- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HAX
tag
válasz gipsztigris #33740 üzenetére
Az nem semmi. Gyári rom?
Tudnál linket adni hol vetted az akksit? Én főleg utángyártottakat találok csak..
-
HAX
tag
válasz slloyd #33687 üzenetére
Igazad lehet, érintkezési hiba lehet a töltőportnál a telefonban mert ha mozgatom akkor egy idő múlva megtalálja magát és tölt.
Viszont nem hiszem el, hogy megint ez a probléma, előtte már 2× lett kicserélve ugyan ilyen hiba miatt a csatlakozó (pedig nem barbárul teszem fel töltőre) csak most azt hittem, hogy a szoftver a hibás.
Ha már itt tarunk hanyadik ilyen után cserélik ki a telefont?
Peterson_:
Nálam tegnap produkálta az újraindulós hibát a töltőn, eddig még nem volt ilyen.[ Szerkesztve ]
-
HAX
tag
Üdv.
Pár napja jött egy frissítés, feltettem.
Semmi újdonságot nem vettem észre pár apróságon kívül, viszont az akksim merül tőle mint állat és tölteni sem lehet a készüléket. (több töltővel is próbáltam már, alkalmazás sincs beragadva)
Az S jegyzeteket le lehet valahogy menteni gépre? Azért kérdezem ha véletlenül csak factory resettel lehetne rendbehozni a telót.
Vagy tudnátok valami megoldást az anomáliára?
Szoftver már nem tudok telepíteni rajta sajnos 18%-on van az akksi és rohamosan merül..
[ Szerkesztve ]
-
HAX
tag
Jó ötletnek tűnt egyből vittem is még pont becsúsztam zárás előtt. Sajnos sikertelen volt a művelet. Ezután elvittem egy "sufni" szervizközpontba ahol van is szerszám ilyen esetekhez különleges csipeszek, fogók, nagyító, stb de ott sem tudták kiszedni. Marad a samsung, megpróbálom gariztatni aztán ha nem sikerül akkor perkálok a javításért. Mostmár csak arra lennék kíváncsi, hogy vajon lehet-e külön a jack részt cserélni.
-
HAX
tag
Ma sikerült odáig eljutni, hogy a telefon már nem érzékeli fülesnek a beragadt jackvéget. Így legalább lehet használni.
Tovább viszont nem akar kijönni megakadt valamiben félúton.
Ha valakinek van ötlete az ne habozzon! Én arra gondoltam, hogy mivel a beragadt jack-nek van 1 kis kiálló megfogható része 1 pici csipesszel majd kirántom onnan de itthon nincs ilyen majd megpróbálok szerezni valahonnan hátha azzal kijön. -
HAX
tag
válasz migabi24 #28537 üzenetére
Akkor mit lehet vele csinálni?
Esetleg ajánlatot kérni, hogy mennyiért csinálják meg? Csak attól félek, hogy azt mondják, hogy ezentúl elveszik a garanciát.
Az a baj, hogy úgy érzékeli mint ha csatlakoztatva lenne a fülhallgató és nem ad hangot.
Tényleg nem kannibálkodtam vele, egyszerűen megtörtént a szerencsétlenség, esetleg valamit beadni nekik?
Piwi:
Nem, semmi ilyesmiről nincs szó, csak a PC-n nem volt internet és ily formán generáltam muzsikát.[ Szerkesztve ]
-
HAX
tag
Sziasztok.
A Note 3-amba beletört egy jack csati vége, nem lehet belőle sehogysem kiszedni.
Gyári garim van, ha hívom őket akkor díjmentesen kioperálják nekem belőle vagy egy bizonyos összegért csinálják csak meg?Egyébként nem csináltam vele semmi különöset, rátettem egy régebbi hangszóróra aminek valószínűleg már fáradt volt a csatija és beletört a vége.
[ Szerkesztve ]
-
-
HAX
tag
Ma átvettem a telefont.
Nexus 4 után elég barbár mérete van de már meg is szoktam. FirstPhone-nál vettem, az eladó csaj rendes volt kaptam hozzá ajándék fóliát. Ne kérdezzétek milyet, mert nem láttam a csomagolást de nem egy csúcsminőségű sajnos.
Ezen már gyárilag KitKat volt meg még jött rá egy 28MB méretű frissítés.
Az akciójegyzet elmenti magát a felhőbe? -
-
HAX
tag
Én ma rendeltem meg a telefont FirstPhone-nál fekete színben.
Nexus-t váltja le a kicsike.Innen rendelt már valaki? : [link]
Magyarországon most elég szegényes az üvegfólia választék Note 3-ra.
Látom sok az új tulaj, esetleg nem akar valaki indítani egy üvegfóliabeszerzési hadjáratot? Én benne lennék az tuti.
Ha elegen lennénk talán még engedményt is kapnánk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest