Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
r0by
addikt
válasz
IamSociopath
üzenetére
Ezt hogy kell bekapcsolni a gyárin?

-
tomi613
aktív tag
Ezt az Always on displayt hogy lehetne életre kelteni, nincs valakinek valami ötlete?
[link]Telepíthető de nem találom a menüben.
-
dancsuri
veterán
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
Pl. egy gyári rommal
(#32994) Deedays[/B
próbáld ezzel:
BL]
modem (CP) -
Deedays
tag
Sziasztok a Kurama V3 romot letudtam tölteni de a bootloadert és a modemet az istenért sem tudom valamiért azt írja a MEGA hogy a fájlt törölték nem elérhető. Esetleg valaki nemtudná nekem feltölteni valahova ha szépen megkérem ?
-
zho-lee
addikt
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
Értettem.
Azért linkeltem a playról ikon cserélő apk-kat, hogy nézz szét köztük
Az speciel az én bajom, hogy Nova launcher rajongó vagyok, azt mellékesen jegyeztem meg. -
apaszka
veterán
válasz
IamSociopath
üzenetére
+1
Igen!

-
saril
senior tag
azt beszéltük már hogy mitől van az hogy a telefon magától felvillan, illetve bekapcsolja a kijelzőt mintha a power gombot megnyomnám???
(#32910) Jolet: neked még jó a note7 ????

-
scoobydoo76
tag
-
zho-lee
addikt
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
Nem próbáltam ezeket, de nézd meg esetleg itt.
Nova launcher prime-t használok, az tudja.
-
SzalaiÁdám95
tag
Köszönöm!
Meg lenne egy olyan kérdésem h tud valaki olyan alkalmazast ami root alatt megtudja valtoztatni a gyari ikonokat egy play-es témával? Ilyen volt egy Regi verziós Theme Manager de most nem talalom az interneten... Az új verzio meg már nem tudja ezt a funkciót..Valakinek valami ötlete? -
dancsuri
veterán
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
Pl.: letöltöd a Recoveryt és a romot, [link] felrakod a recoveryt, majd recovery alól felrakod a romot. kicsit nyomkodod és visszatérsz valami gyári alapúra

-
SzalaiÁdám95
tag
valaki tudna nekem linket adni h hogyan tudom veltenni a cm modot?
-
M.G.J.
újonc
válasz
gyuri81
üzenetére
Igazából nem is várok több frissítést, csak azt amit az F verzió is megkap. A 2 éves támogatást azt tudtam. Ha nem jön frissítés, akkor sem dobom el a telefonom, ha több program nem futrajta ami kellene, vagy javíthatatlan lesz, akkor csere. Vagy ha megunom, hogy hol 2 óra a kijelző idő, hol 5, vagy hogy némelyik program (akár a bluetooth is lehet) beakad és csak a restart segít. Ezek az apró kis hibák zavarnak, ezekre várom a javítást.
-
dancsuri
veterán
válasz
Deedays
üzenetére
még ez szóba jöhet [n4-echoe-rom-s7-edge-por]
-
Deedays
tag
Hello Omega V4 romra leszedek egy gyárit samfirmware-ről Odinnal feltudom tenni simán a bootloader csere nem kavar be ? Simán mehet vissza a gyári vagy kell csinálni előtte valamit ?
-
Sziasztok, ha létrehozok egy akció jegyzetet, hol tudom megnézni hogy mikor készült? Nem találom 🤔
-
Hitch
senior tag
Utolsó kérdés.
Adott egy céges email, amiről csak a naptár szinkronizálására van szükségem, azonban amint beteszem fiókként már hiába kapcsolom ki a névjegyek, drive stb. szinkronizálását egyből ott van 1000+ névjegyem ami nem kell. Viber, What's up alkalmazásokban így rengeteg feles névjegyem van.Ezt utólag ki lehet venni, avagy miként tudom úgy beállítani az email-t, hogy csak a naptár legyen szinkronizálva?
Előre is köszönöm szépen!
-
Jolet
őstag
kíváncsi leszek mennyire szervezett a samsung

egy napra hívtam a házhoz jövőst a Note3-ra és a Note4-re
vajon két embert küldenek?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
MrCsiT
addikt
válasz
gyuri81
üzenetére
Ez jogos, de az, hogy az F -re jön frissítés, a C-re meg nem, az már egyáltalán nem normális dolog.
Ma átvette a telefonom távolról a technikus, látta, hogy minden rendben vele, elmondtam, hogy többen jelezték, akik C-s telóval rendelkeznek, hogy Ők sem kaptak semmit. Azt mondta, hogy felveszik a kapcsolatot a megfelelő csoporttal, és vissza fog jelezni, hogy mi a helyzet a frissítésekkel.. hát, majd meglátjuk, mi lesz a válasz..

-
dancsuri
veterán
válasz
tuzpenge
üzenetére
én ezt használom nem tudom root nélkül mire képes
-
Hitch
senior tag
Sziasztok!
Állapotsor beégés miatt cserélik a kijelzőt? Meg néha dobálja a hálózatot, de napokig nincs időm várni rá!Előre is köszönöm a segítséget!
-
M.G.J.
újonc
válasz
MrCsiT
üzenetére
Nem tudom mennyire hihetek ennek az oldalnak, de itt olvastam :
http://imagazin.hu/leallitottak-a-galaxy-note-7-szallitasat/Ha vennem kéne, csak Samsung Note szériáján belül nézelődnék, így engem is zavar, ez a malőr.
Igazából jövő évben gondolkodtam a váltáson. Nem akarom tovább ragozni, de egyenlőre marad a háznál a Samu. Ezért is olvasom ezt a topikot, igaz, eddig hozzászólás nélkül.
-
M.G.J.
újonc
válasz
dancsuri
üzenetére
Ne érts félre, nem vagánykodni akarok. Egy rendszerszinten friss telefon kellene, ami valószínű itt véget ér, mivel az újabb rendszert mi nem kapjuk meg.
A Note 4-et viszont szeretem, hardware-je tényleg időtálló, de az oprendszerben van egy-két idegesítő probléma. Ezért kellene a frissítés, hátha kijavítják. Ha ez megtörténik, addig marad, míg szét nem esik
-
MrCsiT
addikt
válasz
M.G.J.
üzenetére
"Most olvastam, hogy a Note 7 forgalmazását is felfüggesztik" - ezt hol olvastad, tudnád linkelni, kérlek?
..és ha igaz, akkor, még most kell gyorsan venni egyet, ha szeretnék, mert később nem lesz kapható?
..a többi kedves válaszolónak: holnap természetesen, meg fogom ezt a problémát is említeni a technikusnak, amikor majd hív, és köszönöm szépen a válaszokat!

-
Deedays
tag
Dancsuri egyenlőre marad az Omega V4 köszönöm a segítséget de nekem kicsit bonyolult még ez az Xrom. ha kiforrja magát tutira használható lesz meg stabil ,de most még kiforróban van a dolog ahogy látom.Veszteni nem vesztettem semmit kipróbáltam meglestem szép dizájnos ez az amire vágyom majd szerintem ,de még van mit fejleszteni rajta és akkor remélem egy használható kiforrott kis rom lesz amit majd bátran felteszek hamarosan újra
Köszi a segítséget, -
dancsuri
veterán
-
M.G.J.
újonc
-
rstwingo
tag
válasz
MrCsiT
üzenetére
EU-s C-s telefonok NEM kaptak május óta frissítést
ez volt az utolsó
Model SM-N910C
Model name GALAXY Note4
Country Hungary
Version Android 6.0.1
Changelist 7633655
Build date Wed, 11 May 2016 06:26:20 +0000
Security Patch Level 2016-05-01
Product code XEH
PDA N910CXXU2DPE6
CSC N910COXX2DPE2Afganisztán,Egyiptom ,Philippine és társaik kaptak
Nekik ez az utolsó
Model SM-N910C
Model name GALAXY Note4
Country Egypt
Version Android 6.0.1
Changelist 7328708
Build date Tue, 23 Aug 2016 07:48:00 +0000
Security Patch Level 2016-08-01
Product code EGY
PDA N910CXXS2DPHA
CSC N910COJV2DPF1 -
MrCsiT
addikt
Urak és Hölgyek!
Kérem szépen, írja meg akinek 910C modellje van, hogy a 6.0.1 fő rendszerfrissítést követően, kapott-e bármilyen frissítést azóta OTA, azaz a telefonon, vagy akár Kies-el, vagy végül is, bárhogyan (a "hogyan"-t is írjátok meg, légyszi! )
A kérdés most azért fontos, mert tegnap megunva, hogy nálam még 2016. május 1-i az android biztonsági frissítés szintje, valamint, hogy a Voda által az F-re már réges régen kiadott, 6.0.1-re vonatkozó javítócsomagot sem kaptam meg még, írtam egy panaszlevelet a 'Samsung Electronics Magyar Zrt.' <kapcsolat@samsung.hu> címre, amit követően ma felhívtak, és
1. közölték, hogy ezt még senki nem reklamálta szerintük;
2. ezért holnap dél körül egy technikus átveszi távolról a telefonom ( nagyon kíváncsi leszek, hogy hogyan, és mit csinál távolról?
) és megnézi, mi a gond vele, miért nem frissül.Így, felmerült végül a kérdés bennem is, hogy
- SENKINEK sem frissült, akinek gyári firmware-es, 6.0.1-re frissített 910C modellje van?
- vagy tényleg az én készülékemben van a hiba?
- vagy - ahogy gondolom - a Samsung Magyarország egyszerűen nem adott ki ilyen frissítéseket a C-s Note4-re?Írjatok, hadd legyen információm, holnap délre.

Köszönöm!

-
Deedays
tag
válasz
dancsuri
üzenetére
Éppen Samsung felirat villog
Automata fényerőt nem használok. Nappal 3/4 fényerő este 1/4 -en van a delefon. Remélem betölt és megtudom lesni a romot már 5 perce Samsung van.... Dalvik cash meg format megvolt rom felment újraindítás előtt vitamin most meg ízlelgetem a sörömet addig még be nem tölt
Köszi az infót meglesem majd ha sikerül belakni ha nem akkor egyenlőre vissza megy a gyári 6.0.1 és megvárom még teljesen használható lesz a rom ,mert közben sok jót olvastam róla... -
aktív tag
Arra létezik megoldás, hogy ha a telefonon készített sorozatképeket gépre teszem, majd vissza telefonra (mondjuk egy FR esetében), akkor azok sorozatként jelenjenek meg újra a galériában? Sajnos most nem így van, és emiatt elég átláthatatlan lett a galériám
-
zho-lee
addikt
Üdv Srácok!
Érdekes gond akadt megint nálam.
Omega V4 van fenn, és nekem bejön, ami kell, az mind megy rajta.
De...
Nincs mobilnetem, wifi vadászként tengetem napjaim.
A munkahelyi wifivel semmi gond, mondhatnám az unalmas dolgokat, egyszer beírtam a jelszót, azóta belépek, felkúszik rá a készülék.
Viszont pl a vonaton lévő (free) wifivel nem tud megbarátkozni a készülék, kapcsolódás-t mutat a végtelenségig.
Költözzem messzebb, hátha addigra felszalad a wifire, vagy valami más gond lehet
Köszönöm, ha van 5lete valakinek

-
handrash
őstag
válasz
bobby_30
üzenetére
Frissítésekben már nem lehet bízni.
Ha csak normál módon használod, és nem akarsz mindig minden appot újabb verzióra frissíteni, akkor szerintem még kihúzza a két évet. Abból indulok ki, hogy az én mezei user barátom a tőlem örökölt Note (1) készülékével a mai napig elvan, mostanában szokott csak panaszkodni, hogy kevesli a memóriát. -
Jolet
őstag
Srácok ma délutántól már Note 7-et használok, azért nem tűnök el az asszonynak adtam az enyémet.
Nem bántam meg a cserét. -
Deedays
tag
válasz
theBigFace
üzenetére
Hol lehet erről az Xromról olvasni?
Köszi mindenkinek a Tvgo-s hozzászólást. Egyenlőre nélkülözöm a Root-al

-
bobby_30
tag
Sziasztok!
Szerintetek érdemes megvenni még a telót amennyiben minimum 2 évben gondolkodok a használatát illetően?. A készülék nagyon tetszik, de tartok tőle hogy esetleg már nem lesz időt álló. Lehet esetleg tudni hogy meddig kapja a frissítéseket? Előre is köszi a segítségeket. -
dancsuri
veterán
válasz
theBigFace
üzenetére
ha azonos alapokon van a mostani rendszered akkor nem, de ha nem akkor igen. de mi ebben a dilemma???? felrakni őket 1 perc!
-
válasz
theBigFace
üzenetére
Note2-ön utáltam én is. De mivel nincs root a Note-4 en ezért én már szeretem
Mindigtv a statusz bar-t beszínezte kékre,hogy jól beégjen. TVGO most jobb is. Sajna ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Akció!!! Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Szeged fele nem jársz véletlen ?

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)