- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz fRooStzzZ #38497 üzenetére
Ha veletlen senkinek sem lesz, akkor csakis rendes szervizestol rendelj. Az eredetinek arult ebay-es meg hasonlo boltoke nem jo. Egyszeruen csak kihangositva mukodik veluk, ha nincs kihangositva, akkor nem hallanak. 3 darabot vettunk kulonbozo helyekrol, de mind ugyan ilyen volt. A vibra motor is hasonloan semmit nem er
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv!
nincs valakinek egy ilyen piciny alkatrésze elfekvőben?
Ma reggelre már tölteni sem tudtam.
[link] -
Taci
addikt
Sziasztok!
Úgy tűnik, egy időre Note 3-tulaj leszek. A telefon, amit megkapok, már nem igazán bírja jól akksival. Tudnátok megbízható eBay-es eladót mondani, akitől rendelhetnék? Plusz a töltő-/adatkábele is darabokban már, abból is szükségem lenne egy szintén eBay-es és szintén megbízható eladóra.
Illetve (ez már mellékes), de a telefon még egy korai tesztváltozat lehet, mert még egy téglatestben rekedt, kóddal a hátulján. Szívesen lecserélném az eredeti (végleges) külsejére, de talán ahhoz új alaplap is kell. Ez nem tudom, megéri-e a vesződést.
Ja, és még valami. Most 4.4 fut rajta, és 5.0-t nem is ajánl fel. Van rá mód, hogy Nougátot vagy ne adj' Isten Oreót szerezzek be rá, ami stabilan működik?
Köszönöm!
-
veterán
ja most már látom melyiket rendelted! ( csak alapvetően másik kép van a linkben...)
Na ilyet rendeltem már én is! Hát valami borzalmas minőségű!!!! Az a műanyag keret szinte lötyögött rajta, lógott, abszolút nem passzos. Töltőt szinte bele sem lehet dugni, ahogy megjött azzal a lendülettel vágtam is bele a kukába, hiába IPAKY "márka".Csak egészség legyen, meg térerő!
-
occam
tag
válasz gyuri81 #38491 üzenetére
Eléggé passzentos, jól szorít...
Könnyedén levehető, feltehető, előtte valamilyen s-line volt rajta, ég és föld a különbség! Pl. nem kell erőszakolni befele a töltőt, ha tölteni akarom, meg nem kell keresgélni a ki- bekapcs, hangerő gombot, minden ott van szépen kéznél, erőlködni sem kell, hogy megnyomjam, egyszóval: egyáltalán nem bántam meg, hogy megvettem. -
Boborjan76
csendes tag
Szeruvsztok Note 3 tulajok.
Van egy sok éves n9005-öm gyári rommal 5.0 android verzióval.
1-2 hete nagyon lelassult a böngészés, meg talán a telefon is.
Úgy kell elképzelni, hogy lassan tölti be az oldalakat, pedig a speedtest az villámgyors netet mutat, továbbá másik mobiltelefon maradt ugyanolyan gyors.
Természetesen csináltam egy hard resetet, de nem gyorsult fel.
Mi lehet ennek az oka? -
fRooStzzZ
senior tag
válasz Peterson_ #38485 üzenetére
Köszi felajánlást. De szerintem nem foglalkozom már ezzel a telefonnal.
Mondhatni úgy baja nincs a dolognak.
Igaz lassan tölt, sima USB-ként ismeri fel a hálózati töltést is.
Most, hogy a hátlap megolvadt, az lenne a legkevesebb.
Megrepedt a keret is a töltő felett, meg ugye a kijelző ami izgat.
Az aksi nem látta kárát a dolognak szerencsére.
1nap 20 óránál járok, 45% és 1,5 óra kijelző idő.
És ez még a gyári aksija.Ha lesz úgy pénzem, akkor beszerzek egy másikat, vagy lépek feljebb.
Tavaly decemberben vettem 35ért karcmentesen egy buta user-től, gyári rom, full tartozék stb.
Igaz munkámból adódóan 1 hónap alatt leírtam a külsejét, de ha sajnálnám a telefont akkor nem vennék ilyet.
S1-től van sorba 0km-es telefonom.. 2,3,4 stb.. N1,2 most ugye a 3.
A N3 volt amit egyedül használtan vettem, mert hirtelen kellett valami, mert a N2 elhasalt 4 év után.
Kőművesként sosem volt egy fóliám/tokom sem telefonokon.
N2 esett "egyszer", aminek berepedt az üveg, de nem volt vészes.
Mindenki kérdezte. Nem sajnálom őket? Nem.. Ha sajnálnám, akkor a vitrinbe lennének vákumba csomagolva..
Ha vennék N8at, az se kapna semmit.. Én használni akarom, és nem babusgatni..
Igaz ez az évem semennyire sem sikerült, most még a benzin kúton is nehéz lenne kifizetnem egy 3k-s telót.
Januárban dolgoztam 2 napot, és ennyi volt erre az évre.. Talán majd tavasszal mehetek dolgozni. -
Peterson_
addikt
válasz gyuri2008 #38484 üzenetére
Az hagyján.
Megbontani az első panelt teljesen meddő próbálkozás, az alkatrész meg maga többe kerül, mint maga a telefon.
Én nem egészen egy éve vettem 45 rongyért, aztán sajnos selejtes darabot is fogtam ki, hiába örültem két napig a makulátlan keretnek, és kijelzőnek.
Azóta Magyarországon kb beszerezhetetlen, ott ahol vettem, konkrétan csak pénz vissza volt, cseredarabot két éhét alatt sem tudtak szerezni. eBay-en pedig nagyon sok a hamisítvány, sajnos olyan is, ami nem unbrandednek van árulva.
Én azt mondom, hogy aki nem akar új telefont, az se kijelzőt vegyen, inkább egy refub darabot, aztán max átdobja bele az alaplapot, ami gyakorlatilag gyerekjáték.
fRooStzzZ:
- Van egy tartalék hátlapom, akksim is, sőt, töltőcsatlakozóm is.
Ha esetleg segít, szívesen felajánlom.Egyik sem új, de mindegyik használható, és kevésbé olvadt
[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
veterán
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz gyuri2008 #38480 üzenetére
Nem.
Csak épp kérdezted mikor ég be egy kijelző.
Arra mondtam éjjel 2 után
Én eddig még nem tapasztaltam az enyémen hogy be lenne égve.
Pedig ez is 4 éves. Igaz mindig más háttér, más status bar.
Állandó rendszer vsere után mindig minden változik rajta.
Launcher is más sokszor. -
fRooStzzZ
senior tag
válasz gyuri2008 #38478 üzenetére
Igen, bocs a kép minőségért, de nem a N3-al lett készítve
A kijelzőn az a rózsaszín foltok, vagányak nagyon.
A csatlakozó, hátlap mind leolvadt.
Éjjel felkelek, megnézem a telefont, "lázas" volt egy cseppet.. Egyből le is vettem a töltőről, be sem kapcsolt.
Szét kaptam, majd mondom újra össze.. Működik.
Szóval leolvadt a fél telefon, vissza tettem töltőre, ezek után még volt mersze feltölteni.
46%-on tettem fel, mikor felkeltem 8%-ra "merűlt lázas állapotában"
Reggelre 100%-ra sikerült feltölteni.
Mindezek mellett hibátlanul működik, semmi baja nincs, veszi a töltést, a kijelző mindenhol jó, csak egy kicsit szerelmes, meg foltos, ahogy a képen is látható kikapcsolt képernyőnél..
Még szerencse, hogy nem olvadt bele az ágyba..
Ez is kirobbanó formában van lassan[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz gyuri2008 #38476 üzenetére
Üdv.. Éjjel 2 és 3 körül.. :'(
Le sem tagadhatná a telefon, hogy N7 rom van rajta..
Mindjárt rakok fel képeket.
És ezzel párhuzamosan kérdésem is lenne..
Van valakinek alaplap hibás, esetleg maga a ház, vagy kijelző vagy ilyesmi N3 darabokban?
Érdemes e foglalkozni vele, vagy inkább lépjek túl a dolgon, és nézzek más után.
A N2 4év után tavaly decemberbe adta meg magát, ez is majdnem kibírt egy évet..
Most is jön lassan a karácsony, nézhetek másik telefon után.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép][ Szerkesztve ]
-
gyuri2008
veterán
Üdv
3 éves note 3-nál mikor várható a kijelző beégés?
Ha egyáltalán beég.
Törvényszerű a beégés?
Azt hiszem,hogy a 2014.09 havi volt az utolsó széria ami kijött ebből a típusból. -
veterán
válasz WannaBeBoy #38459 üzenetére
Bocs, hogy csak most tudok írni.
Elégedett vagyok a Jubatec akksival, akár még azt is lemerem írni, hogy jobb mint a gyárim újkorában. Itt nem csak a merülésre gondolok, hanem hogy jobban is tartja a töltöttséget. A gyári akksi 25%-től folyamatosan merült, a juba meg full fix-en van szinte.
Először lehet kínai lesz a rom csere, de aztán rájössz, hogy nem egy nagy was ist das...
Ennek a videónak a végén van a telepítés, a videó alatt van a link is.
Szerintem kötelező valamilyen főzött romot feltenni rá, mert a Note 3 új életet kap. Részben megkapja a Note 7 funkciókat.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Peterson_
addikt
válasz fojtviki #38463 üzenetére
Én is, de elengedtem a témát.
Lett helyette egy ilyen , amikor a Nóta már sokat gyengélkedett.
Nagyobb felület, de sajnos még a Note3 -nál is gyengébb HW.
Persze nem is Amoled, de legalább nem ég be[ Szerkesztve ]
-
szupcsijo
csendes tag
Sziasztok!
Aki Phronesis 7.0 romot használ, találkozott-e hangerő problémával? A csengőhang hangereje hiába a legalacsonyabb, akkor is üvölt a ketyere. A másik pedig, ha rezgőre állítom és fülest csatlakoztatok hozzá bejövő hívás esetén elkezd (szerintem) max hangerőn üvölteni a füles. Csak a csengőhang bajos, más hangerő hibátlan.
Cseréltem kernelt most lss 3.5el használom. Letiltottam a Viper4andoid-ot és a Dolby Atmos-t is.
Esetleg valami más ötlet? Lehet újrarakom, az általában segítAmúgy hibátlan, szépen teszi a dolgát, sajnálnám lecserélni...
Köszönöm!
-
Peterson_
addikt
A Gyenge térerőre szokták mondani, hogy használd 3G-n, azonban félmegoldásnak sem igazán mondanám.
Ez sajnos ennyire gyenge.
Én annak idején végigjártam minden lehetséges utat, az összes létező kompatibilis modemet is kipróbáltam, de sajnos semmi sem hozott javulást.
A végén függetlenítés lett a vége, annyira nem lehetett telekommal használni a lakhelyem környékén.
Végül a vodánál kötöttem ki, de nagyon sok helyen azzal sem volt térerőm.
HW/SW gubanc lehet közösen a ludas ebben, mert annyit kitapasztaltam, hogy a gyenge vételi erősségen kívül a hálózatkezeléssel is gondjai vannak a telefonnak, pl nagyon nehezen vált 4G/ 3G , 3G-EDGE/GPRS közt, és nehezen is talál vissza a hálózatokra.
Néhány hónapja váltottam S7 edge-re(mivel új Note-ra nem futotta ), és ég és föld a kettő.
Gyakorlatilag mindenhol van térerőm, és villámgyorsan vált a megfelelő hálózatok közt.
A fenti jelenség egyébként kb az összes Samu készüléket sújtotta abban az időben, S4, S5 is érintett volt valamilyen mértékben.
Az akksit mindenképp gyorsabban fogja rágni, főleg egy mostani telóhoz ézve, mert azért a Snapi 800, ha bivalyerős is, nem egy takarékos SoC.
Főzött rommal mindenképp érdemes lehet próbálkozni, van amelyik jól ki van pucolva, és jól is van optimalizálva.
-
Ez ilyen békülj ki vele Ha letiltasz pár felesleges alkalmazást (peel remot pl ) akkor sokkal jobban bírja az akksi.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
WannaBeBoy
csendes tag
válasz gyuri81 #38442 üzenetére
Szia!
Erről érdekelne a tapasztalatod a Jubatec akksival. Tegnap óta én is Note 3 tulaj vagyok, viszont azt észrevettem, hogy a gyári akksival, nagyon durván gyorsan merül ( 100%-nál 2 perc mobilnetezéssel 3%-ot esett a töltöttség). Gondolom akksi cserés így a teló.
Másik kérdés, hogy a ROM csere bonyolult dolog? Még nem csináltam ilyet, de szívesen tanulok új dolgokat, és, ha nem egetverően nagy kihívás a cseréje, akkor belevágnék, mert ahogy olvasom, jobban kíméli az akksit, mint a gyári.Illetve még egy kérdés ami eszembe jutott, hogy azzal nem lehet semmit kezdeni, hogy 4G-n ne ilyen gyenge legyen a térerő?
Köszönöm a válaszokat!
-
gardener
senior tag
Csurig van a telefonom memóriája.
Le szeretném szedni a képeket, videókat, hangfile-okat.Viszont csapdába kerültem.
1. Kies 3: Csatlakoztatott eszközt nem támogatja...
2. USB: nem listázza be a PC-hogy lemásoljam az adatokat.
3. MicroSD: A benne levő 64gigás samsung 64 Pro-t nem látja. Ha másik 32Gb MicroSD-t teszek bele, azt mondja, hogy "üres SD kártya vagy nem támogatott.." formázás után 2mp után SD kártya előkészítése...aztán megint kiírja: "üres SD kártya vagy nem támogatott.."Aztán meg a kiszedett Samsung 64GB microSD kártya nem is látszik a PC-n.
Persze azon is lennének lementendő cuccok. Az érintkezőket már radírral megpucoltam, de nem segített. -
gyuri2008
veterán
Üdv
Szerintetek érdemes megvenni egy 3 éves nagyon jó állapotban lévő note 3-at?
Volt nekem is régen de már nem emlékszem,hogy a króm keret az fém vagy műanyag?
Mi a legfrissebb gyári rom? -
Vili2031
újonc
Sziasztok!
Hamarosan szeretnék venni egy Note 3-at, viszont, amiről nem találtam leírást itt a fórumon, hogy mennyire felel meg a készülék a manapság használt programok problémamentes futtatására? Amit én használnék rajta az a Facebook-Youtube-Böngésző "szentháromság", amiből a Facebook ugye tudvalevő, hogy elég erőforrásigényes (sajnos). Esetleg néha még a Waze, amit azért előszedek.
Szóval kinek mi a tapasztalata, mennyire döcögős vagy nem döcögős ezen programok használata a telefonon?Köszönöm!
-
veterán
Nem is olyan rossz ez a Phronesis 7.0 rom
Átlag felhasználás, minimális videó, kb 40 perc netradio bluetooth hangszóróval, net, böngészés, viber..stb és persze csak wifi
jaaa illetve 48 %-on tettem le a telefont az este net illetve wifi kikapcsolás mellett és 11:00-kor is 48% volt az akksi
[ Szerkesztve ]
-
gyu456
tag
Olyan gondom van hogy, adót egy SM-N9005 de a fényérzékelő és a forgás nem működik! Lett rendelve hozzá egy új és azzal sem működik
Mi lehet a baj?
Ha írók, tisztelj meg annyival hogy válaszolsz legalább!!!
-
joiner007
aktív tag
Sziasztok!
Most rootoltam a Noteomat, és telepítettem custom romot. Phronesis N7 romot tettem fel, wipeok megvoltak, a rendszer indulásakor mégis visszateszi a gyári T-s lolliban lévő alkalamazásokat....mit rontottam el?
-
Ferdzsoo
addikt
válasz EasyKnight #38443 üzenetére
Voltam ma megnézni a Nota 8-at. Nem is tetszik. Az S8+ sokkal jobban bejön, mind fogásra, mind méretre. Most már biztosan az lesz a következő telefonom...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
EasyKnight
tag
Úgy fest, hogy fájó szívvel, de meg fogok válni a készülékemtől, egy jelentősen fiatalabb Nexus 6 érkezett a helyére... Utoljára akkor éreztem ilyen szerelmesnek magam egy telefonba, mikor hozzám került a Note 3.
-
őstag
válasz gyuri81 #38438 üzenetére
Erdekes, hogy nalunk ez az egy telefon, ami elorendeles ota megvan. Ez utaniak soha talan meg egy evig sem voltak meg Van note 8-is, ami tenyleg nagyon jo, egy rossz szavunk nincs ra, de a note 3 az eddigi kedvenc Kapott is uj lcd-t is hatlapot, ugy nez ki mint az uj. Az a baj, hogy sajnos nagyon gyorsan lemerul, ha pl navigacio megy. Fel ora se kell neki. Ha nincs wifi meg net kapcsolat, akkor is merul ejszaka 30-40%-ot sajnos.
-
amoledus
aktív tag
válasz gyuri81 #38438 üzenetére
Pl a mate 9-nel 373 ppi igy azon jobban kene latszodjon,mivel szervizben dolgozom ossze-ossze hasonlitjuk a kijelzoket es nyugodtan mondhatom ,hogy egy Note3 szintu kijelzo a legjobbak kozt van mai napig persze egy 3 vagy 4eves keszulek eseten a kijelzo fenyero gyengul/fakulhat de inkabb megnyugtataskepp irtam,hogy meg jo az nem elavult
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
veterán
válasz amoledus #38437 üzenetére
Az oké, hogy fullhd, de sajnos pentile matrix elrendezésű és sajnos nem lehet egy lapon említeni egy sima RGB elrendezésű telefonnal Mate 9-el. Speciel közelről a Note 3-on látom a pixeleket
De ez még hagyján, de sajnos a Note 3-ben a fehér az nem fehér, hanem inkább szürke( vagy sárgás szürke vagy nem tudom De persze ez csak akkor szembe tűnő, ha van mellett egy másik telefonNa de nem panaszkodás, mivel 3,5 éve ezt nyúzom
-
amoledus
aktív tag
válasz gyuri81 #38436 üzenetére
Miert nem korszeru ? 1080 x 1920 pixels (~386 ppi pixel density) boven jo manapsag is,eleg kontrasztos es vilagos jo szinekkel, pl.ugyanekkora felbontasu az iphone 7 plus vagy a mate 9 is
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
veterán
válasz Ferdzsoo #38431 üzenetére
Tényleg vicc amennyiért merik adni S8+ illetve a Note 8 telefonokat....Fél év múlva is meg lehet venni ezeket, persze kedvezőbb áron és akkor is ugyanolyan jó telefonok lesznek
Máté 9...na igen valóban jó készülék, majd nem meg is vettem, de szerintem maradok majd a Note sorozatnál, majd kedvezőbb áron megveszem valamikor a Note 8-at.
De bevallom azért sem nagyon izgat ez a telefon vásárlási dolog mivel Note 3-am szuperül teszi a dolgát Jelenleg tényleg semmi bajom vele( kopp-kopp)
Amióta átváltottam H+ -ra a 4G helyett, egyszer sem indult újra!!!
Egyedül a kijelzője az ami nem túl korszerű. Egy Note8 mellett azért na...hát nem lehet meg összehasonlítani sem...
-
Hauptmann
addikt
válasz Tav-Csoves #38433 üzenetére
A Mate 9-en én is gondolkodtam, de a rossz kamera elbizonytalanított.
-
őstag
válasz wertigo1984 #38430 üzenetére
Persze, biztosan lehet ovatosan hasznalni meg kimelni. De arrol beszelgettunk, hogy mit ellenorizzen vasarlaskor. Erre jott, hogy nincs sargasodas. En viszont irtam, hogy a beeges viszont jelen van, azt vasarlas elott mindenkeppen ellenorizni kell.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Hauptmann #38432 üzenetére
Nos, véleményem szerint ez a Play Services hibája lehet. Android 5.0 alatti verziókra a Google kevésbé ad ki frissítéseket, emiatt egy adott probléma hosszabb ideig fennáll(hat).
Jómagam édesanyám telefonján - Galaxy S3 I9305 - a Play Services a legnagyobb fogyasztó, és 4.4.4 alapú.
Ilyenkor az ember elgondolkodhat, hogy a wifi amnézia, vagy a Titanic effektus a jobb.(?)Jómagam viszont megelégedéssel használom a Huawei Mate 9-et, ami szerintem ha a Mate 10 kijön, a legjobb ár érték arányú készülék lesz az egész okostelefon piacon.
[ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz Ferdzsoo #38408 üzenetére
Most egy másik 4.4.2-vel is elfelejti a wlan jelszavakat.
Nagyon kemény, nemhiszem hogy sokáig bírom már vele.
Azt várom hogy az S8+ kerüljön elfogadható árba, de ennyit jelenleg telefonért nem vagyok hajlandó kiadni.
Az új note 1000EUR-ért vicc. A Note 3-at anno 580EUR-ért vettem amikor kijött! Ez az ami még nálam belefér.
De a duplája..."It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
amoledus
aktív tag
válasz haligali72 #38427 üzenetére
Az IPS kijelzo sargul pl. iphone,lg snapdragon halandosag a Note3-akat nem erinti ha valoban karcmentes akkor egesz jo vetel,kulonosebb bajuk nem szokott lenni
[ Szerkesztve ]
-
haligali72
aktív tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek!
Gondolkodom egy note 3 beszerzésén és azt szeretném kérdezni tőletek hogy mire kell vigyáznom a vásárlás esetén ,a képernyő sárgulásán kívül? Vannak széria hibások vagy esetleg számíthatok valami elromlásra hasonlóan mint ahogyan a note4 snapdragonosok kb 2 év után alaplap csere esedékesek lettek.
Egyáltalán érdemes beruházni még erre a telefonra?
Kb 40 ezer lenne és karcmentes szép állapotú.Köszönöm
-
veterán
Nem akarom elkiabálni, de lehet rájöttem mi okozza az újraindulási gondomat...
Hétvégén fent voltam a Kékestetőn és a telefon egy beszélgetés után úgy kikapcsolt, hogy csak úgy tudtam visszakapcsolni, hogy ki kellett vennem akksit.
Gondolom nem nagyon tudta hova tenni a telefon a térerő ingadozást. Így csak 3g/2g üzemmódban van és szombat óta nem volt egy újraindulás sem
De amúgy lehet lassan búcsút intünk egymástól, mert picit elgondolkodtam 255-ért a Note 8-on...
-
veterán
Melyik a legújabb bootloader?
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz gyuri81 #38423 üzenetére
Most engem a viber bacott fel, mert eltüntette a profilképeket, a viber/user photos vagy milyen mappából és átpakolta az android/data/com.viber mappába azokat, akikkel az utóbbi napokban beszéltem.
Szóval az addig összegyűjtött profilképek meg mentek a levesbe..
Az ilyen kicsinál engem, hogy nem tudni melyik frissítés mit bac el, és azt sem tudja az ember hol keressen dolgokat mikor a megszokott helyről eltűnnek a dolgok.. -
veterán
válasz fRooStzzZ #38422 üzenetére
Nekem az Antutu le van fagyasztva a Titániummnal, sd card test meg fent sincs.
Amikor feltettem a Phronesis 7.0-át akkor tök stabil volt a rendszer a 6.0-vál, ( természetesen csináltam is mentést) jelenleg a stabil 6.0án lennék, de újraindul. Sztem valami program frissítés kavar be neki.
Lehet hogy az lss kernel stabil, de valamiért áttértem a phantom-ra. Amúgy ez a kernel csere sem egy egészséges dolog, mivel igencsak felforrósodik !! Lehet megfőztem az alaplapot mivel elég sokat cserélek kernelt!?!?!
[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz gyuri81 #38421 üzenetére
Nekem is azt csinálta a valamelyik nap...Ott van az asztalon, 1-2 remegés, és látom indul újra..
De leszedtem az antutut meg az sd card tesztert, és azóta nem csinálta..
se a 7.0-val..
Van mikor 1 hónapig nem csinálta..
Nem tudom mennyi az alap órajele ennek a vacaknak, de néha 2300ig felugrik..
Lehet alacsony fesz, vagy terhelés is, mert néha játék közben indult újra, mikor már kezdett melegedni..
Esetleg kernel? Rossz profil van beállítva gyárilag neki?
lls-el nem emlékszem, hogy csinált volna ilyet..
Amíg bekapcsol, és vissza magától úgy hogy pin-t sem kér, addig nem idegeskedem rajta, mert elérnek 1-2 percen belül...
De mikor kikapcsol, és utána bacna elindulni akkor már zavarna.
A N2 egyszer megállt, és azóta sem sikerült bele életet lehelni..
Azt kukáztam is, az helyett lett a N3. -
veterán
válasz EasyKnight #38420 üzenetére
Na szép...
Nekem akkor szokott újraindulni, ha hozzá sem érek!!!! Ez mi???
-
veterán
válasz EasyKnight #38416 üzenetére
Dettó így indul újra nekem is!
Nekem se indult újra hónapok óta! Sőt azt se tudom mikor utoljára...Azért kicsit érdekes, hogy pár embernek a napokban produkálja ezt a hibát...
Ha valaki rájön a problémára akkor majd írja már le
Note 4...
Ahogy a szervizes kolléga írja, valóban jó telefon, de a Snapdragon-os verziók tényleg haláloznak mint a legyek...
Picit azért szerintem rizikós már megvenni, mivel nem egy mai készülék. Érdemes a kijelző beégést megnézni egy 2-3 éves telefonnál, illetve borítékolható, hogy akkumulátor is kell majd hozzá!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
amoledus
aktív tag
válasz EasyKnight #38416 üzenetére
Ritka jo telefon a note 4 legobb ar/ertek aranyu a kategoriaban most sokan keresik mert esett az ara, viszont csak N910C samsung exynos procisat szabad venni !
[ Szerkesztve ]
-
EasyKnight
tag
válasz gyuri81 #38402 üzenetére
Nálam is ugyanezt produkálja a készülék. Rezzen egyet, aztán rezeg kb 1 másodpercig folyamatosan, és újraindul. PIN kódot nem kér, sőt, még az ablakokat sem zárja be, mintha valami miatt tolna egy 'Fast Reboot'-ot.
Egy ismerősöm küzdött hasonló problémákkal, még gyári ROM-al, ott a processzor órajelek fixálása oldotta meg a helyzetet.
Most kb 3-4 hónapig nem jelentkezett, de a napokban újra rákezdett. Volt, hogy egymás után 3x, ma csak egyszer indult újra....A kialakulófélben lévő hiba miatt erősen gondolkodom rajta, hogy váltok a Note 4-re.
-
amoledus
aktív tag
válasz Borsó96 #38414 üzenetére
Valamint elbarmolhattak osszerakaskor , regen Note3-al is toltam lementem videkre es csak rovid ideig volt ilyen keves a jel kb 5-10masodpercig aztan majdnem maxon ,erdemes visszavinned
-
Borsó96
csendes tag
válasz Tav-Csoves #38413 üzenetére
Köszönöm,de csak a GSM-ben éri el a 4 csíkot. A többin sajnos 2 vagy 1. Atennát sosem takarom el.
-
Borsó96
csendes tag
Sziasztok! Nem olyan rég cseréltek (kijelző,hátlap stb csak az alaplap maradt meg) mindent a Note 3-mamban,(SM-N9005)de valahogy a térerő sosem megy 1 csík felé vagyis van,hogy 2 de az is nagyon ritka. Hívásnál persze egyből 4 lesz,falun lakom,városban max 2-3 szokott lenni. Az akku kezelőnél pedig a térerő mindig a narancssárga színnel jelenik meg. Tudok ez ellen tenni valamit? Független telefon.
Telenoros kártya van benne. Segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
válasz gyuri81 #38410 üzenetére
Most raktam vissza atomalap ugng1-et tnilabk félét.
De most valami mégrégebbi 4.4.2-őt szedtem samfirmware-ről.
Aztán délután pattan felfele.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Nekem most azt kezdte el hogy elfelejti a wlan jelszókat. De tök random és nem az összeset hanem csak egy párat. Aztán beadom neki aztán megint elfelejti. És már 1 óra kijelzőidőt nem bír ki egy töltéssel.
Lassan mindegy milyen software-t rakok rá...[ Szerkesztve ]
-
fRooStzzZ
senior tag
Még egy kérdés.. A gmail nem zuhan a 7-ben össze?
Mert kénytelen vagyok a gyári samu mail-t használni.. -
fRooStzzZ
senior tag
Nekem tegnap előtt indulgatott újra vagy 3x a 6os, de azóta nem.
Előtte sem nagyon csinálta.. Rezgett egy párat, és utána csak a samsung feliratot láttam, de pin nélkül ment tovább..
ytb-nál még volt 4:41 sot-om 8%-ig, úgy hogy elején az android rendszer szipkázott valami miatt 9%-ot.
Töröltem az antutut meg az sd card tester-t, azóta nem csinálja..
[kép]
[kép] -
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest