Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deedays
tag
Hát Én sajnos belefulladtam sok különbséget nem érzek a gyári és az Omega között viszont a Telekomos TVGO alkalmazásom nem fut alatta. Szerintem keresek valami másik romot...
-
theBigFace
tag
Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de megkérdem. Omega v4-et készülök telepíteni, csak nagy dilemmában vagyok, hogy most kell-e a Bootloader meg a Modem, vagy nem? (6.0.1 van fent)
-
MrCsiT
addikt
A T. Samsung Hungary egy taliga aprómajommal tegyen valami nagyon illetlent, beleértve az igazgatót is!!
Nem hiszem el, hogy még mindig képtelenek a C-s modellre egy frissítést kiadni május óta..
-
Hitch
senior tag
válasz
Joe_Muad_Dib
üzenetére
Na ez nagyon jó ötletnek tűnik!
Csoportosítást hol találom ? -
mjmjrgdb
csendes tag
Sziasztok!
Meoldható-e valamilyen módon, hogy egy sim kártyával, a telefonon külön tudjam kezelni a céges illetve családi számokat?
Olyan megoldásban gondolkodom, hogy az egyik email-re mentem a családi neveket a másikra céges ügyfeleket? Bizonyos esetekben pedig letiltható legyen az egyik email-címre mentett névjegyek hívásának fogadása?
-
apaszka
veterán
-
Deedays
tag
Omega v4 romon a tv go alkalmazás megy valakinek?
-
handrash
őstag
Upc vezetékes netemhez tartozik egy wifree szolgáltatás. Ez arra jó, hogy más upc előfizetők wifijére is tudjak csatlakozni. Szeretem és használom.
Ugyanakkor ha hazaérek akkor is gyakran a szomszéd wifree-jére kapcsolódik a telefon nem a saját wifimre
Ötlet? . -
dancsuri
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére
nálam jól működik, igaz ezt használom
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
dancsuri
üzenetére
Nagyon köszi a részletes választ! Próbálkozom! Azért nem hagy nyugodni az X rom! Remélem még dolgoznak rajta. Amit nem értek,hogy miért nem fókuszált a fényképező,hiszen az első verzióban hibátlanul ment. Lehet,hogy a menüben lévő ap lock bekapcsolása hozta ezt is,mint a hálózatok menüpont fagyását.
-
-
dancsuri
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére
a letöltött és kicsomagolt .apk fájlokat be kell másolni az eredeti helyére a megfelelő jogosultságokkal. de van az oldalon leírás is. kamera Pl. System - Priv-app.
1. Unpack and put both folders in system/priv-app
2. Set correct permissions for folders and apks (check O.P.)
3. Delete in system/priv-app/ the Zvideo folder
4. Reboot. -
DarkKarol
tag
válasz
apaszka
üzenetére
Mikor vettem akkor azt mondták, hogy az aksin, a törés-víz dolog kívételével mindenre van garancia. Szoftver és hardver.
Másnap bevittem és azt mondták, hogy ők alig látják meg erre nincs garancia, ez nem hardveres. Kérdeztem, hogy akkor mi, de arra nem kaptam választ. A pasi csak azt hajtogatta, hogy viszont bármely másik készülékből ad nekem 20% kedvezményt és, hogy az milyen sok egy iPhonnál. Mondtam, hogy akkor ennek adja oda a 20%-át, de ááá azt már neeeeem..... Meg hogy új készüléknél se cserélik a kijelzőt, mert az 110 ezer...
Hát 90 ezer volt, nekem nem kevés =( -
dancsuri
veterán
-
MrCsiT
addikt
válasz
Colani
üzenetére
Ha fontos a sebesség, akkor igen.
Ha ráérsz, vagy nem tudod/akarod megfizetni, akkor nem. Kb. ennyi a csupasz igazság, szerintem.
Mindenesetre az vélhető, hogy a 40e Ft-os VR nélkül, éppen 40e Ft-al lehetne olcsóbb, és az máris szebb cédula lenne. Azért gondolom ezt, mert Wordwide egyáltalán nem VR-t adnak hozzá, hanem mást (pl. mem.kártyát), így ez a VR "ajándék" vagy az EU-hoz, vagy Mo-hoz kapcsolódó tulajdonság lesz, hogy nyomhassák a nyilván nem ingyenes VR-eket is.
-
Colani
tag
Sikerült köszönöm..... Erősen elgondolkodtam azon hogy vajon a note 4 arat 3szorosan megéri e a 7.....hat nem tudom. En gyenlore kihagyom szerintem
-
MrCsiT
addikt
Ha nem írta el az eladó, akkor ez igaz lehet? ..mert szerintem nem:
' 6.0.1 Android van rajta, rootolva/mókolva soha nem volt (Knox 1x1)'

-
MrCsiT
addikt
válasz
DarkKarol
üzenetére
pénzhiány miatt, inkább hardverapro.hu -ról vásárolj: még mindig kisebb az esélye, hogy egy imei-cserélt telót sóznak rád, mint egy gsm, szerintem.. és lesz az 6 hónap is, mire letiltja pl. a Voda, addig menni fog, nem véletlen a 3 hónap gari..
szerk: bár, van pár nagyobb, régebb óta árúsító gsm bolt, ahol biztosan nem jársz így, de, máshol a veszély sajnos fennáll. Ellenben, ha apróból veszel papíros garral, származási papírokkal rendelkező készüléket, nagyon nem fogsz mellé nyúlni.
-
Deedays
tag
Sziasztok
Ha már sikerült ez az Omega V4 meg vagyok elégedve vele viszont érdeklődnék van e még hasonló használható rom Note 4 -re ami esetleg esztétikailag tuningoltabb ,de stabil és mindene használható ? -
DarkKarol
tag
Sziasztok!
Holnap lesz egy hete, hogy én is Note 4 tulaj vagyok =)
Sajnos pénz hiány miatt használtan vettem egyet gsmstől. 3 hó garit adnak rá szoftver és hardveresen.
Ahhoz képest, hogy az aksija is használt nekem nagyon jól bírja az aksija, legalábbis én nagyon meg vagyok vele elégedve és imádom a telefont =)
Egyetlen baja az, hogy jobb alul picit bevan égve a lezárt képernyőn megjelenő gyors kamera gomb.
De egyébként F-es és ők függetlenítették =)
Meg annyi, hogy ha a FBs Messenger alkalmazás képernyőfedvényes hülyesége be van kapcsolva, akkor semmilyen másmilyen alkalmazásnak nem tudok addig engedélyt adni. -
dancsuri
veterán
-
Anulu79
addikt
Láttam, hogy az S6 edgere van már olyan üveg fólia ami a lekerkített részt is védi. Note 4-re nincs valami ilyesmi mert elég idegesítő, hogy a sima szélébe bele "akad" az ujjam sokszor.

-
Deedays
tag
Sziasztok van e valami normális hangfelvevő note 4-re mert ez az easy call recorder nem az igazi a másik fél hangját alig hallani.
-
laci1892
őstag
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
Ha még aktuális a kérdés :
A peel smart engem is basztat az első konfigurációnál ezzel baromsággal hogy adjak irányító számot ( mi a francnak . . . )
Be zárod az papot majd újra be lépsz és csókolom. Ennyi...
Igazából valóban van pár a playen pár más app. De ez működik a legjobban véleményem szerint. -
apaszka
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Én is megértelek, hogy bosszantó dolgok ezek. Kapkodás van gondolom, mert mint írta a szakács, kevés a szabadidő...
-
Colani
tag
Sziasztok.szeretnem kérdezni hogy vki próbálta x romot? Nekem a wi-fi nem muxik de lehet en csesztem l vmit.....a fixek között néztem és nincs semmi fele utalás hogy esetleg ne működne...😞😞😞😞
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
apaszka
üzenetére
Értelek és megértelek,de akkor Kyubiék hol teszteltek? Talán Kurama írta a türelmetlenkedőknek,hogy inkább várni kelljen,mint bosszankodni a hibák miatt. Ha valami nem megy hardver hiánya miatt,az ne maradjon a romban. Szerintem ez alap,hiszen az iris olvasó jelenléte azonnal force close-t dobott már az első szériában. A beragadó zseblámpa,ami most is beragad,holott egy szimpla külső app tudja kezelni stb. Én azért ezt már hanyag tesztelésnek hívom.
-
apaszka
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére
A két tökéletes ROM ot mit említesz ,én is szeretem, használom.
Az új ROM;
Ezek a telefonok beeb 100% ban egyformák! Még a ROM olások alkalmával így kijön a különbség!
Egyik ezt, másik azt produkálja vele.
Ezért kell, hogy többen teszteljék/használják!Így tudják javítani a hibákat, akikhez a tesztelés több szálon így segítség!
Persze sok hardveres dolog miatt nem lesz javítva, mert a szakácsok ehhez.....
Én reménykedem egy jó kyubi minőségű ROMban!
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
dancsuri
üzenetére
És persze egy csomó dolog rosszul! Csak biztosan működő romot használok. Az nem lehet,hogy a menüben állítok vakamit és eltűnik a hálózatok beállítása. Sorolhatnám még a hibákat! Bizony,az X rom még nagyon bizonytalanul működik,bár ahogy mondtam,reményteli. Ennek ellenére Kyubi és Kurama tökéletes biztonsággal működő romjai után nem szívesen fogadok rosszul tesztelt,sok bosszúságot okozó elkapkodott munkákat jó szívvel. Tiszteletem a készítőké,hiszen komoly tudással rendelkeznek,de ami nekem pár óra használat mellett hibára futott,azt Ők is tesztelhették volna. Pár nap,hét késedelem és egy tökéletes rom. Ennyi!
-
dancsuri
veterán
-
apaszka
veterán
Hu!
Mi van? Csak egy-két napot nem figyelek ,egy csomó hibás darab jött elő?
Remélem az X Rom hamar nem alfa lesz,és már ránthatom fel!

Omegát nem akarom,mert régen sokat használtam tényleg,de arról mindig a gyári kívánkozott fel .
Most a V3 al elvagyok egy jó Note 7 portig!
Amint lesz ,már próbálom is ki!
Ujjlenyomat,kamera,Kékfog nekem napi szükséglet. Így fontosak... -
Deedays
tag
válasz
atomeec
üzenetére
Elnézést kérek gyári 6.0.1 volt T-s rom fent viszont Root nélkül akartam feltenni az egészet
elvileg most települ az Omega V4 ha minden igaz jó is lesz. elfelejtettem hogy a TWRP -nek is kell a root. Megcsináltam dancsuri leírása szerint a root ot odinnal és most minden a leírtak szerint megy eddig. -
theBigFace
tag
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Na ennek örülök képletesen, hátha a következő már jobb lesz
-
atomeec
senior tag
válasz
Deedays
üzenetére
Lehet van egy kis félreértés abban, amit csinálsz...Ahogy korábban dancsuri leírta, aszerint lehet elindulni custom rom irányba (na és itt írtam én is hülyeséget, root irányba
)
TWRP telepítése annyi, hogy odinban betallózod és telepíted. Ezután lehet rootolni a leírtak szerint.
Most ha nincs fenn a telón a superuser telepítője, nem gond, felmásolhatod gépről utána is, ha bejött a TWRP. Ha kell segítség, szedd össze pontosan mit csináltál lépésről lépésre, mert amit eddig leírtál, csak az jön le, hogy valamit nem jól
Illetve még az is fontos lenne, hogy egyáltalán 6.0.1 volt-e már neked a telón, mikor nekifogtál az egésznek (volt-e frissítve).Ha vissza tudod rakni a gyári romot, az is megteszi, legalább működjön.
Videó a TWRP felrakásról

-
Deedays
tag
Na akkor most fel adom
Mindent a leírtak szerint csináltam de a TWRP nem akar elindulni most meg már a készülék sem. Samfirmware ről szedek egy gyári romot és megpróbálom újra éleszteni.Esetleg root kell ehhez az Omega romhoz vagy a TWRP -hez az lehet a gond ?
-
Deedays
tag
Omega rommal kapcsolatban kérdeznék megcsináltam mindent a leírtak szerint de a TWRP nem akar bejönni az istenért sem mi lehet amit rosszul csináltam ? Nincs parancs zöld robot és beyon a sima recovery menü....
-
OutsideR
aktív tag
válasz
asuspc96
üzenetére
Múlt hét hétfőn cserélték a tökéletesen működő de pixelhibás note-omat. Garis szervizes jött, elvitte és egy pont ilyen készüléket kaptam helyette.
nem segített rajta sem a recoverys reset, sem az egy fájlos sem a 4 fájlos frissítés.Ha hagytam pár óráig pihenni a készüléket akkor sikeresen be lehetett kapcsolni.
Pénteken vitte el a posta (már nem küldtek helyszíni szervizest) azóta semmi hírem nincs róla.
-
-
Deedays
tag
válasz
Weeman1
üzenetére
Köszönöm Knox 0x1 (4) akkor elvileg eddig rendben ?
Még 1 kérdés ha pl felteszem az Omega romot 100% az esélye hogy ugrik a Knox ? Ha nem akkor kb milyen arányban fordul elő ?
Elnézést csak épp gariztatás előtt állok megvárom természetesen hogy vissza jöjjön majd addig nem piszkálom csak egyenlőre érdeklődés terén kérdezem... -
Deedays
tag
Hogyan tudom ellenőrizni,hogy a Knox 0 vagy 1 ha 0 akkor jó ha 1 akkor ugrik a gari?
-
atomeec
senior tag
válasz
atomeec
üzenetére
Nem nagyon kaptam semmilyen választ, úgyhogy nekiestem magam a downgrade-nek (rom visszaállítás, visszatérés - csakhogy ha valaki keres a fórumban, megtalálja). Szóval ki akartam próbálni korábbi romot, mert hát na. Legyen Kyubi The Last (5.1.1). Omega v3 (6.0.1) volt fenn, illetve TWRP 3.0.2-0
Odinnal ment fel a bootloader és a modem amit linkeltek hozzá, utána a rom. Előtte-utána volt dalvik wipe és semmi gond nem volt, simán betöltött, IMEI-m is még mindig van és wifi is. Kitkat-et még nem tudom próbáljam-e, ha jól láttam erre-arra, az is működik. Persze nincs semmi tuti infó sehol, csak egy-egy poszt.

-
Deedays
tag
Köszönöm szépen mind a kettőtöknek a választ. Átolvasom holnap mit is tud ez az Omega rom. Mivel jobb mint a gyári illetve mérlegelek meg éri e nekem a garancia vesztést.
100% hogy ugrik a gari?
-
dancsuri
veterán
válasz
Deedays
üzenetére
valószínű már leírtam, na de akkor ismét.
a lentebb linkelt oldalról letöltöd a v4-es romot, és a letöltött formába felmásolod a Samura (memkártya ajánlott) utána letöltöd a TWRP recoveryt majd a Bootloadert és aModemet minden letöltött fájlt hagysz az eredeti formájában (nem csomagolod ki), elindítod PC-n az Odint (nem állítasz el semmit) és az "AP/PDA"-hoz betallózod a twrp-t, rádugod a samut DOWNLOAD módba és elindítod a programot. ha végzett a Samu újraindul. Rendszer felállás után lehuzod a Samut. az Odint ismét elindítod és most betallózod a "BL" és "Modem" fájlokat a megadott helyre, majd ismét download módba rakod a Samut, rádugod a gépre és indítod az odint. ha ujraindult lehúzod, kikapcsolod majd recovery módba lépsz (Magyarra állítod) ha akarsz itt letudod menteni a full jelenlegi rendszeredet. csinálsz egy teljes törlést majd feltelepíted a már előzőleg felmásolt rendszert. és kész (első indulás eltarthat vagy 20 percig)
(ez a rendszer utómunkát nem igényel)a KNOX annyi, hogyha ezt megcsinálod oda(lehet) a garancia
-
Deedays
tag
válasz
Deedays
üzenetére
Nagyjából tisztába vagyok a menetével inkább ez a knox dolog érdekelne meg bootloader stb mire kell figyelni leginkább.
Addig okés hogy varázsolok egy twrp-t felteszem sd kártyára a romot factory reset stb... rom fel ,de előtte utána kell e csinálni valamit a bootloaderrel meg konkrétan mi ez a knox. Köszönöm válaszotokat.
-
dancsuri
veterán
Changelog:
Based on firmware XXU1DPH2 Android 6.0.1 (Date: 01/08/2016)
Security Patch Level 2016-08-01
Added:
Emotion Kernel (N910F and N910G)
Omegas Multi csc (42 csc)
More Tweaks
Easy Call Recorder
Mods:
Disable scrolling cache
Enabled Call Button In Call History
Message Enabled Black List
Enabled call blocking (Not blocking mode)
Updated:
Phone INFO Samsung
Fixed:
Private Mode
All mods from previous Omega Marshmallow 6.0.1 versions added
Rom is Deodexed + Rooted + Zipaligned
Rom is No Full Wipe -
Rabidsnail
senior tag
válasz
theBigFace
üzenetére
Nem csak Neked! Elég sokáig türelmes voltam vele,mert tényleg tetszik,bár ez inkább vizuális vonzódás,mert a funkcionális dolgokban nem hozott szerintem túl sokat. Legalábbis így,hogy ami tényleg hozna érdemben komoly változást leáll,vagy bizonytalanul működik.
-
válasz
IamSociopath
üzenetére
Voda

-
theBigFace
tag
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Csak nekem dobálja mindig fel, hogy beállítások leállt, semennyire se lehet bele lépni...
-
Jolet
őstag
Hol érdemes most aksit venni?
Tulajdonképpen mi a gond a nem gyári akkukkal? -
Rabidsnail
senior tag
válasz
dancsuri
üzenetére
Hát,azért van hiba bőven és komoly hibák. Leállnak dolgok,kamera elfelejt fókuszálni,stb. Nagyon felbosszantott. Legalább 3 verzió váltás lesz,mire rápróbálok. A Kurama hibátlan,de nyilván érdekelne az X,ha jó lenne. Van ugyan,ami nem jön be,de van ami nagyon. Így viszont számomra vállalhatatlan. Nem nagyon kell nyúzni,hogy kijöjjenek a bakik. Kicsit hanyagul tesztelnek a fiúk. Na,majd egyszer! Az Omega és a Kurama összehasonlítva mit mutat? Azt hiszem az Omegát még nem nyúztam. Köszi!
-
dancsuri
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére
elírt verziószám, csak tesztelésre kiadott verzió, ettől függetlenül jelen állapotában is veri az összes custom romot. persze ha valakinek az új-lenyomat olvasó létkérdés akkor annak felejtős (na de hamarosan....)
-
MrCsiT
addikt
válasz
Weeman1
üzenetére
A hívások előugró ablakai van engedélyezve, plusz hogy kezdőlappal felvegye, kikapcsolóval letegye a hívást Az automatikus újrahívásnál nincs pipa.. nem értem, miért tárcsázza be a letett számot..

Az igaz, hogy külön kis ablakban jelzi, hogy tárcsáz. Lehet, hibás a hívásjelzés ablakban funkció?
-
-
apaszka
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Akkor várok pár fix et még, aztán próba!
-
Rabidsnail
senior tag
X-V2 alatt az app lock-ot ne próbáljátok ki,mert végleg kiüti a hálózatok beállítása menüt és ki sem lehet kapcsolni az app lockot. Csak a menü alaphelyzetbe állítása segít. Az auto fényerőnél is van egy kis gebasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- További aktív témák...
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB E-SIM Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4262, 95% Ak
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mindent a leírtak szerint csináltam de a TWRP nem akar elindulni most meg már a készülék sem. Samfirmware ről szedek egy gyári romot és megpróbálom újra éleszteni.