Új hozzászólás Aktív témák

• Viktor18

tag

válasz Yakk #12363 üzenetére

Nem kell tölteni. Meghozta a futár, kivettem, bekapcsoltam, átnéztem, használtam, 5% körül felraktam, másfél óra múlva levettem és boldog voltam.
    Szolgáltatónál (T-nél vagyok) ne köss, mert tiszta vicc havi 4-ért, amikor máshol (google) ugyanazokra + még jó pár dologra is szól a biztosítás, és 12ezer 1 évre. Azt a havi ezrest ki lehet bírni, ha mindenképp szükséges Neked. Annyi, hogy szerződéskötéskor kell kifizetni egyben. Viszont érdemes szétnézni és felhívni, mert van ahol lopás nincs benne az árba és nem is vállalnak rá.
    Vettem én is egyet 100 forintért. Azért vigyázz, hogy ne törjön el a SIM, mert kicsit nehézkes beleerőszakolni a keretbe. Ha meg nincs benne rendesen, akkor nem is megy bele. Házilag inkább ne, GSM boltba esetleg, párszáz forint. Mobilszolgáltatónál cserélik ingyen ha ott veszed, vagy 2 évnél régebbi, vagy azt mondod, hogy rossz a kártya. (Egyik fórumtárs írta ezt) Én sajnos belefutottam, és 4500-ért cserélték. :C

Más: Teljes mentést milyen progival tudok csinálni aminek nem kell root? Gondolok itt névjegy, üzenetek, képek, zene, beállítások (KIES igen, de kaptam is érte :D) illetve programok, játékok és azok mentései. Van pár amit megvettem és nem lenne jó, ha elvesznének. Jövőhéten megy szervizbe a kicsike, vállalják a mentést is, de kecskére káposztát... Jobb ha magamnak csinálom meg.

Új hozzászólás Aktív témák