- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mistvan68
tag
Szia!
Én feltettem tegnap délután.Elsőre nem látom,hogy mi változhatott,mert nem vettem észre semmi különöset.
Update után is maradt minden Android jellemző ugyanazon a számon,ami tavaly óta nem módosult.
Ami érdekes volt,hogy 272 app vagy app szerű fájl van a telefonomon,amit frisített a fogaskerekes ábránál és az upgrade és ezek 70 percet igényeltek.Csak a "haskorgós" droid ábra a százalék jelzővel 33 percig tartott.
Szóval valaminek csak kellett történnie a háttérben!
Az üzemidő szerintem nem változott,rosszabb nem lett az biztos.
A telepítő leírása alapján biztonsági intézkedések és egyéb stabilitást javító változásokat hozott a frissítés.Üdv.István
-
dancsuri
veterán
megértem
de annyit hozzátennék, hogy az itt nyilvánosságra került szervizbe került telók túlnyomó többsége gyári rendszerű.más
aki olyan N7 portot használ ami gyárilag nem tud Magyarul ezt kipróbálhatja CSC Selection for SM-N930F -
watchfun
tag
-
tberci
csendes tag
Ohhh...akkor bennem van a hiba!!! Sajnálom nem tudtam. De tudod mit tiltsatok ki nyugodtan. Biztosan rosszul láttam a ROOT-olás meg Custom recovery, meg a Főzött Rom-ok leírását. Gondolom ezek mind törvényes és erkölcsös dolgok
Egyébként a telefon amit használtan vettem már nem garanciális...
-
Anulu79
addikt
A 4 óra simán össze jön folyamatos szinkronokkal (vagy push-ra van állítva vagy ha nem lehet akkor a legrövidebb időre) , játékokkal, böngészéssel. De aki normálisan használja a készüléket annak sokkal többre nem kell számítania. Nekem nincs kapcsolgatva semmi energiatakarékos "vacak", nem kapcsolgatom le a szinkronokat meg nem spórolok semmivel.
Nekem független C-s van gyári rendszerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest