- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
válasz
Oldman2 #21170 üzenetére
Nem baj ha az ember kérdez, de a telefon topikjában a router (pro/contra) OFF téma. Aztán, a típus azonos [vagy legalább olyan típus, amelyen (megjelenésében) azonos szoft fut (az Asus -é ilyen..)] topikban, több, a router -t használó 'user' tapasztalat, ergo rövidebb időn belül lehet esély a 'megoldás' kinyerésére...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Oldman2 #21168 üzenetére
A Router -t kell tovább konfigolni. Első körben, állítsatok be másik csatornát az 5Ghz -nek (ez, nálam a 36, 'Bővítő csatorna: Auto" , Csatorna sávszélesség: 160Mhz ... = biztosan működik Note9 -cel is), olyat, amelyet előzetes ellenőrzéssel "csekkoltál" , hogy 'más' a környezetben nem használja. Utána, ha látja már a teló, akkor lesz (vagy nem lesz) kérdés, hogy nálad is felkiáltó jeles lesz-e, vagy sem.
De, a router -eknek, ~többnyire típus szerint, vannak saját topikjaik (nekem is Asus van)...
-
gerner1
nagyúr
válasz
Oldman2 #21078 üzenetére
"Nálam ez nem ment, így letöltöttem egy Thailföldi ROM-ot és voilá, megy minden szuper minőségben.
Whatsapp-ot ugyan nem használok, de ahogy írod, ez közben megoldódott(?)."
- Sokak segítségére lehetnél, ha ezt, részletesen leírnád, mert nincsen külön Thai ROM. SM-N960F esetében, a Thai régiókódok is ugyan abban az OXM firmware -ben vannak benne, mint az EU -s országoké, tehát: OXM.... -
Somatom
veterán
válasz
Oldman2 #21045 üzenetére
Módosítottam.
Az a baj, hogy csak az érték színét tudom változtatni, a használati sávét nem. -
-
-
-
Somatom
veterán
válasz
Oldman2 #20960 üzenetére
Nem tudom, mert nem találom a funkciót. Olyat találtam, hogy "S-Pen szövegbevitel", de az minden szónál átalakít. Elég idegesítő. Nem tudom, hogy kell mondjuk egy lezárt kijelzőre írt kézírásos szöveget beolvastatni. Talán vki tudja a tutit és akkor ki tudom próbálni.
-
Somatom
veterán
válasz
Oldman2 #20947 üzenetére
Kipróbáltam. Lehet, hogy én vagyok a béna, de nem jöttem rá, hogy hogyan kéne ezt használni. Úgy nem lehet jegyzetelni, hogy a levegőben egyensúlyoz az ember. Letettem a telót az asztalra, fekvő nézetben. Nekiálltam volna írni úgy, mintha egy papírra írnék, de mielőtt a toll elérhette volna a kijelzőt, a letámasztott kézélem megérintette a home -ot és jegyzet app huss.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged