-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
joey04 #10402 üzenetére
lehetnek kivételek/eltérő esetek, de attól még nem az a jellemző és a matematikát és fizikát meghazudtoló igazság, az iphone leírásában sem véletlenül úgy adja meg a gyártó, hogy wifi és lte kapcsolattal tovább bírja, mint 3g-n - persze ók is az ideális helyzetet veszik alapul, nem pedig a szélsőséges állapotot akár térerő tekintetében, de ez ìgy is normális.
-
hanti
senior tag
válasz
joey04 #10212 üzenetére
Design másolás miatt egyetlen amerikai bíróság sem meszelte el a Samsungot, viszont technológia lopás miatt jogerősen elítélték és kitiltották az USA- ból az Apple-t. Csak az elnöki vétó mentette meg, mint az előző beszélgetésben már írtam, olvass vissza.
A méret növelése nélkül ma nem az eladások növekedéséről beszélnénk, de még ez sem segített rajtuk így is csökkent a részesedésük 15% alá estek.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
de ha azt írta volna Yager01, hogy az igo miatt ment vissza dalvikra, az már warez lenne.
Zárjuk már ezt a témát... az utolsó agyament idióta is tudja, hogy a hárombetűs navi az az igo, ezáltal úgysem illene említeni, mert az is warez. Az egésznek túl nagy fenék van kerítve, vagy szóba hozom név szerint, vagy sehogy...
(#8454) Szpisti
A többivel tisztában vagyok, még az lenne valami, ha pc alatt se lehetne.
-
S e t h
nagyúr
Ha itt lettél volna(ha meg itt is vagy külön szomorú) az elejétől fogva, akkor láthattad volna, hogy folyton visszatérő jellegű polémia van a lag és kiforratlan Kitkat körül.
Te azt gondolod, hogy én magát a jelenséget bagatellizálom, nem hiszem mivel magam is fogalmaztam meg kritikát korábban, viszont az, hogy ez a témában folytonosan felmerülő, mondhatni a téma központi elemeként megjelenő jelenség legyen az már kicsit sok.Van itt olyan felhasználó aki időt, fáradtságot nem kímélve tesztelte a telefon fotótechnikai képességeit és ment a baszogatás, hogy már elég.
Ez szintén tetten érhető a fólia és tok esetében, de ez szinte minden telefonokkal foglalkozó témában általánosnak mondható.Nekem az a fura, hogy sokan nem ismerik, vagy nem is akarják használni a keresés funkciót, amiből csodálatosan lehet lassan 8000 hozzászólásból tapasztalatokat leszűrni.
Én az előző telefonom vásárlása előtt kb 10 ezer hozzászólást olvastam el itthoni és külföldi fórumokon, hogy ne xart vegyek, most kevesebbet olvastam utána(kevesebb hibáról írtak), viszont ha te komolyan arra szeretnél hagyatkozni, hogy itt hetente fellobban a vita a Kitkat és Lollipok rendszer körül, nem beszélve a lagokról, akkor hajrá.Szerinted bennem van a hiba, amikor azt írtam, hogy ja, rossz telefon ez, földhöz kell vágni és visszatérni vezetékesre, de én meg szimplán ironizálva szerettem volna éreztetni, hogy szerintem mennyire el van túlozva ez a jelenség.
Amekkora feneket kerítettek itt ennek a témának, szerintem nem egy új látogató hihetné, hogy egy alapvetően gyenge telefonról van szó és ismét leírom, biztosan velem van a probléma, hogy én meg vagyok elégedve vele(az általam is korábban megfogalmazott kritikák ellenére).
Feljövök a fórumra, látok 50-100 hozzászólást, na mondom megjött a Lollipop, na nézzük.
Ja nem, csak megint a lag, nincs Lollipop, xar a Kitkat.
És ez megy tavaly október óta.
Na ez alapján alkoss véleményt.
Akinek van esze az inkább külföldi fórumon olvasottak alapján teszi. -
S e t h
nagyúr
-
Maranello74
aktív tag
Meglátjuk. Mindenesetre az ismert negativumoktól eltekintve(kamera, akkuidő, bővíthetőség, kijelző) a sebessége olyan mintha az öreg fateknőn motorra cseréltem volna az evezőket. Nameg elfér a zsebembe.
Odaadtam volna valakinek a cégnél a notot de nem kellett senkinek, igy röpült. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- Path of Exile (ARPG)
- Milyen routert?
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest