- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
tylerddd
veterán
Always on Display esetében vagy általában?! Előző esetben az AoD beállításainál, egyébként szerintem sehogy.
Kérdés: Be lehet-e állítani valahol, hogy ha a beállításokból átlépek egy másik appbe, akkor a beállításokba visszalépve ugyanoda jussak vissza, ha a beállítások ikont használom?! -ez csak akkor működik, ha jól láttam, ha a háttérben futó alkalmazásoknál lépek be a beállításokba.
-
MrCsiT
addikt
"Én mindenkinek elmondom, (és itt nem a samsungról beszélek konkrétan) hogy az androidos telefonok, ami 50-100ezres költség körül vannak, azok azért annyi, mert kevés ram kis tárhely.... tehát telefonálni jó lesz."
Előbb nézz körül, mielőtt BÁRKINEK is elmondanád.
Meg fogsz lepődni:
A Xiaomi Redmi 5, 5 Plus, Note 5 és újabb eszközök teljesen használhatók.
OK, nem az a szint, mint a csúcsmodell Samu, de az ár is csak a negyede.
Marha messze vannak a használhatatlantól.
A gyermekem Redmi 5 Plus-a 4GB rammal és 64GB tárhellyel is megállt 60 alatt, és naprakész 8.1 fut rajta.Szóval tessék eldobálni a régi gondolatokat, és tájékozódni.
-
-
Hitch
senior tag
-
FeRRaR1
őstag
Nálunk is tetszik asszonynak, de akkor is az U11-et kapja meg miután kicseréltettem a törött üvegeket rajta garanciában.
gyuri81 + LosBlancosrm
Ez egyáltalán nem tartozik ide, mindenki arra költi a pénzét amire szeretné. Együtt kell örülni mert jót vettek, vagy elfogadni, ennyi.
Én is a csomagom mellé vettem részletre az 512-est, de kiszámoltam hogy ez olyan 270e többletet jelent a jelenlegi csomagomhoz képest 24 hónap alatt, és ezt sem egyszerre kell fizetnem. Nem mellesleg 5 helyett 30 giga nettel.
Még ha providentel vette volna is, ahhoz se lenne semmi köze itt senkinek.
-
-
erdosi
csendes tag
Igen, ez a másik verzió, hogy az ívelt üveg széle tükröződik, nem pedig illesztési hiba. Viszont felmerül, hogy akkor miért nem minden darabot érint a dolog. Vagy csak nem vallja be mindenki?
Én a Note8-at nem keveset úsztattam, nem volt gondom soha a vízállósággal, pedig ott is volt light bleed, durvább mint a Note9-nél. Egy kört valószínűleg futok, 14 napon belül cserét kérhetek, talán hajlandóak a papírmunka előtt kibontani egy másikat, és megnézni, hogy az is olyan-e, ha nem, akkor marad.
-
-
...és a régi lenyomat olvasó jobb volt?
No offense, csak egyszerűen kiszaladok a világból, hogy hányan nem tudják leírni azt, hogy "ujj".
Egyébként az Note 8-on is elég para volt, sokszor tévedett, nem működött rendesen, idegesített. Itt a topikot olvasva azonban azt vontam le, hogy sokkal jobb lett. Akkor most mi az igazság?
-
Menü -> Cloud and Accounts -> Accounts -> és felül lesz a google accountod -> Sync account -> kapcsoló hegyekben
mod: elkéstem.
Amúgy hihetetlen, hogy alig merül a telefon készenlétben, úgy 2 óránként megy le 1 százalékot ha nem nyúlok hozzá. Az S9+ óránként merült kb 3%-ot, pedig ugyanazok az appok vannak ezen is, és minden ugyanúgy van beállítva.
-
-
-
tovgab
aktív tag
Osmo mobile 2-ről van szó?
Ha igen, akkor:1. Play store-ból letöltöd a DJI Go app-ot.
2. Létrehozol egy DJI fiókot, bejelentkezel.
3. A DJI Go app-ban kikeresed az Osmo mobile 2-t, majd csatlakozol hozzá Bluetooth-tal.
4. Ha mindez megvan, akkor mehet bele a telefon kb így.
TádámmNagyon kíváncsi leszek, hogy mennyire akad össze az optikai stabi a gimballal???
-
CarryPotter
tag
Cserélnéd ha S9+-od lenne? Miért? Eszembe sem jut erre cserélni az S9+omat, márcsak mert tök ugyanaz a telefon
meg nincs szükségem stylusra.... Szerintem a sima S szériát és a Note-okat csak a toll különbözteti meg, persze ráfoghatjuk, van még pár dolog de semmi eget rengető különbség..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest