- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
malphitee #9851 üzenetére
Nem tudom, hogy mennyi a valóságalapja, mert a Stuttgarti kiruccanásom alkalmával, ahol egy zenei stúdióban volt megbeszélésem, és találkoztam a zenész ismerősöm által egy bennfentes samsung-os (aki zenész is) nagykutyával, aki azt ( mindjárt hozzá is tette, hogy nem tőle hallottam) mondta, hogy a note 4-re kiváló rendszert akarnak kiadni és annyit tud, hogy folyton hibába ütköznek a szoftveresek. Állítólag az F-es készülék, ami főleg német kezekben van és 80%-ban nők birtokolják az előfizetések alapján, valami miatt nagyon forró lesz, majd szépen ki is kapcsol.
A fent említett tulajok, állítólag alig frissítettek nyalókára, mintha nem is érdekelné őket, de akik igen, azok igen megbízhatóan küldik a bug jelentéseket. Emiatt április vége, de inkább május közepére gondolja, hogy megkapja mindenki szerte a világban a frissítést. A C állítólag már nagyon stabil, de együtt jön az összes készülékre az update. Na, mondom ez fasza (magamban), ha ez tényleg így lesz. De inkább egy k..va jó rendszert adjanak ki, mint egy nagyon szart, de ez már így is elég gáz. Bár a KK nálam atomstabil és nagyon gyors, ráadásul végre beállt az akku idő is, amennyit én pofázok rajta, ahhoz képest néha nagyon sokáig bírja.
Ezt mindenképp le akartam írni nektek, mikor majd gép elé kerültem volna, de a hsz-ed pont idevágott. Persze még az is lehet, hogy előbb tudják orvosolni a hibát, de ki tudja. viszont az is biztos, hogy itt már azt sem látni, hogy egyáltalán mi az ábra! Ez most jó, vagy rossz? Szerintem az utóbbi. Bár tegnap az én telefonom kiírt egy olyat, hogy KIES alatt tudom csak frissíteni, mondom mi van? Utána megint azt írta, hogy a legújabb szoft van rajta. "fasságezazegészmá"
-
válasz
malphitee #9851 üzenetére
ne vedd kötekedésnek, de;
- továbbra sem tudjuk, hogy milyen régiós eszközre várod a frissítést, márpedig product code alapján kerülnek kiadásra az új firmware verziók, így ha minden érték esetén tudnánk a pontos kiadási dátumot, akkor sem tudnánk megmondani konkrétan a tiédre
- eddig az egész világon csak egy ország kapta meg (a németek, és náluk is csak a dbt product code, a többi nem), így kevés esély van rá, hogy egy héten belül még sok másik kiadásra kerülne, illetve ha esetleg ki is jön néhány, akkor is kérdéses, hogy az neked szól majd, vagy sem
- miért olyan sürgős a frissítés, melyik funkciója használhatatlan vagy erősen kompromisszumos 4.4.4 alatt, ami miatt annyira várod a frissítést?
- felsorolnád azokat a csúcstelefonokat, amikre már hivatalosan van 5.0.1? hátha én nem tudok mindegyikről, mert bizony sok csúcstelefon jut eszembe, ami még nem kapta meg, vagy azoknál is csak a régiók töredéke.
semmi akadálya, hogy lecseréld másmilyen típusúra a telefont, ha ez a frissítési mizéria neked olyan nagy probléma, tényleg kár emiatt sokat idegeskedned... -
válasz
malphitee #9632 üzenetére
nekem nem fontos, de neked igen, ha írtad, hogy semmi sem változzon, márpedig azt csak akkor lehet megmondani, hogy neked változni fog vagy sem, ha ismert a tiéd.
az ok; amennyiben a telefonodon jelenleg adott rendszer alatt olyan product code szerepel, amit az újonnan felhúzott firmware már nem tartalmaz majd, úgy minimum kettősség lép fel - a háttérben változik az érték, hiszen az új firmware nem tartalmazza a korábbit, a kijelzés szerinti "látszólagosan" marad a korábbi, de gyári visszaállítás után a "látszólagos" érték is változik.
a korábban linkelt firmware oxa csc értékű, ami elvileg ezeket tartalmazza; austria, france, germany, italy, netherlands, switzerland, united kingdom
amennyiben a tiéden jelenleg másmilyen van, úgy biztos változni fog, arról nem is beszélve, hogy még az országos azonosság sem garancia, hiszen egy országban több product code érték adott lehet.Boombasticc; annyiban fontos lehet, hogy a knox számláló ha ugrik, akkor azt nem lehet visszaállítani nullára, garis ügyintézéskor pedig ugorhat amiatt a jótállás.
download módban ellenőrizheted a knox számlálót. -
válasz
malphitee #9618 üzenetére
linket tudunk adni (link), de amíg nem ismerjük a te telefonodon a product code...stb. értékét, addig nem lehet garantálni, hogy semmi sem fog változni, az ugyanis nem csak a majdan felhúzott firmware, hanem a telefonod jelenlegi szoftveres állapotának a függvénye is.
-
janos80
senior tag
válasz
malphitee #9496 üzenetére
amgy a 910F ugyanugy szolgaltatos telefon,csak ugye az europai unioban igazabol 2006-tol(ha jol emlekszem) csak fuggetlen telefonokat arulhatnak a szolgaltatok is. ezert van az,hogy Nekem is fuggetlen a telom(bar F-es),de ettol fuggetlenul az itteni vodafone-tol kaptam. hogy magyarorszagon még miert ragaszkodnak ehhez a nyomorult sim zarhoz ez tenyleg jo kerdes...
-
válasz
malphitee #9467 üzenetére
mert nem mindenkinek az a fontos, hogy elsőnek kapja meg a friss főverziót.
nem sokra mentek vele a nexus...stb. esetén sem, hogy gyorsabban megkapták, ha egyszer jelentős hányaduk visszatért aztán a régebbi firmware verzióra, mivel problémás az új.
nem mellesleg, sok más gyártó csúcstelefonja sem kapta még meg, sony...stb. tulajok is várják csak.
amennyiben neked ez és csak ez a fontos szempont, úgy a nexus a te telefonod. -
válasz
malphitee #9340 üzenetére
nem teljesen, mivel a jelenleg elérhetőben nincs magyar identitás a csc tekintetében.
esetedben ez nem feltétlenül érdekes, mivel te nem hazai hivatalos forgalmazású szolgáltatós "f" verziós készüléket vettél, viszont pont emiatt ellenőrizned kellene, hogy milyen product code, csc...stb értékkel rendelkezik a telefon, az alapján lehet pontosan megmondani, hogy a jelenleg elérhető oxa csc verziós firmware milyen szinten jó neked, azzal módosul a telefonodon a product code vagy sem. -
válasz
malphitee #9338 üzenetére
nem minden - konkrétan csak egy - régióban került még kiadásra, várnod kell még azzal, hogy a telefonnal direketben frissíteni tudj, addig is hiába kérdezgeted az itteni megjelenés dátumát, senki sem tudja pontosan.
siofok00; inkább privátban.
nem csak neked, általánosságban; a csc cseréje nem minden, illetve nem minden esetben elég, ha a modem állomány nem megfelelő régiós, akkor hiába a csc csere, a product code ugyan megfelelő lehet látszólag, de ha a szükséges társítások nincsenek meg hozzá a modem állományban, akkor problémák adódhatnak, szóval észnél kell lenni, hogy mit akar az ember mivel keresztezni! -
leslien
nagyúr
-
válasz
malphitee #8349 üzenetére
szia,
majd kiderül, ha megérkezik rá a hivatalos lollipop, de 4.4.4 alatt sem használhatatlanul lassú vagy akadozós - még az iphone 6 után sem, bár nekem csak iphone 5s volt előtte -, játékok passz, azzal nem élek, de találni elég sok videót a neten, ahol szépen futnak a komolyabbak is, fényképezésben nagyon jó, a lassított/gyorsított videóval sem sűrűn élek, de van, használható és állítható mind a két esetben 2/4/8 léptékben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali játékos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Foxpost
- Formula-1 humoros
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: MS Office365 Linuxon
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- iPhone 11 - 64 GB - független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Xiaomi 13T 8GB+256GB 1 év Garanciával!
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest