- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EasyKnight
tag
Úgy fest, hogy fájó szívvel, de meg fogok válni a készülékemtől, egy jelentősen fiatalabb Nexus 6 érkezett a helyére... Utoljára akkor éreztem ilyen szerelmesnek magam egy telefonba, mikor hozzám került a Note 3.
-
EasyKnight
tag
válasz gyuri81 #38402 üzenetére
Nálam is ugyanezt produkálja a készülék. Rezzen egyet, aztán rezeg kb 1 másodpercig folyamatosan, és újraindul. PIN kódot nem kér, sőt, még az ablakokat sem zárja be, mintha valami miatt tolna egy 'Fast Reboot'-ot.
Egy ismerősöm küzdött hasonló problémákkal, még gyári ROM-al, ott a processzor órajelek fixálása oldotta meg a helyzetet.
Most kb 3-4 hónapig nem jelentkezett, de a napokban újra rákezdett. Volt, hogy egymás után 3x, ma csak egyszer indult újra....A kialakulófélben lévő hiba miatt erősen gondolkodom rajta, hogy váltok a Note 4-re.
-
EasyKnight
tag
Üdv
Gyors segítségre lenne szükség:Kivettem a telefonból az aksit, és most nem hajlandó bekapcsolni.
Eljut a Note 3 feliratig, aztán újraindul.
Ez valamiféle bootloop, vagy máshol keressem a hibát? Az aksi ugyan gyenge, de még életképes (gyári samsung)
Phronesis Note7 ROM van/volt rajta. -
EasyKnight
tag
A probléma sajnos nem oldódott meg, sőt néhány más apróságba belefutottam....
Így pl. az 'Üzenetek' folyamatosan leáll, az N7 kamera gyakorlatilag használhatatlaná válik, ha előlapi módba váltok.
Nyilván mindent át lehet hidalni egy másik alkalmazási, de kicsit fusztró volt így kezdeni.
(És a vicc kedvéért a PC-m sem szerette volna Odinhoz csatlakoztatni.) -
EasyKnight
tag
Üdv
Kipróbáltam a a fentebb már említett Phronesis Rom-ot, az ajánlott kernellele, full wipe-al.
Kifejezetten tetszik, viszont belefutottam egy hatalmas hibába. Hívás indításkor nem jelenik meg a szokásos hívókép, avagy a telefonon nem lehet észrevenni, ha épp hívás közben vagyok. Ami viszont még ennél is bosszantóbb az, hogy hívás fogadáskor csörög, viszont a képernyőn semmiféle változás nem történik, avagy nem tudom fogadni a hívást, mert egyszerűen nem jelenik meg a képernyőn semmi.
Tudom, hogy kissé kacifántosan hangzik, és remélem, hogy csak a saját bénaságom az oka az egésznek...
Valakinek esetleg van ötlete, hogy oldhatnám meg?
A választ előre is köszönöm -
EasyKnight
tag
Vaj' lesz erre a készülékre android 7?
Csak a kíváncsiság kedvéért. Szívesen megnézném, hogy muzsikál egy viszonylag új rendszerrel, egy ilyen "régi" vas.[ Szerkesztve ]
-
EasyKnight
tag
Halihó
Valahogy sikerült elhagyni a kis ceruzácskámat.
Tudna esetleg valaki olyan helyet írni, ahol olcsón hozzájuthaznék egy ilyen S Penhez?
A választ előre is köszönöm -
EasyKnight
tag
Sziasztok!
Alapvetően két problémám lenne.
Az első az, hogy nem kifejezetten értek a telefon buherálásához.
A második, hogy halknak érzm a készüléket. Tudom, nevetséges, de így van.
Létezik-e olyan ROM, amivel kicsit több hangerőt lehet kicsikarni mind a készülékből, mint pedig a headset/jack csatlakozós részből?
Esetleg más szoftveres megoldás van-e, amivel érdemes próbálkozni?
A válaszokat előre is köszönöm -
EasyKnight
tag
válasz EasyKnight #32036 üzenetére
Sziasztok
Megint én vagyok az.
Nos tehát: Annyit sikerült még kideríteni, hogy próbálkoztak egyszer szervvízzel, de semmit nem csináltak vele, rendszert frissítettek, és ennyi.Találtam azonban egy érdekes megoldást, és ki is próbáltam... Ugyan nem tudom, hogy mennyire tesz jót a készüléknek, de ez van.
Az órajelekkel kellett kisit játszani: Avagy le lett fixálva a 2000 MHz-re minden mag. Azóta nem kapcsolt ki. Nem a legbiztonságosabb megoldás, de "fapadosként" elmegy, ameddig nem lesz más. -
EasyKnight
tag
Egy füst alatt válaszolnék:
Megbízható kezekből, de akkor is kéz alól vásárolt készülék, aprópénzért, hirtelen felindulásból. PIN kódot nem kér, és a hölgyemény szerint az akkumulátor sem idősebb 1 hónapnál, nem után gyártott. A SIM kártyán még nem gondolkodtunk el. -
EasyKnight
tag
Sziasztok
Biztosan "Vótmá" a kérdés, de az idő rövidségem inkább kérdezek, mint keresgélek, mert az az elmúlt 2 órában nem vezetett sehova.
Adott egy Note 3, amiről azt tudjuk, hogy több, mint 1 éves, nincs rajta garancia, és hogy sosem volt piszkálva a rajta lévő rendszer. SD-kártyát nem használ a tulajdonos.
A készülék véletlenszerűen újraindul. Lehet akár az asztalon is, csak úgy, meg lehet aktív használatban. A Töltöttségi értéktől nem igazán függ, hogy mikor jelentkezik a hiba. Tudom, hogy nem egyedi a probléma, ezért szeretném megtudni, hogy született-e akármilyen megoldás rá?A factory reseten túl vagyunk, nem használ.
A válaszokat előre is köszönöm -
EasyKnight
tag
válasz tomee007007 #22078 üzenetére
Ellenőriztük. Nem a kártya.
-
EasyKnight
tag
Hello
Egy olyan kérdést tennék fel, ami már nyilván meg lett válaszolva, de most SOS-ben kellene a válasz.A főnököm telefonja, szeretném hosszabb nyelvcsapások nélkül kivívni a tiszteletét. Asszem' ez egy lehetőség rá.
A probléma: A kamera kifagy, lefagy fényképezés közben. Ilyenkor csak az aksi ki-be segít, nem reagál a telefon semmire.
Állítása szerint a napokban frissített, OTA-n keresztül. Nem tudom, hogy mikor frissítés volt, a készülék független.
Meglehetne-e oldani a problémát bármiféle adat mozgatás nélkül? (wipe date/factory reset kizárva....)
A válaszokat előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali fotós kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Apple asztali gépek
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest