- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Google Pixel topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Rekordbevétel az Apple-nél a csökkenő iPhone érdeklődés árnyékában
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon topik
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmmm
tag
Sziasztok!
A telefon ures SMS-eket kuld latszolag, vagy piszkozatokat hoz létre mostanaban. Egy alkalommal valaki pedig egy uzenetet 5x kapott meg, pedig csak 1x szerepel a kimenok kozott.
Halas vagyok minden tippert, koszi!
[ Szerkesztve ]
-
rmmm
tag
egyre furabb. a hotspot most éppen jo, de azota delutan picit kiesett a zsebembol, nem nagyon, karc se lett rajta, puha szonyegre esett. de a kamera nem erheto el, azt irja ki h kamera hiba
nem raktam fel semmit mostanabanugyhogy nem tudom mi haldokolhat, vagy h a kamera kapcsan a kis ejtes szamit e
-
rmmm
tag
Wifi hotspot megosztassal volt mar gondja valakinek?
Mostanaban sokat vacakolt. Ma teljesen rossz. Ha bekapcsolom, kb 15 masodperc mulva még a telefonomon is gyakran lehal az internet. Maga a kapcsolat a telefon es a notebookom kozott latszolag ok.
[ Szerkesztve ]
-
rmmm
tag
eszembe jutott egy valtozas, hogy elegge fullra raktam filmekkel ezt a belso tarhelyet egy utazas miatt, azutan jott a problema, de mar letoroltem azota a nagyjat, megis fennall a szaggatas
[ Szerkesztve ]
-
rmmm
tag
Sziasztok!
Meglepő problémát tapasztaltam: bármilyen videót próbálok lejátszani, szaggatva teszi, főleg a hang nagyon rossz. Ez igaz a saját kamera felvételekre és bármilyen más felrakott filmre is, nem csak fullhd de sima vga felbontásuakra is. Egyébként nem lassult be a telefon.
Nem módosítgattam semmit a telefonon mostanában, nem raktam fel semmilyen gyanus codecpakkot, és teljesen gyári ROM stb. Van ötletetek?
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Politika
- Sweet.tv - internetes TV
- Nem tudom a dal címét, előadóját
- Google Pixel topik
- No Voice in the Galaxy
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro - gyakorlatilag új - független, Apple garancia, fekete titán, doboz, számla
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Uj Akkuval, Kártyafüggetlen, Használt, 12 Hónap Garancia
- iPhone 12 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (005)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (016)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest