- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Megjöttek a Redmi Note 14-es telefonok Magyarországra, ennyibe kerülnek
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
-
apaszka
veterán
-
vrgkrisztian
aktív tag
sziasztok. nagyon sietek. valaki leírná gyorsan,hogy mennyiért lehet függetlenül,32gigásat GYÁRTÓI Prémium garival venni mostanában? mondjuk pozitívum,ha a bolt miskolc közelében van,de az se nagy gond,ha online rendelés. mert mi tegnap 180ezerért vettük a ténél,mivel csak ott tudtuk.(samsung csereutalvány odakötött) sajnos ez a második,ami gyári hibás.(igen,ténél a selejtet adják el,ez tény,nem ez az első tapasztalatom velük.) visszakérem ma a pénzem,és messziről kerülöm ezt a szemét bandát mostantól. megveszem máshol függetlenül,tízezrekkel olcsóbban.
az első,amit adtak,pixelhibás volt,de ott helyben újat adtak. a második már pixelhibás is,és a hátlapon csúnya felmaródások vannak,de ezt már csak itthon vettem észre... harmadikat meg amúgy sem tudtak volna adni,mert ez volt az utolsó...
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz muratomi1 #19393 üzenetére
Nekem a Smart tarifa extra 1 csomagom van. Abban ingyen van,és korlátlan. [link]
Ez az első előfizum manapság.
Feltöltős voltam nagyon sokáig,de ez a csomag megtetszett a deezer ,és pár dolog miatt. Hűség időm nincs rá,mivel nem szeretek szolgáltatónál vásárolni telefont.(Most nézem az 4 mobil mind független itthon,az ötödik nem tudom az a fiam céges telefonja,talán telenoros???olyan kártyával adták.. )
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
muratomi1
senior tag
válasz migabi24 #19391 üzenetére
Ez nagyon jó.. ismerősömtől vette ő meg a tmobilban. Tehát akkor most szépen vissza mennek a szolgáltatóhoz.
Más: van ez a deezer vagy mi tököm. A samsung (galaxy) appsben van egy olyan "elírás" miszerint 6 hónapig ingyen lehet használni. Na most a pannonos ismerőseimnek egyáltalán nem engedi sőt még csak fel se ajánlja pedig samsung mobiljuk van.. erre akkor elő kell fizetni és csak utána lehet mondjuk 6 hónapig ingyen zenét hallgatni? Mert ez burtál jól hangzik.take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
muratomi1
senior tag
Hali
Van egy haveromnak egy galaxy s4 telefonja, telekomos, garanciás, nem rootolt de.. mivel eladja így meg akarta nézni az imei számot ami viszont egyáltalán nem stimmel. Van ugye az akku alatt egy imei szám es amikor a telefonon akarta megnézni az eltért de olyannyira, hogy nem 1 szám tért el hanem az összes. Akkor most szopacs van? Ez ellen lehet bármit os tenni? Miért más az imei?take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
bbubby00
őstag
Nekem Root nélkül, gyári független rom van fent. Full gyári és eddig 1x dobta el a wifi kódjaim...
6kódom volt mentve, ha ez számít.[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz apaszka #19385 üzenetére
Teljesen indifferens, hogy milyen rom van fent, rootolt-e a készülék vagy nem, hány jelszó van elmentve, etc.
Bugos. Tök random, hogy kinek, mikor kezdi el és mikor javul meg. Nekem hol csinálja, hol nem. Egy darabig jó, aztán kezdi elölről.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
apaszka
veterán
válasz #24536576 #19381 üzenetére
Nekem sem dobta el soha. Független Magyar ,és az eredeti utolsó ROM van fenn. Kicsit kipucolva....
(#19379) nggabi
Az milyen? És a gomb lötyögésről is hallottam,de azt sem tudom elképzelni? Gari végefelé szerintem max beég az enyém,és hálózat-gyenge lesz rövid üzemidővel.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Peterson_
addikt
válasz #24536576 #19381 üzenetére
Nekem azóta már volt fent szlovák, azóta pedig holland.
Se magyar 4.3-nál,se a KitKat óta nem dobta el egyiknél sem.-Viszont múltkor kértem a safe to delet listát a kézírás diszfunkció miatt, na az semmilyen megoldást nem hozott.
Kerestem google-ben is, de hát ilyen ritka és speciálisabb felhasználói hibákra nem nagyon dob találatot.
végülis csak nyelvtanulásnál jönne jól, ott jobban szerettem tollal írni, de ezt leszámítva nem hiányzik.
Újrahúznám a Romot, semeddig nem tart, inkább az az időigényes, míg végigzongorázom hogy mi okozhatja.
De az is lehet, hogy valamelyik Xposed modul zavart bet(bár erre nem sok esélyt látok)Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
törölt tag
Próbáljátok ki a magyar telenoros ROMot. Nekem még nem dobta el, mióta kijött, azóta az van a telón.
-
Peterson_
addikt
Ha a fotózás prioritást élvez, akkor a helyedben nem váltanék.
Fotózás terén a Note maximum kielégítő teljesítményt nyújt, videóban két fokkal jobb a helyzet.Minden másban viszont megérné, mert igazi mindenes.
Jacis is Nokiáról váltott...(talán? )Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
natë
nagyúr
válasz migabi24 #19373 üzenetére
Tiszta sor..szeretek fényképezni, de erre talán a Note 3 kamerája is megfelelő. Amire viszont nem elég a Lumia, hogy kiváltson egy tabletet. A munkámhoz, otthon pedig inkább ülök le egy tablet "elé", mint a PC-m elé. A gond az, hogy angol készülékről van szó, amire szerintem nincs garancia itthon (ha jól sejtem).
-
natë
nagyúr
Sziasztok, Lumia 1020-amat cserélnék új Note 3-ra....megérné szerintetek a csere?
-
Piwi
veterán
válasz Peterson_ #19369 üzenetére
aztán csodálkoznak hogy ezek a csodaprogramok teletömik a ram-ot
1 hete tisztítottam a telefonom akksikivétellel együtt,azóta se reboot se ram űrités és érdekes módon a fele ram-om még szabad de azért szurkolok a ramhuszároknakAki az ördöggel cimborál, az a pokolban ébred ;]
-
-
havast
aktív tag
Sziasztok!
Van valami hír esetleg arrol, hogy az S5 touchwiz-et megkapja a note 3? Vagy esetleg letezik olyan rom, ami nincs teleszemetelve, benne vannak a samsung appok, es s5 touchwizt hasznal?
-
P3Dr0
senior tag
AZ EMLEGETETT SZAMAR! Most ertem haza az autoszervizbol es gondoltam kicsit netezek.Aha.....1 wifi halozat sem volt elmentve.....
Mostmar aterzem milyen idegesito.Eddig azt hittem a csesztetes miatt torlodott minden.De nem. Erdekes,hogy kitorli de meg az osszes elmentett wifi is torlodik. Szerencsere a wifi backupbol vissza tettem. Hosszutavon azert ez igy nem lesz jo valoban......De KNOX az bezzeg van......a user b@xogatasa is....... Samsung lassan hutoszekrenyt adhat ajandekba a sz@rjai melle akkor is tomegek fognak elpartolni. Gondolom az S5 mar nem remekel olyan fenyesen mint pl. az anno az S vagy S2 es S3.
Maguknak koszonhetik.......[ Szerkesztve ]
-
P3Dr0
senior tag
válasz ArthurMiller #19349 üzenetére
Nekem eddig egyszer felejtette el de ugy hogy az elmentett wifi halozatok is mindd eltuntek ami azert baj mert szep kis gyujtemenyem van.Aztan elovettem egy regi progit meg S3 nal hasznaltam az a neve wifi connection manager azzal volt backup az osszes wifirol igy gyorsan vissza tettem. Sajnos a programnak root jogosultsag kell. Mielott elfelejtette volna a telefon a wifit sokat buheraltam mert epp egy wifi bridge-t csinaltam es ide oda jelentkezgettem ki be a halozatokrol.
-
tomcruise
tag
válasz kosturica #19359 üzenetére
Nem jár KNOX ugrással. Korábban már megcsináltam: egy korábbi 4 fájlos XEH romot flasheltem rá az ND3-asra. Nincs ugrás.
CK: a Clean Master szerintem sem jó progi. Én az SDMaid Pro-t használom. Ott akár minden nap ki tudott tudott tisztítani a rendszert, ami a RAM-ban is érezhető (kevesebb lesz a használt RAM).
[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
Tudtok valami jó RAM kezelő alkalmazást? Olyan kellene , amit ki tudok tenni widget-be és ha rányomok, akkor tölri a felesleget...
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz ArthurMiller #19355 üzenetére
Nekem a gyári email kliens akadt be, két nap alatt , mire rájöttem mi történik, eszméletlen forgalmat csinált. Az akksit szintén 7 óra alatt szívta le nullára ez a produkció.
Vagy a Dropbox is lehet. Hajlamos nem törődni vele, hogy a le- és feltöltés illetve szinkronizáció csak wifi alatt megengedett.A wifi örök rejtély. Most nekem is elkezdte megint. Fogalmunk sincs.
Gyári, független, magyar rom.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
patoga
tag
válasz torrente777_ #19354 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
-
kiskutya0
tag
válasz ArthurMiller #19355 üzenetére
Te kértél ötletet. Nekem is dobálta a jelszavakat (főleg a szlovák rommal), de visszaraktam a xeh romot és azóta semmi ilyen probléma. Amúgy profilváltó progit használok, ahol az otthoninál be van állítva, hogy kapcsolja ki a mobilnetet és be a wifit. A másiknál fordítva.
-
patoga
tag
válasz torrente777_ #19350 üzenetére
Amiket en talaltam, az mind valami vrtheme progival volt csinalva, szoval nem volt phone.apk, csak a zipbe beledobalva egy csomo .png, meg mas fajl.
-
kiskutya0
tag
válasz ArthurMiller #19349 üzenetére
Van rá megoldás. Kapcsold ki a mobilnetet.
-
kiskutya0
tag
válasz norbalia87 #19343 üzenetére
Úgy 10eFt környékén van. Ha a képeken a termék szerepel, valószínűleg eredeti (kínainak más a billentyűje), de nem biztos.
Vélemény:
1. Mint ahogy a megnevezésében is szerepel időjárásálló (nem vízálló). Nagy esőzés nem árt meg neki.
2. Wifi elmegy benne. Nem venni észre jelentősebb jelerősség vesztést.
3. Gsm. Itt már annál inkább.
4. Gps. Használhatatlan benne szabad ég alatt is.
5. Kijelző. Érintésre, ceruzára tökéletesen reagál a széleken is. A gg és a készülék üvege között olajfoltosodás van. Nem kicsi.
6. Hang. Mikrofon és a hangszóró jó, az alsó hangszóró viszont recseg a szigetelés miatt.
7. Gombok. Nagyon szuper.
8. Védelem. 2m magasból leejtve készülék sértetlen maradt.
9. Súly. Mintha +1.5 note3 lenne még nálad.De ez csak az én véleményem a tok használata után.
[ Szerkesztve ]
-
ArthurMiller
senior tag
Nem tudja vki véletlenül hogy a k... telefonom miért felejti el rendszeresen a wifi kódokat és pillanatok alatt zabálja meg a 2 gb mobil kvótámat? Nem először fordul elő sajnos. Van erre valami megoldás? Köszi
-
patoga
tag
Torrente! Az Xda-n levo kulonbozo témákat fel lehet tenni valahogy recovery nélkül? Nekem igazábol egy szép, mondjuk fekete tárcsázóra fáj a fogam. Vegigprobaltam mar a playen levo osszesilyen progit, de nagyon megszoktam a gyarit. Csak ne lenne ilyen ocsmany. 😭
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz norbalia87 #19343 üzenetére
Kérdezd meg az eladót, hogy ez egy ugye Note3. Tehát vállalja a garanciát arra, hogy ha beázik?
-
törölt tag
Nyílt nem messze tőlünk a tescoban egy Samsung szerviz/bemutatóterem Ma el is vittem a fülesemet, hétfőn jön az új.
-
handrash
őstag
Újraindítás után a telefon kiírta, hogy biztonságos mód. Ez mi a szar?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
norbalia87
tag
velemeny errol a tokrol?
Valaki ismeri az eredeti markat? Gondolom ennyiert ez valami hamisitott. -
bbubby00
őstag
Eladom a SPIGEN TOKOMAT, meg a vályogot, majd kiváltom én az összes zálogot
Húzd rá cigány, hadd szóljon a nótája! Most viszik a roma csajt a sátorbaEladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
gyuri2008
veterán
Ez egy érdekes cikk [link].........
-
PeLa87
aktív tag
válasz Locutus #19332 üzenetére
100%, hogy a töltő miatt volt... mert mióta visszatértem rá ugyanolyan jó az üzemideje mint előtte... Meg nemhiába van ekkora töltő hozzá, akárki akármit mond... Elektroműszerész ismerősöm is mondta nekem, hogy kisebb töltővel csak tönkreteszem...
-
Locutus
veterán
válasz PeLa87 #19331 üzenetére
Az biztos hogy más miatt volt, nincs ilyen összefüggés a töltők között.
Nekem a QI 650mA töltőáramával is lazán bír olykor 2-2.5 napot, pont mint azelőtt a 2A-rel.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
-
kiszu
senior tag
Sziasztok.
Milyen áron lehet eladni kb egy február 28.-án az extreme digitalban 210.000ft ért vásárolt full karcmentes,nem frissített (4.3)-as Note 3 at?
Termeszetesen hivatalos eredeti számla,magyar hivatalos samsung garival,összes tartozékkal(részben bontatlanok.) -
veterán
Megvan a telefon vegre még keresem az állam...
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Goblin12
őstag
Sziasztok,
egy SGS3-nak a töltőjével merjem tölteni a Note 3-at? Sajnos más töltő nincs a közelben.
-
ch003067
addikt
Csak S5-re van ez a feke-fehér mod? Vagy van erre is ? Ha nincs akkor várható hogy addolják?
-
P3Dr0
senior tag
válasz apaszka #19308 üzenetére
Lezz ez meg rosszabb mutato. Nagy ongolt rug a samsung ezzel a korlatozassal. Vallalti ugygel ide vagy oda ezt a knox ot ha tovabb erolteti csunyan arcra fog vagodni. S3 utan nemhiaba volt G2-m. Es ezzel gondolom nem vagyok egyedul. Azert is orulok a mostani rootnak nem is bantom a rendszert igy jo ahogy van.
-
tomcruise
tag
válasz muratomi1 #19306 üzenetére
4.3-at eddig sem lehetett már 4.4-ről downgradelni, de erről az NF4-es romról már korábbi 4.4-est sem lehet flashelni. Én megpróbáltam felrakni egy 4 fájlos XEH romot utána, meg is történt KNOX ugrás nélkül, de a SIM-et nem ismerte fel, csak miután ráment az NF4-es.
Ez ilyen. -
Ck.
addikt
válasz tomcruise #19302 üzenetére
Hát én UK rummal UK-ban sajnos nem tudok ilyen időket elér ni, inkább a felét, 75%-át.
De az is tény, h ezen a szigeten ha belépsz a bejárati ajtón, akkor már nincs térerő...apaszka:
Nem is meséltem amikor rendeltem a Note 3-at, természetesen én is kaptam ajándék Tab 3 7.0 wifit. Csak otthon van ez a sóherság.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Redőnyön a javasolt alkalmazások kikapcsolásához nem találtatok véletlenül valami mókolást? S3ason ki lehetett kapcsolni. -.-
-
apaszka
veterán
-
charlie1975
aktív tag
Magyar függetlenre mikor várható frissítés?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
muratomi1
senior tag
-
tomcruise
tag
válasz muratomi1 #19298 üzenetére
Nekem ugyan XEH régiókódos a teló, de kipróbáltam az NF4-es britt romot. Előtte rootolt ND3-as rom volt rajta.
Én nagyon meg vagyok vele elégedve. Minden működik rendesen, sőt az akkuidőm még nem volt ennyire jó, még a roottal sem.
Néhány alkalmazást letiltottam, meg használom a greenify-t, aztán ennyi. Megy a wi-fi, a mobilnet, a GPS, minden.Ebben volt 2,5 óra film, egy kis brazil-német meccs, net, telefon, játék, szokásos...
De vigyázat! aki erre a romra frissít, már nem tud régebbire visszatérni, pontosabban tud, csak nem fogja felismerni a teló a SIM-et. ...és nincs root.
[ Szerkesztve ]
-
PeLa87
aktív tag
Tudtátok, hogy a Samsungnak van távsegítsége is a (Smart Tutor for SAMSUNG Mobile) segítségével? Mivel ahogy írtam bekapcsol automatikusan a feloldással a fényképező, így kértem online segítséget. És ajánlották, hogy távolról átnézik a telefonomat, csak telepítsem fel a programot. Tök jó ez a prémium szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova 10 // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- iPhone 13 pro 128GB független Sierra Blue, makulátlan
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!