Hirdetés
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Visszakerül a Realme az Oppo alá
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note 4 Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
honnan lehet jó áron, eredeti Samsung memóriakártyát rendelni?
-
apaszka
veterán
válasz
pengegyerek
üzenetére
[link] Van több is, deee még nem 100%os minden benne.
Viszont használható!F-esről beszélek,C-t nem ismerem sajnos. De F re sok szinte tökéletes ROM van. Note7 port még nem tökéletes. Ujjlenyomat, és minden kamera fícsör nem megy. Persze amiket nem támogat a hardver.
Más!
Az élő adást kitakartam próbálni, de meghívót nem küld. Mit kell beállítani hozzá? Talán a youtube on is engedélyezni kell?
-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok.
Note 4 független telefonra mi a most elérhető legjobb android verzió és honnan tudom leszedni? A saját szoftverétől eltekintve, letöltve kellene a ROM. És mennyire igaz az, hogy Note 7 ROMOT is lehet feltenni rá? vagy csak egyes szoftverekre igaz? -
Rabidsnail
senior tag
válasz
apaszka
üzenetére
Én is vállalnék bizonyos szintű támogatást,de ezért joggal várnék el minőséget és stabilitást. Egyébként egyetértek az XDA álláspontjával és szellemével. Valamikor az LG Aréna kapcsán én is rengeteget dolgoztam a zárt oprendszer csinosítgatásán. Örömmel tettem,a szűkös szabadidőm terhére és eszembe sem jutott volna támogatást kérni. Büszke voltam,ha tetszett a munkám. Ez volt a jutalom.
-
apaszka
veterán
válasz
dancsuri
üzenetére
Hát igen, csak megb kek találni valahol őt, Itt nem fognak segíteni sajnos.
Én fizetnék is érte, ha frankó, és megy minden benne ami portolva van.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
nggabi
üzenetére
Gyári, lezárt, original csomagolásban?
Én most szándékozom a futárt hívni, időnként fogja magát, oszt lefagy, csinál egy restartot. Legtöbbször játék alatt csinálja, de a legszebb, hogy nem tudom reprodukálni a hibát, teljesen hektikus. Vannak olyan napok, amikor az akkumulátort csak 9x%-ra tölti fel reggelre, illetve 6-8%-nál, már ki is kapcsol. 11 hónapos a kicsike, T-Molios, mókolásmentes.
-
atomeec
senior tag
válasz
dancsuri
üzenetére
Nem lepődöm meg...bár az okát nem tudom, hogy ennyire nehéz lenne portolni Note 4-re?
Egy kérdés. Bootloader vagy modem okozhatja, hogy a wifi nem működik jól? Először azt hittem, hogy csak melóban rossz a wifi, mert másoknak se ment (beállítás változás volt), de már itthon is néha azt írja, hogy offline vagyok, holott a wifi jel meg virít max erősségen...Csak újraindítás után jön helyre.
-
dancsuri
veterán
válasz
atomeec
üzenetére
ez a legfrissebb, én is ezt használom.
mondom kipróbálok egy CM 14-et, hát Note 4-re nincs.
Note 3-ra van 
CM 14 lista -
tevike
senior tag
Valaki?

-
dancsuri
veterán
innen hova lett az 1 -es poszt?

-
tevike
senior tag
Sziasztok!
Lehet leragott csont, de most jutottam egy Note 4-hez.
Nektek van vele terero illerve 4g/3g internet problematok 6os android alatt?
Fuggetlen exynosos a note-m, es vodafones kartyaval hasznalom, nano sim micro aim atalakitoval.
4g-n a szabad eg alatt is kb 2esen van, 3g-n van hogy 3-4es de bemegyek valahova es van, hogy eltunik az egesz, hol ott barmilyen mas telefon szepen erzekeli a jeleket.
Van hogy elmegy az egesz netem tererom meg van 2-3.
Egyszeruen nem ertem, fizikailag nincs baja a telefonnak szerintem.
-
dancsuri
veterán
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
mindent lehet, hogy működik-e az más kérdés
-
SzalaiÁdám95
tag
Egy DN5 romra (Note7 port) ra lehet kulon telepiteni az Spenben lemaradt forditot meg ezeket?
-
dancsuri
veterán
na ez is Note 4 ?

-
dancsuri
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére

ez alapesetben tartozéka a rendszernek
az "OCR Service" fent is van a LenchMob -on -
Rabidsnail
senior tag
LenchMob romhoz ezt az apk-t telepítve a tollal való fordítás hibátlanná válik.
[link] -
válasz
csimpi1
üzenetére
Én eleve azt csodálom, hogy eddig kihúzta.
Hosszú távon szerintem életképtelen, legalábbis nem rentábilis. Nem véletlen, hogy máshol nincs is ilyen szolgáltatás alapáron (még a prémium készülékek "alapárában" sem.)Ez lehetett egy kísérlet, marketingfogás, a kettő együtt -- de szerintem törvényszerű, hogy szépen lassan kivezetik a piacról.
MaCS
-
-
nggabi
félisten
válasz
DiamondBack
üzenetére
nekem hoztak egy új telót

-
dancsuri
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére
ámen
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
dancsuri
üzenetére
Az a baj,hogy nagyon tetszik. Valóban,nem ad sokkal többet,de valamiért belopta magát a szívembe. Lassan megtanulom mi az,amit nem szabad használni,ill.ha leáll valami,hogyan tudom orvosolni. Apaszkának teljesen igaza van abban,hogy hibátlannak érezhetnénk,ha a hardveresen nem támogatott,vagy bizonytalanul működő elemeket,kivenné a készítő a romból. Talán majd a V4 ilyen lesz.
-
dancsuri
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére
nálam is használható, amelyik opció bugos azt nem használom
-
apaszka
veterán
válasz
dancsuri
üzenetére
Nincs hír egy tökéletes note7 portról?
Sajna ez amit használok, messze van tőle!Szerintem rakom vissza a V3 .at kurama-t!
Lehet tetszetős, lehet szép, ha annyi bug van benne, hogy bosszantó!
Naponta fedeztek fel újat benne.
Pl a kamera csak szép, de használhatatlan fele dolog benne.
Akkor meg minek?
Képfeldolgozás vacak, kilép és egy csomó dolog fc.... -
dancsuri
veterán
-
KisBundi
őstag
Egyébként amikor cserélik gariba a kijelzőt, nem sértik meg a telefon házát? Tehát nem lesz tele sérülésekkel a telefon?

-
Petyus1
tag
válasz
csimpi1
üzenetére
Nekem is másfél hónap volt hátra (két hete), simán kijöttek, és szó nélkül cserélték. Én két cuccal mentettem le, először a Héliumot engedtem rá, majd a Smart Switchet. Visszafelé ugyanezt fordított sorrendben. Minden totálisan visszaállt, egyedül az exchange szervert, és az ujjlenyomatot kellett konfigurálnom manuálisan.
-
HGab777
csendes tag
Note 7 portos galéria problémára a megoldás:
[link] -
HGab777
csendes tag
Sziasztok!
Az volt a problémám a telefonnal, hogy nagyon gyenge fényviszonyok közt ha elindítottam a videót, akkor nagyon sötéten vett fel. Rájöttem a megoldásra, megosztom veletek, hátha valakit érdekel:
Cinema Fv-5 programot kell használni, azon belül a beállításokban a camera compatibility -t kipipálni (ez fontos mert a használat után befagyhat a gyári kamera, amin csak az újraindítás segít), és a kép paramétereinek beállításánál a kontrasztot lehúzni 0-ra. Igaz hogy fakó lesz a kép, de sötétebb helyeken határozottan világosabb videót csinál, ráadásul fénnyel szemben nem sötétíti el a szobában lévő tárgyakat (csak eléggé sötét helyeken használom, minden más esetben a gyári kamerát).
Note 7 porton, ha esetleg nem engedné állítani a kontrasztot, akkor az 1.33-as verziót kell felrakni, utána mehet az 1.52-es.
Fullhd-n kell használni, mert az uhd bekavar Note 7 port alatt.
Note 3-nál is működik, és F-es Note 4-nél biztosan. -
Trialbiker
tag
Sziasztok, alaplapos lett a telefonom(flash). Hallottam hogy valakinek szintén volt hasonló problémája. Azt szeretném kérdezni hogy mennyibe került a javítás? És hogy hol csináltatta, Samsung által vagy gsmesnél?
-
csimpi1
tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Kihívtam a házhoz jövünk szervizt. Elvileg jogosult lennék rá még 2 hónapig, de nem hajlandóak kijönni, futárt küldenek. Szeretnék biztonsági mentést csinálni. A Kies viszont valamiért nem látja az alkalmazásokat a belső memóriában. Így amikor odáig elér a mentés, dob egy hibaüzenetet és onnantól semmi mást (beállítások, ilyesmi) nem ment, mindenen piros x van. Sosem mókoltam a telefont. Mi lehet a baj?
-
KisBundi
őstag
Megvan a számla, de csak a másolatát küldték el nekem. Így is jónak kell lennie? Nem írják sehol, hogy számla eredeti példányát mutassam be.
-
MrCsiT
addikt
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a Zimperium-féle Stagefright Detector ha telepítitek, Nektek mit ír ki analízis után a telefonotokra?
Nálam egy 910C-n, amire 06.01-i biztonsági szint és a 6.0.1 főverzió után még nem érkezett javítás, 12 critical, 37 High és 6 Moderate sérülékenységet számol össze a Stagefright library-val kapcsolatban , illetve, azt írja a program, hogy "Your device is affected by vulerabilities in the Stagefright library,"Főleg, a 2016.09 havi update-el rendelkező 910F tulajoktól érdekelne válasz, hogy a frissítést követően, kijavult-e ez a sérülékenység az eszközön?
-
-
SteveJobs
őstag
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Nekem a sim végett volt ilyen.A szolgáltatót hívtam ez végett.
-
apaszka
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Még vannak anomáliák sajnos.
Én is találkozom vele néha, néhol. -
Rabidsnail
senior tag
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Most visszatettem. Itthon próbáltam hálózatot váltani és hibátlan. Nem tudom hová tenni ezt a dolgot a hálózatok beállítás menüvel.
-
dancsuri
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére
melyik modemet használod? rakd fel EZT Odinnal. hátha segít
-
Rabidsnail
senior tag
válasz
apaszka
üzenetére
Nem tudom miért csinálja. Átmegyek a határon,átváltom a kinti hálózatra. Fel is áll. Jövök haza, váltanék a hazaira és "A beállítások leállt" üzenet jön. Minden más beállítás továbbra is működik,de a hálózatok menü választásakor ez a hiba üzi jön. Újra indítás sem segít. Csak a alapértelmezett beállítások visszaállítása. Ezt minden Note7 port produkálta. Ezt leszámítva már nagyon kedveltem,de ezzel nem tudok mit kezdeni. Sajnos.
-
apaszka
veterán
válasz
Rabidsnail
üzenetére
Most próbáltam, és nem ugrott.
-
KisBundi
őstag
Volt már olyan, hogy nem kérték a számlát a telefon prémium garanciáztatása során és elég volt csak a jótállási jegy?

-
Rabidsnail
senior tag
Na,most tényleg elegem lett a Note7 portokból. Belakom,megszeretem,majd rájövök,hogy ha hálózatot váltok,ismét örökre ugrik a hálózatok menü. Esetleg tud valaki módot arra,hogy a tárcsázó,névjegyek,esetleg a galéria a Note 7 felülettel bírjon,de minden más megmaradjon Kurama? Köszi!
-
dancsuri
veterán
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
a Ditto romnál jobbat nemigen találsz, vagy cseréjd el egy "F"-es verzióra, vagy esetleg még ezt kipróbálhatod
-
SzalaiÁdám95
tag
Amit kaptam toled 3 linket egyik se gyozott meg :/ az egyiknel kamera alt meg a masik 2 valamilyen szinten szaggatot.
Esetleg tudsz meg valamit ajanlani C-re?
Most nekem ez a DN5 rom van fent. -
dancsuri
veterán
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
azok "F" készülékre valók!. téglát akarsz csinálni a Samuból?
(#33415) apaszka
[link] -
SzalaiÁdám95
tag
Az a baj amiket felrakok note 7 romokat tokre ugy erzem mintha docogne de ami eddig is fent volt az meg tokeletes szinte szoval a 2 kozul megprobalom valamelyiket
-
apaszka
veterán
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
Mindkettő tökéletes.
Az egyik,5.1.1 alapú,a másik 6 alapon nyugszik. -
SVLaller
senior tag
Sziasztok,
N910-C véletlenszerűen újraindul de úgy, hogy visszaállít pár dolgot alapbeállításra. Pl. a kijelző beállításokat, a felső állapotsorban a wifi nfc stb ikonokat. Gyári 6.0.1 van rajta semmi barkács. Mit lehetne ezzel kezdeni szerintetek? A készülék még garis október végéig.
-
DiamondBack
senior tag
SAMSUNG ELECTRONICS MAGYAR ZRT.:
"Elnézését kérjük a termékkel kapcsolatban eddig tapasztalt kellemetlenségek miatt, kérését figyelembe véve, csereutalványt szeretnénk Önnek biztosítani, melynek beváltására a vásárlás helyén van lehetőség."
5 szerviz után feladták
Sajnálom, meg voltam vele elégedve... Na majd a 7. -
dancsuri
veterán
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
a Dooola kifinomultabbnak tűnik, de én "F"-es vagyok
-
dancsuri
veterán
válasz
SzalaiÁdám95
üzenetére
-
-
SzalaiÁdám95
tag
Valaki tud nekem linkelno note 7 romot C verziora?
Új hozzászólás Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- BMW topik
- OTP Bank topic
- Revolut
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- alza vélemények - tapasztalatok
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen monitort vegyek?
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Lian Li Lancool 207 GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Új! Razer Iskur V2 - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Itt keress rá,vagy kérdezz! De a kereső az jól működik szerintem! 

összerakottat természetesen. elvileg új volt, de ezt sose tudod meg.
Note 3-ra van 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)