- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
sziasztok, rávettem magam a rootra én is, már töltöm a sammobileról a szlovák romot de félelmetesen lassan jön, valakinek nincs hozzá esetleg egy gyorsabb letöltést biztosító linkje? Átolvastam az összes hsz-t de eddig csak Redcat sammobileos linkjét láttam, arról töltöm már fél órája és 0.3 % on áll most
Más: towelroot oldalára mikor le akarom tölteni az v1-et bejelez az Avast, meg írja felette h v2 is van már elvileg ami nem indítja újra a készüléket, vagy maradjak meg a v1nél?
( Full amatőr kérdés: Majd ha végre valahára lejön a rom akkor PDA ba tallózom és mehet is fel simán aztán a már feltelepített towel -t elinditom és egy gombnyomásra van root, aztán semm bináris számlálót nem kell frissíteni csak lecheckolni root checkerrel és fagyasztgathatok meg törölgethetek gyári marhaságokat ez alapján?! )
-
kosturica
őstag
válasz torrente777_ #18029 üzenetére
Szia!
Az eredeti xml fájlt fel tudnád tölteni? már ha megvan?Xiaomi MI 5S Plus 6/128 GB Grey
-
P3Dr0
senior tag
Engem mostmar csak az erdekel,hogy hogy tudott a towelroot olyan helyre irni amihez elmeletileg nem volt joga. Milyen biztonsagi res lehet ezen a kernelen ami most fut a telon. Lehet ez nem is biztonsagi res hanem egy biztonsagi szakadek
Jo lenne ha a bootloader nyitott lenne mert akkor a knox is hajithato lenne. Szerintem csak ido kerdese mig nem fog ez megtortenni.
-
Kurrens
tag
válasz Parallaxis #18189 üzenetére
Elvileg ez úgy csinálja, hogy a stock ROM is megmarad és így nem ugrasztja a garit.
De sajnos csak N900A-ra jó.
A Superuser vagy a SuperSU a jobb? Az XDA-n a Superuser-t ajánlják ehhez a roothoz. -
hunluigi
senior tag
Valaki leírná szájbarágósan a root menetét? Nem vagyok foglamatlan, csak a samsung + Knox kombó tesz egy kicsit bizonytalanná.
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Kurrens
tag
Királyság! Fent van a root. Végre lehet használni a telefont.
A Chainfire SuperSU-ját ZIP-ből kell flashelni? Azt mondják a play-es nem túl firiss.
Aki írta, hogy megszabadult a bloatware-től, az fagyasztotta TB-vel vagy uninstallálta?Safestrap-et feltette már valaki? Custom ROM-hoz jól jöhet:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2572978Különben a root miatt MJ5-ről frissítettem ND3-ra, és sokkal gyorsabbnak tűnik a rendszer (FR nem volt).
Szóval nekem egyenlőre bejön a Kitkat. -
apaszka
veterán
válasz Dictator^ #18181 üzenetére
Mint Ck. írja,EU-s ra is jár a prémium gari,de csak egy év! Így lehet januári a teló!
Bár lejjebb linkeltem változott ez is ,már mint a prémium házhoz-jövős! Várható volt mondjuk.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Ck.
addikt
válasz Dictator^ #18181 üzenetére
EU-s készülékekre is van premium gari, viszont csak 1 év itthon. Így talán összejöhet.
Peterson_:
A korábbi összezörrenésről még zárásként annyit, hogy az offot nem arra írtam, mert engem nem érdekel mint téma (nem is értem miért ez jött le), hanem mert úgy véltem hogy a szoftveres buhera, root, jb, akármi nem feltétlen általános szakmai rész, sokkal inkább mélyvíz környéke.
Mindensetre peace[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz Shinnokina #18180 üzenetére
Ebben az esetben viheted nyugodtan a szolgáltatói szervizbe is.
Simán cserélik.
Egyedül talán a HTC-nél van, hogy nem cserélik csak úgy, sőt, a telefont is bekérik mellé 2 hétre.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Dictator^
veterán
válasz apaszka #18179 üzenetére
Ezt írta:
Gyári házhozjövős prémium garancia 2015.01.22-ig.
Szóval, ha prémium akkor két év kellene legyen a garancia, ami azt jelenti, hogy ha megjelenésnél vette volna meg, akkor legalább 2015.szeptemberig kapott volna garit, nem?
(Ha rosszul írom javítsatok ki, ezért kérdezem itt (amíg a hírdető nem válaszol).Ha meg sufni GSM-es, akkor 1 év lenne rá, szóval ha 2014.01.22-én megveszi, akkor 1 év garival tényleg 2015-nél jár le (viszont akkor sehogy nem jön össze a prémium garancia).
Pela: Rákérdeztem már, csak nem jött még válasz.
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Shinnokina
tag
válasz Arolotifar #18178 üzenetére
Egy töltő miatt kihívni a szervízest?
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
apaszka
veterán
válasz Dictator^ #18173 üzenetére
Hozzá adta a 2 hónap prémiumot,vagy sufni gsm adott rá ennyit!
Én a Fehérvári tacskóban levő gsm ban néztem egyet. A srác dobálózott az évekkel!
Full komolyan mondta,adok én 3 évet is testvérem! ,,,,,
Mondtam neki,de ebbe sem tudsz életet varázsolni tesó!Leírtam annó a sztorit!
Hülyék a másik oldalon vannak!
(#18176) Shinnokina
Hoppá figyusz???[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
őstag
válasz Shinnokina #18176 üzenetére
1 évben garanciális. De ha beregisztráltad a mysamsung.hu-n, akkor inkább szervizest hívj
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Shinnokina
tag
Sziasztok! Ha a hálózati (gyári) töltő fél óra alatt úgy felmelegszik, hogy tojást lehetne sütni rajta, az nem egészséges dolog, ugye? Ilyen USB-s csatlakozós átalakítós nyavalya. Egy óráig volt rádugva a teló és 20%-ot töltött vele. 3 perce tettem át USB-s töltésre a laptopra és máris 6%-ot kúszott a töltés. T-nél vettem, kicserélik vajon garanciálisan a töltőt vagy fel fogják számolni?
Most 3 hónapos a teló és eddig nagyjából okés. Egy app marhára merítette, de megszabadultam tőle, azóta kibír egy napot wifis netezgetés mellett. Viszont a wifi tényleg ennyire eszi az aksit az androidon?
Xiaomi 11 Lite 5g NE - és zöld :)
-
Dictator^
veterán
Üdv.
2013 szeptember környékén jött ki a telefon nem? Ha prémium garanciával vásárolták, akkor, hogy lehet olyan hírdetés, amibe 2015.01.xx -nél jár le?
És különben is... ...megfogadtam, hogy többé nem fogadok!
-
Peterson_
addikt
-
őstag
-
Peterson_
addikt
válasz apaszka #18161 üzenetére
Nincs azzal semmi gond.
Egy teljesen átfogó program, csak óvatosan kell használni.Arolotifar:
-Ja, főleg hogy a fele mentés hibás...meg vagy lementi vagy nem.
Pedig még a pro-t is megvettem.
Sehol nincs a Titaniumhoz.Egyébként meg teljes öröm, mégegyszer rányomtam a rootra, újrapakolgattam az SU, TB-t ésatöbbi, ürítettem dalvikot, és kb most a harmadik negyedik restart óta jó.
A fene tudja mi volt ez és miért...a lényeg,hogy most már minden működik rendesen.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
őstag
-
apaszka
veterán
válasz Peterson_ #18158 üzenetére
Én nem szeretem a tb- t. Régebben használtam, de okozott gondot. Egy friss rendszert belakni sem sokkal több idő mint vissza állítani. Max mentésekre használnám, ha játszanék.
-
P3Dr0
senior tag
Kiszedtem a bloatware-eket (legalabbis amiket en nem hasznalok),TitaniumBackup-al komplett knox fagyasztva. Ami fentvan : SU, busybox, xposed fw., greenify (full verzio), es meg nehany modul. Plusz a viper4android FX. Gyorsabbnak tunik az egesz rendszer es 0.95 - 1 GB RAM-ot eszik a tobbi memoria szabad.Lehet multitaskolni rendesen Egyszoval nagyon jo lett a telefon hianyzott mar ez a ROOT jog. Megegyszer koszi a tobbi forumtarsnak.
-
P3Dr0
senior tag
Kezd osszeallni a telefon. Viper4 android FX-et is feltettem igy megjott a dinamika a fejhallgatoban.
-
Peterson_
addikt
Én már feltettem, mi baja lenne?
Nem az cseszné el a telefont, hanem a root.
Annyi az egész, hogy nem-re nyomsz, aztán ne bazirgálja a knoxot.
Utána majd titaniumban jegeled.
Binárist kell frissíteni, nyomni neki egy restartot, aztán kész is.[ Szerkesztve ]
-
P3Dr0
senior tag
Ki meri feltenni a marketbol az SU (chainfire).-t ? En feltettem de mikor felajanlotta,hogy "disable knox" inkabb gyorsan leszedtem. Ha van batrabb esetleg megoszthatna tapasztalatat. Igaz SU nelkul is jo de igy kicsit atlathatatlan a dolog mert nemtudni mi van a telefonon ROOT joggal.....
-
P3Dr0
senior tag
Vegre, valahara! Mostmar en uralom a dolgokat hala a forumtarsaknak
Itt az ido hogy a reklamokat szamuzzem a rendszerbol meg a sok gyari szemetet.Egyebkent az SU-t feltudom tenni a marketbol?
Gondoltam csinalok egy kis screenshot-ot
-
Peterson_
addikt
válasz Peterson_ #18142 üzenetére
Na most megint újrahúztam úgy, hogy mindent gyalultam ami roottal kapcsolatos.
A rootolás után szépen elment a lezárás megint.Piwi:
Köszönöm szépen!
Meglátjuk.Szerintetek előtte SU-val nyomjak unrootot?
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz RedCat #18140 üzenetére
Sokminden, de nem mindegy hogy mi az a sokminden.
Ezen kívül én volt amit töröltem is.
A romot már kétszer újra tettem, ha nem háromszor, de rootig volt jó csak.
Esetleg még az, hogy mindent rootos cuccot letörlök, aztán teszem újra, és aztán csak root.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
jacis
nagyúr
Srácok én most a wifi jelszó témához szólnék hozzá.
Sz'tem valami a torrentezés tesz be neki.
Nekem mindig akkor van vele baj ha torrent app megy.
Akinél hasonló probléma van szokott torrentezni?
Hátha megtalálnánk a hiba okát....iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
RedCat
senior tag
válasz Peterson_ #18138 üzenetére
Nem a rom lesz a ludas. Nekem is a szlovák van fent, TB-vel fagyasztva sok minden, szerencsére nincs ilyen hiba. Szerintem rakd fel újra a romot, ne csinálj mást csak a rootot. Ezután nézd meg mi történik. Vagy csinálj egy TB mentést majd FR és próba. Utána mehet vissza a mentésed.
-
Piwi
veterán
-
Peterson_
addikt
Passzolom.
Esetleg majd tudnál küldeni listát, vagy screenshotokat, hogy mit szedtél le, mit tettél fel...stb.
Esetleg hogy Te pontosan hogy csináltad a műveletet.
Elég egyszerű, így nem gondolom, hogy nálam valami kimaradt, de ki tudja.
Persze nem most azonnal, csak ha időd engedi.
T-s rom volt rajta, Fr-t nem csináltam, és ugye a szlovákot nyomtam rá.ez lett belőle.[link]
[ Szerkesztve ]
-
lasse001
senior tag
Nemrég írta valaki 1 másik fórumon hogy feltette az xposedet és maradt hivatalos a vas. Meg tudja ezt erősíteni valaki?
-
őstag
-
Peterson_
addikt
válasz Peterson_ #18125 üzenetére
Na most alaposan utánanéztem, de az ég világon semmi.
Teljesen más jellegű és nálam kizárható okból fakadó problémákat találtam csak.
Erről még csak szó sem esik sajnos.
Tényleg passzolom a dolgot, mert amíg nincs root, addig zár rendesen, de miután restartol onnantól nem.
Próbáltam már az összes fagyasztott app kiolvasztásával, restart.
Dalvik ürítés, restart.
Egyéb roottal kapcsolatos programok törlése, restart.
Restart és restart....az időtullépést is állítgattam, de semmi.
Elég cikis a dolog...de hát ki másnál is lenne valami baki, mint nálamApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
törölt tag
A nagyobbik dél-koreai gyártó hivatalosan is bemutatta az eddig jól titkolt új fejlesztését, a Terrain Home launchert Androidra. A legújabb kezelőfelület funkcióit tekintve leginkább a Google Now-ra hasonlít, azonban annál több. Nem csak néhány kártyát mutat ugyanis főképernyőn, hanem a Now-tól lényegesen informatívabb anélkül, hogy bonyolult lenne. A Terrain Home lényege, hogy egyetlen főképernyőn minden hasznos adat és hír megjelenjen. A Terrain Home három panelből áll, a középső egy általános Android képernyő, a bal oldali mutatja a Google Now megjelenést kölcsönző kártyákat, a jobb oldali pedig nem más mint az alkalmazások listája. A Terrain Home rugalmasabb mint a már piacon lévő Aviate, ráadásul joggal büszke arra a Samsung, hogy az akkumulátort alig terheli., a Terrain Home letölthető a Google Playről.
-
Kurrens
tag
4.4.2
AV: NA2
Build: NA6Erre felmegy a tót rom vagy frissítenem kell még?
-
Peterson_
addikt
válasz Parallaxis #18122 üzenetére
Köszi a visszajelzést.
Aki azonos romon van mint én, az sem jelezte ezt a problémát.
Igaz, nekem is időbe telt, míg feltűnt.
Most egyelőre hagyom, csak attól félek, hogy sem a zsebben hordás sem az értesítések nem lesznek így jól.
Vagy elnyomkodom, vagy az akku merül le, vagy beég a kijelző...Eddig a google sem dobott semmit.
-
P3Dr0
senior tag
Jaj de jo van megoldas a rootra!
Most csinalnam meg es egy kis megerositest kernek.
Szoval a regiokod az mindegy csak a kernel legyen az a verzio amire felteve az SU-t mukodik?Nekem ez van :
AP : N9005XXUENB4
CP : N9005XXUENB1
CSC : N9005OXXUENB4kernel : 3.4.0-636608
Erre mehet a slovak rom (ami tartalmazza a masik kernelt) majd mehet ra a towelroot?
Gondolom adatok,beallitasok maradnak a slovak rom feltevese utan.EFS- mivel tudok menteni?
[ Szerkesztve ]
-
charlie1975
aktív tag
Sziasztok mennyiért lehet most note3 at venni rendes szamszung garival?tudtok megbízható olcsó boltot ajánlani?köszi
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz Peterson_ #18118 üzenetére
Sajna, előbb egy factory reset kell nálam. Nagyon érik. Egyre nagyobb marhaságokat csinál a teló. Ha nekiállok, akkor a nyűgös reset után, a root lesz a jutalomfalat
Cannotwait
Vaaagy. Rootlom, Titanium és utána reset. És megspórolom a nyűgöt.[ Szerkesztve ]
Non omnis moriar.
-
Peterson_
addikt
válasz AliceWake #18116 üzenetére
A root progi, su és a többi megmarad, mivel semmit nem wipe-ol, de ha kézzel töröld őket, akkor nyoma sem marad.
Ha újra rootolni akarod, akkor az egész művelet kb. 1 perc automata újraindítással együtt.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
törölt tag
Lenne egy érdekes kérdésem...
Ha van root, lehet használni a rootexplorert... Azzal ki lehet szedni a gyári fájlokat, mint pl a systemUI/-framework.res... Ha módosít rajta az ember, az vajon ugrasztja a knox-ot? S3-ason sokat témáztam és lenne mit csinosítani a Note-on.
-
Locutus
veterán
válasz CSAVI38 #18100 üzenetére
Semmi érezhető dologban nem jobb a kitkat szerintem.
Én is viszonylag későn frissíettem 4.3-ról, és semmi különöset nem vettem észre. Azon kívül, hogyha a dropbox upload be van kapcsolva, akkor fagyogat a telefon. De amúgy atom stabil is, az akksi is ugyanúgy bírja, stb... Szal ha nem akarsz nem frissítesz, de én úgy tapasztaltam, hogy nagyon vesztenivalód sincs.[ Szerkesztve ]
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
kosturica
őstag
-
Peterson_
addikt
válasz #24536576 #18104 üzenetére
Én kénytelen voltam...
Illetve újrahúztam már kétszer a szlovák romot, mivel most zongorázom, hogy mi okoz és mi nem hibát.
Az általam linkelt lista sem teljes.
Teljesen rootmentes lett az egész, nem voltak engedélyek, ésatöbbi.
Knox maradt 0x0.Viszont most fent van minden progi, semmihez nem nyúltam hozzá, de amint újra lefut a root progi, és restartol a telefon, a kijelző megint nem alszik.
Most vagy maga a program csesz el valamit, vagy a bent maradt titanium fagyasztások az engedély után újra bekvernek.
Ennek akarok a végére járni.Én azt gondolom, hogy utóbbi, mivel más nem jelzett ilyen problémát.
Szerk.:
Most mindent engedélyeztem, a kijelző még sem alszik.
Fasza....ha nem találok megoldást, vagy nem érkezik tipp, akkor részemről kukázom az egészet.
Ez azért elég erős kompromisszum.bbubby00:
-Passz.
Negkem eredeti van, azon belül gumírozottak a gombok.[ Szerkesztve ]
-
bbubby00
őstag
most jött meg egy kamu spigen neohibrid tok. Viszont a 3 gombnál műanyagból van csak a nyomóka és attól félek, h leszedi majd krómomat. Valakinek vlamilyen tapasztalat? inkább rakjam vissza a SlimArmort? köszipuszi
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
törölt tag
válasz Peterson_ #18102 üzenetére
Igazából max a "szemét" takarítása miatt kéne, meg a Greenefy miatt. De eddig is eldöcögött a gép... Hívásrögzítés pl nem érdekel. unroot-ot is próbáltátok már?
Freezee : Csak megemlítettem neki vigyorogva, hogy van root... Erre: oké, másfél év múlva rootolhatod. xD
Bár nem tudom, hogy meddig bírom ki. Talán ha majd a recoveryt is megoldják, és nem lesz már támogatottsága a telónak, mert jön a N4.S e t h: Szerintem egy 2kilós telónál a garanciavesztés elég indok arra, hogy adjak a véleményére. Közös mindenünk, szóval neki ugyan annyi joga van megvétózni, mint nekem az ő dolgait. Kicsit értelmesebbek vagyunk annál, h most "én vagyok a férfi, te kussolsz".
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz #24536576 #18101 üzenetére
Nem hiszem, hogy félned kellene.
Természetesen rábeszélni sem akarlak semmire.Én eddig nem bántam meg, a módszer működik, knox maradt, ami meg kellemetlenségem adódott, az a saját hülyeségemnek köszönhető.
Viszont ha neked nem kellenek a plusz dolgok amik ezzel járnak, akkor igazán felesleges.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
törölt tag
Én még mindig nem merem rootolni. Ha valami miatt mégis ugrana, mi a faszt csinálok? :/ Asszony ott helyben kinyír.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest