- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
veterán
válasz
fojtviki #13303 üzenetére
Emlékeztek a nagy Mazda RX8 lázra amikor még új volt? Ez kb. ugyanaz a kategória, csak jóval nagyobb összeggel. Az utolsó cigánynak is az volt, mert 0-val be lehetett szállni, aztán jöttek a banki foglalások.
Akinek nincs alapban pénze X termékre, akkor sem lesz, ha részletre, hitelre veszi.
-
Peterson_
addikt
válasz
fojtviki #13303 üzenetére
Ez is egy nézőpont, nem is ördögtől való, de van aki meg vállalja.
Az meg már mindenkinek az egyéni döntése és felelőssége, hogy miből veszi ezt el.
Én pl eleget osztottam-szoroztam, hogy rájöjjek, hogy így járok jobban.
THM-es hitelre biztosan nem veszek semmit ami nem létszükséglet, ez meg kamatmentes, és mivel anno úgy kötöttem a hűséget, hogy alacsony havidíj legyen, ha beüt a baj, így vissza tudtam lépni.Havi szinten ez meg épp belefér a fixeken, a kemény 3 nullás megtakarításon kívül.
Kocsi, gyerek nincs, egyelőre nem is lesz, a munkahelyem meg ha nem csinálok valami hülyeséget, vagy fel nem mondok, biztos.
A lényeg,hogy nekem akkor is lenne előfizum, ha nem vettem volna mellé telefont, de mivel amúgy is megvolt a két év, tönkre is ment a másik, így el is tudtam hozni...szóval minek költsek el egyszerre 160k-t?.
Nem is tudtam volna, de pár hónap alatt tán összerakom, de így tényleg kényelmesebb.Az már más kérdés, hogy tényleg rablás minden díjcsomag kb, de hát ahogy mondtam, ezellen nem sok mindent lehet tenni idehaza.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- DOOM - The Dark Ages
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Elektromos autók - motorok
- Videó stream letöltése
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest