- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmmm
tag
Sziasztok!
A telefon ures SMS-eket kuld latszolag, vagy piszkozatokat hoz létre mostanaban. Egy alkalommal valaki pedig egy uzenetet 5x kapott meg, pedig csak 1x szerepel a kimenok kozott.
Halas vagyok minden tippert, koszi!
-
rmmm
tag
egyre furabb. a hotspot most éppen jo, de azota delutan picit kiesett a zsebembol, nem nagyon, karc se lett rajta, puha szonyegre esett. de a kamera nem erheto el, azt irja ki h kamera hiba
nem raktam fel semmit mostanabanugyhogy nem tudom mi haldokolhat, vagy h a kamera kapcsan a kis ejtes szamit e
-
rmmm
tag
Wifi hotspot megosztassal volt mar gondja valakinek?
Mostanaban sokat vacakolt. Ma teljesen rossz. Ha bekapcsolom, kb 15 masodperc mulva még a telefonomon is gyakran lehal az internet. Maga a kapcsolat a telefon es a notebookom kozott latszolag ok.
-
rmmm
tag
eszembe jutott egy valtozas, hogy elegge fullra raktam filmekkel ezt a belso tarhelyet egy utazas miatt, azutan jott a problema, de mar letoroltem azota a nagyjat, megis fennall a szaggatas
-
rmmm
tag
Sziasztok!
Meglepő problémát tapasztaltam: bármilyen videót próbálok lejátszani, szaggatva teszi, főleg a hang nagyon rossz. Ez igaz a saját kamera felvételekre és bármilyen más felrakott filmre is, nem csak fullhd de sima vga felbontásuakra is. Egyébként nem lassult be a telefon.
Nem módosítgattam semmit a telefonon mostanában, nem raktam fel semmilyen gyanus codecpakkot, és teljesen gyári ROM stb. Van ötletetek?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Háztartási gépek
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Filmvilág
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest