- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor18
tag
Nem kell tölteni. Meghozta a futár, kivettem, bekapcsoltam, átnéztem, használtam, 5% körül felraktam, másfél óra múlva levettem és boldog voltam.
Szolgáltatónál (T-nél vagyok) ne köss, mert tiszta vicc havi 4-ért, amikor máshol (google) ugyanazokra + még jó pár dologra is szól a biztosítás, és 12ezer 1 évre. Azt a havi ezrest ki lehet bírni, ha mindenképp szükséges Neked. Annyi, hogy szerződéskötéskor kell kifizetni egyben. Viszont érdemes szétnézni és felhívni, mert van ahol lopás nincs benne az árba és nem is vállalnak rá.
Vettem én is egyet 100 forintért. Azért vigyázz, hogy ne törjön el a SIM, mert kicsit nehézkes beleerőszakolni a keretbe. Ha meg nincs benne rendesen, akkor nem is megy bele. Házilag inkább ne, GSM boltba esetleg, párszáz forint. Mobilszolgáltatónál cserélik ingyen ha ott veszed, vagy 2 évnél régebbi, vagy azt mondod, hogy rossz a kártya. (Egyik fórumtárs írta ezt) Én sajnos belefutottam, és 4500-ért cserélték.Más: Teljes mentést milyen progival tudok csinálni aminek nem kell root? Gondolok itt névjegy, üzenetek, képek, zene, beállítások (KIES igen, de kaptam is érte ) illetve programok, játékok és azok mentései. Van pár amit megvettem és nem lenne jó, ha elvesznének. Jövőhéten megy szervizbe a kicsike, vállalják a mentést is, de kecskére káposztát... Jobb ha magamnak csinálom meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Diablo IV
- Azonnali játékos kérdések órája
- Autós topik
- Ukrajnai háború
- Házimozi belépő szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Assetto Corsa EVO
- iPad topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!