- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
muratomi1
senior tag
Akinek brit régiós telefonja van az már megkapta a frissítést?
És milyen lett tőle a telefonja? Ismerősömnek van/volt egy note3 brit régiós új szoftverrel és kb wifi only verziót csinált belőle a szoftver. Nem kis butikban vette hanem Angliában szolgáltatótól és ők se tudják a választ.
Szóval kinek van fent?[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
törölt tag
Melyik xposed-et tettétek fel?
________
Peterson_: Ezt nem lehet tanulni, ezzel születni kell. Külön durva, hogy egy telefonnal csináltad. -
apaszka
veterán
válasz bbubby00 #19289 üzenetére
Igen jó anyagból van. A fekete belső rész nagyon puha gumi szerű.annak a külső részre, keményebb, és a rárakott fehér pedig kemény. A hangerő, és a lezáró/feloldó gomb gumi, nagyon könnyen működnek. Nagyon jól véd. Nem eredeti bár a feliratok is jó minőségűek.
Kicsit nagy tőle a teló, az tény, de védelem megér ennyit. A funkciók működnek, és az nfc is. A kocsiban használom már vagy másfél éve.[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
bbubby00
őstag
Képzeljétek, sokan panaszkodtak arra, hogy visszahallják magukat nagyon durván. Zajcsökkentés funkció után minden helyreállt, senki sem panaszkodott. Viszont eredeti Spigen SlimArmor volt a telón, és zajcsökkentés kikapcsolt állapotában visszhangzott nagyon, viszont ha a tok lekerült, akkor semmi baja nem volt. Tok vissza, zajcsökkentés bekapcs, egyből megszűnt a probléma... fura, de szerencsére meglett a titok nyitja.
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
bbubby00
őstag
válasz apaszka #19258 üzenetére
De jó áron tudtad megcsípni! Belülről szilikonok a hangerőszabályozó+képernyő lezáró gombjai?
Ez a tok régóta izgatja a fantáziám, de eredetibe túl sokat kérnek érte. Rendeltem egy Neo hybrid tokot, aminek műanyagok a gombjai, így az marad a műszaki cikkes zacskóm alján.Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Varszegig
veterán
válasz charlie1975 #19282 üzenetére
Újraindítás után is?
-
Peterson_
addikt
válasz charlie1975 #19286 üzenetére
Ami fut az az akksit is meríti(értelem szerűen minél többet kér az erőforrrásokból)
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
jacis
nagyúr
válasz charlie1975 #19284 üzenetére
Beállítások/Általános/Alkalamzáskezelő
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
jacis
nagyúr
válasz charlie1975 #19282 üzenetére
Nézd meg mi eszik sokat az alkalmazások közül és mi az amire nincs szükséged. Amire nincs azt tiltsd le.
-
charlie1975
aktív tag
Sziasxtok olyan problémám lenne hogy nagyon gyorsan merül a teló ha hozzá sem nyulok akkor is óránként majdnem 10%ot merűl mit tudnék tenni ellene?android operációs rendszer fogyasxt a legtöbbet azt írja a teló de azon belül mi lehet?
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Peterson_
addikt
válasz Finaly #19272 üzenetére
Mutatsz?
Engem érdekelneP3Dr0:
-Yep
A profitól én is baromi messze vagyok.
Igazából kisgyerek k
korom óta rajzolgatok, csak épp nagyon ritkán(most három év maradt ki), de ha tanultam volna valahol, talán jobban is mehetne.
De majd ha úgy nem, akkor kitartással és gyakorlással...fantázia az azért akad
Egyébként igen, lehet tanulni a technikákat.
Más kérdés, hogy van amit nem tanítanak sehol.hunluigi:
-Nincs semmilyen tényleges elérhetőségük, mindenki csak továbbítja az "illetékeseknek"[ Szerkesztve ]
-
hunluigi
senior tag
-
z67
őstag
Valakinek lejott már az a frissítés, amiben a gyerek mód van?
-
PeLa87
aktív tag
Sziasztok!
Miért van az, hogy mikor megnyomom a középső gombot vagy a bekapcsolót, hogy feloldjam akkor automatikusan feloldja magát és bekapcsol a gyári fényképező? Nagyon idegesít már...
Megbízható és olcsó tárhely: https://cweb.hu/ugyfeladmin/aff.php?aff=99
-
Peterson_
addikt
Köszi srácok!!!
...és megtiszteltekjacis:
-Ezt az előretelepített SketchBookkal csináltam az alap ecsetekkel, némelyiken kicsit állítottam.
Nos kb húsz-harminc óra körül volt a ballonos, a fickó meg 10 körül a fekete-fehér, aztán átszínezni.Más:
-Kipróbáltam a ma említett Xposed modult, ami kikapcsolja a thermal throttlingot.
San András minden maxon szalad, cserébe féltem, hogy kigyullad a kezemben a telefon húsz perc után.
Saccra 50+ fokos volt a burkolat
Ó, és textúrahibák is jöttek.
Szóval működik, de nem ajánlott.
Következtetésem szerint arra viszont alkalmas, hogy pl majdnem maxon huzamosabb idő után se legyen belassulás, de talán úgy nem forr fel, mert nem tekeri a végletekig a hw-t.[ Szerkesztve ]
-
őstag
-
Peterson_
addikt
válasz AliceWake #19263 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
válasz AliceWake #19257 üzenetére
Nekem most kopott el az első, olyan szinten hogy szivacsosra volt puhulva, és egyszercsak lepottyant a vége.
Igaz, két elég melós képet rajzoltam meg vele, meg még amennyit november óta amúgy is használtam.
Bírja az.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
apaszka
veterán
Megjött a fehét tokom! Az asszonyé mellett!
[link]
[link]
[link]
[link]
Nem eredeti!
Ez lett volna! Viszont jó a minősége,és minden funkciója működik! Azt mondom egy 1000 ret simán megért!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
muratomi1
senior tag
válasz AliceWake #19250 üzenetére
Uhh neked van póthegy? ez elkopik?... nehogymár.
Note2ben beragadt a hegy, akkor aztán 10 ezer ft volt egy új toll. Mennyibe kerül a póthegy és mennyi van egy pakkban? Hogy kell kiszedni a hegyet?[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
r0by
addikt
válasz Peterson_ #19252 üzenetére
Itt a lista.
S-pen-el kapcsolatban ezeket találtam benne (It may impact S Pen Functions):
- ChocoEUKor
- com.samsung.android.sdk.spenv
- S Finder
- Scrapbook
- SketchBookStub
- SmartClipProviderEsetleg még (If you don't screen shot using S Pen):
- FlashAnnotate
- FlashAnnotateSvc -
Peterson_
addikt
válasz AliceWake #19250 üzenetére
Apropó:
-Ma vettem észre, hogy sajnos nálam nem megy a kézírás.
Az S Pen funkciók működnek, rajzolni is lehet ésatöbbi, de egész egyszerűen eltűnt mint opció a billentyűzetről.
Szerintem valamibe megint beleszaladtam aminek emberi logika szerint semmi köze nem lehetne a funkcióhoz, és töröltem, vagy fogyasztottam.
Esetleg lenne valaki olyan kedves, hogy visszakeresi a safe to delete listát, amit egyszer bedobtam és meglesné hogy ír-e valahol ilyesmit?
Géphez már nem kerülök, telefonról meg elég macera.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz muratomi1 #19249 üzenetére
Én Note 2-ről váltottam. Sokkal pontosabb a kézírás-felismerés és írni is könnyebb. Nekem át kellett szoknom a valósághűbb írásra, mert a Note 2 ehhez képest nagyon csúszott. Itt jobb a tapadás, pontosabb a bevitel, kényelmesebbek a toll funkciók. Plusz cserélhető a tollhegy, ha elkopna.
Non omnis moriar.
-
muratomi1
senior tag
Ki váltott közüketek note2ről?
Annyira tetszik ez az új, pontosabb kézírás felismerő dolog benne, note2ben kb semmit nem ismert fel vagy nagyon szépen kellett írnom de hát üvegen elég nehéz írni pláne, hogy milyen rondán írok amúgy is.
Azt nem tudom mert már elfelejtettem de mintha a note2ben a ceruzát könnyebben lehetet kihúzni ebből körömmel kell kipiszkálni de mondjuk annyira nem baj csak mintha nem lett volna ennyire nehéz kiszedni az előző telefonból.
Jól emlékszem? van valakinek még note2 telefonja note3 mellett?take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
norbalia87
tag
Sziasztok nagyurak
Par hettel ezelott a neten lattam egy nagyon jo tulelo "case"-t a telefonomhoz. teljesen ellenallt mindenfele utesnek, csavarokkal kelett a telefonra rogziteni, es igy sem volt olyan vastag (a kepek alapjan)
Sajnos elfelejtettem a nevet, es akarhogy keresek ra nem talalom. Hasonlo mint ez de egy kcsit masabb volt.
A fostos iphonehoz van rengeteg -
Peterson_
addikt
Én még soha nem választottam így bele.
Semleges voltam mind a gyártó mind a Note szériával kapcsolatban, de egyszerűen nincs a piacon mégegy telefon ami minden téren így kiszolgálna.
A bosszantó apróságok emellett teljesen eltörpülnek.
Egyre biztosabb, hogy ha egyszer lecserélem, akkor az megintcsak Note lesz.
Ha csak egy sima okostelefon kellene, akkor nem így lenne, de jelenleg számomra nincs konkurencia.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
jacis
nagyúr
Srácok ma négy hónap után még mindig meg tudott lepni a telefonom mondjuk birka is vagyok kicsit bevallom
Mióta megvettem energiatakarékos módban használom amin belűl a kijelző és a cpu van visszafogva. Ma gondoltam egyett és kikapcsoltam mondom megnézem így mit tud...hát ne mondja a kijelző is sokkal szebb lett meg állati gyors lett a telefon. Persze eddig is nagyon fürge volt de most kb mint ha egy kategóriát ugrott volna[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Finaly #19237 üzenetére
Privátba küldtem az appomat, mit használok. Én múlt a hétvégén a fiam diploma osztóját végig vettem, és tökéletes lett.
Szerk.
Ja ,,,,és a végén már remegő kézzel. Mér tényleg téglának éreztem a második órában....
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Peterson_
addikt
"...Esetleg plusz ram? (bar ez mi esetunkben a 3GB nal felesleges)...."
-Pontosan.
Én is gondolkodtam párszor, hogy még ezt meg azt legyalulni, de igazából ennél többet minek.
A 3 GB-ból közel 2 így is pang, de még 2GB-öt sem sikerült megtelítenem soha.
Viszont most találtam egy Xposed modult, ami elvileg valamit mókol a leszabályzással.
Kíváncsi leszek, hogy ér-e valamit, mert még nem volt időm tesztelni(r-go nem volt időm játszani)Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Finaly
tag
Sziasztok.
Én november óta használok Note 3-mat. Az igazat megvallva már ez a második Note 3-mam, az elsőt eladtam 3 hónap után, mert nagyon nem voltam megelégedve a kamerájával. (előtte S3-mam volt, és az jobb képeket csinált...) Aztán vártam pár hetet, nézegettem más telefonokat, de nem találtam jobbat, ezért maradtam a Note 3-nál, mert a nagy kijelző és a hardware továbbra is tetszett.
Viszont tegnap videókat készítettünk, és elég idegesítővé vált, hogy hiába tettük a telefont az asztalra és onnan rögzítettük a videókat (tánc), a telefon egyfolytában össze-vissza fókuszált. A videó fele homályos volt és soha nem találta el a fókuszpontot. Nem tudom erre van-e valamilyen megoldás, vagy ilyenkor át kellene váltani AF-re, hogy végig középre fókuszáljon?
Ezt leszámítva hibátlan telefon, másba nem is nagyon tudok belekötni. Bármilyen videó típust is megeszik, akármit tettem rá eddig, ugyh tényleg megéri a pénzét.
Samsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
-
P3Dr0
senior tag
Epp a nova launcher rol megy a tema az lenne a kerdesem,hogy erdemes a gyari touchwiz-et mas launcherre cserelni? Lehet vele aksi idot novelni? Esetleg plusz ram? (bar ez mi esetunkben a 3GB nal felesleges).
Regen hasznaltam Nova-t az S2 nel gyorsabb volt mint a gyari launcher. -
DrJaka
aktív tag
Sziasztok!
Aki Nova Launcher-t használ meg tudná nekem mondani, hogy az asztal alján lévő sávot (ahol a névjegyek, kamera, menü gomb, stb. kint van) hogy tudom beállítani hogy az is görgethető legyen. Nyilván kiszúrja a szemem, de nem találom sehol.
Huawei Mate 20 prO
-
-
ch003067
addikt
LEL !
Dobott egy olyan üzenetet a teló, hogy : nem sikerült frissíteni a firmware-t, csináljam gépről, vagy menjek el egy samsung szervízbe" WAT? Facebook akart épp szinkronizálni, de kiléptem, és dobott egy ilyen hülyeséget Most ez rosszat jelent ?
-
ch003067
addikt
Nah végre ! Most jött meg a teló
Egyelőre annyi jött le, hogy nagyon szép a képe, meg gyors Tetszik Jobban jártam, mintha S5-öt vettem volna szerintem .
-
apaszka
veterán
válasz b.bela1 #19217 üzenetére
Persze, nem igazán jelent gondot. Csak a munkahelyemen, mert pléh bódé, és van egy-két olyan rész, hol nincs abszolút semmi térerő. Érdekes, mert más telefonál nem tapasztaltam ezt. Mivel csak néha megyek oda, így nem vészes a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Peterson_
addikt
-
P3Dr0
senior tag
Veletlenul jartam ezen az oldalon. Tuti uzletet talaltam. (Azert nehogy valaki bedoljon mert szerintem tuti sumak)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nálatok nem rinyál a Knox? Vagy csak nem tudjátok, hogy mit lehet tiltani/törölni ugrasztás nélkül a knoxos appok közül?
[ Szerkesztve ]
-
muratomi1
senior tag
Akkor vegyem úgy, hogy szar a net? Hahaaa de jó akkor ez normális értem. Bár a wifivel is gondok vannak de nem kiabálom el.....
Chrys tiltsd le.[ Szerkesztve ]
-
Chrys_
addikt
Ti használjátok a Google Now-t? A keresősáv indításakor mindig rákérdez a telepítésére, de én nem akarom felrakni. Nem lehet ezt a szart kikapcsolni valahogy?
-
muratomi1
senior tag
válasz charlie1975 #19199 üzenetére
És valaki nem járatos ebben?
Hol tudom megnézni hova szánták a telefonomat?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Knox frissítésemre valaki? Mit kéne törölnöm? Rootolva vagyok.
-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest