Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Van még bőr a Realme 14 képén
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norbi8719
tag
Sziasztok!
Ma lekaptam a fóliát a kameráról egy hónap után!😊
És a fólia megfogta a lencsét.
Mármint maradt rajta egy csík és sehogyse jön le.
Ez vajon mennyire garis?
Vagy mennyi lehet ennek a cseréje ha nem az?Nem karcolás.
Pont a kivágott résznek a szép félkör alakú egyenletes formája.Amúgy is jön a szerelő , szóval nincs fond ha nem garis.
Csak hozzon magával alkatrészt😊 -
Freezee
senior tag
Engem is érdekelne melyik bolt ez.
-
b.bela1
őstag
válasz
Peterson_ #21095 üzenetére
Azért írtam, hogy ha biztos lesz jelzem.
Eddig ahol egy, max. két pálcika volt, ott nekem most három, négy(!). De ugye szolgáltató is dolgozhatott, nekem telenor (hogy vigye el őket a sintér), vagy akármi is lehet. Igazi az lenne, ha más is figyelné. Tehát eddig csak személyes tapasztalat, a figyelmet szeretném ráirányítani. Hátha...Piwi: nekem GNG1. Tehát nem FNG2
-
b.bela1
őstag
Ha már térerő. Még nem 100%, de mintha javult volna GNG1 alatt. Három nap kevés, de ha meggyőződttem róla, jelzem.
-
apaszka
veterán
válasz
Davebowman #21089 üzenetére
Bocs lejárt a szerk. Időm.
De még ha igaz lenne sem adnám oda egy LG telefonért. Volt G2 őm, egy hulladék, de a G3 sem különb. Annak sincs térereje,a kijelző elválik az érintő paneltől.....
Az LG mindent tud készíteni, de csúcs MOBILt nem. -
apaszka
veterán
válasz
Utolsó példát néztem. 36 hónap garancia....... vagy is semmi
-
tomee007007
őstag
válasz
Szürkeimportos gsm-nél igen
-
pils00
tag
válasz
Szerintem ez mind a 3 bolti gari.
-
Caaabi
senior tag
Sziasztok , UPSM Xposed 3.1 nél újabb verzióval próbálkozott már valaki NG2 alatt úgy hogy tökéletesen működött ?
-
Colani
tag
Sziasztok. Lehet hülyeséget kérdezek de mobil odinnal tudok recoveryt flashelni?
-
b.bela1
őstag
Azért van normális bolt is. Spec. ahol én vásárolok, soha semmi gond nem volt.SPICA, S, S2,S3,S4,NOTE3. Ez csak a samsung. És milyen érdekes! Egyik sem kívánt szervízest hívni. S, S2 most is ismerősnél van, mai napig megy.
Kövezzetek meg!
Note4-et is velük hozatom. Pontosan decemberben, amikor ez egy éves lesz. -
Varszegig
veterán
válasz
Bloose Bro #21074 üzenetére
Szerintem rendőrséggel kéne meglátogatni a srácot.
-
Zsolaf
addikt
Lehet kérdeztem már, azt nem tudja valaki megmondani, hogy tudom az asztali chrome-ot szinkronizálni a telefon samsung alap böngészővel? eddig volt a google fióknál hogy internet és mellette pipa, de ez már nincs csak a samsung fiókban van. Azóta nem is szinkronizálja a kedvenceket.
már note 2-n is ez volt
Az androidos chrommal megy, de azt nem szeretem.
-
válasz
tomee007007 #21079 üzenetére
Es ami a legdurvabb sok ember meg latja, hogy ohhhhhh mar ennyiert is lehet note 3-at venni. Szerintem az ilyen szar forrasbol beszerzett telefonok illetve a torleszto reszlet miatt kihozott telefonok miatt jar itt a samsungok ara. Aztan meg jon a meglepi, hogy jeeee letiltottak
-
tomee007007
őstag
válasz
Bloose Bro #21078 üzenetére
És az a durva hogy még csak nem is jó árak annyira...
-
apaszka
veterán
válasz
Olcsó húsnak......
Persze meglehet oldani az életre keltést, de az már nem hivatalos, és gari sem lesz rá többé.Warez a téma!
-
seger
addikt
válasz
Mennyiben sikerült megvenni ezeket a telefonokat?
Csak kíváncsiságból! -
tomee007007
őstag
válasz
Ez sajnos nem lep meg...
Szerintem szoftveresen is meg lehet oldani, de az nem fórumtéma... -
Bloose Bro
csendes tag
Sziasztok!
Több ismerősöm vett Samsung S5-ös típúsú telefont Győrben egy sráctól, aki állítólag külföldről hozza be a telefonokat kártyafüggetlenül és ezekkel üzletel. A múlt héten mindegyiknél letiltották a telefont. A srácot felhívták hogy mi van ilyenkor mert mint kiderült amit ő ganranciapapírt adott az nem ér semmit, sőt a számlán ami van cím (a bolté) az nem is létezik.
Azt mondta a srác, hogy egy alaplapcserével lehet megoldani a dolgot, ami 43000 ft. Az adásvételi szerződés amit adott abban elvileg bennevan hogy ő nem vállal felelősséget a telefonokra.
A kérdésem az lenne, hogy tényleg csak alaplapcserével lehet ezt megoldani, vagy elég lenne valami ROM csere. (Nem igazán értek hozzá)
Csak azért félek mert én is tőle vettem a Note 3-at. -
vrgkrisztian
aktív tag
válasz
Parallaxis #21065 üzenetére
külön szerintem nem lehet csak a keretet,tekintve,hogyha melegítős-törött előlapcserés videókat nézel,mindegyikben csak az üveg jön fel,a kijelző vele együtt nem.
szóval a kijelző a keret belső részéhez erősebben van ragasztva,mint az üveg az amoledhez.
az amoledet pedig nem lehet egydarabban felszedni,csak véglegesen "lekaparni". szóval icipici darabjaira törik.(sőt,gyakorlatilag porrá lesz)
úgyhogy a kerettel együtt új kijelző is kell,ami már elég szépen emeli az alkatrész árát... és gondolom együtt a kettőt rendelni sem lehet,maximum csak üveget kijelzővel...úgy pedig már elég szép ára lenne egy olcsónak gondolt keretcserének... -
-
-
Sword
őstag
-
-
Locsi
senior tag
Sziasztok.
Nincs még egy órája, hogy meghozták a telót, de szeretném a a note 1 után ezt is root-olni. Csak megerősítésként kérdem, ha erre (N9005XXUENC3_N9005TMHENC1_N9005XXUENC2, kernel 3.4.0-636608) ráeresztem towelroot-ot, akkor lesz root jogom, és a knox sem száll el?
Köszi, Locsi.
-
migabi24
nagyúr
Igazatok van, azt hittem az S4 logikáját tovább vitték, mert ránézésre itt is elválasztható a keret , de már látom, hogy ebbe a házba amit linkeltem bele van ragasztva a kijelző, elnézést
-
Icetee
aktív tag
Ha vennék egy Note 3-at használtan ami független, hogyan tudom megállapítani, hogy az gyárilag független-e van nyitva lett?
Egy kinti Vodánál vásárolt készüléket hirdetnek úgy hogy független, de abban kicsit kételkedek, mert ilyennel még nem találkoztam... egyedül a Motorola Defy volt az, amit nem védtek le és a szolgáltatós telefonok is gyárilag függetlenek voltak. -
keccsa
aktív tag
válasz
tomee007007 #21045 üzenetére
Persze!
Ez a töltős mizéria rendszeresen visszatér, ezért szeretném rendbe tenni!
Amit tudni kell:
1. Bármilyen szabványos (és minőségi) microUSB csatlakozós töltővel használhatod, mindegyik 5V-ot ad.
2. A lényeg az áramerősség, melyet a töltő ki tud magából préselni. Sokszor felmerül a kérdés, hogy pl. az eredeti töltő 2A-es volt, használhatok-e egy 3A-est? Nem teszi tönkre? A válasz: NEM, ugyanis minden készülék csak annyi áramot vesz fel, ami neki akkor éppen szükséges (akku töltésvezérlő által meghatározott töltőáram, illetve a készülék pillanatnyi fogyasztása)! Tehát hiába tudna a töltő 5V feszültség mellett akár 3A-t is kiadni magából, ha a készüléknek akkor éppen csak 0,8A-re van szüksége, akkor csak annyit fog felvenni a tápegységből. Fordított esetben, vagyis ha a töltő nem tud akkora áramot adni, amelyet a készülék akkor éppen kívánna (pl nagyon lemerült aksi, plusz használatban is van a telefon), akkor legfeljebb az van, hogy a telefon lassabban fog feltöltődni, mint egy elegendő áramot szolgáltató töltő használatával, illetve extrém nagy különbség esetében (pl. 1A-t tud a töltő, és 1,5A készülékfogyasztás a töltés plusz a használat miatt) pedig lassítani fogja a töltő a merülést.
3. Akár egy szabványos, maximum 500mA-t adó USB portról is fel lehet tölteni a telefont, csak akkor a fogyasztást minimalizálni kell (pl. kikapcsolod, vagy legalább is nem használod a telefont). Ilyenkor viszont a töltési idő is sokkal hosszabb, mint ha egy megfelelő áramot adni bíró töltővel töltenéd. Ugyanez van, ha vezeték nélküli töltővel töltöd a telefont (QI), mely szintén csak 5-600mA-rel képes tölteni, mégis feltölti (előbb-utóbb) a telefont.De a lényeg, hogy jó minőségű töltő esetében a gyárinál alacsonyabb, vagy magasabb töltőáramú töltőt is nyugodtan használhatsz, TÖNKRE NEM MEGY SEMMI, legfeljebb lassabban fog feltöltődni!
Remélem érthető volt, bár kicsit bő lére eresztettem...
-
migabi24
nagyúr
válasz
Parallaxis #21039 üzenetére
Ez már nem igaz, az S4-től felfele, az oldalsó keret külön van, a kijelzön csak egy vékony perem van
-
tomee007007
őstag
Szerintetek univerzális, gyári Samsung autós töltővel (5V/2A) használható a Note 3?
-
válasz
b.bela1 #21037 üzenetére
Speciel az xposed modult legjobban az Appsettings miatt hasznalom hogy a statusbart eltuntessem az alkalmazasokban, hogy ne egjen be a helye...
Nalatok mukodik rendesen a wifi idozito? Nalam kb 2x pontosan kapcsolja a wifit es utana total elfelejti a dolgokat, mintha be sem lenne kapcsolva az idozitoje...semmit nem jelez...
Most nezem az akksi fogyasztast, hogy az Android Operációs Rendszer van az elso helyen, alatta a kijelzo...na ezt se ertem, hogy miert van neha!!
-
-
muratomi1
senior tag
válasz
Parallaxis #21039 üzenetére
Érdekes haveromnak is van note3 telefonja és csak keretet cserélt. De végül is nem ez a lényeg.
-
Ferdzsoo
addikt
válasz
tomee007007 #21036 üzenetére
GNG1-ben eddig egykét új ikonon kívül nemsokminden újdonságot véltem felfedezni.
Samsung fordító, meg letöltés gyorsító.... -
muratomi1
senior tag
válasz
keccsa #21021 üzenetére
Hát figyelj nekem megérte 100 ropièrt ami szerintem egy telefonért sok, ezért a pénzért lehetett volna egy fullHD Smart tv-t venni de hat nekem ez kellett s4 zoom után(hozzá teszem nem volt szar, volt note2m is de mivel volt keretem rá inkább ez lett). Na most így volt boltim garim, eddig semmi szarozás nem volt, nem vert át a pali tudtam mit veszek és ezért a pénzért adott fülest és töltőt. pl ha keret kopás után cserét akarok ugye az nincs 10 ezer ft egy keret csere amibe nem halok bele és vigyázok rá, nem ejtem le, van rajta fólia a kijelzőn egyedül a kamera alatt van megkopva de az se érdekel. Engem inkább az dühít, hogy nem lehet eladni mert a vásárlók zöme 100 ezerért garis, full tartozékos note3at akarnak.. na már most használtan samsung garis hibátlan telefon 140 ezerért van nem 100 ezerért de én 80ért adtam és senkinek se kell bezzeg egy s5 használtan 140 és akkor az már nem is samsung garis de az kell a népnek mert s5(logika) Akkor pukkadjon meg mindenki van egy bazi jó telefonom aminek eddig semmi baja nincs és tényleg jó állapotban van. Ennyi pénzért nagyon jó vétel volt szerintem.
-
b.bela1
őstag
Hívásrögzítéssél kapcsolatban, mert sokakat érdekelt:
ACR mellé telepített fizetős Poweramp segítségével gyönyörűen lehet változtatni a felvétel minőségét. ACR-ben, én OGG-re állítottam a formátumot. ☺GNG1 kiváló.
-
Sword
őstag
válasz
Icetee #21030 üzenetére
Tudom, hogy nem egy ilyen fórumon fogjuk megváltani a világot, de azért ha jól belegondolunk felháborító az egész. Miért is nem vállal a Samsung a saját termékére (nem mindegy, hogy hol forgalmazzák) garanciát? Honnan is kéne tudnia Özv. Kovácsnénak, ha egy telefonboltban vesz telefont, akkor a márkaszervíz nem javítja majd meg neki vagy a bolti garancia azt jelenti, hogy el fogják hajtani a rákba egy év múlva (ha még akkor megvan a bolt)? Ha a boltból veszem számlával a telefont akkor milyen alapon mondja a Samsung azt, hogy bocs, nem EU forrásból van? Mi közöm van nekem ehhez, úgy értem, hogy kötelező nekem erről tudnom és ezekkel tisztában lennem? Nem hinném. Szvsz a Samsung márkaszervíz elszámol a Samsunggal, nem ingyen dolgoznak és nem fizetik ki az alkatrészt a Samsung központjának, akkor miért is nem mindegy a Samunak, hogy a Koreai "boltban" eladott telefont nem Koreaban, hanem Magyarországon gariztatják?
-
P3Dr0
senior tag
Mikor megjelent a towelroot akkor az ND3-as slovak romot tettem fel. Erdemes feltenni a legujabb ROM-ot? Ha igen tudnatok segiteni melyiket?
-
Icetee
aktív tag
válasz
keccsa #21021 üzenetére
Érdekes dolgot írtál. Én is Note 3 vásárlása előtt állok, nemrég vitték el az S3-as telefonomat. Annál már betelt a garancia jegy, annyiszor volt a Samsungnál. Egyszer cseréltettem töltőkábelt, aztán még egyszer, de akkor az aksit is cserélték. Utána cserélték a komplett kijelzőt és eladás előtt még as főpanelt is...
Azt mondták ha meg lenne a számlám, lehet adtak volna egy új készüléket.
Na most ha ezt egy kalifasziguszti gsm-be vettem volna, tudod mit csináltak volna gariba... lehet kaptam volna egy töltőt meg egy sw frissítést.
Az a gond hogy a Note 3 tényleg nincs Magyar garisba gsm boltokba. Meg kérdeztem a Samerszt hogy miért nem fogadják el, azt mondták hogy azt nem EU-ból hozzák be, hanem messzebről és az nem az ő hatáskörük. De azt olcsón meg tudják venni a telefonosok és megéri nekik rá 1 vagy 2 év bolti garit vállalni. -
apaszka
veterán
válasz
Dictator^ #21028 üzenetére
Tegnap pl ígértek egy s5 öt. Dobni kéne 10 ezert rá nekem mint ajánlotta. Én nem mentem bele. Esetleg szőr ér szőrt cseréltem volna. De csak a kíváncsiság miatt. Én tudom, hogy a nóta 3 jobb készülék mont egy s szériás cucc...
Én sűrűn cseréltem eddig a készülékeket. Ez viszont túl jó.
-
keccsa
aktív tag
válasz
muratomi1 #21016 üzenetére
Háát, a boltigaris kituggyahonnanvan példányoknak tényleg nem rossz az ára, de ha kell a gyári garancia, akkor 170-180 ezer alatt jelenleg sehol nincs (legalább is én nem találok).
Azért röhej, hogy pl. a MM és az ED is két kilóért méri még mindig!
Én is arra várok, hogy az N4 megjelenése tényleg jelentősen elmozdítja/elmozdítsa a "hivatalos helyeken" is az N3-as árát, és már veszem is.Csak halkan jegyzem meg, hogy irigylem azok bátorságát, akik mernek telefonboltból bolti garival vásárolni egy olyan telefont, aminél szinte biztos, hogy a két éves "élettartam" alatt legalább egyszer lesz gariztatási igény (beégés, keretkopás...)!
-
Ferdzsoo
addikt
Odin re-partitionnal sem ugrik a knox ugye?
Szeretnék egy szűz telcsit az új GNG1-nek. -
apaszka
veterán
válasz
Dictator^ #21008 üzenetére
Az új kernelben lezárták a rootolási lehetőséget.
Ezért kell a régivel megszerezni a jogot,és onnan meg az új már örökli is!Nem rég volt itt ez kérdés-válasz
Szerk !
Az idézet keresése miatt gyorsabb is voltál!
kosturica
-
Dictator^
veterán
válasz
apaszka #21007 üzenetére
Még mindig megvan a HTC HD2-m, igaz androiddal, de csak azért cserélgettem anno a ROMokat, hogy hátha nagyobb sebességet préselnek ki a készülékből.
A Note még nincs meg, nagyon vacillálok a vásárláson, de mindig itt kötök ki.
Szóval azért remélem ilyen hardware mellett a gyári rom teljesen jó lesz (max alakítgatni szeretnék Én is rajta, illetve pár app amit használok rootot igényelt).A kernel visszaállítás amúgy konkrétan mit csinál? (Mit vesztünk vele?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Note széria harmadik tagja hardveres szempontból egy kisebb erődemonstráció, de egyedi szoftveres képességei miatt több is annál.
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciávl
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest