- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferdzsoo
addikt
válasz EasyKnight #38443 üzenetére
Voltam ma megnézni a Nota 8-at. Nem is tetszik. Az S8+ sokkal jobban bejön, mind fogásra, mind méretre. Most már biztosan az lesz a következő telefonom...
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
veterán
válasz EasyKnight #38420 üzenetére
Na szép...
Nekem akkor szokott újraindulni, ha hozzá sem érek!!!! Ez mi???
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
válasz EasyKnight #38416 üzenetére
Dettó így indul újra nekem is!
Nekem se indult újra hónapok óta! Sőt azt se tudom mikor utoljára...Azért kicsit érdekes, hogy pár embernek a napokban produkálja ezt a hibát...
Ha valaki rájön a problémára akkor majd írja már le
Note 4...
Ahogy a szervizes kolléga írja, valóban jó telefon, de a Snapdragon-os verziók tényleg haláloznak mint a legyek...
Picit azért szerintem rizikós már megvenni, mivel nem egy mai készülék. Érdemes a kijelző beégést megnézni egy 2-3 éves telefonnál, illetve borítékolható, hogy akkumulátor is kell majd hozzá!Csak egészség legyen, meg térerő!
-
amoledus
aktív tag
válasz EasyKnight #38416 üzenetére
Ritka jo telefon a note 4 legobb ar/ertek aranyu a kategoriaban most sokan keresik mert esett az ara, viszont csak N910C samsung exynos procisat szabad venni !
[ Szerkesztve ]
#ÜDV!# 12-év tapasztalattal vállalok Okostelefon Szervizt Javítást Sony Samsung HTC Iphone LG stb. Budapesten minőségi alkatrészekkel dolgozom ,garanciát vállalok a munkámra ,várom minden kedves érdeklődő jelentkezését ! :)
-
Tav-Csoves
őstag
válasz EasyKnight #38270 üzenetére
legközelebb ha ismét megmakacsolná magát, szárított kukoricára térdepeltesd be a sarokba! Ne hogy már ne működjön!
-
veterán
válasz EasyKnight #38268 üzenetére
szerintem csinálj egy wipe-ot a TWRP-ből, hátha megoldja a dolgot
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
seger
addikt
válasz EasyKnight #37426 üzenetére
Miért is kell odin? Kernelcseréhez? Ahhoz nem kell csak twrp. Olvass vissza kicsit, volt linkelve kernel cleaner meg kernel is. Kamera hibára is van megoldás! Egyébb hibák amit leírtál még nem volt senkinek. Pl üzenet hiba
-
seger
addikt
-
seger
addikt
válasz EasyKnight #37422 üzenetére
Mit használsz?
-
seger
addikt
válasz EasyKnight #37420 üzenetére
A kijelző késő ébredése bejövő hívásnál, azt kernel csere megoldja.
-
senior tag
válasz EasyKnight #37321 üzenetére
ehez hasonló, de árfekvésben kicsit drágábban jutottam hozzá...
hogy megy le az ára mindennek...vr szemcsi kényelmes volt, természetesen feleződött a pixel ráta, így persze hogy látszottak a pixelek,
de még a tűrhető kategóriában. trinus vr-hez tökéletes.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Tav-Csoves
őstag
válasz EasyKnight #37038 üzenetére
A note 3 model szériának nemzetközileg nagy tábora van, - a 3GB ram végett - így számíthatunk arra, hogy jönni fog a Nougat, portolva. Szóval ha a samsung kiadja majd a note 7re, lesz lelkes csapat, akik leportolják nekünk.
-
Chrys_
addikt
válasz EasyKnight #36931 üzenetére
-
senior tag
válasz EasyKnight #36931 üzenetére
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
törölt tag
válasz EasyKnight #36466 üzenetére
Ha nem gyári headset-el használod akkor lehet halk. Én Xiaomi Piston 3-at használok, aminek 32ohm az ellenállása, így nagyobb teljesítmény kell hogy meghajtsa a fülest. A note 3 képes meghajtani, viszont nagyon halk. Mivel buherált romom van, Viper4android-al kicsit hangosítottam.
De zenelejátszónak ajánlom a PowerAmp-ot, letölthető a play áruházból, amivel lehet növelni a hangerőt és semmit nem kell buherálni.
Ha gyári hozzáadott fülesed van, akkor máshol van a probléma
-
janaman01
addikt
válasz EasyKnight #36464 üzenetére
Kezdetek óta halk? Avagy most vetted és úgy gondolod hogy halk ? Gondolom gyari rom van fent , de igazából mindegy is mert egyformán kellően "hangos" jól szól . Ebből kiindulva ott valami bibi van nálad lehet egy alapos tisztitás (szétszereléssel jár) megoldaná a problémát.
Szerk: na akkor áthúzva az egész mondókám azt hittem a külső hangszoró a halk...[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
4es
tag
válasz EasyKnight #36464 üzenetére
Ha halk akkor ott valami probléma van. Kifejezetten hangos és szépen szól a teló.
Ha van root tedd fel a dolby atmost az ad egy kis "kakaót" a telónak.Korábbi profilom "es4" http://prohardver.hu/tag/es4.html
-
Weeman1
veterán
-
EasyKnight
tag
válasz EasyKnight #32036 üzenetére
Sziasztok
Megint én vagyok az.
Nos tehát: Annyit sikerült még kideríteni, hogy próbálkoztak egyszer szervvízzel, de semmit nem csináltak vele, rendszert frissítettek, és ennyi.Találtam azonban egy érdekes megoldást, és ki is próbáltam... Ugyan nem tudom, hogy mennyire tesz jót a készüléknek, de ez van.
Az órajelekkel kellett kisit játszani: Avagy le lett fixálva a 2000 MHz-re minden mag. Azóta nem kapcsolt ki. Nem a legbiztonságosabb megoldás, de "fapadosként" elmegy, ameddig nem lesz más. -
Varszegig
veterán
válasz EasyKnight #32044 üzenetére
Akkor szerintem keressétek elő a papírokat, mert lehet még garis, és nem kéne vele szenvedni.
-
Varszegig
veterán
válasz EasyKnight #32042 üzenetére
A megbízható kéz honnan vette? Számla, garilevél? Ha nincs, akkor a megbízható kéz mégsem olyan megbízható.
[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
Akku érintkezők tisztítása, SIM csere első körben (esetleg akku csere)
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Varszegig
veterán
Miért nincs rajta garancia? Ha hivatalos helyen vásárolt, és regisztrálta, akor 26 hónap, ha nem regisztrálta 24 hónap a gari. Ezekre még így volt.
-
twollah1976
őstag
Akkumulator problema is lehet a dolog.
Samsung Galaxy SIII Mini doglodo akkumulatorral veletlenszeruen ujraindult.
BTW
Az ujraindulasnal PIN kodot is ker vagy egybol az home screen jelenik meg?
Ha az utobbi a jelenseg akkor a rendszer UI omlik ossze.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
tomee007007
őstag
válasz EasyKnight #22077 üzenetére
Hova ment a fényképező? Ha külső sd-re, és a kártya hibás az okozhat pl. ilyet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 16 Pro Max 256GB fehér White Titanium
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 33 töltéssel 2025. 10.30-ig Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest