- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor18
tag
Nem kell tölteni. Meghozta a futár, kivettem, bekapcsoltam, átnéztem, használtam, 5% körül felraktam, másfél óra múlva levettem és boldog voltam.
Szolgáltatónál (T-nél vagyok) ne köss, mert tiszta vicc havi 4-ért, amikor máshol (google) ugyanazokra + még jó pár dologra is szól a biztosítás, és 12ezer 1 évre. Azt a havi ezrest ki lehet bírni, ha mindenképp szükséges Neked. Annyi, hogy szerződéskötéskor kell kifizetni egyben. Viszont érdemes szétnézni és felhívni, mert van ahol lopás nincs benne az árba és nem is vállalnak rá.
Vettem én is egyet 100 forintért. Azért vigyázz, hogy ne törjön el a SIM, mert kicsit nehézkes beleerőszakolni a keretbe. Ha meg nincs benne rendesen, akkor nem is megy bele. Házilag inkább ne, GSM boltba esetleg, párszáz forint. Mobilszolgáltatónál cserélik ingyen ha ott veszed, vagy 2 évnél régebbi, vagy azt mondod, hogy rossz a kártya. (Egyik fórumtárs írta ezt) Én sajnos belefutottam, és 4500-ért cserélték.Más: Teljes mentést milyen progival tudok csinálni aminek nem kell root? Gondolok itt névjegy, üzenetek, képek, zene, beállítások (KIES igen, de kaptam is érte
) illetve programok, játékok és azok mentései. Van pár amit megvettem és nem lenne jó, ha elvesznének. Jövőhéten megy szervizbe a kicsike, vállalják a mentést is, de kecskére káposztát... Jobb ha magamnak csinálom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest