- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ambrust
tag
válasz amoledus #38557 üzenetére
Milyen kompromisszumot kell kötni lineage 14.1-el? Gyárit tervezem lecserélni, mert ebben még nem lehet ugye állítani melyik alkalmazás mihez fér hozzá...
Lineageos-t feltettem egy galaxy s3 lte-re, azon hibátlan a modem driver update után.
Pár éve már nem követem a dolgokat, utoljára Xperia SP-re volt főzött rom, a slimkat.
note3-ra viszont nem tudom eldönteni mi legyen. A gyári is működik, nincs rootolva. Viszont 1 napot alig bír ki, de ez részben használat miatt is van. Mindenképp stabil rendszer kellene, a lehető legkevesebb sallanggal. Dropboxot fel tudom tenni utólag is, ezen kívül rdp, otp smartbank és simple (root??) Illetve levelezés, böngészés, viber, facebook, messenger amit használok. Viber céges dolgokhoz kell, fb meg azért, hogy ne kelljen már ehhez is laptopot kapcsolni.
Ami hibát tapasztalok a jelenlegi gyári rommal az az, hogy ha vakuzik a fényképező akkor kb 50%-os töltöttség alatt kikapcsol a telefon... bár ez lehet akku hiba is.
Vélemény illetve javaslat? -
-
veterán
válasz amoledus #38437 üzenetére
Az oké, hogy fullhd, de sajnos pentile matrix elrendezésű és sajnos nem lehet egy lapon említeni egy sima RGB elrendezésű telefonnal Mate 9-el. Speciel közelről a Note 3-on látom a pixeleket
De ez még hagyján, de sajnos a Note 3-ben a fehér az nem fehér, hanem inkább szürke( vagy sárgás szürke vagy nem tudom De persze ez csak akkor szembe tűnő, ha van mellett egy másik telefonNa de nem panaszkodás, mivel 3,5 éve ezt nyúzom
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
janaman01
addikt
válasz amoledus #38165 üzenetére
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segitségét, most újraraktam megint azzal a különbséggel hogy az odinba bepipáltam a nand erase all opciót, és most újraindul kb vagy 5 perce samsung logó ,,azaz lehet hogy ez volt a megoldás ugyanis ez lenne a normális egy odinos rakás után hogy sokáig bootol..( remélem azért hogy be is fog indulni)
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
janaman01
addikt
válasz amoledus #38155 üzenetére
Meg..de már kezd fel...ni...ugye a factory reset után felajánlotta hogy a google fiókból szinkronizálja a programokat..el is kezdte...de kikapcsoltam megint odinnal újraraktam..restart és onnan folytatja ahol abbahagyta a programok telepitését azaz megmarad ugyanúgy a google fiók . Próbáltam az 5 fájlossal az 1 fájlossal a helyzet ugyanaz végigfut rendesen majd újraindul kb mint egy sima inditásnál restart tehát nem hoszabb a folyamat és mintha semmit nem csináltam volna marad minden a régiben..
Komolyan mondom nem értem..az odin semmi hibát nem ir ki, ugye régen az inditás hosszadalmasabb is volt egy újrarakás után..most nem..beindul gyorsan..kezdem feladni..
Már a nem létező odin verziókkal is végigpróbáltam..😂[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
amdboy
senior tag
válasz amoledus #38140 üzenetére
Nincs rajta semmi gyári app, ami szolgáltatóra utalna. Viszont azért akarnám a 6.0-át hátha kicsit javitana a gyorsaságon. Mert 2-3 lap megnyitása+face már igen megizasztja a telot. Nekem ez fur, mert a fentebb emlitett telefon amit cseréltem erre, ezektől nem jött zavarba.
-
bbubby00
őstag
válasz amoledus #38034 üzenetére
Nem vagyok meg elkotelezve. Elotte szeretnem megtapogatni a cuccot. Jol elvagyok a S.note3al is.
Csak bo 3ev utan egy kis ujdonsagra vagyik az ember.
Regen felevente cserelgettem a keszulekeket, de ennel a tepsinel nagyon leragadtam, mert kivalo szerkezet![ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
amoledus
aktív tag
válasz amoledus #38033 üzenetére
bbubby00 Persze ha egy xiaomira akarod cserélni a samsungod az a te döntésed ,nem akarlak meggyőzni
*telefonról írok, összekeveredtek a válaszok
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
fRooStzzZ
senior tag
válasz amoledus #37922 üzenetére
Es ezt nehez kideriteni, hogy hw hibas e a cucc, vagy torodjek bele? Illetve orvosolhato?
Mert ugye a regebbi teloknal az aksi kijelzesnel irta, mikor volt terero nelkul a telefon meg ilyesmi.
Hiaba van 0-1 tererom, a vonal nem rossz, nem szakadozik. Csak az idegesit, hogy sokszor eldobja a halozatot, epp bekapcsolom a kijelzot, es latom at van huzva.
Es most nem eleg sok telefonom van, es sokszor jon az uzenet, hogy hivtak, persze a telo bekapcsolva..
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!