-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
#18001664 #11216 üzenetére
Talán nem is az, hanem szerintem valamelyik hardver elem szoftver integrációja mehetett félre. Lehet új kernelt is írni kell hozzá. De erről írhatna vki, aki az Android firmware fejlesztésben jártas inkább.
Azért voltak itt hibák. akkumlátor üzemidő, akadások, névjegyzék folyamatos kényszerbezárás, stb... -
silmatauki
őstag
válasz
#18001664 #11165 üzenetére
Valszeg a kontraszotot is 0-ra tetted, amit nem szabad. Az default 5-ön jó (vagy ha a csúcsfényeket biztosabban meg akarod tartani, 4-en.)
Itt van az egészről egy komoly tárgyalás (a threadbeli plusz kommenteket is érdemes elolvasni): http://forum.xda-developers.com/note-4/general/shooting-light-best-image-quality-note-4-t3012008
-
hito
nagyúr
válasz
#18001664 #11165 üzenetére
Minoseget legjobbra, Samsung Camera mode pipa, elesseg 0. Jobb lesz. Vagy minoseg legjobb, SCM nem pipa es elesseg mondjuk 5. Izles szerint valassz! Mind2 jobb lesz, mint a stock camera app. Ja es gyenge fenyviszonyok kozott nehez kezelni a Snap-et. En oda inkabb a gyarit javaslom. Nappal hasznald inkabb a Snap-et.
-
hito
nagyúr
válasz
#18001664 #10716 üzenetére
Köszi! Beugrom ma Speedshop-ba és megnézem őket. Igaz, dupla áron adják mint ha csájnából rendelném, de leglább nincsenek kellemetlen meglepetések, meg 2-3hét átfutás.
Üvegfóliából 0.3mm-eset láttam. Ez már rendesen véd vajon ha kifordul a kezemből?
DeathAdder: nem gáz, nem vagyunk egyformák. Én csak leírtam, hogy nem tudom megérteni, ennyi. Nem akartam bántó lenni, bár néha akaratlanul is tudok az lenni
-
hito
nagyúr
válasz
#18001664 #10711 üzenetére
Csak örülni tudok neki, hogy nekem nincsenek ilyen problémáim
Mármint nem megreccenés problémáim, hanem hogy nem recssenek meg a reccenésen.
Más: tokon és fólián agyalok, kérnék egy kis segítséget. Nézegetem ezt a gyári LED-es flip tokot, de baromi drága és félek, hogy bejut a por a kijelző és a flip tok közé és össze-vissza karcolja nekem az üveget. Tehát ezt nem tartom túl biztonságos megoldásnak. Egy igényesebb, masszív hátlap tokon + üvegfólián gondolkozom, mert szerintem ez védené legjobban körbe a telefont. A szétnyílós tok megint nem jó esés ellen, mert amekkora mázlim van szétnyílik a levegőben és pofával lefelé érkezik.
Kérdésem az lenne, hogy ezek az üvegfóliák mennyire védik meg ténylegesen a kijelzőt egy esés során, illetve hogy milyen márkát/vastagságot javasoltok?
-
válasz
#18001664 #10305 üzenetére
Szerintem elég megforgatni a készüléket. Az eddig általam használt programokból kivétel nélkül eltűnt ez a menüpont (akárcsak az iránytűé), de úgy tapasztalom, mintha magától rájönne, hogy be kell állnia, és pár menet mindenfelé megforgatás után nálam mindig pontosak lesznek az értékek.
MaCS
-
hito
nagyúr
válasz
#18001664 #10237 üzenetére
Jezusom, most ez komoly? Mit nem ertesz? EN - alias hito - a sajat szotaramban az okoszoom kifejezest a lossless (ergo vesztesegmentes), illetve (es) a nem kockasodo zoomra ertem.
Tehat lossless = vesztesegmentes
nem kockasodo = vagy vesztesegmentes (lossless), vagy nem kockasodo -
exelsior1
senior tag
válasz
#18001664 #10232 üzenetére
No igen, mobil képernyőn még egy több éves teló képei is tök szépnek tűnnek, de amint kikerülnek nagy képernyőre bizony előjönnek a hibák, különbségek. Am, megnéztem a linkelt videót, azért látni a Note 4-nél, hogy jobb, élesebb picit, a színek is látványosan jobbak, nem sokkal, de pont annyival, hogy számítson
-
exelsior1
senior tag
válasz
#18001664 #10113 üzenetére
No igen, végre benyomható, a korábbi huzigálós ujjlenyomatozás totál kényelmetlen. De összességében , szerencsére nem lett az S6 egy Note 4 gyilkos ahogy látom, no meg aki a nagy kijelzőt szereti, mit tudna kezdeni a kis 5.1 collal? .D Most, hogy kicsit S5-öztem a N4 előtt, hát elggé előjött néha a klausztrofóbiám
-
zack
nagyúr
válasz
#18001664 #10110 üzenetére
Persze. XDA-n biztos implementálni fogják a főzöttekbe.
A szoftveres részeket szerintem nem fogjuk megkapni hivatalosan. Öngól lenne nekik, ha az S6 szoftveres újdonságait megkapnánk. Így sem fog 800-1000 EUR érni a telefon, nagy bukás lesz ez így is, de ha megkapnánk, inkább a Note 4 eladások pörögnének fel. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
#18001664 #9957 üzenetére
Ahogy írtam is, nem lepődnék meg, ha március elswjével megindulna a Lolli
Mert ha nem indul meg, akkor meglepődsz?
----Más....
Nekem tetszik a note 4, csak azért nem váltottam le az 5s "melós"telefonomat hatosra, mert ahhoz képest kegyetlen ronda, igaz gyorsabb, de annyival nem, hogy emiatt cserélnem kellett volna. Talán a hetes, ha szögletesebb formája lesz, nem ilyen elcseszett szappantartó, akkor azonnal. A note 4 meg végre minőségi formába van öntve, ez is tetszik benne. De, mint írtam a nyalóka késése engem egyáltalán nem érdekel.
Az új S6 meg a nexus is a fent leírt formájuk miatt, szóba sem jöhetnek.
-
S e t h
nagyúr
válasz
#18001664 #9957 üzenetére
Nem hiszek a számmisztikában, sem a márciusi kikeletben, hogy a természet magára találásával felébrednek a szerverek is.
Tény, hogy az idő előrehaladtával egyre nő az esélye a megjelenésnek, de ha ugyanezt írnánk március végén, hogy április elsejével vélhetően tömegesen nyomják majd ki, ugyanez előfordulhat majd május közeledtével is, bár humoros lenne a Samu részéről ha április elsején lenne elérhető világszerte.
Ha még nem nyertél a lottón, akkora óvatosan kezelném a megérzésedet. -
dobobazsy
őstag
válasz
#18001664 #9912 üzenetére
igen az FC-k, wifi és mobilnet gondokról tudok. FC soha nemvolt nálam, a mobilnetem az első néhány napba nem úgy működött ahogy kellett volna, (2x nem akart visszatérni csak újraindítással), de azóta azt sem tapasztalom.
de gondolom azért adták ki csak egy régióban, hogy befogjuk a szánkat, közbe még tudnak rajta csiszolni.
gyanítom ami elér hozzánk OTÁn az már mentes lesz ezektől a bugoktól
de ez csak az én véleményem -
silmatauki
őstag
válasz
#18001664 #9844 üzenetére
Nem crash esetén történik ez (amikor pl. engedély nélküli memóriaelérés miatt elszáll az app), hanem akkor, ha a rendszer teljesen kilövi a minimalizált (háttérbe rakott és emiatt deaktivált) appot, úgy, hogy az az elejéről kell, hogy újratöltődjön. Ami képernyőt ilyenkor látsz egy pillanatig, az a kilövéskor aktív képernyőkép.
-
hanti
senior tag
válasz
#18001664 #9541 üzenetére
Nálam a problémák november 17.-e után kezdődtek, akkor kapcsolták rá az új frekvenciákat. A Note 4, Note 2 és HTC one X nél egyszerre kezdődött, a térerő lement 0 és egy közé 4 ről, rendszeressé vált a csak segély hívás jelzés. Eleinte elismerték hogy rendszer hiba, de csinálni nem tudtak semmit. Ötször cseréltettek velem SIM kártyát semmi változás Note 4 -nél eltűnt a 3G, H+, csak 4G volt néha egy pöcökkel vagy 2G, de egynél erősebben soha. Vettem a másik két szolgáltatótól egy-egy feltöltős kártyát próbára. Egyikkel sem voltak ilyen gondok, február elején az egész családot átvittem és azóta nincsenek gondjaim.
-
Grawens
senior tag
válasz
#18001664 #9531 üzenetére
Érdekes dolog ez a %-os érték.
Pl: ha 30p bekapcsolt idő mellett 10p-ig nem volt térerő, akkor 33% lefedettség nélküli időt fog jelezni, viszont ahogy telik a bekapcsolt idő úgy folyamatosan csökken a lefedettség nélküli idő is. Azaz 60p után már csak 11%-ot fog mutatni lefedetlen időre és így tovább. 12h elteltével a készülék már 0%-ot fog mutatni, mert a lefedetlenségi idő nem fogja kitenni az összes üzemidő 1%-át. (0,72%) -
Grawens
senior tag
válasz
#18001664 #9528 üzenetére
Tapasztalat visszatérve 4.4-re?
Gyári T-s re feltettem anno a BTU-s 4.4-et, majd mikor jött az 5.0.1 feldobtam azt. Közben volt a "görgetős darabosan gördülős észrevételem" melyről kiderült 4.4 alatt is megvan/volt. Viszont azt vettem észre 4.4 alatt, hogy 100%-ra feltöltve gyanúsan hamar fogytak a %-ok (4óra semmi alatt -6%). Kikapcs-bekapcs, ugyan annyin állt (94%). Majd kikapcs, kivettem az akksit és vissza. Bekapcsolva már 99%-ot mutatott.
Ezt el játszotta különböző (alacsonyabb) akkuszintek mellett is, úgy hogy vagy 4x raktam újra a 4.4-et (különböző régiós 4.4-ekkel). Mindegyiknél csinálta. Hétfőn visszatoltam a lollit és megszűnt a problem. No de ki érti ezt? Most hogy javították a PowerAmp-ot is, marad az új.
-
válasz
#18001664 #9491 üzenetére
nem hazai hivatalos forgalmazásút vett - abból függetlent csak exynos verzióban lehetséges -, hanem kintről behozottat, gsm bolti garanciával.
david5745; azon az usb aljzaton más eszköz nem problémás?
ellenőrizd az munkaállomás és a telefon usb aljzatát és az usb kábel két végén a csatlakozókat, hogy tiszták legyenek, szükség esetén tisztítás, mert az elkoszolódás vagy idegen test bekerülése is okozhat ilyen problémát. -
Risard
aktív tag
válasz
#18001664 #9322 üzenetére
Megnéznék egy német vagy lengyel fórumot ahol hivatalosan jött meg azoknál mi a helyzet!
teszem hozzá nem nekünk adták ki hanem a németeknek lengyeleknek!
Itt régiók vannak nem úgy mint a nexusnál!
Dobhatnátok fel üzemidős képeket hogy mi mennyit eszik!!!S mennyi kijelzőidővel! -
b.bela1
őstag
válasz
#18001664 #9286 üzenetére
Hát ha képes lennék rá, azt írtam volna, hogy akinek nincs, kiszedttem. Tessék.
Azért kérdezem, mert notesz3-hoz találtm xda-n. Csak az leáll. Mondjuk nem meglepő. Próbát megért.
Tehát valahogy megy. Csak kevés vagyok hozzá.
Ezen kívül minden megy, nagyon szépen.
Sajnálnék visszaállni. -
b.bela1
őstag
válasz
#18001664 #9282 üzenetére
Úgy tűnik c-ről lengyelből kimaradtt. ?
Amíg nem volt fr. addig megvolt, csak nem olvasott be telszámot.
Fr. után végleg elveszett. És nagyon-nagyon hiányzik!!!!
Nem lehet ezt utólag telepíteni? Ha valaki kiszedné apk-t, widgetet? Talán f-es is menne.
Csak gondolkodom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen autót vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest