- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
válasz tomee007007 #21579 üzenetére
Úgy úgy.
Telefonnál jobb formázni.
Szaggatnia pedig nem szabad, nálam Transcend class 10 van ami kb két éves lesz, de nincs
ilyen jelenség.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
bbubby00
őstag
Most nézegetem, a Note3 gyári garis 110e, Note2 gyári garis 90erez magyar píz? Hát ezt a világot nem értem én... Nem mintha baj lenne, hogy ilyen jól tartja magát a Note2, de hogy a 3 csak kicsivel drágább, na az már bántja a csőröm.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
banhammer
veterán
Megőrülök!!!
Kábellel, számítógéppel tudok másolni rá!
Ha nem a saját szememmel látom akkor nem hiszem el!Nincs valami mód, hogy FTP-n vagy az androidos Total Commander-rel írjak a MicroSD kártyára?
Pont a külső tárhely miatt vettem nem kevés pénzért a telefonba a kártyát.Beolvasni be tudom róla az adatokat FTP-n vagy TC-en keresztul?
[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
Miért nem tudok a külső kártyára írni?
A kamera lementi rá a képeket ezen kívül semmi.
Megőrülök!\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
b.bela1
őstag
válasz banhammer #21576 üzenetére
Bizony ám, hogy képes lassítani! Nem is kicsit. Hogy miért, azt nem tudom. Pár karit már kidobtam.
De pl. dropboxot sosem használtam, tehát az nem. Formázhatod amivel akarod, ha nem kell neki, megakad tőle az egész teló.
Akuidőt nem rontja le.[ Szerkesztve ]
Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
tomee007007
őstag
válasz banhammer #21581 üzenetére
Ami gondot okozhat az a médiaszerver...az képes napokig ébrenlétet generálni...több minden is okozhatja, pl dropbox szinkronban több ezer kép (pláne ha fel/letöltés alatt vannak), vagy egy sérül/eltávolított kép, de akár egy olyan video is amit pl a gyári lejátszó nem kezel, így a galéria nem tud pillanatképet adni róla.
Szóval erre kell odafigyelni, de ha a médiszerver nem akad be akkor semmilyen plusz merülést nem eredményez elvileg,
-
futor
aktív tag
-
banhammer
veterán
válasz apaszka #21582 üzenetére
403. That’s an error.
Your client does not have permission to get URL /OStV7VQ7H6DJH3aR3KAzMe_oPbiJ5AQ4HsBCn8W_JZnWyFxgYyWYsBZ1Om5OX8QEbrHws-QXHnc=w1256-h555 from this server. (Client IP address: 62.165.196.124)
Forbidden That’s all we know.
-
apaszka
veterán
válasz Parallaxis #21515 üzenetére
Én is belevágtam egy tesztbe! most itt tartok!
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
banhammer
veterán
válasz tomee007007 #21579 üzenetére
Újraindítottam a telefont és úgy érzem minden visszaállt a régi sebességre.
Nem terheli le a telefont és nem lesz rövidebb az akkumulátor idő a MicroSD kártyától?
-
banhammer
veterán
válasz tomee007007 #21577 üzenetére
Kikapcsolt állapotba tettem be a telefonba a kártyát és megformáztam a rendszerrel.
Formázzam le újra és indítsam újra a telefont?
-
banhammer
veterán
Vettem egy Samsung EVO 32GB-os MicroSD kártyát (class 10).
Mennyire lassítja le a rendszert a kártya?
Olyan az érzésen mintha szaggatna a rendszer amikor lapozok a képernyők között.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Locutus
veterán
válasz #24536576 #21573 üzenetére
Nemtom, sose voltam óramániás, nem is hordok egyáltalán A Gear S viszont nem rossz cucc, de elég bumszli, és nem túl elegáns. A moto360 tetszik jobban még mindig. De igazából tudok költeni ennyit olyasmire is, amire tényleg szükségem van
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
törölt tag
válasz gyuri81 #21565 üzenetére
Szerintem ezek még mindig igénytelen, bóvli dolgok. Az óráknak nem erről kéne szólnia. Gear Fit aminek életképesnek kéne lennie szerintem. Mondjuk amikor valaki elmegy pl futni, csak felcsatolja és ott vannak az adatok. Az meg a másik, hogy egy igényes ember, egy életre szóló órát vesz, nem ilyen évente frissülő sz*rt, ami 2 év múlva már "ciki" lesz.
Nem akarok senkit megsérteni, ez csak az én véleményem, ettől függetlenül lehet hobbicuccnak is venni, stb.
-
lasse001
senior tag
Azért az új rom elég szépen fut root utáni gyomlálás után. Az üzemidő még nem dőlt el. Majd kiderül.
-
veterán
-
Norbi8719
tag
Sziasztok!
Gyári böngészőnél ha az ujjam a kijelző felett van kijön egy nagyító ablak.
Na azt , hogy kell kikapcsolni? -
Yodaaa1
tag
Udv Mindenkinek!Nem teljesen a temaba vag, de Note3 tulajkent toletek kerdeznek.Ma reggelre letiltottak a gmail fiokom. Hogy miert, fogalmam sincs. Jart mar valaki igy kozuletek?
-
seger
addikt
Köszi
De komolyan kérdeztem! -
Hauptmann
addikt
Sokan panaszkodnak az üzemidő romlásra. Nekewm napközben szinte mindig megy a waze, bekapcsolt gps, mobilnet, meg mellette némi böngészés, telefon.. A régi rommal délután 4-5 környékére általában 20% körülre merült az akku. Frissítés óta azonban úgy 30%-al zárom a munkát.
-
Hauptmann
addikt
válasz tomee007007 #21554 üzenetére
Ez az, hogy nem. Régen amikor csak a wifi ment (vagy a mobilnet), kikapcsolt gps mellett is frissített.
Mondjuk, az is lehet, hogy az egészet megvariálták, mert régen ugye gps volt a bekapcsoló gomb alatt, most pedig hely. Lehet, hogy most az egész helyszolgáltatást kapcsolja ki-be, maga a gps vevő pedig automatikusan lép működésbe, ha egy program igényli?
-
Hauptmann
addikt
Azt sikerült elbaszni az új romban, hogy ha nincs bekapcsolva a gps, akkor pl. az időjárás appban nem frissíti az aktuális helyet.
-
tomee007007
őstag
válasz Markizmark #21545 üzenetére
Első körben nézd meg hogy a Galaxy Apps-ról le tudod e tölteni a Gear Managert. De a Beállítások/Alkalmazáskezelő/Összes program pontban már alapból benne kéne lenni egy előre telepített GM-nek...
-
Ck.
addikt
válasz Parallaxis #21515 üzenetére
Azt akarod mondani, h akár bongeszessel is összejön Neked 9-10 órás kijelző idő? Vagy félreértek vmit?
Mert ez igencsak hihetetlennek tűnik. -
Lacko84
aktív tag
Szép estét. Hogy tudom a telóról leszedni a videókat amit felvettem, össze dugtam a géppel sajátgép megnyit de annyi mappa van, melyikbe keresem mert sehol nem találom a felvett videókat??
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
seger
addikt
Ha most van egy UENC2 rom a telefonomon. Akkor mit érdemes felrakni? Knox már ugrott!!!
Stabil jó rom?
Köszi a segítséget!! -
b.bela1
őstag
válasz apaszka #21540 üzenetére
Eszköz->kisegítő lehetőségek->látás. Ott van. De szerintem ez nem az amire számítotok. NF4 óta bent vannak ezek a funkciók, de szerintem totál felesleg az egész.
A sötét képernyő meg végleg.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
Markizmark
addikt
válasz tomee007007 #21542 üzenetére
Gyárilag 4.4-es tabletről lenne szó.
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Finaly
tag
Sziasztok!
Mai nap érkezett frissítés a note 3-ra de rootolva van a telefonom (towelroot) és nem szeretném ha a frissítés miatt elveszne. Valahogy meg lehet oldalni hogy megmaradjon a root a frissités után is?Samsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
-
tomee007007
őstag
válasz Markizmark #21541 üzenetére
4.3 -tól felfelé elvileg igen.
-
Markizmark
addikt
Kérdés.
Együttműködnek-e a samu okos órái a felsőbb kategóriás samu tabletekkel vagy csak a zászlóshajó telóikkal?
S és Note szériára gondolok.Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
seger
addikt
Akinek ugrott már a knox azzal mit tesz a knox2?
-
b.bela1
őstag
válasz Nmsbalint #21535 üzenetére
Beállításokban kutakodni, próbálgatni nem bűn.
Indulj el a stabil kéz, exponálás ideje, azonnali kép irányába.
Hidd el, jobb mint a gyári, és gyorsabb is. Ha megismered, szép képeid lesznek.Aki bárhol, és bármikor tud nevetni az élet dolgain, az megéri a súlyát aranyban. Notesz5 C csodálatos blekzafír gyöngyszem
-
ericdrawen74
senior tag
válasz Nmsbalint #21535 üzenetére
Nálam + gyorsabb, érdekes...
[ Szerkesztve ]
Olyan világ jön, amikor mindenki gyanús, aki szép. És aki tehetséges. És akinek jelleme van… A szépség inzultus lesz. A tehetség provokáció. És a jellem merénylet!… Mert most ők jönnek… A rútak. A tehetségtelenek. A jellemtelenek. (Márai Sándor)
-
Nmsbalint
csendes tag
Sziasztok, többen is nagyon meg voltatok elégedve a Snap Camera-val. Én is megvásároltam, mert tetszett a kezelése. Viszont az érdekelne, hogy nálam van-e a gond vagy nektek is feltűnően lassan exponál. A gyári kamerához képest zavaróan lusta.
-
Locutus
veterán
válasz banhammer #21525 üzenetére
Az az, hogy nem kapcsolja be a kijelzőt bejövő hívásra, meg értesítésekre sem.
Ez ilyen extra néma mód, pl ha egy tárgyaláson ki van csapva az asztalra a telefonod, jól jöhet.Vagy akkor is jól jöhet, ha bluetooth eszközről vezérled, kihangosítóról stb, mert ilyenkor felesleges a képernyőnek bekapcsolgatnia. Szal spórolni is lehet vele.
Ha ez be van kapcsolva, akkor csak úgy tudod feléleszteni a képernyőt, ha duplán nyomod a power gombot.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
banhammer
veterán
A gyorsabb letoltes izgatja meg a fantaziam.
Adatletoltes vagy netezes kozben megjelenites?
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz tomee007007 #21529 üzenetére
Nekem is hasonló gondolataim vannak és tök fura valóban, hogy gyakorlatilag sehol sincs infó erről.
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
banhammer
veterán
Valami frissitest tolt le a Note 3 ami majd 194 mega.
Az alapsav verzioja jelenleg N9005XXUENB1, build KOT49H.N9005XXUENB4.
Mi lehet ez?
Valamirol lemaradtam?
Valami hihetetlen lassan vanszorog lefele.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Andriska20a
csendes tag
5-6 óra kijelző idő? Atya ég nekem ha már a 4 óra sikerülne mindig boldog lennék. Nektek esetleg elő fordult már hogy a töltő is jól be van dugva a konektorba az usb is jól be van dugva a telefonba de nem veszi fel a töltést? Újra indítottam és lás csodát tölt elég érdekes.
-
apaszka
veterán
válasz Parallaxis #21508 üzenetére
Húúú dupla hsz? Még egyszer bocsánat,nem figyeltem!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Dictator^
veterán
Használt Note 3 vásárlásnál mit érdemes megnézni?
Külső (jellemző hibák az alapvető dolgokon kívül? ) Knox stb.. Valaki tudna írni egy gyors összefoglalót?És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
seger
addikt
Miui romot próbálta már valaki?
-
-
Parallaxis
addikt
válasz tomee007007 #21511 üzenetére
1, vagy 2 nap.
-
Peterson_
addikt
válasz Parallaxis #21509 üzenetére
Pont most írtam le mit csinálok...
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
tomee007007
őstag
válasz Parallaxis #21509 üzenetére
Nálad hány nap alatt jött össze a 6óra?
-
Parallaxis
addikt
válasz #24536576 #21507 üzenetére
Ennyit a tőzsdés, Samsung vesztett témához.
Erre majd térjünk vissza az Apple event, meg a Samsung következő negyedéves eladási adatai után.. nincsenek csodák és sajna a tegnapi Samsung bemutató bár sok terméket vonultatott fel, elég vérszegény volt.
A tőzsde reakciója elég érdekes, mert még a helyi közönség is elég visszafogott volt és nem volt lenyűgözve.
-
Parallaxis
addikt
válasz Peterson_ #21502 üzenetére
A 6 óra kijelző idő is barátibb volt a mostani 4 óránál.
Nem tudom ti mit csináltok, nekem átlagos használattal lazán kijön a 6 óra kijelző idő, ha meg csak olvasok rajta akkor 9-10 óra is.
Egyáltalán nem vettem észre üzemidő csökkenést 4.3-4.4 között, az utóbbi GNG1 óta meg szerintem még javult is. -
törölt tag
Tegnap bevittem a telót szervizbe. Írtam ugye, hogy dobálja a dokkolóról az üziket. Na hát a csatlakozóm oxidálódott. Azt nem tudom miért, csávó azt mondta, h rátehettem vizes asztalra és belefolyt... Érdekes. Aztán azt is mondta, hogy ez nem garanciális probléma, VISZONT ha csak a külseje van ilyen állapotban, akkor megcsinálja nekem gariban, ha belül is akkor viszont 14e. Nagyon remélem, hogy csak eláztatással lehet a belsejében is gond. Azt is mondta, hogy az aksira is hatással lehet, szóval ezért merülök mint állat. Francért nem lehetett megcsinálni azt, amit az S1 óta elfelejtettek?(kis behúzható ajtó)
[link] Ennyit a tőzsdés, Samsung vesztett témához.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Aki használja az ACR-t, tud menteni egyből SD kártyára? Nálam nem megy.
Ami érdekes, hogy van, akinél a Snap Camera egyből tud írni SD-re, nálam meg kiírja, hogy KitKat alatt nem működik ez a lehetőség.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz tomee007007 #21503 üzenetére
Nálam a 3/4G, és böngészés teszi ki a használat nagy részét.
Reggel és este kb 1-1 óra zene, közben Whatsapp, egy kevés hívás, esetleg SketchBook.
Játszani egyre ritkábban szoktam, filmet nézni meg tényleg elvétve.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
tomee007007
őstag
válasz Peterson_ #21502 üzenetére
Nálam 2 napos használatnál simán megvan a 6 óra kijelzőidő 4.4.2-vel.
3,5 - 4 nap esetén kerek 5 óra szokott lenni.
Azért ennél többet is ki lehet hozni, nálam a kijelzőhasználat nagy részét a hd játékok teszik ki...csak nettel és filmezéssel nyilván több is kihozható.. -
Peterson_
addikt
válasz apaszka #21500 üzenetére
Mármint 4.3-ra.
Egyébként valóban nem volt azzal semmi gond.
A 6 óra kijelző idő is barátibb volt a mostani 4 óránál.
Persze biztos van, aki jobban kíméli a gépet, mint én.
De akkor örömmel konstatálom, hogy nem baj, hogy nem frissítettem.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!