktív tag
A tok miatt - mert ott az objektív körül kapott egy külön kiemelt keretet - nem is tud megsérülni. Sérülés egyébként sem látható, csak a festék pattogott le. Megjegyzem a peremnél több helyen is jelen van a dolog.
De ahogy a neten elnézem, ez a kijelző keret 3 mozdulattal cserélhető a készülék szétszedése nélkül is.Írta már valaki itt valaki amúgy, hogy a keretről lehámló festés miatt teljes készülékcserét kapott. Persze én ilyet nem kérek, de a borítást cserélhetik.
-
patakidr
aktív tag
Íme a kép. SEMMIFÉLE behatás nem érte, a cuccaimra úgy vigyázok, mint a hímestojásra. Az S5-öm máig karcmentes gyári állapotú. (Igaz ott nem lett lefestve a kamera burkolat.
A főnököm ferhér Note 4-én meg a töltöcsatlakozó körül kezdett el lepattogni a fehér festés.
Ja: s az enyémnél szépen megáll (megül) a por a kijelzőüveg és a fémkeret közti kis résben is.
Ezért érdemes cseréltetnem?
-
pepetech
őstag
Teljes mértékig igazad van. Feleségem telefonja az elejétől kezdve gyári sview tokba van és karcmentes. Hozzá kell tennem hogy néha a 20 hónapos fiam rágcsálja de mégsem kopik karcolódik.
Egyébként már csak 2 hét és én is note 4 tulaj leszek. Lehet körbe megcsiszolom és felpolírozom a keretet. Anno sok iphone 4 tulaj megcsinálta és igen jól nézett ki
.
-
Szakiii
addikt
-
DeathAdder
veterán
És a szinkronizálás ennyit kivenne az akkuból?
Nekem be van kapcsolva az összes google féle szinkronizálás amit használok (kivéve g+ az törölve van), de mondjuk a naptár, névjegyek, drive utoljára tegnap voltak szinkronizálva, tehát nem arról van szó hogy minden órában csinálná, mégis ennyit számítana?
csak azokat használom én is amikre szükségem van, ami felesleg az nincs a telefonon.Az alkalmazás jogokat tudom még kapcsolgatni, tehát hogy mondjuk az ébresztő ne használja a helymeghatározást, de írja is mellette hogy még soha nem használta, szóval nem sokat érne ha lekapcsolnám
Számomra ez akkor is paradoxon, hogy mennyivel tovább bírja a tiéd mint az enyém, pedig alig használok appokat, minden ami felesleg az le van törölve, ami ezt az óriási különbséget jelenti az az hogy nekem automatikus a dropbox, drive, naptár, névjegyzék, gmail sync és fent van a google app mert szoktam használni a hotwordot és a keresősávot használom ha gyorsan akarok megnézni valamit, vagy a névjegyzékeket is ott keresem.
Samsungból viszont semmilyen folyamat nem szinkronizálhat, mert csak a böngészőt használom, de galaxy app hiányában az sem szinkronizálhat, de ahogy írtad Te is ezt a böngészőt használod.Így ezt az ordas különbséget csak az jelentheti, hogy nekem ez a pár dolog szinkronizálása be van kapcsolva, (amik közül ma egyik sem szinkronizált még ahogy elnézem)
Hazaérek akkor elgondolkozom min lehetne még spórolni, de semmi esélyt nem látok rá, mert még csak megközelíteni sem tudom otthon wifin a 6-8 órás kijelzőidőt, még minimum fényerőn sem energiatakerékos kernelen
norbi93 - custom rom hozadéka
-
DeathAdder
veterán
Hogy a fenébe csinálod ezt?
Ezt sem értem ahogy az 1.4 gb-os memória terheltséget semLTE + magas fényerő is és több mint 3 és fél óra kijelzőidő miközben több mint 50% hátravan
Hát nekem összesen nem jön össze soha ennyi, pedig most bírja legjobban az akku hogy energiatakarékos kernelt használok, nulla azaz nulla bloatware appal (gyári böngésző esetleg a kivétel ha ez annak nevezhető) és összesen két oldalnyi alkalmazásom se nincs az alkalmazások menüben, FB-t meg még képen sem látott soha..
4+ órát úgy hozom össze ha alacsony fényerőn vagyok én egész nap szobában wifin használom.Nekem éjjel 4% -ot merül úgy hogy az adatforgalom be sincs kapcsolva, csak a wifi..
Komolyan érdekel hogy hogyan érsz el ilyen értékeket?
Én ennek a közelében sem vagyok pedig alig használok adatforgalmat és az appjaim száma is igen kevés, mondhatni a tiéd több mint dupla de ha nem akkor tripla annyi ideig tart mint az enyém -
-
-
-
-
DeathAdder
veterán
Lehet csak trollkodik, és nem is komoly
___
Más. működő xposed van már?
Nemrég dancsuri linkelt egyet, valaki megerősíteni hogy működik és nem okoz bootlopot? -
apaszka
veterán
Mivel erre berágtam,mennie kell!
Én ilyen vagyok!
Nincs bocsánat!
Plazmacucci gondolta én csesztem el! Hát nem! Akkor kussba lennék! De mivel nem én ugrasztottam a számlálót,és custom ROM nem volt rajta soha,így nem érzem magam hibásnak. Persze megcsináltatom,de több ilyen nem kell!
Persze mondtátok LG sem ,meg Sony sem? ----> Igen nem kell! Mivel mindig adtam esélyt neki több tipusnál a márkán belül. Szerintem ami több típusban vacak,az sz&ar.
A Samsung nálam még elsőre nem volt jó! Mindet javítani kellett! Igaz utána hiba mentes lett mind!
Igen ám de ennél keményen perkálni kell,így érthető a mérgem.
Egy vacak ROM-ot sem próbáltam ki, és nem cibáltam sem a procit,sem feszeltem soha.
Egy vacak aksi feltöltés közben adta meg magát,egy olyan hálózaton mi aztán rendesen védve van! Munkában történt a baleset,egy szerver mellett töltöttemOtt nem lehetett gond tuti! A gyári töltő,vagy az alaplap tréfált meg!
Ennyi!Már nézelődöm az utódon,pedig még vagy mindig másfél hét mire kész lesz állítólag.Most Navon Mizu BT100 al nyomom
Telenor örömére![B]kali
Nemsokára lesz Nokia újra! Annak lehet esélye!
-
törölt tag
Annyiból igazat adok a samsungos csajnak hogy lehetetlen olyan rendszert megcsinálni ami minden felhasználó igényét kielégíti...minden rendszerben van hiba,volt is és lesz is... az apple se tökéletes...nekem nagy eget rengető kritikus gondom nincs a samsunggal
engem már a knox védelem sem zavar,hozzászoktam...leszűkült a határ a knox által...annyit meg nem ér meg nekem hogy root miatt bukjam a garit...
-
Kleroo
veterán
Egyetértek:
És főleg azért nem ég be, mert már nincs konstansan meglévő statusbar.
Amióta van Oled, minden évben az olvasható, hogy ó, most már be sem tud égni, meg sok100 %-al javult a dolog. De még mindig beég idővel, és a N4 is be fog. És egy GG3-at hamarabb csúnyárakarcolni minthogy beégjen, háááát kihívás.
Aki kicsit sem vigyáz a készülékére, az vegyen rá mindent amit talál. Aki pedig vigyáz rá, annak szerintem a fólia nem javasolt. jut eszembe. Van egyáltalán kijelzőcsere N4-nél, vagy az is instant telócsere? Mert akkor ugyanúgy kukába dobott pénzzé válik a fólia(plusz önmagunk szivatása) -
apaszka
veterán
Arany áron még édesapámat is vissza hoznák,,,,,de mivel elhagyott kis kölök koromban,és én látogattam,de csak a prostiaik érdekelték,és örököltek tőle komoly vagyonokat,így nem veszem igénybe a szolgáltatásukat!
Viszont másnak jól jöhet tényleg!(#16499) Boombasticc
Mivel a múlt hét elején elvittem kékbéka gondozásába a telómat, így vennem kellett egy ideiglenes megoldást! Vettem egy Mizu BT100 at! Ne minden ficsőr nélkül lazán hozza a két hetet! Nem tudom formázni az aksit,mert már egy hete megy,de még nem kellett tölteni!
Apukám ....egy 6900 forintos teló,mi két hálózaton lóg aktívan azóta!
-
-
-
apaszka
veterán
Igen ,,jól mondod!
Kezdődik a p...z növelő!
Aztán az userek,meg csak szívnak!
Megint tesztelők lesznek ingyen!
18 as karika(#16466) leslien
Én próbáltam párat!
Annó a GT540 et megjelenéskor,aztán még párat,de a G2 betett! Mind hulladék volt számomra! Amit a képviselet is azzal elismert,hogy zokszó nélkül csere utalványt adott ami nem típusra szólt,hanem értékre!
Elsők közt vettem az igaz azt is,de egyszerűen mindenre jó volt csak aminek árulták ,,,arra nem!Noooo LG!
Inkább Nexus 6
-
-
törölt tag
hát a rossz hír az hogy az AIMP-al is elkezdte csinálni, viszont a haverom Z3C(Xperia Z3 Compact)-vel meg tökéletesen működik :/ megy eladósorba sajna mert így nincs értelme használni...az az érdekes hogy ha csak simán a fülest bedugom a telóba úgy meg tökéletesen megy akadozások nélkül
-
DeathAdder
veterán
Az csak a fény lehet, mert elég erős fény alatt készítettem a fotót. Egyelőre még nem véltem felfedezni kopást sehol, a kereten sem.
Más kopás, sérülés, vagy karc nincs rajta, csak az a félkör amit fentebb be is karikáztam (képen a félkör mellett is van valami ami karcnak tűnik, de nem az, valami majz lehetett csak)
-
Dzsuri89
őstag
Hát ha ezt te bebizonyítod, akkor minden elismerésem komolyan. :-) Nálam Wi-Fi ki van kapcsolva, sőt a keresés mindig elérhető is és ugyan ott van a statban. Már Nexus 5-ön nem sikerült rájönni, de várom a megoldást. Mióta 5.x-et használok azóta mindig ott van. Előtte sose látszott, ha nem voltam wifin.
-
hito
nagyúr
jegyzem poénból, hogy ki nem vesz többet samsung telefont, eddig a rekord; két samsung telefon után is kijelentette - adottak a hozzászólások -, hogy soha többet samsung(!), mind a kétszer minden rossznak lehordta a gyártót, és most persze a harmadik típusnál tart!
apaszka: azért, mert adott esetben nyom nélkül el tudod tüntetni egyéb gyártók készülékeinél a root-ot, attól a root még azoknál a gyártóknál is garanciavesztéssel jár alapesetben. Itt pusztán annyi a különbség, hogy nem tudod eltüntetni a root-ot.
-
hito
nagyúr
több állományból álló megfelelő kitkat letölt, odin alatt minden a kívánt szekcióba betallóz, re-partition kipipál, telefon download módban csatlakoztat és hajrá!
Hoppá!
Akkor én legyen boldog, hogy sima odinos 1 fájlos rommal 5.0.1 downgarde-nél nem ugrott a knox?
Valamikor múlt héten tettem fel én is ezt a kérdést, és az volt a válasz, hogy mehet nyugodtan vissza a sima 4.4, mert nem volt bootloader váltás, így simán 1 fájlossal vissza lehet térni 4.4-re. Így is tettem és nem ugrott a knox. Most meg azt olvasom, hogy több fájlos, meg re-partition pipa, meg a jó ég tudja mi
-
derrik
őstag
....Az a baj, mindig bedőlök az agiproppos dunának. A GsmArena szerint a Note3 Endurance értéke 75, Amit a tesztekben Írtak azt tudta is! A Note4 endurance értéke 90!! Jobb Kamera nem műanyag a keret, a kijelző. Nosza ruházzunk be.
Most a mobil adaton kívül minden le van kapcsolva De minden !
20 óra készenlét melett 5,5 óra kijelzőidő..... Hát ezt a Note 3 is tudta simán !
Akkor mi a 75/90 kérdem én?
Pedig az alkalmazott beállítások ott sokkal többet engedtek -
Azért ebben az árkategóriában mást várnék , végül is csinált egy gyári visszaállítást , mint ha én nem tudnék .
sőt én is megcsináltam frissítésnél .Én jól érzem hogy nem vesztek semmit ha vissza rakom a 4.4 et ?
Be tudnád linkelni a leírást ?
kerestem a neveddel de ezt nem látom . -
jgrg
tag
Szia,
Elvben lehet, de a francia amazon-on vettem egy olyan eladótól, akinek egész jó értékelései vannak.
Ehhez képest felmásoltam rá tegnap este a telefonba helyezve a kártyát megint vagy 40 gigát és reggel a gép nem találta a könyvtárakat. Egy tippem van még, hogy mi van akkor ha a gépben lévő olvasó/író nem kezeli az sdxc-t...
De utána jön a csere és a balhézás. Az amazon ezekben elég ügyfélbarát szokott lenni, csak próbáltam a problémát a megoldani. -
törölt tag
ez valahogy ismerős sztori csak én külső hdd-ről olvastam hasonlót, a sztori:
ebayről vásárolt külső 500gigás hdd-re párszáz megánál megált a másolás, nem tudták mire vélni így szétkapták és hasonló volt a belsejeátírták a pendrive belső vezérlő szoftverét...
amúgy sd kártyánál is ugyan ezt meg tudják csinálni szerintem
a neten rengeteg hasonló átverős cikket lehet olvasni, de legfőképpen kínai forrásból vásároltak esetébenblu79: ha 5V és minimum 1-1,5A-t tud akkor igen,ha 1A-nál kevesebbet akkor ne erőltesd szerintem
-
jgrg
tag
nem sajnos az a gond, hogy amit felmásolok az részben eltűnik róla. Illetve néha nem is hagyja, hogy írjam a telefonban lévő kártyát. Ezért is rendeltem egy microsdxc kártya olvasót, hátha azzal jobb lesz a helyzet. Vagy marad a csere. Egyébként az Amazonról van, 88 euroért.
-
törölt tag
hűség idő alatt is függetleníthető, de akkor a kedvezmény összegét ki kell fizetni a Listáréhoz képes, ami pl. az én esetemben lenne majdnem 50ropi, de aki a mondjuk a legkisebb előfizetői csomaggal vette meg az nem kapja meg kedvezményes áron,így neki csak a 15ropit kell csengetni, ezt már csak az bonyolítja hogy aki 24havi részletre vette meg kedvezményes áron de pl. 4hónap után függetleníteni szeretné hivatalosan, annak ki kell csengetni a maradék 20hónapot+kedvezmény összegét...így tehát nem éri meg függetleníteni annak aki részletre vette kedvezőbb áron
-
törölt tag
nem tudom hogy jön ide a kötbér, az csak az előfizetésre vonatkozik, a szolgáltatók részletre vásárolt készüléket csak akkor függetlenít ha kifizették...amúgy előfizetéseseknek is 15papír, nem csak dominósoknak
[link] 5.2-nél keresdderrik: van egy olyan opció a wi-fi speciális beállítasinál hogy: Keresés engedélyezése mindig, abban ne legyen pipa illetve a GPS ne legyen bekapcsolva ha nem muszály!
-
törölt tag
ha szolgáltatónál lett vásárolva és ott lett függetlenítve akkor teljesen jó a hirdetés, megmarad a garancia! semmi hiba nincs benne
csabikaa89: nekem BOD2 van fent telekomos CSC-vel, működik az akció jegyzet és Google Indítót használok ráadásul nem TW-t, szerintem nézd meg a S toll beállításait...
-
hito
nagyúr
Ok, kíváncsi vagyok, hogy hallani fogod-e. Amit linkeltem youtube videón, a leírásnál még az időt is megadja az ember, hogy mikor csinálja.
Plazmacucci: ha meglennének azok a felvételek, szívesen meghallgatnám. Rögtön megmondom, hogy ugyanarról a problémáról van-e szó. Jó lenne ha ugyanaz lenne, mert tutti találnék valami megoldást ezeknek a régi készülékeknek a topicjai között.
-
hito
nagyúr
"úgy van lehetőség a korábban írtak állítgatására, hatással is voltak a felvételek minőségére"
Tudnal nekem peldat mutatni, linkelni? Kiprobalnam azokat az appokat, amik kikerulik, adott esetben modositjak a gyari kodeket, vagy a sajatjukat hasznaljak, hatha segit.
Egyebkent a keszulek minden esetben amikor ilyen felvetelt keszitek allvanyon van, teljesen mozdulatlanul.
-
hito
nagyúr
Gyári kamera alkalmazás, normál mód, 1080p@30fps (de 720p-ben ugyanezt csinálja). Zajcsökkentés opció sajnos nincs a gyári kamerában, erre már én is gondoltam. Szerintem a kodeket barmolta el a Samsung, de jó lenne ha nem lenne igazam, mert ez esetben nem lehet rajta segíteni, csak ha a gyártó újat ad ki/észreveszi a hibát.
Bármilyen tippnek örülnék, ami esetleg segíthet, nagyon nem szeretnék tőle megválni megint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest