- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz nggabi #34697 üzenetére
Gondolom vissza lehet ragasztani.
Mellé nem igen kéne neki ragasztót nyomi.Ha garis akkor megoldják gondolom samuék. Ha nem akkor te.
Erről a hibáról nem találtam a youtube-on videót, vagy megoldást. Ez sűrűn előforduló hiba?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
tomasz8814
csendes tag
[link]. ez jó rom lehet?
-
Ádám16
addikt
Ha a kijelzom jobb oldalat megnyomom a keret mellett, akkor kicsit bentebb tudom nyomni az uveget (csak a jobb oldalan) elengedte volna a ragasztó, vagy mi lehet a gond?
-
Anulu79
addikt
válasz Rabidsnail #34689 üzenetére
Ez ellen sajnos nem lehet mit tenni. De mint korábban is írtam valahol, hogy ha lett volna esze a Samsungnak akkor gyorsan behozza Európába a Note 7 bukása után az 5-öt. Sokat kaszálhattak volna vele szerintem.
-
-
b.bela1
őstag
válasz Rabidsnail #34689 üzenetére
...pedig elhihetitek, hogy nektek is tetszene.
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
-
snecizero
senior tag
-
rstwingo
tag
válasz apaszka #34674 üzenetére
itt NEM az én igazamról van szó
DE
Igen, ezt a reakciót vártam Tőled , csodálkoztam volna is ha nem ezt írodrom elindításhoz minek is wifi kapcsolat ??
azért jó pár romot feltettem a hosszú évek alatt különböző készülékekre és azért készítettem/módosítottam is egy párat kernellel együtt, még nokiára is, de még soha nem találkoztam olyannal, hogy ha nincs wifi, ne tudjam a rendszert elindítani és utána használni
De én itt be is fejeztem ezt a témát, mindenki azt csinál amit akar és tud
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
-
SteveJobs
őstag
dancsuri! Lehet valahol állítani a töltést mármint gyors vagy lassú?Norma rom
-
dancsuri
veterán
válasz rstwingo #34670 üzenetére
annyit hozzátennék, hogy az "esetleges" BL - és CP cserét SENKIsem előre teszi fel, hanem akkor ha az adott rom NEM indul el, utólag, (ha kell)
MÁS
egy újabb rom (nem port) psycho_13 konyhájából, N7 és S7 appokkal, az "F-hez van külön kiegészítő (BL és Modem mellékelve szükség esetén)[ Szerkesztve ]
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
rstwingo
tag
válasz apaszka #34669 üzenetére
Nézd, nem fogom se rád , se másra erőltetni a dolgot, nem én, nem nem
nyugodtan rakd fel és nyugodtan mondogassátok másnak is, habár teljesen felesleges, bootloader csere csak is platform váltásnál kell, egyéb esetben nem
Nekem nem kell bemutatni, mi az a bootloader és mi az a modem, és mint feljebb írtam
nekem még a legelső XEH 6.0.1-s bootloader van és modem a telefonon és érdekes módon minden főzőt rommal tökéletesen működik, akkor lehet a C-s 4-s ebben "is" jobb az F-nél ??, pedig erre is a romok, multi romokegyszóval mindenki azt csinál amit akar a telefonjával, ugy rakja a romot , ahogy Ti akarjátok , mert az a szentírás , más tapasztalata, tudása szóba se jöhet legyen, meghajlok előttetek
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz rstwingo #34663 üzenetére
Mint sok főzött ROM ez is több variáns telefonra jó!
Mivel van eltérés köztük így szükséges a saját készülék támogatását élvező kiegészítő dolgokat felrakni.Az alap ROM még így nem használható, mert nem lesz wi-fi és más dolog.
Némely ROM ez miatt már az elején megakad mert nem tudsz továbblépni.....
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
jacis
nagyúr
-
apaszka
veterán
-
TarMaster
csendes tag
Üdv mindenkinek! Van egy olyan gondom, hogy pár napja nem szinkronizál a Note4-em a Samsung fiókommal. A Google fiókkal viszont tökéletes működik a szinronizálás. Esetleg más is tapasztal ilyent? (Nem nagy gond, de a böngészőm könyvjelzői a Samsung accomban vannak elmentve.)
-
blu79
addikt
válasz MaCS_70 #34645 üzenetére
Nézd, én így töltöm kezdetek óta és eddig minden ok az akkummal. Én még soha nem cseréltem, mindenki úgy tölti ahogy akarja. Nekem ez vált be. Csak leírtam tapasztalatomat és én hogy szoktam tölteni. Senkire nem eröltettem rá semmi.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
senior tag
Sziasztok. Pár napja azt csinálja a wifim ha ki akarom kapcsolni, akár a felső sávból, akár a wifi menüből, hogy ki-be kapcsolgatja magát.
Csináltam róla egy videót: youtube
Találkoztatok már ilyennel? Mi lehet a gond és főleg a megoldás? Telefon ki-be kapcsolás nem segít, legújabb gyári 6.0.1-es rom van rajta. Gyári minden, nincs rootolva, knox 0x0. Gyári visszaállítást még nem csináltam, mert túl sok minden van rajta, túl sok beállítással, már a gondolatától is rosszul vagyok, hogy mindent újra be kell állítgatni.
Esténként ha lefekszem akkor ki szoktam kapcsolni a wifit, és eddig nem is volt vele gond, csak újabban. Kösz.
Apróhirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/ferenck/
-
félisten
válasz dancsuri #34646 üzenetére
Ezt most mire írtad? Megkérdeztem, hogy miért tölt rá még egyszer a 100%-ra töltött akkura.
Én is használom a dolgaimat, de amennyiben nem jelent nehézséget, kímélem őket. Gyűlölöm a pazarlást, márpedig az a pazarlás, ha előnyök nélkül valami veszteséget szenvedünk.
Nem csak az egyénnek rossz, hanem az egész világnak.MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
jacis
nagyúr
Sziasztok,
Az egyik baratomnak sajnos behalt a Note 4-esének a vissza gombja.
Tudtok ajánlani egy szervízt ahol megtudják csinálni és nem barmolják szét (telemax köszi nem).
Segítséget köszi előre.iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
félisten
Miért erőlteted ennyire ezt a 100% +-os töltést?
Samsung telefonoknál ez sajnos eleve kb. 110%-ot jelent, a Samsung (és egyre több más gyártó) a jobb katalógusadatok érdekében kb. 0,1 volttal magasabb csúcs töltőfeszültséget alkalmaz, kvázi túltölti az akkut -- ami a meleg mellett a lítium akkumulátorok másik nagy ellensége, kb 2×-es amortizációval jár.
MaCS.
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
snecizero
senior tag
válasz dancsuri #34622 üzenetére
Max sűrűbben töltöd azt jónapot.
Nem tudom ,hogy mi van a telefonommal. Egyre jobb az aksim. Most vagyok 41 % -on és 5 ó 9 p kijelző időnél vagyok. A legújabb frissítés óta azonban észre vettem egy hibát. A gyári böngészésnél valamelyik weblap lefagy. Origo.hu azt hiszem. A Dolphin web bőngészővel meg nem.
[ Szerkesztve ]
Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
blu79
addikt
Sziasztok, megosztanám én is tapasztalataimat akku szempontból.... tehát 2015 március 31 óta használom a készüléket , eddig hibamentesen. Android 6.0.1 megjelenése után voltak nekem is merülési problémáim.... talán írtam is vele kapcsolatba ide a topicba.... . De ahogy jöttek a frissítések ez a gond megszűnt. Most másfél napig bírja a teló ha intenzívebben használom és kettő nap vagy kicsitvel több ha nem annyira intenzíven... (játszani egyáltalán nem jászok rajta). Minden egyes frissítést úgy tettem fel hogy Samu oldaláról letöltöttem a legújabbat és odinnal felraktam, előtte gyári állapotra állítottam a telót. Akkut meg akár 1%ig is lemeríthetem mert nem kapcsol ki hamarabb. Tölteni meg mindig 100%ig szoktam. Néha megcsinálom azt hogy mikor 100%on van akkor töltőn hagyom , kikapcsolom és tovább töltöm 100%ig , töltőn hagyva visszakapcsolom és töltöm 100% ig és addig csinálom ezt amig 100%ot nem mutat kikapcsolt és bekapcsolt állapotban. Néha csinálok egy wipe cachet is. Rootolva nem volt és nem is lesz míg nálam van a teló.... nincs kedvem minden héten újra roomolgatni... . Véleményem szerint egyik főzött rom se lesz soha olyan jó mint a gyári. Nem hiába cserélgetik mindig. Amit enged gyárilag kikapcsolni felesleges dolgokat azt ki is szoktam. Akkut még soha nem cseréltem. És korunk egyik legjobb telójának tartom a Note 4 -et.
¯\_(ツ)_/¯ = G-sync 165Hz ips 1440p « Ahogy a programozók készítik programjaikat, az első jöttment harkály lerombolhatná az egész emberi civilizációt »
-
-
rstwingo
tag
válasz atomeec #34639 üzenetére
nem akarom elrontani az örömöd, de itt folyamatosan azt olvasom (és mosolygok magamba), hogy főzöt romnál mindenkinek javasolják a bootloader feltevést is , mellékesen megjegyzem feleslegesen, meg a modemet is, ami szintén felesleges és néha nagy blödség, ha Te is mindig cserélgetted, akkor éppen le is zárhattad a telefonod
Az én tolómon a legelső 6.0.1-s bootloader van és a XEH romhoz tartozó modem és minden főzöt rom tökéletesen működik vele és nem is áll szándékomba lecserélni őket, ha másik rom kerül fel, akkor a modemet automatikusan cserélem a XEH-re és csak utána teszem fel
soha nincs csatlakozási problémám, mert nem honkongi vagy más régiós modem dolgozik a telefonba, ami nem eu-ra van hangolva -
SteveJobs
őstag
Kvóta túllépve nem tudom letölteni a norma v9.1
-
SzalaiÁdám95
tag
Valaki tud C-s re olyan romot ami aksi kímélő Pl. Valami note 5-7 portos vagy S7?
-
addikt
válasz baluponthu #34626 üzenetére
Hiába megy le nekem,ha nem jobb az akkum ideje. Ne ezen rágódj,mert nem ettől van
-
gery14
senior tag
válasz nggabi #34632 üzenetére
Egy build szamot tudnal adni? Csak mert szerencsere custom van fent a telon es nem volt rajta 1 eve gyari szoft mert akkor nem szedem le a legfrisseb gyári romot..
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
apaszka
veterán
válasz nggabi #34632 üzenetére
Mint én is mondattam , bezárták a visszatérést!
Itt árulta el a samu a vevőket!Lehet szépet mondani róla,és tapsolni az új készülékeket is körbe
,a valóság,hogy csak a lé számít,nem az USER!
szerk!
Olyan emberek mint te ,példa értékűek!
Nem udvarlásnak szántam!
A lényeg,hogy megtörjék a samu dolgait!
Próbálkoznak olyannal mit nem támogat a gyár?[ Szerkesztve ]
-
tony7
tag
válasz atomeec #34628 üzenetére
Nekem csak az olyan megoldás jó ahol marad a garancia. Samsung is és hozzá értő személy is azt mondta ,hogy nincs lehetőség visszatérésre. Mivel nem értek hozzá és kell a garancia el kellett fogadnom a véleményüket. Veled meg ugyan ezért nem tudok vitatkozni mert nem értek hozzá ,sajnos.
-
apaszka
veterán
válasz Weeman1 #34617 üzenetére
Dettó! Bár random 43 nál is újra indul a régivel már!
DE az új gyári szépen végig tudja a dolgát!(#34628) atomeec
Root nélkül szinte semmi sem enged a samu!
Egyre agresszívabb a vackokat rak a készülékekbe!
Ezt nem csak a telefonra értem!
Tapasztalatom,hogy kisebb gyártók még nem programozzák az elavulás elméletet! De fogják tuti,de addig is ők jobbak e téren!Szerk!
Dancsuri!
Milyen a Norma új[ Szerkesztve ]
-
baluponthu
csendes tag
válasz grabber #34552 üzenetére
tegnap óta összesen kb másfél órát sasoltam az aida-t, de soha sem láttam egyetlen egy magnál sem "alszik" feliratot... olyan többször is volt, hogy 300 Mhz-n ment mind a négy, de alvó állapotot sose írt ki. Ezek szerint ez lehet az egyik oka a gyors merülésnek? Megoldási ötleted esetleg? Előre is köszönöm!
-
addikt
válasz dancsuri #34619 üzenetére
Igen, az akku az akku, de az felettébb érdekes, hogy 1 hónapos note 4 két éve bejáratva ment két napot, most a két éves note 4 a vadi új akkuval megy 14 órát... A hiba nem az akkuban van, hanem a szándékos szoftveres avultacioban, hogy válts note 7re. Ja, hogy azt el @sztuk, akkor így jártál!
My name is Bond, James... Dean.
-
gery14
senior tag
válasz apaszka #34609 üzenetére
Rottal már viszalehet lépni nem ? Én is megvettem mondom bir 4-5orát az fasza lesz erre szaros 3 orát ép hogy kibir :/. jo lenne kidieriteni melyik verzional birta a legjobban és viszatérni oda. Én annó nagy nehezen de az S4 emre gari vesztes árán de 4.3 ra viszatudam lépni 4.4röl.......(ja és az s4 em mostis tudja a 4ora30p kijelzoidot rotolt kitakirot gyári rommal.(3éves akkuval)
[ Szerkesztve ]
// EKWB Custom Loop/ I9 13900K / Rog Strix Z790-E Gaming Wifi /Inno3D 4090 X3 OC /Trident Z DDR5 RGB 6800 cl34 32GB KITT /Masterwatt Maker 1500W Plus TITANIUM /Viper Ultimate/S23 Ultra 512GB 5G//Civic TypeR FK8 Turbo// BMW 35D Stage3 E91Stanced //FirebladeSC59//
-
gery14
senior tag
Szerintetek a Nexus 7 gyortöltöjevel mukodik a note 4 fastcharge ?
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz baluponthu #34600 üzenetére
5-6 órát nem bírt nálam sosem.
Új aksi van benne de 2-3 at bír!Nem játszom rajta, csak netezek és dolgozom.
ROOT van. Echoe-t használom kis ideje. De note7 portok se voltak jobbak. Gyári sem már! Szerintem is szoftveresen direkt rontják el, hogy vegyél újat!
Nem véletlen nem lehet nagyot visszalépni verzió számban sem! Nincs visszaút! Pedig mikor kijött a teló akkor jobban bírta! Másfél nap lazán!
Új akkuval sem közelíti meg már!
Szokások nem váltottak, csak a droid verzió száma ami ellenkezőt hozott e téren! Azt mondták jobb aksi idő lesz, ,,,,majd beáll...De csendben mondom , megérdemlik a robbanós note 7et!
[ Szerkesztve ]
-
addikt
De rootolt telefonokon vagy aki nem gyári romot használ azoknak sem jobb az akku idejük. Úgy vettem ki az itteni hsz-ekből.
-
b.bela1
őstag
válasz Memmaao #34599 üzenetére
Note 5-ön, augusztus óta nem frissítettem gyárit. Nem is fogok. A közelébe sem megyek. Itt még bőven jó minden, de ugyanúgy gondolom én is. Jön egy ügyes frissítés, azt' futhatsz másik telót venni. Hát nem! Root, és majd én tudom mi jó nekem. Biztonsági frissítés...
Persze.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
dancsuri
veterán
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
david5745
tag
válasz baluponthu #34598 üzenetére
Én is hasonlóval küzdök egy jó ideje de ha az új aksi se segít akkor nem veszek bele másikat. Ráadásul tegnap befagyott hívás közben és semmit nem tudtam vele csinálni se felvenni se le rakni semmit vártam vagy 10 percet pontosabban tojtam rá és akkor se hagyta abba Az összes almás ismerősöm azzal basztat hogy ideje lenne már vennem egy telefont...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest